London-banner

Hvor skal man bo i London? En guide til de bedste steder at bo i London

Hvem går ikke og drømmer om en rejse til London? Det gør jeg i hvert fald tit! Specielt fordi det ofte er muligt at finde billige flybilletter til London – også i weekenderne. London har virkelig noget for enhver smag, og der venter mange vidunderlige oplevelser på sådan en rejse til London. Men det store spørgsmål er altid, hvor skal man bo i London? Byen, der har det hele, kan godt virke lidt uoverskuelig, og ofte synes et hotelophold i London at være uhyggeligt dyrt! Men frygt ej, jeg har strikket en lille guide sammen til dig herunder. Den tager dig igennem de forskellige områder i London, så du nemt kan finde det område, der passer lige netop til dine behov! God tur! ✈

Paddington

London

Som sagt er det store spørgsmål: Hvor skal man bo i London? Og her går du i hvert fald aldrig galt i byen med Paddington.

Paddington er en bydel i den vestlige del af det centrale London. Paddington er en skøn og yderst populær bydel, som byder på masser af små, hyggelige parker, caféer og torve, så her er det også muligt at gå på opdagelse!

Paddington ligger desuden kun et stenkast fra Hyde Park, som er en af Londons kongelige parker med et område på ca. 1.400 kvadratmeter. Så her er der god mulighed for at slentre en tur og nyde morgenkaffen.

Hopper du på the tube ved Paddington Station, kan du være ved Oxford Circus på kun 9 minutter.

I området finder du mange forskellige hoteller, af mange forskellige standarder og i mange forskellige prisklasser. Så der er noget til et hvert behov

Hoteller i Paddington

Notting Hill

Hvor skal man bo i London? En guide til de bedste steder at bo i London

Bydelen Notting Hill ligger blot et stenkast øst for Paddington og meget tæt på Hyde Park. Og hvis du spekulerer over, hvor man skal bo i London, bør denne bydel også indgå i dine overvejelser.

Bydelen er kendt for sine farverige rækkehuse og antikke markeder. Det er også her, du finder det berømte Portobello Road Market, hvor du kan lade din indre krejlerkonge få frit udløb og gå på jagt efter antikviteter og vintage-fund.

I august bliver området ekstra livligt, da Notting Hill Carnival løber af stablen. Her er der tale om Europas største gadefestival med parader, musik og delikatesser fra forskellige dele af verden.

I dette område kan du naturligvis også finde en masse skønne hoteller.

Hoteller i Notting Hill

Covent Garden

London

Endnu et godt på, hvor man skal bo i London, er skønne Covent Garden.

Covent Garden ligger i West End, og bydelen er et af de mere kunstneriske og farverige områder i det helt centrale London. Så er du i byen for at se en af de mange ikoniske musicals eller teaterforestillinger, er det her lige området for dig!

Når du ikke lader dig opsluge af teaterforestillinger osv., kan du gå på opdagelse i de lokale markeder som Covent Building Marked Building og Apple Market.

Du kan også sætte dig på en af de mange caféer eller restauranter og observere nogle af de mange gadekunstnere, som skaber liv i området.

I området Covent Garden er der mulighed for at finde mange forskellige hoteller, så det er bare at søge løs og finde et godt tilbud!

Hotel i Covent Garden

Westminster

London

Ingen liste over de bedste steder at bo i London uden Westminster.

Westminister er et tredje område i det centrale London – og kaldes sommetider Londons navle.

Westminster huser da også nogle af de helt store attraktioner i London. I Westminister finder du bl.a. The Palace of Westminster (Parlamentshuset), Westminster Abbey og Big Ben.

Føler du dig lidt royal, kan du slå et smut forbi King Charles den 3. på Buckingham Palace, som også er at finde i området. Og når dine fødder bliver ømme af al den sightseeing, kan du efterfølgende tage en tur ud og spise eller drikke en kold drink i en af de mange hyggelige restauranter eller barer i området.

Er du til ikoniske attraktioner lige i baghaven, så er Westminister helt klart stedet for dig! Du skal selvfølgelig også have noget at bo i, men så er det godt, at området byder på mange forskellige hoteller, som du frit kan vælge mellem.

Hotel i Westminster

Bloomsbury

London

Området Bloomsbury finder du nord fra Covent Garden.

Her har du stadig de alle store attraktioner tæt på, og du kan tage the tube til Leicester Square på 11 minutter.

Bloomsbury er bydelen, hvor du finder British Museum. Desuden er Bloomsbury kendt for sine kulturelle og litterære oplevelser – f.eks. kan du tage på en walking tour, hvor området kædes sammen med de mange berømte forfattere, som har levet i området gennem tiden.

Du kan også slå dig ned i en af de mange caféer eller bookshops, som ligger i området. Når sulten kalder, kan du slentre gennem Torrington Place, der huser nogle af de mest hyggelige og anbefalede restauranter i området.

Bloomsbury byder også på mange hoteller, så her er også mulighed for at finde et lækkert hotel.

Hotel i Bloomsbury

Soho

London

Soho er kendt som et livligt og mangfoldigt område i London, hvilket blandt andet kommer til udtryk i de mange smukke streetart-malerier, som du kan spotte rundt omkring i bydelen.

Soho er også kendt for underholdning og natteliv. Her kan du male fest og farver på tapetet og udforske de mange caféer, cocktailbarer og de traditionelle engelske pubs.

Du kan også forkæle dine smagsløg med forskellige restaurantbesøg, hvor der er noget for en hver smag.

Og når du har fået stillet sulten, kan du udforske de mange shoppingmuligheder, som ligger lige i baghaven. Her finder du nemlig de berømte handelsgader Oxford Street og Regent Street. Så kan du jo også lige få købt alt det, du ikke vidste, du manglede, men som du ikke kan leve uden!

I området finder du mange gode hoteller til din næste London-getaway.

Hotel i Soho

Spitalfields

London

Spitalfields ligger i den østlige del af det centrale London og er hjemsted for kunstnere og kreative sjæle.

Her kan du besøge Spitalfields Marked, hvor du kan gå på opdagelse i mange forskellige hyggelige boder med tøj, kunst antikke fund, streetfood og andet godt.

Fra Spitalfields er der gode muligheder for at tage metroen fra Liverpool Station eller Aldgate East ind til Londons største seværdigheder.

I Spitalfields er det muligt at finde lidt mere budgetvenlige hoteller, hvilket jo er godt for pengepungen.

Hotel i Spitalfields

Shoreditch

London

Lidt nord for Spitalfiels ligger bydelen Shoredich, som er Londons kreative hjerte.

Bydelen er kendt for sprudlende gadekunst, indie-butikker og en blomstrende madscene.

I området kan du udforske en lang række gallerier, natklubber og barer. Du finder også Boxpark, som er et pop-up indkøbscenter lavet af forsendelsescontainere. Her kan du shoppe løs i mange forskellige fashion- og lifestyle-butikker og spise dig mæt i velsmagende streetfood.

Så skal der lidt farve på tilværelsen, kan du med fordel vælge et hotel i Shoreditch.

Hoteller i Shoreditch

South Bank

London

Tager vi en smuttur over Themsen, lander vi i den hyggelige bydel South Bank, som strækker sig langs den kendte flod.

I South Bank har du en fantastisk udsigt over Londons skyline.

I denne bydel finder du også nogle af Londons mest ikoniske vartegn som London Eye, Shakespeares Globe samt Tate Modern.

Skal du bo i denne bydel, så kan du finde hoteller her.

Hoteller i South Bank

Jeg håber at du er blevet inspireret til nye og spændende steder at bo i London.

God rejselyst

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud