Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.474 kr.
Banner-2-1080x1080
Storbyferie

Storbyferie i London

Weekendtur med 3 dage på et 3* hotel ved Kings Cross inkl. fly

Storbyferie |

Storbyferie i London

London er lig med shopping, sightseeing, musicals og meget, meget mere! Bl.a. på grund af sin enorme alsidighed og variation er den engelske hovedstad en af mine absolutte favoritter blandt Europas storbyer. Shop amok på Oxford Street, besøg de mange museer, nyd et lækkert måltid på en af de mange restauranter, udforsk China Town eller et af de mange spændende markeder spredt over hele byen – ja, du kan det hele på sådan en storbyferie! Nedenfor viser jeg dig, hvordan du selv kan booke et weekendophold med fly og hotel 🏨✈️

Storbyferie i London

fra

1.474 kr.

✈️ Fra Billund, København, Aalborg og Aarhus

🏨 Supercentralt hotel

💂‍♂️ Storslået storbystemning

Hotel i London

1.081 kr.

Hotel

1.081 kr.

Fly

393 kr.

Total (pr. person):

1.474 kr.

Weekendtur til London – hotel

At tage på storbyferie til London kan godt være en dyr affære, når det kommer til hoteller. Men jeg har alligevel fundet et godt hotel til en lige så god pris.

🏨 Her taler jeg om det trestjernede Point A Hotel London Kings Cross (4 ud a 5 på Tripadvisor).

Hotellet har først og fremmest en glimrende beliggenhed smæk op ad Kings Cross Station – og så bliver det vist ikke meget mere centralt end det!

Fra Kings Cross kan du finde både tog-, bus- og metroforbindelser til stort set alle steder i byen (eller en smuttur til Hogwarts fra platform 9¾ måske? 🧙‍♂️).

Værelserne er ikke det store at skrive hjem om. Bogstavelig talt. For der er ikke specielt mange kvadratmeter at rutte med. Men selvom de er meget små, er de moderne og minimalistisk indrettet. Og samtlige værelser er udstyret med aircondition, eget badeværelse, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Alt i alt får du altså en kanon beliggenhed på et “småt men godt”-hotel.

Sidst, men ikke mindst, er prisen også rigtig fin. Fra lørdag den 14. september til mandag den 16. september koster et topersoners værelse i alt 2.161 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.081 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller dyrere på andre rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel til din storbyferie i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et hotel.

London -  Point A Hotel

London - Point A Hotel

London - Point A Hotel

Weekendtur til London – fly

✈️ Hvis du gerne vil en tur til London, er det heldigvis nemt og ligetil med fly.

Du kan nemlig finde direkte afgange fra alle de store danske lufthavne – både København, Billund, Aarhus og Aalborg.

Fælles for alle lufthavnene er, at Ryanair typisk tilbyder de billigste afgange. Ofte ligger prisniveauet mellem ca. 300 og 800 kr. for returbilletter. Og det er jo ikke til at klage over.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet en weekendtur med afgang fra København fra lørdag den 14. september til mandag den 16. september. På disse datoer koster flybilletter 393 kr. pr. person tur/retur med gode flytider.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageforhold 🧳

Eksempler på billige fly til London

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aalborg

  • Tirsdage, torsdage og lørdage

Fra Aarhus

  • Tirsdage, onsdage, torsdage, lørdage og søndage

Weekendtur til London – oplevelser

London er nok verdens største tag-selv-buffet af storbyoplevelser.

Hvis du trænger til et overblik over alle dine muligheder, så kan du med fordel kigge forbi min guide om London eller getyourguide.dk.

Er du mere til gratis oplevelser, kan du også smutte forbi min guide om de bedste gratis oplevelser i London.

Har du lyst til en magisk oplevelse i London, kan du også kigge nærmere på min Harry Potter-rejse til London 🔮⚡

Og sidst, men ikke mindst, kan du også bare smutte forbi Getyourguide, der har et stort udvalg af forskellige ture og aktiviteter.


Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i London, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i London.


Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie i LondonStorbyferie i London

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud