Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.322 kr.
Storbyferie i London
Korte rejser

Storbyferie i London

Weekendtur med 3 dage på et 3* hotel inkl. fly

Korte rejser |

Storbyferie i London

London er lig med shopping, sightseeing, musicals og meget, meget mere! Bl.a. på grund af sin enorme alsidighed og variation er den engelske hovedstad en af mine absolutte favoritter blandt Europas storbyer. Shop amok på Oxford Street, besøg de mange museer, nyd et lækkert måltid på en af de mange restauranter – ja, du kan det hele på sådan en storbyferie! Nedenfor viser jeg dig, hvordan du selv kan booke et weekendophold i London med fly og hotel. 🏨✈️

Storbyferie i London

fra

1.322 kr.

✈️ Fra Billund, København, Aalborg og Aarhus

🏨 Flot hotel lige ved Camden Market

Hotel i London

1.040 kr.

Hotel

1.040 kr.

Fly

282 kr.

Total (pr. person):

1.322 kr.


Weekendtur til London – Hotel

At tage på storbyferie til London kan godt være en dyr affære, når det kommer til hoteller. Men jeg har alligevel fundet et godt hotel til en lige så god pris.

Her taler jeg om det trestjernede The Hurdwick Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet har først og fremmest en glimrende beliggenhed i Camden. Nu når du er på storbyferie i London, skal der også sættes tid af til seværdigheder. Hotellet ligger i kort afstand fra London Zoo og Camden Market, som er Londons største marked.

Derudover ligger metrostationen Mornington Crescent få meter fra hotellet, hvor du på kun 7-8 minutter kan være inde i centrum, hvor seværdigheder som Leicester Square, Big Ben, London Eye eller Buckingham Palace venter på dig!

Hotellets værelser er små, men er godt indrettet og har et godt lysindfald. Til en mini-getaway, hvor du alligevel blot skal have et sted at hvile stængerne, er de superfine.

Sidst men ikke mindst, er prisen også fin. Fra lørdag den 27. april til mandag den 29. april koster et topersoners værelse i alt 2.080 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor 1.040 kr. pr. person.

Så hvis du trænger til en weekendtur, er det med at slå til! 😍💃

Er hotellet udsolgt eller dyrere på andre rejsedatoer eller vil du gerne selv finde et hotel til din storbyferie i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et hotel.

Storbyferie i London, The Hurdwick Hotel

Storbyferie i London, The Hurdwick Hotel

Storbyferie i London, The Hurdwick Hotel

Storbyferie i London, The Hurdwick Hotel

Storbyferie i London, The Hurdwick Hotel


Weekendtur til London – fly

✈️ Hvis du gerne vil en tur til London, er det heldigvis nemt og ligetil med fly.

Du kan nemlig finde direkte afgange fra alle de store danske lufthavne – både København, Billund, Aarhus og Aalborg.

Fælles for alle lufthavnene er, at Ryanair typisk tilbyder de billigste afgange. Ofte ligger prisniveauet mellem ca. 200 og 600 kr. for returbilletter. Og det er jo ikke til at klage over.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet en weekendtur med afgang fra København fra lørdag den 27. april til mandag den 29. april. På disse datoer koster flybilletter 282 kr. pr.person tur/retur.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageforhold. 🧳


Eksempler på billige fly til london:

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aarhus

  • Direkte afgange de fleste af ugens dage.

Fra Aalborg

  • Direkte afgange de fleste af ugens dage.

Weekendtur til london – oplevelser

London er nok verdens største tag-selv-buffet af storbyoplevelser.

Hvis du trænger til et overblik over alle dine muligheder, så kan du med fordel kigge forbi min guide om London eller getyourguide.dk.

Er du mere til gratis oplevelser, kan du også smutte forbi min guide om de bedste gratis oplevelser i London.

Har du lyst til en magisk oplevelse i London, kan du også kigge nærmere på min Harry Potter-rejse til London. 🔮⚡

Og sidst, men ikke mindst, kan du også bare smutte forbi Getyourguide, der har et stort udvalg af forskellige ture og aktiviteter.Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i London, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i London.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie i LondonStorbyferie i London

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar