Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.359 kr.
Harry Potter-rejse til London
Korte rejser

Harry Potter-rejse til London

Weekendtur med 2 nætter på centralt 3* hotel inkl. fly og Harry Potter Tour

Korte rejser |

Harry Potter-rejse til London

Har du været kæmpe Harry Potter-fan, lige siden du for første gang blev introduceret for J.K. Rowlings magiske fortællinger om Harry, Ron og Hermione? Så har jeg fundet rejsen til dig! Du kan nemlig booke en fortryllende Harry Potter-rejse til London med et besøg hos Warner Bros. Studio, hvor du kan udforske Harry, Ron og Hermiones magiske univers. Har du læst alle bøgerne og set alle filmene (måske endda flere gange), så må du altså ikke gå glip af den ultimative Harry Potter-rejse til vidunderlige London. Samtidig får du også mulighed for at opleve, hvad London ellers har at byde på. Endda til en skarp pris! 🤓⚡

Oplev London og Harry Potter

fra

2.359 kr.

✈️ Fra København, Billund, Aalborg og Aarhus

🧹 Harry Potter Tour med transport

🏨 Centralt beliggende hotel

Fly til London

279 kr.

Hotel i London

1.067 kr.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour

1.013 kr.

Hotel

1.067 kr.

Fly

279 kr.

Harry Potter Tour

1.013 kr.

Total (pr. person):

2.359 kr.


Sådan booker du en Harry Potter-rejse til London

1) Fly til London ✈️

Første skridt på vejen er selvfølgelig at få styr på flytransporten derover.

Til min store skuffelse var jeg ikke i stand til at finde gode tilbud på flyvende koste (Nimbus 2000 var udsolgt). I stedet måtte jeg nøjes med det næstbedste – almindelige rutefly.

Heldigvis er det ret nemt at finde flybilletter til London. Prisniveauet er superlavt, der er mange afgange at vælge imellem, og du kan finde afgange fra alle større danske lufthavne!

Så uanset om du vil flyve fra København, Aalborg, Aarhus eller Billund, har du gode chancer for at finde returbilletter fra under 600 kr.

Ovenfor har jeg denne gang – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra Aarhus fra lørdag den 27. april til mandag den 29. april. På disse datoer koster flybilletter med gode flytider kun 279 kr.

Uanset hvilken lufthavn du flyver fra, finder du de billigste billetter hos Ryanair. Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige fly til London

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aalborg

  • Februar – marts: fredage og søndage
  • April – oktober: tirsdage, torsdage og lørdage

Fra Aarhus

  • Alle ugens dage (undtagen tirsdage i marts)

2) Hotel i London 🏨

I dag har jeg fundet et godt og billigt trestjernet hotel, som har en fantastisk placering. Hvad mere har man brug for?

Hotellet, der er et af mine go-to hoteller i London, hedder Point A Hotel London Liverpool Street (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travelers’ Choice 2022).

Point A Hotel Liverpool Street ligger – sjovt nok – tæt ved Liverpool Street i det centrale London. Det betyder, at du har nem adgang til offentlig transport. Og fordi både busser og tog fra Stansted Airport kører til Liverpool Street Station, har du nemt ved at komme til og fra lufthavnen.

Alt i alt får du altså en lækker, lækker beliggenhed og et glimrende udgangspunkt for at udforske alle Londons attraktioner i en fart.

Hotellet har desuden haft besøg af en del danskere, som roser hotellet for det venlige personale og fine værelser.

Værelserne er moderne og minimalistisk indrettet. Selvom de ikke er store, er samtlige værelser udstyret med aircondition, eget badeværelse, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners værelse i alt ca. 2.134 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.067 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel i London: Harry Potter-rejse til London - billede af hotelværelse

Hotel i London: Harry Potter-rejse til London - billede af hotelværelse

Hotel i London: Harry Potter-rejse til London - billede af spisested

Hotel i London: Harry Potter-rejse til London - billede af reception

Harry Potter-rejse til London


3) Book Harry Potter Tour i London ⚡

For at fuldende din Harry Potter-rejse til London mangler du nu blot at booke billetterne til Warner Bros. Harry Potter Tour.

Warner Bros. Studio vil uden tvivl være en uforglemmelig oplevelse for enhver Harry Potter-fan. Her vil du nemlig kunne udforske en stor del af Harrys magiske univers – bl.a. Hagrids hytte, Diagonalstrædet, den forbudte skov, Hogwarts enorme spisesal, perron 9 3/4 og meget mere!

Jeg har fundet et tilbud på Rejsespejders nye billet- og oplevelsesside, hvor Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour kan bookes fra kun 1.013 kr. pr. person. Denne pris inkluderer også transporten fra London til studiet (der ligger i Watford) og tilbage igen.

Warner Bros. Studio, London - Harry Potter

Warner Bros. Studio, London - Harry Potter

Warner Bros. Studio, London - Harry Potter

Warner Bros. Studio, Harry Potter-rejse til London

Warner Bros. Studio, Harry Potter-rejse til London


Praktisk info

Transport til/fra lufthavnen

Med de fleste lavprisflyselskaber ankommer du til Stansted Airport, der ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus eller tog ind til det centrale London.

🚌 BUS: National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige steder i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster fra kun 11 pund (ca. 98 kr.), hvis du booker på forhånd. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

🚆 TOG: Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en enkeltbillet kan koste ned til ca. 14 pund (ca. 124 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

Londons metro

Hvis du har været i London før, har du med garanti allerede stiftet bekendtskab med the tube, som byens metrosystem kaldes.

Ved første blik kan Londons omfattende metronetværk virke totalt uoverskueligt, men du lærer hurtigt at navigere rundt.

Det kan være en god idé at have et kort over metroen ved hånden. Enten på din mobil eller som et fysisk kort (som uddeles gratis mange steder). Du kan f.eks. downloade et gratis kort som pdf på visitlondon.com.

Den billigste og nemmeste måde at betale for metroen (og busser) plejede at være ved at anskaffe sig et såkaldt Oyster card. Men hvis du har et kontaktløst betalingskort, behøver du ikke længere at købe et Oyster card. I stedet kan du blot bruge dit dankort som ‘pay as you go‘ (ligesom vi bruger rejsekortet herhjemme).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Harry Potter-rejse til LondonHarry Potter-rejse til London

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar