• 19 dec 2019

  Forlænget weekend i Prag: 3 nætter på et lækkert og centralt 3,5* hotel fra kun 745 kr. inkl. fly

  Elsker du storbyferier, og er du klar til en af de virkelig fede af slagsen? Så må du ikke gå glip af Tjekkiets hovedstad Prag! Prag er en forførende blanding af shopping, kultur og fantastisk arkitektur i skøn harmoni. Du bør helt sikkert kigge forbi Staré Město, når klokken slår hel. Her går det astronomiske ur (fra år 1410) nemlig i gang med et mekanisk skuespil, og de 12 apostle kommer frem én efter én, drejer sig og hilser på forsamlingen. Og så bør du selvfølgelig smage det tjekkiske øl, der af mange regnes for at være det bedste i Europa.

   

  Du kan lige nu finde et hav af billige afgange til Prag til under 1.000 kr. for en forlænget weekend (også i vinterferien!). Så du kan virkelig gøre et kup, hvis du gerne vil opleve byen, som får mine varmeste anbefalinger.

  Storbyferie i Prag
  januar - marts
  fra745 kr.
  København og Billund
  Prag
  Pakkerejse til Prag
  inkl. fly og 4* hotel
  745 kr.

  Pakkerejse til Prag

  Hvor fedt er det ikke lige, at du kan få en forlænget weekend til fantastiske Prag til under 1.000 kr., som inkluderer både fly og et centralt 3* hotel? Hotellet jeg skriver om, er det velrenoverede 3* Metropolitan Old Town Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”).

   

  Hotellet ligger 10 minutters gang fra Prags historiske centrum, så du får en super beliggenhed med hyggelige cafeer og restauranter lige rundt om hjørnet – perfekt til din miniferie i Prag. Vil du med sporvognen rundt for at opleve byen, ligger der et sporvognsstoppested 200 meter fra hotellet. Du får næsten ikke en bedre placering!

   

  Du bliver indkvarteret på et stort og lyst værelse, hvor du har dit eget opholdsområde! Du har derfor masser af plads til at slappe af, når du har været ude i Prags gader en hel dag. Det er en helt perfekt base, hvis du spørger mig. På værelset har du derudover wi-fi, TV og eget badeværelse. Hotellet har også et sports- og spacenter, som kan benyttes mod et gebyr. Her kan du bl.a. finde sauna, motionsrum og så er der mulighed for massagebehandlinger (du må godt, når du er på ferie 😉).

   

  Jeg har ovenfor fundet en rejse til Prag fra København fra lørdag den 25. februar til tirsdag den 28. februar til kun 745 kr. pr. person ved en rejse for 2 inkl. fly. Det er den billigste afgang, jeg har kunne finde, men nedenfor kan du se, at der er en del billige afgange fra januar og frem til marts både fra København og Billund (se listen nedenfor). Fra april stiger prisen til omkring 1.300 kr. for en forlænget weekend.

   

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at prisen der står ud fra rejsen, kan have ændret sig siden jeg skrev artiklen. Der findes derudover også afgange i hverdage, hvor priserne ligger på nogenlunde det samme. Fra København er der afgang alle dage, og fra Billund er der afgang på tirsdage, torsdage og lørdage. På de fleste datoer kan du ufattelig billigt tilføje morgenmad for kun 41 kr. pr. person.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

   

  Fra Billund

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet har du ca. 15 km, så du kan sagtens vælge at tage en taxa. Hvis du hellere vil med offentlig transport, så er det også muligt. Du kan tage en bus (linje 907) til “Dlouhá trída”. Herfra har du omkring 350 meter til hotellet.

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder på Prag Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Rejsetips til Prag

  Der er så mange ting at se og opleve i Prag! Nogle af de obligatoriske er f.eks. den gamle bydel, Prags borg, Sankt Vitus-katedralen, det astronomiske ur, Det Dansende Hus og Karlsbroen. Et lille tip til Karlsbroen – hvis du er den morgenfriske type, så stå tidligt op og se en solopgang fra Karlsbroen. En smuk og unik oplevelse – og så slipper du for store turistmængder!

   

  Hvis du vil opleve lidt mere end de gængse turistattraktioner, så kan du blandt andet besøge John Lennon Wall, tage på en lokal beer-walk, lægge vejen forbi Žižkov Tower (Prags TV tårn, hvor du får den smukkeste udsigt over byen), smage dig igennem lokale specialiteter og drikkevarer på Farmer’s Market Jiřího z Poděbrad eller besøge den smukke Golden Lane (Zlatá Ulicka). Her finder du den sødeste gade med små farverige huse, der minder om noget fra en Disney-film eller et eventyr.

   

  Og til sidst et lille spa-tip. I en øl-by som Prag skal der selvfølgelig også være et øl-spa 🙂 Stedet hedder Bernards Beer Spa og får supergode anmeldelser på TripAdvisor. Og jeg er enig. Godt sted for penge – og helt klart et besøg værd – bare fordi…. det er et ØL-SPA!

   

   

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Juanjo Peña Balboa (@juanjo_p.b) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Nick Damaso🃏 | 🇺🇸🇵🇭 | NYC (@how_ironick) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Wuwu | Travel & Adventure (@curiouswuwu) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Johan Edin (@johanedin82) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Forlænget weekend i Prag: 3 nætter på et lækkert og centralt 3,5* hotel fra kun 745 kr. inkl. fly

  1. Tanja Nielsen says:

   Hejsa
   Vi er 3 mødre der trænger til at komme lidt væk fra børn, mænd og vasketøj i slut juli eller start august på forlænget weekend til Prag.
   Hvad kan i anbefale, så lækkert som muligt men uden at det koster en halv million.
   Ser frem til at hører fra jer
   Mvh Tanja

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja,
    det vil jeg rigtig gerne :). Er det fra København eller en af de jyske lufthavne?

  2. jesper kjolseth says:

   hej jeg heder jesper jeg kunne godt tanke mig en bus rejse til prag med 3 eller overnatninger i prag er det muglig vh jespr

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jesper 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Hvis du gerne vil på en busrejse til Prag, kan du bl.a. lede efter busbilletter på hjemmesiden flixbus.dk. Du kan f.eks. finde en tur/retur-busbillet fra torsdag den 12. marts til søndag den 15. marts til mellem 250 og 350 kr.

    Du får lige et link her: https://rejsespejder.dk/go/200123/

    Når du så har fundet busbilletter på nogle datoer, der passer for dig, mangler du blot at booke et hotel. Det kan du f.eks. gøre på momondo.

    Her er et link til det: https://rejsespejder.dk/go/200123-2/ 🙂

  3. Ove Jørgensen says:

   Herretur 11 til 13 september 2020 12 stk pris hotel og fly

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ove 🙂

    Så snart man er afsted i større grupper (9+ personer), anbefaler jeg altid, at man kontakter rejsebureauer/flyselskaber/hoteller direkte. Det skyldes, at langt de fleste bookingsider (momondo, travelmarket, trivago, skyscanner osv.) maks. tillader søgninger op til 9 personer. Ved at kontakte rejsebureauer direkte kan man jo også spørge efter lidt grupperabat 😉

  4. Marcus says:

   Hej Rejsespejder

   Umildbart virker det som om hotellet kun er 1 overnatning. Jeg kan ikke få hotelprisen ned i det omfang du skriver 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marcus 🙂

    Så vidt jeg kan se, er hotellet desværre udsolgt – i hvert fald på datoerne 18.06.-20.06.

    Dog vil jeg generelt sige, at du ift. hotelprisen skal være opmærksom på, at jeg næsten altid angiver en rejses pris pr. person. Og fordi hotelværelset er et dobbeltværelse til 2 personer, dividerer jeg den totale hotelpris med 2 for at få prisen pr. person 🙂

    Jeg håber, det giver mening – ellers må du sige til 🙂

  5. Albiona says:

   Hej Rejsespejder

   Hva så hvis man gerne vil have børn med på turen?
   Er det muligt for det?

   Vh
   A

  Se tilbud her