Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.972 kr.
rsz_london_new_year
Weekendophold

Nytår i London: 2 nætter på et centralt og anmelderrost hotel fra kun 1.972 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Nytår i London: 2 nætter på et centralt og anmelderrost hotel fra kun 1.972 kr. p.p. inkl. fly

Skal der være fest, så lad der være fest! Og det bliver næsten ikke vildere end at holde nytår i London! Den engelske hovedstad behøver næppe den store introduktion fra min side – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Og her får du altså mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i London! Og om du vil feste i farverige Leicester Square, det populære Shoreditch eller et helt tredje sted, er fuldstændig op til dig. Én ting er dog sikkert – det bliver et brag af en fest! 

Nytårsfest i London

december – januar

1.972 kr.

Billund, København og Aarhus ✈ London

Fly til London

fra

567 kr.

København

Aarhus

Hotel i London

1.405 kr.

Hotel

1.405 kr.

Fly

567 kr.

Total (pr. person):

1.972 kr.

Nytår i London – hotel

Hoteller i London er som regel en bekostelig affære – og det gælder især henover nytår.

Jeg har dog fundet et rigtig godt bud på et hotel, der er til at betale for. Der drejer sig om det budgetvenlige og anmelderroste Alhambra Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Udover at hotellet er budgetvenligt, så har det faktisk også en rigtig lækker beliggenhed i centrum af London. Fra hotellet har du f.eks. kun ca. 5 minutter gang til King’s Cross Station, som gør, at du nemt kan komme rundt i hele London via offentlig transport.

På hotellet bliver du indkvarteret på et lille 2-personers værelse med aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Meget basic og ret småt, men tilstrækkeligt til en kort tur som denne.

Og så er prisen virkelig god i forhold til, hvad du ellers kan finde i London.

Jeg har i dette eksempel som sagt fundet et 2-nætters ophold fra søndag den 31. december til tirsdag den 2. januar. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.810 kr. Det svarer således kun til 1.405 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nytår i London

Nytår i London – fly

I øjeblikket er det muligt at booke billige flybilletter til London henover nytårsaften fra både Billund, København og Aarhus.

De billigste afgange fra Billund og Aarhus er med Ryanair, hvor du flyver direkte til London.

Fra København kan du flyve direkte til London henover nytår med både Ryanair, easyJet og Norwegian.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. lavet et eksempel på en rejse fra Billund fra søndag den 31. december til tirsdag den 2. januar. På disse datoer koster flybilletter kun 567 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fest og fyrværkeri i London

London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12?

Du bør i hvert fald kraftigt overveje at tage til London New Year’s Eve Fireworks 2023, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, mens et storslået festfyrværkerishow oplyser nattehimlen over London Eye! Hvor fedt er det lige?! Billetterne er ikke frigivet endnu, så hold godt øje med opdateringerne.

Herunder kan du se en video fra fyrværkerishowet i 16/17.

Vil du tage det skridtet videre, kan du også opleve Londons spektakulære fyrværkeri fra en båd på Themsen! Du kan nemlig booke diverse nytårsaften-rivercruises. På den måde kan du nyde en lækker nytårsmiddag og det imponerende fyrværkeri, mens du cruiser rundt på Themsen! Se her for mere info.

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i London, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i London.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytår i London: 2 nætter på et centralt og anmelderrost hotel fra kun 1.972 kr. p.p. inkl. flyNytår i London: 2 nætter på et centralt og anmelderrost hotel fra kun 1.972 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud