Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.073 kr.
Storbyferie til London: Forlænget weekend med 3 dage på centralt 4* hotel fra kun 1.073 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Storbyferie til London: Forlænget weekend med 3 dage på centralt 4* hotel fra kun 1.073 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Storbyferie til London: Forlænget weekend med 3 dage på centralt 4* hotel fra kun 1.073 kr. p.p. inkl. fly

Uanset om det er første eller tiende gang, så kan en forlænget weekend i London altid anbefales! Der er så meget at se og lave i den by – musicals, museumsbesøg, shopping, gåture i f.eks. Hyde Park eller et besøg på et (eller flere) af Londons mange markeder, er blot nogle af de ting, du kan opleve på din storbyferie. Og med det tilbud, jeg har sammensat i dag, kommer du til at bo på et centralt hotel til en superskarp pris – inkl. fly! Så tag på en velfortjent weekendtur og forkæl dig selv med en rejse til London – jeg er sikker på, at du kommer til at elske byen lige så meget, som jeg gør  ️

Forlænget weekend i London

fra

1.073 kr.

Billund, Aarhus, Aalborg og København ✈ London

Billige fly til London

220 kr.

Aarhus

Aalborg

København

Hotel

853 kr.

Fly

220 kr.

Total (pr. person):

1.073 kr.

Forlænget weekend i London – hotel

På din rejse til London skal du først og fremmest have et skønt hotel at bo på.

London er som udgangspunkt en dyr by, hvad hoteller angår. Men så er det jo godt, at du kender mig 😉

I dag har jeg nemlig fundet er superfint firestjernet hotel, som har en fantastisk placering. Hvad mere har man brug for?

Hotellet hedder The Wesley Euston Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor), og det har en fantastisk beliggenhed ved Bloomsbury-bydelen i London.

The Wesley Euston Hotel ligger, som navnet antyder, blot et stenkast fra Euston Square Station og Euston Station. Det betyder, at du inden for 5 minutters gang kan vælge mellem fem metroliner, hvorfra du hurtigt og nemt kan hoppe på the tube, som tager dig rundt i hele London.

Dog kan du også vælge at gå fra hotellet til mange af Londons seværdigheder. Eksempelvis ligger The British Museum, Regents Park og Regent St. kun 20 minutters gang fra hotellet.

På hotellet kan du glæde dig til gode faciliteter i form af en restaurant, som serverer velsmagende europæisk mad med islæt fra Afrika og Asien, samt populære klassiske retter. Skal det være lidt mere let, kan du slå dig ned i hotellets bar og nyde godt af snacks, biodynamiske og økologiske vine samt flere specialøl.

Værelserne på The Wesley Euston Hotel er superhyggelige, og du får her de klassiske faciliteter som aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Ved et ophold fra lørdag den 6. januar til mandag den 8. januar koster et topersoners værelse i alt 1.706 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 853 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend i London

Forlænget weekend i London

Forlænget weekend i London

Forlænget weekend i London – fly

Det tager ingen tid at flyve til skønne London, og heldigvis koster det heller ikke en bondegård. Faktisk er det virkelig billigt.

Du kan finde billige flybilletter til London stort set året rundt. Typisk plejer prislejet at ligge mellem ca. 200 og 600 kr. Og der er direkte afgange fra både Billund, København, Aalborg og Aarhus.

Så længe du holder dig til de angivne dage nedenfor, bør du derfor have gode chancer for at finde billige flybilletter Storbyferie til London: Forlænget weekend med 3 dage på centralt 4* hotel fra kun 1.073 kr. p.p. inkl. fly

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet en rejse med afgang fra Billund fra lørdag den 6. januar til mandag den 8. januar. På disse datoer koster flybilletter kun 220 kr.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aarhus

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aalborg

  • April – oktober: Mandage, torsdage og søndage

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Forlænget weekend i London – oplevelser

Den engelske hovedstad er et sandt overflødighedshorn af oplevelser.

Hvis du trænger til et overblik over alle dine muligheder, så kan du med fordel kigge forbi min guide om London eller getyourguide.dk.

På GetYourGuide kan du også gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter.

Har du lyst til en decideret magisk oplevelse i London, kan du også kigge nærmere på min Harry Potter-rejse til London.

Ikke alt behøver dog at koste penge i London – du kan f.eks. læse min guide om de bedste gratis oplevelser i London.

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra lufthavnen og London centrum, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i London.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie til London: Forlænget weekend med 3 dage på centralt 4* hotel fra kun 1.073 kr. p.p. inkl. flyStorbyferie til London: Forlænget weekend med 3 dage på centralt 4* hotel fra kun 1.073 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar