• 12 dec 2017

  NYTÅRSBRAG i London: 2 nætter i London med centralt hotel og fly til kun 1.113 kr.

  Skal der være fest, så lad der være fest! Den her rejse er til dig, der ønsker en nytårsaften, du aldrig glemmer! London behøver næppe den store introduktion fra min side – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Her får du mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i den engelske hovedstad! Og om du vil feste i farverige Leicester Square, det populære Shoreditch eller et helt tredje sted, er fuldstændig op til dig. En ting er dog sikkert – det bliver et brag af en fest!

  Nytårsfest i London
  december - januar
  1.113 kr.
  Aalborg, Billund, København eller Aarhus
  London
  Hotel i London
  f.eks. det 3* Signature London
  725 kr.
  Fly til London
  inkl. 10 kg håndbagage
  388 kr.
  Hotel
  725 kr.
  Fly
  388 kr.
  Total (pr.person)
  1.113 kr.

  Hotel

  Det er altid en udfordring at finde hotel i London og det gælder især nytårsaften. For hvis man vil bo bare nogenlunde centralt, kommer man til at betale en formue. Her har jeg dog fundet et rigtig godt bud på et lækkert hotel, der rammer det perfekte kompromis mellem pris, beliggenhed og kvalitet. På Trivago har jeg nemlig fundet det 3* Signature London (4 ud af 5 på TripAdvisor). Signature London ligger nemlig direkte ved Ilford Station, hvorfra det tager 15 minutter inden man står midt i byen ved Victoria station! Og det bedste er, at du får morgenmad på hotellet. Når du vågner den 01.01., bliver du nok meget glad for, at du ikke selv skal stå for morgenmaden!

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 1.450 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 725 kr. pr. person.

  Det kan helt klart lade sig gøre endnu billigere. Du kan finde hoteller til omkring 300-400 kr. pr. nat. Men for mig var det bare vigtigt at finde et hotel med en god beliggenhed. Fordi jeg kan ikke forstille mig, at man gider at bruge 1 time eller mere på offenlig transport, hver gang man vil se noget, især på sådan en kort tur. Men du må meget gerne kigge videre her, hvor du kan få et overblik over alle hoteller i London. Og vil du alene til London og fejre nytår, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet flybilletter fra både Aalborg, Billund, København og Aarhus til London. Normalt kan man finde superbillige billetter til London, men lige omkring nytår koster de 300 – 1.300 kr.

  Fra Aalborg kan du d. 31.12. – 02.01.  flyve til 388 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Fra Billund kan du d. 31.12. – 02.01. flyve til 501 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Og fra København kan du d. 31.12. – 02.01. flyve til 1.351 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du kan også flyve fra Aarhus fra den 31.12. – 01.01. til 301 kr. Det vil faktisk være den billigste rejse, da du her også sparer en enkelt nat på hotellet.

   

  Fest og fyrværkeri

  London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12? Du bør i hvert fald kraftigt overveje at bruge 10 pund på en billet til London New Year’s Eve Fireworks 2017, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, mens et storslået festfyrværkerishow oplyser nattehimlen over London Eye! Hvor fedt er det lige?! Lyder det som noget for dig, kan du købe billet her. Og herunder kan du se en video fra sidste års fyrværkerishow.

  Vil du tage det skridtet videre, kan du også opleve Londons spektakulære fyrværkeri fra en båd på Themsen! Du kan nemlig booke diverse nytårsaften-rivercruises. På den måde kan du nyde en lækker nytårsmiddag og det imponerende fyrværkeri, mens du cruiser rundt på Themsen! Se her for mere info.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Alt efter hvilket flyselskab du flyver med, ankommer du til enten Stansted, Gatwick eller en tredje af Londons lufthavne. Under alle omstændigheder er alle Londons lufthavne velforsynet med transportmuligheder til London centrum, så det burde ikke blive et problem med transport. Du kan både tage bus og tog fra alle lufthavene, og generelt er tog det hurtigste, mens bus er det billigste.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på NYTÅRSBRAG i London: 2 nætter i London med centralt hotel og fly til kun 1.113 kr.

  1. Ulrich says:

   Super gode beskrivelser – Og det er godt at se fokus på alle landets største lufthavne 🙂

  se fly se hotel