Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Mulighed for ølspa 🍺 fra 1.848 kr.
Prag-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Miniferie til Prag

3 dage på eksklusivt 4* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Miniferie til Prag

Elsker du storbyferier, og er du klar til en af de virkelig fede af slagsen, hvor du bor på et meget elegant 4-stjernet hotel? 🤩 Så synes jeg, vi skal kigge mod den tjekkiske hovedstad Prag!

En rejse til Prag byder på en forførende blanding af shopping, kultur og fantastisk arkitektur i skøn harmoni. Du bør bl.a. kigge forbi Staré Město, det gigantiske ur fra år 1410. Når klokken slår hel, går det nemlig i gang med et mekanisk skuespil, og de 12 apostle kommer frem én efter én, drejer sig og hilser på dig. 

Og så bør du selvfølgelig smage det tjekkiske øl, der af mange regnes for at være det bedste i Europa! 🍻

Storbyferie i Prag

fra

1.848 kr.

✈️ fra København

⭐ 4-stjernet hotel i hjertet af Prag

🥐 Inklusive morgenmad

Storbyferie til Prag

1.848 kr.

Rejse til Prag – hotel

Til din smuttur til Prag skal du naturligvis have et hotel at bo på, og jeg har i dag fundet en pakkerejser, der inkluderer et ophold på det meget elegante og velplacerede firstjernede hotel i nærheden af den berømte Wenzelsplads.

🏨 Du skal bo på Majestic Plaza Hotel Prague (4,5 ud af 5 på Tripadvisor)

Og lad os starte med placeringen, for den er vigtig, når man er på storbyferie. Hotellet ligger 300 meter fra Wenzelspladsen, der er et bankende hjerte i den moderne bydel af Prag fyldt med spændende museer og lækre restauranter.

Og så er der kun 400 meter til den nærmeste metrostation, så du på ingen tid kan komme rundt i Prag, og det er et must at gå på opdagelse i byen, for Prag er på UNESCO’s verdensarvliste. Det er en by med dejlige restauranter, et livligt natteliv, opera, noget af verdens bedste øl, et spændende jødisk område og masser af atmosfære ved byens flotte broer.

Du kan f.eks. slentre over Karlsbroen, der har udsigt over de gamle bygninger og tårne, der bringer en tilbage i tiden.

Selve hotellet ligger i 2 smukke og historiske bygninger. Det er meget elegant! Og indenfor er indretningen art deco, hvor snacksene bliver serveret i en marmorsal oplyst af et springvand med farvet lys. Så der er altså fine fornemmelser overalt 💁

Hotellets restaurant byder på lækre tjekkiske retter, som du kan nyde i den indre gårdhave. Det er også her, du spiser morgenmad, som er inkluderet i prisen.

🍺 Og som noget helt unikt, så tilbyder hotellet en ølspa! Jeg har før skrevet om det, det kan du læse om her. Men det handler i sin enkelthed om, at du hopper i badetøjet, stiger ned i et trækar og nyder noget af det bedste, Tjekkiet har at byde på. Øl! Og i rigelige mængder, der er nemlig fri bar.

Værelserne er ligeså elegante, og så får du naturligvis gratis wi-fi, air-condition, fjernsyn og te- og kaffefaciliteter.

Billeder fra hotellet

rejse til prag

prag

Miniferie til Prag
Miniferie til Prag


Prags hoteludvalg byder på flere unikke overnatningsmuligheder. Du kan f.eks. læse min artikel om et ophold på et femstjernet hotel med Prags vildeste udsigt eller min artikel om et ophold på det verdensberømte hotel Dancing House (Det Dansende Hus).

Rejse til Prag – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Take Offer.

De tilbyder lige nu denne pakkerejse, hvor fly, hotel og morgenmad er inkluderet i prisen.

Der er afrejsedatoer fra midten af juni til midten af oktober, og det er Norwegian, der flyver dig derned fra København. Det tager i øvrigt kun 1 time og 20 minutter ✈️

Jeg har taget udgangspunkt i 2 overnatninger fra tirsdag den 8. september til torsdag den 10. september, og her ender prisen på kun 1.848 kr. pr. person.

Du har mulighed for at tilføje flere overnatninger, men så følger prisen naturligvis med. Klik ind på tilbuds-linket ovenfor for at se alle afgange og priser. Her kan du også tilkøbe ekstra baggage.

Tilbuddet inkluderer følgende:

  • Direkte fly fra København til Prag tur/retur med Norwegian
  • Et stk. håndbagage (lille taske under sædet) pr. person
  • 2 – 5 overnatninger (inkl. transporttid) på det 4-stjernede Majestic Plaza Hotel Prague
  • Ophold i superiorværelse (twin eller dobbelt)
  • Adgang til sauna på hotellet
  • Mulighed for ølspa (mod gebyr)
  • Morgenmad på hotellet 
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er det både nemt, hurtigt og billigt at tage en bus ind til centrum.

Der er adskillige busafgange i løbet af dagen, og du kan booke billet på Getyourguide.dk.

Powered by GetYourGuide

Hvis du tager til Prag for at give den fuld gas med sightseeing, bør du overveje at booke et officielt Prague Visitor Pass.

Så kan du nemlig frit benytte dig af Prags offentlige transport (inklusive transport til og fra lufthavnen), og du får adgang til mere end 70 oplevelser i byen, rabatter på diverse ture og aktiviteter, en elektronisk byguide og et river cruise.

Powered by GetYourGuide

Rejsetips til Prag

Der er så mange ting at se og opleve i Prag! Nogle af de obligatoriske attraktioner tæller bl.a. den gamle bydel, Prags Borg, Sankt Vitus-katedralen, Det Astronomiske Ur, Det Dansende Hus og Karlsbroen.

Et lille tip til Karlsbroen – hvis du er den morgenfriske type, så stå tidligt op og se en solopgang fra Karlsbroen. En smuk og unik oplevelse – og så slipper du for store turistmængder!

Hvis du vil opleve lidt mere end de gængse turistattraktioner, så kan du besøge John Lennon Wall, tage på en lokal beer walk, lægge vejen forbi Žižkov Tower (Prags TV-tårn, hvor du får den smukkeste udsigt over byen), smage dig igennem lokale specialiteter og drikkevarer på Farmer’s Market Jiřího z Poděbrad eller besøge den smukke Golden Lane (Zlatá Ulicka). Her finder du den sødeste gade med små farverige huse, der minder om noget fra en Disney-film.

Og til sidst et lille spatip. I en ølby som Prag skal der selvfølgelig også være et ølspa 🙂 Stedet hedder Beer Spa Bernard og får supergode anmeldelser på Tripadvisor. Og jeg er enig. Godt sted til pengene – og helt klart et besøg værd – bare fordi…. det er et ØL-SPA! Du kan eventuelt læse min artikel om et ophold i Prag inklusive ølspa.

Hvis du mangler mere inspiration til din rejse, kan du læse min artikel om Prags bedste gratis oplevelser og min guide til rejser til Prag.

Vis dette opslag på Instagram

Vis dette opslag på InstagramHvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Miniferie til PragMiniferie til Prag

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar