• 03 okt 2018

  De gratis glæder: Londons bedste gratis oplevelser

  At rejse er at leve. Men at rejse er til tider også dyrt (selvom jeg gør mit bedste for at gøre det en smule billigere). Der er altid flere omkostninger forbundet med en rejse end bare fly og hotel. Oplevelserne koster nemlig også tit penge. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en lille føljeton af blogindlæg her i rejsemagasinet. Temaet bliver “De gratis glæder”, og artiklerne vil præsentere dig for de bedste gratis glæder i en række af de mest populære rejsemål her på bloggen!

   

  Vi starter med en tur på tværs af Nordsøen til fantastiske London!

   

  Natural History Museum

  Nærmeste tube station: South Kensington

   

  Natural History Museum er et meget berømt naturhistorisk museum, der ligger på Cromwell Road lige syd for Hyde Park i det centrale London. Museet er uden sammenligning et af de mest imponerende museer, jeg selv har besøgt. Selve museumsbygningen er en stor, flot katedrallignende bygning i romansk stil, der for første gang slog dørene op for offentligheden tilbage i 1881 den 18. april.

   

  Er du ude efter en fantastisk gratis oplevelse i London, så bør du helt sikkert smutte en tur forbi Natural History Museum!

   

  National Gallery

  Nærmeste tube stations: Charing Cross Underground, Piccadilly Circus

   

  Med gratis adgang til mere end 2.300 forskellige kunstværker fra forskellige tidsperioder er der uden tvivl noget for enhver smag på The National Gallery. Kunstmuseet ligger på Trafalgar Square og huser nogle af billedkunstens allerstørste stjerner – blandt andre Monet, Van Gogh, Rembrandt og da Vinci. Not too shabby! Så har du blot den mindste interesse i kunst, er The National Gallery et absolut must-see!

   

  Tate Modern

  Nærmest tube station: Southwark og Jubilee

   

  Lige ovenfor Millenium Bridge ligger dette kæmpe kunstmuseum. Tate Modern er verdens mest besøgte museum for moderne kunst – og med god grund! Denne tidligere kraftværksbygning åbnede i 2000 og er hjem til over 70.000 genstande. Her finder du alt fra Monet, Matisse, Kapoor til Picasso og Andy Warhol. Men der findes også masser af interaktive aktiviteter og mulitmedia programmer.

   

  Museet er helt klart et besøg værd – hvis ikke så bare for at tage en lille sidde pause efter man er gået langs Themsen!

   

  The Science Museum

  Nærmeste tube station: South Kensington

   

  The Science Museum er Londons videnskabsmuseum. Museet ligger meget tæt på Natural History Museum, så du kan eventuelt overveje at tage de to museer den samme dag. Med mere end 3,3 millioner besøgende hvert år er The Science Museum endnu en af Londons særdeles imponerende museer. Her vil du kunne fordybe dig i forskellige udstillinger, der alle har et naturvidenskabeligt udgangspunkt – lige fra det mikroskopiske til det kosmiske!

   

  Parkerne

  Nærmeste tube stations: Regent’s Park + Hyde Park Corner Underground, Lancaster Gate

   

  Parkerne i London er fantastiske steder at få en lille puster midt i en hæsblæsende storbyferie. En mini-picnic i f.eks. Hyde Park eller Regent Park er en superhyggelig måde at tilbringe en times tid midt i London – hvis vejret ellers tillader det!

   

  Platform 9¾ ved King’s Cross

  Nærmeste tube station: King’s Cross St. Pancras

   

  Er du stor Harry Potter-fan, eller er dine børn, så tag en tur forbi King’s Cross Station, hvor Harry hvert år tager med Hogwartsekspressen, som kører fra perron 9¾. Her finder du også en Harry Potter-shop med et spændende udvalg af alskens Harry Potter merchandise!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til De gratis glæder: Londons bedste gratis oplevelser

  1. Kirsten Ravn says:

   Jeg nød selv de gratis glæder i London i oktober, bl. a. flere af de ovennævnte.
   Jeg kan tilføje et par stykker.
   Sky Garden, en stor overdækket drivhushave på toppen ag bygningen The Walkie Talkie. Der åbnes for billetuddeling på hjemmesiden 3 uger før ferien afholdes. Fantastisk udsigt over London.

   Evensong i St Pauls cathedral, kl 17. Det er også gratis, en gudstjeneste med masser af musik ved catedralens drenge-mandskor, en smuk stemningsfuld oplevelse.

   Gåtur fra Little Venice til Camden langs Regent canal. Man kommer forbi Zoo. Jeg har lige opdaget, at man også kommer forbi Primrose Hill, den tager jeg næste gang.
   Håber du kan bruge mine input.
   Vh
   Kirsten

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Kirsten 🙂

    Tusind tak for at du deler ud af din erfaring, det sætter jeg rigtig stor pris på!

    Det lyder til, at du havde en skøn tur til London 🙂