• 07 Feb 2023

  Nordtysk wellness på Sild: 3 dage på et 4* spahotel fra kun 962 kr. p.p. inkl. morgenmad og spa-adgang

  Hvem trænger til en omgang wellness? Hvis det er dig, så fold ørerne ud. Jeg har nemlig fundet det perfekte sted til dit næste spaophold! Spahotellet, som jeg nok skal komme nærmere ind på senere, ligger på den tyske ø Sild (på tysk Sylt). Udover at være kendt som Tysklands nordligste ø (lige syd for Rømø) har Sild fået en del beundrere, fordi øen er det ideelle tilflugtssted, når du har brug for at slappe af. Med det brusende hav, de fineste strande og en forfriskende vindblæst natur får du på Sild de mest idylliske rammer, du kunne håbe på. Samtidig gemmer Sild på en række ganske lækre wellnessresorter. Og et af øens hyggeligste resorter har jeg set nærmere på i dag. ✨

  Luksuriøst spaophold på Sild
  februar - december
  fra962 kr.
  Spaophold på det 4* TUI BLUE Sylt
  inkl. overnatning, morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling
  fra962 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse (pr. person)
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)

  Wellnessophold på Sild

  Sild er som sagt velforsynet, hvad spa- og wellnessresorter angår (øens størrelse taget i betragtning). Og et lækkert et af slagsen er det firstjerende TUI BLUE Sylt i spa- og wellnesskategorien (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  TUI BLUE Sylt er et hyggeligt wellnessresort, der ligger i naturskønneomgivelser. Selvom hotellet ligger midt i den skønne natur, vil du ikke have mere end en 10 minutters køretur ind til Sild by. Det er altså en perfekt kombi, hvis jeg selv skal sige det.

   

  Som gæst på TUI BLUE Sylt bliver du indlogeret på pæne og enkle værelser med eget køkken. Så du kan altså selv brillere i det veludstyrede køkken, som den sande mesterkok du er. Er du ikke mesterkok? Så frygt ej. Hotellet har tre restauranter med noget for enhver smag.

   

  TUI BLUE Sylt tilbyder lidt af hvert inden for wellness og afslapning. Om du vil i dampbad, finsk sauna, boblebad eller have et fodbad, er helt op til dig. Og dette er blot nogle af de mange muligheder, der er i wellnessafdelingen. Der er i øvrigt også fitnesscenter til dem, der gerne vil pumpe lidt jern eller få pulsen op på løbebåndet.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Travelcircus.dk.

   

  Prislejet ligger typisk mellem ca. 1.000 og 1.500 kr. pr. person for 2 nætter.

   

  Jeg har f.eks. fundet et topersoners ophold fra mandag den 13. februar til onsdag den 15. februar til i alt 1.924 kr. Prisen bliver således kun 962 kr. pr. person. Og denne pris inkluderer vel at mærke både morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling.

   

  OBS: Tilbuddet har faktisk rigtig gode børnepriser – børn under 15 år er ganske billige, og børn mellem 0 og 6 år er helt gratis 😉

   

   

  Billeder fra Sild og TUI BLUE Sylt

  Sild

  Sild

  Sild

   

  Sild har bl.a. et fyrtårn, som er et yndet motiv

  Sild

   

  Øen har desuden lange, fine sandstrande

  Sild

   

  Nyd også en god vandretur på Sild

  Sild

   

  Transport til Sild

  Fra Danmark har du lidt forskellige muligheder ift. transport til Sild.

   

  Er du i bil, kan du enten tage færgen fra Rømø til Sild eller biltoget fra Nibøl til Sild. Har du ikke bil, kan du i stedet tage passagertoget fra Nibøl. Nibøl er i øvrigt forbundet med bus fra Flensborg og tog via Tønder. Alle disse transportmuligheder er beskrevet nærmere på hjemmesiden www.sylt.de/dk.

   

   

  Corona

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Tyskland.

   

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Nordtysk wellness på Sild: 3 dage på et 4* spahotel fra kun 962 kr. p.p. inkl. morgenmad og spa-adgang

  1. Tony says:

   Perfekt

  Se hotel-tilbud her