• 01 sep 2020

  VILDT! Billige fly til London: tur/retur fra kun 56 kr.!

  Så er de her igen! De dejlige tur/retur-billetter til London til under 100 kr.! Og denne gang er det faktisk langt under 100 kr! London er helt klart et af de rejsemål, man snildt kan vende tilbage til igen og igen og stadig opleve noget nyt hver gang! Og så må man sige, at en pris på 56 kr. (en ny rekord her på siden) i den grad er en åben invitation til en storby-visit på tværs af Nordsøen!

   

  **OPDATERING** Nogle af de billige afgange er desværre steget i pris. Man kan dog i skrivende stund stadig finde superbillige afgange til langt under 100 kr. Linket til flybilletterne er derfor nu opdateret med en ny dato (26.10. – 28.10.). De allerbilligste billetter findes (i skrivende stund) primært fra Billund på datoer i slutningen af oktober (25.10. – 31-10.).

  London tur/retur for en slik
  Billigst i oktober
  fra56 kr.
  Billund (og København og Aalborg)
  London
  Billige fly til London
  fra56 kr.
  Fra Billund
  Fra København

  Billige fly til London

  Så er det altså nu, flybilletterne til London skal bestilles! I oktober kan du nemlig finde superbillige Ryanair-fly tur/retur. Helt ned til 56 kr.!

   

  De allerbilligste flybilletter finder du fra Billund på udvalgte datoer i oktober. London er heldigvis en destination, hvor priserne generelt ligger på et meget budgetvenligt niveau året rundt. Fra Aalborg og København ligger prisniveauet i skrivende stund omkring 180-300 kr. for tur/retur-billetter (vær opmærksom på, at du først kan flyve til London fra Aalborg fra slutningen af oktober).

   

  I flyboksen ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en afgang fra Billund fra fredag den 2. oktober til mandag den 5. oktober til kun 56 kr.! Endda henover en weekend.

   

  Du flyver med Ryanair, hvor du som udgangspunkt altid må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Fra alle lufthavne kan du finde en del billige fly i både hverdage og weekender, så du er velkommen til selv at lege med datoerne og finde lige præcis den afgang, der passer dig bedst.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  (Afgange fredage og mandage frem til 26. oktober. Herefter alle ugens dage)

  • 02.10. – 05.10. – WE
  • 25.10. – 27.10./28.10./29.10./30.10./31.10.
  • 26.10. – 28.10./29.10./30.10./31.10.
  • 27.10. – 29.10./30.10./31.10.
  • 28.10. – 30.10./31.10.
  • 29.10. – 31.10.
  • Og flere

   

  Fra København

  (Afgange alle ugens dage undtagen lørdag frem til 24. oktober. Herefter alle ugens dage)

  • 15.10. – 19.10.
  • 23.10. – 26.10. – WE
  • 26.10. – 29.10.
  • 27.10. – 30.10.
  • 30.10. – 02.11. – WE
  • Og flere

   

  Fra Aalborg

  (Afgange alle torsdage og søndage fra 25. oktober)

  • 29.10. – 01.11. – WE
  • 05.11. – 08.11. – WE
  • 12.11. – 15.11. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i London

  Så mangler du blot et sted at bo. London er heldigvis smækfyldt med hoteller i alle mulige afskygninger (selvom de er ret dyre). Det er bare om at finde det hotel, der passer bedst til dine behov!

  Hoteller i London

  Hvis du gerne vil vide mere om den engelske hovedstad, så kig endelig forbi min guide til London. Her kan du bl.a. læse om shopping, transport og nogle af byens mange attraktioner.

   

   

  Tilbud på mundbind

  Når du flyver til London, skal du bære mundbind. Og faktisk har jeg fundet nogle ret gode tilbud på netop mundbind på downtown.dk.

   

  Se tilbud

   

   

  Oplevelser i London

  Hvis du gerne på forhånd vil booke f.eks. en guidet tur, så kan du på getyourguide.dk vælge mellem et stort udvalg af forskellige ture til rigtig fine priser. Hvad med en guidet Harry Potter-gåtur? Eller en bådtur på Themsen? Mulighederne er mange!

  Oplevelser og guidede ture i London

  Transport til fra lufthavnen

  Med mange af de andre afgange lander du i Stansted Airport, der ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg har selv kørt med bussen og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil betale lidt ekstra for at spare tid, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget. Dette tog bringer dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til VILDT! Billige fly til London: tur/retur fra kun 56 kr.!

  1. Natascha says:

   Hej Rejsespejder
   Kan du finde til denne pris med afrejse i midt/slut oktober?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Natascha 🙂

    Det vil primært være i september, du kan finde flybilletterne til denne superbillige pris. Men generelt er London en destination, hvor priserne ligger på et meget budgetvenligt niveau året rundt, så du vil helt sikkert også kunne finde billetter midt/slut oktober til en overkommelig pris 🙂

  2. Stine says:

   Hejsa.
   Tak for alle de gode fif
   Hvis man køber tog el. Busbillet hjemmefra glæder den mon så hele dagen el. Skal man være klar på et givent tidspunkt?
   Og skal man reservere tidspunkt ved tog/bus når man skal retur til lufthavnen?
   Hvor skal man stå af hvis man har fundet et fint hotel i Kings Cross området?
   Sorry de mange spørgsmål☺️

   • Stine says:

    Lander i Stansted forøvrigt

   • Rejsespejder says:

    Hej Stine,
    toget (StandstedExpress) gælder hele dagen uden fast returdag (den gælder bare i 1 måned). StandstedExpress kører til Stratford og derfra videre til Liverpool Street. Hvis du har hotel i Kings Cross skal du bare hoppe af i Liverpool Station og derfra videre med metroen til Kings Cross (mener der er i alt 3 linjer, som kører dertil fra Liverpool Street) så det er super nemt :).

    Busser: de er lidt mere vanskelige, hvad der angår forudbestille. Hos National Express skal man vælge en afgang. Kan man se, at man kommer til at miste den, kan man INDEN afgang ombooke den til et andet tidspunkt – men det koster 5 pund. En forudbestilt billet koster 7 pund mens en billet købt i lufthavnen koster 10 pund. Så det kan næsten ikke betale sig, at forudbestille hos dem (det bøvl man har, hvis flyet er forsinket er de 30 kr. ikke værd efter min mening).

    Billetter hos easyBus giver (så vidt jeg kan huske) adgang til afgange en time før og efter det tidspunkt man har booket. Så det er ret dejligt. Men jeg er ikke største fan af deres busser :).

    Både easyBus og NationalExpress kører til både Stratford og Liverpool Street. Et lille tip: især hvis du ankommer omkring myldertid vil jeg anbefale at tage bussen til Stratford og derfra videre med metroen til Kings Cross. Istedet for at sidde i en bus, som skal kæmpe sig gennem trafikken i Londons midtby :).

    Håber, at det kan bruges, ellers skriver du bare igen :).

  3. Erling says:

   Super fedt at du igen har fundet tid igen. Glæder mig til at se tilbud fremover.

  4. Line says:

   Hej. Priserne passer ikke længere. De er blevet ændret til ca. 240 kr. Men det er stadig billigt 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Line,
    jeg kan godt se at der er et par stykker, som er steget en smule. Men jeg kan stadig finde en del til de 78 kr. Prøv evt. nogle af de andre dato-eksempler, som jeg har skrevet om i artiklen 🙂 .

  5. Emil says:

   Der er noget tilsvarende fra Billund til Berlin i maj/juni. Helt ned til 3 EUR per vej

  Se fly-tilbud her