Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Tidsbegrænset kampagne ⏰ fra 1.745 kr.
Sild-Tyskland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Nordtysk wellness på Sild: 3 dage på 4* spahotel fra kun 1.745 kr. p.p. inkl. spa-adgang og halvpension

Spa |

Nordtysk wellness på Sild: 3 dage på 4* spahotel fra kun 1.745 kr. p.p. inkl. spa-adgang og halvpension

Hvem trænger til en omgang wellness? Hvis det er dig, så fold ørerne ud. Jeg har nemlig fundet det perfekte sted til dit næste spaophold! Spahotellet, som jeg nok skal komme nærmere ind på senere, ligger på den tyske ø Sild (på tysk Sylt). Udover at være kendt som Tysklands nordligste ø (lige syd for Rømø) har Sild fået en del beundrere, fordi øen er det ideelle tilflugtssted, når du har brug for at slappe af. Med det brusende hav, de fineste strande og en forfriskende vindblæst natur får du på Sild de mest idylliske rammer, du kunne håbe på. Samtidig gemmer Sild på en række lækre wellnessresorter. Og et af øens hyggeligste resorter har jeg set nærmere på i dag ✨

Luksuriøst spaophold på Sild

februar – juli

fra

1.745 kr.

Flot, firstjernet hotel med pool og spafaciliteter

🍽️ Halvpension inkluderet i prisen

😍 Ø-idyl ved Vadehavet

Spaophold på det 4* TUI BLUE Sylt

1.745 kr.

Wellnessophold på Sild

Sild er som sagt velforsynet, hvad spa- og wellnessresorter angår (øens størrelse taget i betragtning). Og et lækkert et af slagsen er det firstjernede TUI BLUE Sylt (4 ud af 5 på Tripadvisor).

TUI BLUE Sylt er et hyggeligt og familievenligt wellnessresort, der ligger i naturskønneomgivelser. Selvom hotellet ligger midt i den skønne natur, vil du ikke have mere end en 10 minutters køretur ind til Sild by. Det er altså en perfekt kombi, hvis jeg selv skal sige det.

Som gæst på TUI BLUE Sylt bliver du indlogeret på pæne og enkle værelser med eget køkken. Så du kan altså selv brillere i det veludstyrede køkken, som den sande mesterkok du er. Er du ikke mesterkok? Så frygt ej. Hotellet har egen restaurant.

Og eftersom tilbuddet inkluderer halvpension, kommer du helt sikkert til at lære den restaurant godt at kende!

TUI BLUE Sylt tilbyder lidt af hvert inden for wellness og afslapning. Om du vil i dampbad, finsk sauna, boblebad eller have et fodbad, er helt op til dig. Og dette er blot nogle af de mange muligheder, der er i wellnessafdelingen. Der er i øvrigt også fitnesscenter til dem, der gerne vil pumpe lidt jern eller få pulsen op på løbebåndet.

OBS: Spafaciliteterne forventes først at åbne fra 9. april!

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Travelcircus.dk.

De kører lige en Circus Deals-kampagne med lækre rabatter!

Tilbuddet er tidsbegrænset og løber kun et par dage. Du kan finde ledige datoer fra februar til og med den 15. juli.

Så hvis du vil afsted i skolernes sommerferie, kan du også det!

Jeg har f.eks. fundet et topersoners weekendophold fra lørdag den 27. april til mandag den 29. april til kun 1.745 kr. pr. person.

Og denne pris inkluderer vel at mærke halvpension (morgenmad og 5-retters middag) og gratis brug af spa, wellness og pools!

OBS: Spafaciliteterne forventes først at åbne fra 9. april!

Billeder fra hotellet og Sild

TUI BLUE Sylt på Sild

TUI BLUE Sylt på Sild

TUI BLUE Sylt på Sild

TUI BLUE Sylt på Sild

Sild Fyr

Sild luftfoto

Sild kystlandskab


Transport til Sild

Fra Danmark har du forskellige muligheder ift. transport til Sild.

Er du i bil, kan du enten tage færgen fra Rømø til Sild eller biltoget fra Nibøl til Sild.

Har du ikke bil, kan du i stedet tage passagertoget fra Nibøl. Nibøl er i øvrigt forbundet med bus fra Flensborg og tog via Tønder.

Alle disse transportmuligheder er beskrevet nærmere på hjemmesiden www.sylt.de/dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nordtysk wellness på Sild: 3 dage på 4* spahotel fra kun 1.745 kr. p.p. inkl. spa-adgang og halvpensionNordtysk wellness på Sild: 3 dage på 4* spahotel fra kun 1.745 kr. p.p. inkl. spa-adgang og halvpension

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud