Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Panorama-pool på 24. sal 😲 fra 1.409 kr.
Corinthia-Hotel-Prague-Prag-Tjekkiet-banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Weekendrejse til Prag – med byens vildeste udsigt!

3 dage på 5* hotel inkl. fly og morgenmad

Storbyferie |

Weekendrejse til Prag – med byens vildeste udsigt!

Kan du ikke få nok af storbyferier, så er Prag en sikker vinder! Den tjekkiske hovedstad byder på fantastisk shopping, gode barer (med lækker øl!), sightseeing og fabelagtig arkitektur. Du bør uden tvivl kigge forbi Staré Město, når klokken slår hel. Her går det astronomiske ur (fra år 1410) nemlig i gang med et mekanisk skuespil, og de 12 apostle kommer frem én efter én, drejer rundt og hilser på forsamlingen. Spørger du mig, så har Prag allerede solgt sig selv ret godt – men for at krydre dit getaway har jeg fundet et femstjernet hotel – og det er ikke et hvilket som helst hotel! Nej, her får du altså Prags vildeste udsigt! Men mere om det længere nede i artiklen ✨

Luksustur til Prag

marts – oktober

fra

1.409 kr.

✈️ Fra København

🤩 Panorama-pool på 24. etage

Femstjernet hotel inkl. morgenmad

Fly til Prag

422 kr.

Hotel

987 kr.

Fly

422 kr.

Total (pr. person):

1.409 kr.

Rejse til Prag – hotel

Fem stjerner, pool og en god pris – hvad mere kan man forlange af et hotel? Alt dette får du på det femstjernede Grand Hotel Prague Towers (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Tidligere gæster roser især det høje serviceniveau, beliggenheden og poolen. Og det er helt klart poolen, der er hotellets største højdepunkt. Den ligger nemlig på 24. etage, hvorfra du har den smukkeste panoramaudsigt over hele byen!

Swimmingpoolen er en del af et større spaområde, som hotellet kalder Apollo Day Spa.

For hotelgæster koster to timers adgang ca. 136 kr. (450 tjekkiske koruna).

Hvad angår hotellets beliggenhed, ligger det i den sydlige del af Prag. Det er i øvrigt et stort plus, at du kun et stenkast fra hotellet har en metrostation, der på to stop sender dig helt ind til centrum.

Fra lørdag den 22. juni til mandag den 24. juni koster et superior-værelse i alt 1.974 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 987 kr. pr. person.

Priserne for lignende ophold kan svinge en del. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Prag, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Prag

Prag

Prag Prag

Rejse til Prag – fly

Det tager ikke lang tid at flyve til dejlige Prag – halvanden time og så står den ellers på tjekkisk storbyferie.

Man plejede at kunne flyve direkte til Prag fra både København og Billund. Men nu er der desværre kun direkte afgange fra hovedstaden.

Typisk tilbyder lavprisflyselskaber som Ryanair, Eurowings og Norwegian de billigste returbilletter. Og priserne svinger typisk mellem ca. 400 og 900 kr.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse, hvor jeg har taget udgangspunkt i flybilletter fra lørdag den 22. juni til mandag den 24. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 422 kr. hos Ryanair.

Når du flyver med Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber), må du som altid medbringe et styk håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Billige rejsedatoer

Fra København (prisniveau: typisk ca. 400 – 900 kr.)

  • Maj – oktober: Alle ugens dage

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er det både nemt, hurtigt og billigt at tage en bus ind til centrum.

Der er adskillige busafgange i løbet af dagen, og du kan booke billet på Getyourguide.dk.


Hvis du tager til Prag for at give den fuld gas med sightseeing, bør du overveje at booke et officielt Prague Visitor Pass.

Visitor Pass’et giver dig bl.a. gratis offentlig transport i Prag (inklusive transport til og fra lufthavnen) plus adgang til mere end 70 oplevelser i byen, rabatter på diverse ture og aktiviteter, en elektronisk byguide og et river-cruise.


Oplevelser i Prag

Vil du gerne sejle på Vltava-floden (også kendt som Moldau) eller udforske Prags Borg, kan du finde en række spændende ture og aktiviteter på getyourguide.dk.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendrejse til Prag - med byens vildeste udsigt!Weekendrejse til Prag - med byens vildeste udsigt!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud