Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.108 kr.
Thorpe-Park-London-banner
Weekendophold

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

Weekendophold |

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

En tur til London behøver ikke kun handle om sightseeing og shopping. Du kan sagtens finde langt mere hæsblæsende fornøjelser at bruge din tid på. F.eks. et besøg til den forrygende forlystelsespark THORPE PARK! Hvis du allerede har været forbi alle de danske parker (og måske også Heide Park ved Hamborg), så kan du godt glæde dig til at opleve dette engelske forlystelsesparadis! Især hvis du har en forkærlighed for høje, hurtige og vilde rutsjebaner! THORPE PARK er nemlig en af de parker, jeg selv har været i, som har allerflest af de rutsjebaner, der virkelig giver et sug i maven. Og at forlystelsesparken ligger lige ved London, gør selvfølgelig heller ikke rejsen mindre spændende!

London og THORPE PARK

fra

1.108 kr.

Aalborg, København, Billund, Aarhus ✈ London

Billige fly til London

338 kr.

København

Billund

Aarhus

Indgangsbillet til THORPE PARK

192 kr.

Hotel

479 kr.

Fly

338 kr.

Andet

291 kr.

Total (pr. person):

1.108 kr.

Billige fly til London

Fly til London er første punkt på dagsordenen. Og dette punkt er heldigvis rimeligt nemt at tage sig af.

Du kan nemlig flyve billigt til London fra både KøbenhavnBillundAalborg og Aarhus – stort set året rundt. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet direkte billetter fra Aalborg fra tirsdag den 18. august til torsdag den 20. august. På disse datoer koster tur/retur-billetter kun 338 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Der er generelt rigtig mange afgange til London – og mange af dem er ganske billige. Så længe du holder dig til dage, hvor der er direkte flyvninger, burde du have gode chancer for at finde billeter til omkring eller under 500 kr. (og ellers kan du prøve at ændre lidt på datoerne)

København

  • afgange alle ugens dage

Billund

  • afgange alle ugens dage

Aalborg

  • afgange på tirsdage, torsdage og lørdage

Aarhus

  • afgange alle ugens dage

Hotel i London

London er fyldt med hoteller, så der er noget for enhver smag. Til denne rejse har jeg fundet et godt tilbud på det centrale og hyggelige ibis budget London Whitechapel.

Som med de fleste af ibis’ budgethoteller får du et lille, funktionelt værelse med styr på de basale faciliteter. Hotellets største styrke (udover den billige pris) er uden tvivl beliggenheden. Små 400 meter fra hotellet har du nemlig Whitechapel Station – kun to stop fra Liverpool Street Station. Derfor kan du nemt og hurtigt komme rundt i byen via undergrundsystemet. Mangler du i øvrigt inspiration til, hvad du kan lave i London, kan du læse mere her om tips til rejser i London.

Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra tirsdag den 18. august til torsdag den 20. august til 957 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 479 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 450-600 kr. pr. nat i de fleste måneder.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hotel, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

THORPE PARK

Med flere end 30 forskellige forlystelser – bl.a. Storbritanniens hurtigste ‘coaster’ og Englands eneste ‘wing coaster’ – skal du nok blive blæst godt igennem i THORPE PARK. Parken ligger ca. 32 km vest for London (læs mere om transporten nedenfor) og byder på en virkelig fed ‘theme park experience’!

Rollercoasteren Stealth er f.eks. Storbritanniens hurtigste rutsjebane. Spændt godt fast i sædet accelererer du fra nul til 80 mph (dvs. 129 km/t.) på under to sekunder! Der er også The Swarm, navnet på Storbritanniens eneste ‘wing coaster’, der sender dig på en vild tur med en topfart lige omkring de 100 km/t. Og har du set SAW-filmene, er du også nødt til at prøve en tur i parkens SAW-inspirerede rutsjebane, der bl.a. indeholder et ca. 30 meter langt ‘vertical drop’. Der er selvfølgelig også Colossus – verdens første 10-loops rollercoaster på hele 850 meter! Herudover er der naturligvis en lang række andre fede forlystelser, og hvis vejret ellers er til det, er der også en del vandforlystelser.

På getyourguide kan du booke en indgangsbillet til parken for kun 291 kr. Når du først har betalt for entré til parken, er forlystelserne gratis.

Loops er der nok af i Thorpe Park …

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

Stealth tordner afsted fra nul til ca. 130 km/t. på under to sekunder!

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

Hvis vejret tillader det, så husk at medbringe badebukser

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

Det kommer til at kilde lidt i maven, når du tager til Thorpe Park

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

Transport fra London til Parken

Som sagt ligger Thorpe Park vest for London – ca. 32 km. Transporten dertil er dog ganske ligetil.

Fra London skal du først med et South Western Train fra Waterloo Station til Staines Railway Station. Togene kører ca. hvert 12. minut, og turen plejer at tage et sted mellem 30 og 50 minutter (alt efter trafik).

At rejse fra Waterloo Station – der er Londons travleste togstation – er i øvrigt lidt af en oplevelse i sig selv med så mange mennesker samlet på et sted. Hvis I rejser i en gruppe, gælder det om at holde tæt sammen, så I ikke forsvinder fra hinanden i menneskemyldret.

Når du ankommer til Staines Railway Station, skal du så videre med 950 Express Bus’en til THORPE PARK. Denne bus kører ca. hvert 15.-20. minut.

Lufthavnstransport

Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige steder i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster fra kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Englands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARKEnglands vildeste forlystelsespark: 2 nætter på hotel i London fra kun 1.108 kr. inkl. fly og entré til THORPE PARK

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud