• 19 sep 2020

  Nordtysk luksus-wellness på Sild: 2 dage på et romantisk 5* spahotel fra kun 877 kr. inkl. morgenmad

  Hvem trænger til en omgang wellness i den luksuriøse afdeling? Hvis det er dig, så fold ørerne ud. Jeg har nemlig fundet det perfekte sted til dit næste spaophold! Det ligger på den tyske ø Sild (på tysk Sylt). Udover at være kendt som Tysklands nordligste ø (lige syd for Rømø) har Sild fået en del beundrere, fordi øen er det ideelle tilflugtssted, når du har brug for at slappe af. Med det brusende hav, de fineste strande og en forfriskende vindblæst natur får du de mest idylliske rammer, du kunne håbe på. Samtidig gemmer Sild på en række ganske luksuriøse wellnessresorter. Og et af øens bedste resorter har jeg set nærmere på i dag!

  Luksuriøst spaophold på Sild
  oktober - december
  fra877 kr.
  1 nat på det 5* A-ROSA Sylt
  inkl. morgenmad eller halvpension
  fra877 kr.
  Opholdet inkluderer som udgangspunkt morgenmad
  Men du kan også opgradere til halvpension

  Wellnessophold på Sild

  Sild er som sagt velforsynet, hvad spa- og wellnessresorter angår (øens størrelse taget i betragtning). Og et af de lækreste resorter i spa- og wellnesskategorien er uden tvivl det 5* A-ROSA Sylt (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  A-ROSA Sylt er et stort wellnessresort med 177 værelser. Selvom charmen nogle gange går tabt på større resorter, så er det heldigvis ikke tilfældet med A-ROSA Sylt. Resortets klassiske arkitektur og design falder perfekt ind i de fortryllende maritime omgivelser direkte ved havet – se bare billederne længere nede 😉

   

  Som gæst på A-ROSA Sylt bliver du indlogeret på pæne, stilrene værelser, der leverer komfort på højt niveau. Du kan i øvrigt selv vælge, om du vil opgradere til et dyrere værelse, og om du vil give lidt ekstra for havudsigt.

   

  Selvom værelserne er ganske behagelige, tvivler jeg på, du kommer til at bruge meget tid der. Ikke når du først har set wellness-afdelingen! Spaområdet, der i alt fylder 3.500 kvadratmeter(!), byder på bl.a. udendørs pool, indendørs saltvandspool, hamam, en række forskellige saunaer og mulighed for diverse behandlinger (som du dog skal betale for). Der findes vel næppe noget bedre end at have en så stor spa-oase at boltre sig på! Der er i øvrigt også fitnesscenter til dem, der gerne vil pumpe jern eller få pulsen lidt op på løbebåndet.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser på Sild og A-ROSA Sylt

  Sild er faktisk en af Tysklands mere mondæne feriedestinationer og skulle være blandt Tysklands dyreste ferieøer. Når du så samtidig går efter de mere luksuriøse femstjernede resorter, bliver det derfor ikke helt billigt. Dog synes jeg stadig, at man kan finde rigtig gode priser på A-ROSA Sylt.

   

  Jeg har f.eks. fundet et ophold fra fredag den 13. november til lørdag den 14. november til kun 1.754 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 877 kr. pr. person. Det er i øvrigt også muligt at opgradere til halvpension, så du får en middag med i købet. Prismæssigt svinger ophold på resortet en del, alt efter hvilke datoer du vælger. På de datoer, jeg har kigget på, har priserne ligget mellem ca. 1.750 kr. og 3.000 kr. pr. nat.

   

  Resortet er ret attraktivt, og det afspejler sig også i ledigheden. Mange ophold på lørdage til søndage er allerede optaget. Dog kan du stadig finde en del ledige ophold i hverdage og fra fredage til lørdage.

   

   

  Eksempler på ledige datoer

  • 09.10. – 10.10. – WE
  • 11.10. – 12.10. – uge 42
  • 12.10. – 13.10. – uge 42
  • 13.10. – 14.10. – uge 42
  • 14.10. – 15.10. – uge 42
  • 15.10. – 16.10. – uge 42
  • 17.10. – 18.10. – WE
  • 24.10. – 25.10. – WE
  • 06.11. – 07.11. – WE
  • 13.11. – 14.11. – WE
  • 20.11. – 21.11. – WE
  • 27.11. – 28.11. – WE
  • 04.12. – 05.12. – WE
  • 11.12. – 12.12. – WE
  • 18.12. – 19.12. – WE
  • Og flere

   

   

  Billeder fra Sild og A-ROSA Sylt

  A-ROSA Sylt ligger direkte ved havet i de skønneste omgivelser

   

  Resortet har både udendørs pool …

   

  Og indendørs pool

   

  Du kan glæde dig til wellness og smuk natur

   

  Sild har bl.a. et fyrtårn, som er et yndet motiv

   

  Øen har lange, fine strande de fleste steder

   

  Nyd også en god vandretur på øen

   

   

  Transport til Sild

  Fra Danmark har du lidt forskellige muligheder ift. transport til Sild. Er du i bil, kan du enten tage færgen fra Rømø til Sild eller biltoget fra Nibøl til Sild. Har du ikke bil, kan du i stedet tage passagertoget fra Nibøl. Nibøl er i øvrigt forbundet med bus fra Flensborg og tog via Tønder. Alle disse transportmuligheder er beskrevet nærmere på hjemmesiden www.sylt.de/dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Nordtysk luksus-wellness på Sild: 2 dage på et romantisk 5* spahotel fra kun 877 kr. inkl. morgenmad

  1. Anders says:

   Lige en heads-up! Har lige været på a-rosa i Travemünde, der var næste alle former for sauna og spabade lukkede. Kun de store pools var åbne og massage var begrænset. Alt sammen pga covid-19.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anders

    Jeg tjekkede inde på hotellets hjemmeside, og på A-ROSA hotellet i Sild skriver de ikke noget om begrænsninger på spaen.

    Men mange tak for lige at gøre mig opmærksom på det 🙂

  Se hotel-tilbud her