• 20 jan 2019

  Weekendtur til Stuttgart: 2 nætter med hotel og fly til kun 688 kr.

  Hvis du elsker Tyskland og storbyferie, men allerede har krydset både Hamborg og Berlin af listen, så er det på tide at tage til Stuttgart! Når man nævner Stuttgart, er det næsten helt umuligt ikke at nævne både biler og fodbold! Selvom både fodbold og biler er mega fedt, så byder byen på meget mere end det og du har masser af grunde til at besøge Stuttgart. Her kan du besøge Tysklands eneste botaniske-zoologiske have, shoppe på Königstraße, opleve byens mange spændende museer, læg vejen forbi Markthalle (et indendørs madmarked) og så har Stuttgart også super mange lækre madoplevelser at byde på – alt lige fra hyggelig kromad til lækre gourmetrestauranter. En perfekt by til en lille weekendtur!

  Smuttur til Stuttgart
  marts - juli
  688 kr.
  København
  Stuttgart
  Hotel i Stuttgart
  f.eks. Ibis budget
  437 kr.
  Hotel
  437 kr.
  Fly
  251 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  688 kr.

  Hotel i Stuttgart

  Du skal selvfølgelig også have en base under din weekendtur i Stuttgart, og her har jeg fundet det dejlige ibis Budget Stuttgart City Nord (4 ud af 5 på TripAdvisor). Mange af de tidligere gæster roser beliggenheden og det er der god grund til! Selvom hotellet ikke ligger helt inde i centrum, så er der en metrostation nærmest lige udenfor døren og du har ca. 15 minutters gang til Stuttgart Natural History Museum og 4 km til hovedbanegården og Neues Schloss. Du får gratis WiFi og hotellet er, som langt de fleste ibis-hoteller, lyst, rent og moderne indrettet.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter henover en weekend er kun 873 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 437 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Stuttgart, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

  Fly til Stuttgart

  Fra marts kan du finde fly fra København til Stuttgart – og det er billigt! Priserne ligger fra 170-400 kr., hvor der er mange weekendafgange (markeret med WE nedenfor – fra april flyver Laudamotion ikke på fredage, så derfor er weekendafgange fra torsdag til søndag) og også et par afgange i sommerferien! Jeg har f.eks. fundet en weekendtur d. 15.03. – 17.03. til kun 251 kr. inkl. håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 15.03. – 17.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.03. – 10.03. – WE
  • 11.03. – 13.03.
  • 18.03. – 20.03.
  • 22.03. – 24.03. – WE
  • 04.04. – 07.04. – WE
  • 11.04. – 14.04. – WE
  • 02.05. – 05.05. – WE
  • 16.05. – 19.05. – WE
  • 30.05. – 02.06. – WE
  • 13.06. – 16.06. – WE
  • 27.06. – 30.06. – WE
  • 02.07. – 04.07.
  • 16.07. – 18.07.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage et tog indtil hovedbanegården, derfra kan du tage metroen (U6). Du står af ved “Maybachstrasse” og derfra har du under 100 meter til hotellet. Turen tager ca. 45 min. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa lige til døren – der er 18 km mellem lufthavnen og hotellet.

   

  Oplevelser i Stuttgart

  Hvis du er vild med dyr og natur, så skal du endelig besøge Wilhelma, som både er en botanisk have og zoo i en og samme park. Det skaber sådan en smuk og meget hyggelig stemning at opleve en zoologiskhave på denne måde. Der er virkelig mange forskellige dyrearter og du kan blandt andet opleve aber, bjørne, elefanter, kænguruer, løver og tiger.

   

  Når du er i Stuttgart er det næsten også et must at lægge vejen forbi Mercedes-Benz Museum eller Porsche Museum, eller måske endda begge to. Her kan du komme helt tæt på – på både nye og helt gamle modeller. Du får en viden om bilernes tilblivelse og historien bag mærkerne. Helt klart et besøg værd – om du er bilentusiast eller ej, så kan man ikke undgå at blive lidt imponeret.

   

  Stuttgart ligger faktisk i et vindistrikt – Württemberg, som er det 4. største vindistrikt i Tyskland. Så hvis du elsker vin, så har Stuttgart helt sikkert noget at byde på. Og ikke et godt glas vin uden en god middag – og det kan byen heldigvis også sørge for. Der er masser af gode cafeer og restauranter at vælge i mellem – og der er noget for enhver smag og pengepung.

   

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Mercedes-Benz Museum (@mercedesbenzmuseum) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel