Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

909 kr.
Weekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Weekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Weekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. fly

Elsker du storbyferier, og er du klar til en af de virkelig fede af slagsen? Så må du ikke gå glip af Tjekkiets hovedstad, Prag! En rejse til Prag byder på en forførende blanding af shopping, kultur og fantastisk arkitektur i skøn harmoni. Du bør helt sikkert kigge forbi Staré Město, når klokken slår hel. Her går det astronomiske ur (fra år 1410) nemlig i gang med et mekanisk skuespil, og de 12 apostle kommer frem én efter én, drejer sig og hilser på forsamlingen. Og så bør du selvfølgelig smage det tjekkiske øl, der af mange regnes for at være det bedste i Europa  ️

Storbyferie i Prag

året rundt

fra

909 kr.

✈️ fra København

🤑 Vildt billig pris!

Fly til Prag

Hotel

560 kr.

Fly

349 kr.

Total (pr. person):

909 kr.

Rejse til Prag – hotel

Til din smuttur til Prag skal du naturligvis have et hotel at bo på. Og der er heldigvis masser af hoteller at vælge imellem i den tjekkiske hovedstad – endda til ganske gode priser!

F.eks. fandt jeg denne gang det firstjernede Red & Blue Design Hotel Prague (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Lad os starte med at tage et kig på beliggenheden – for den er nemlig slet ikke dum. Hotellet ligger lige over for Petrin-parken tæt på hjertet af byen og en kort gåtur fra Karlsbroen og Prags borg. Du har altså et rigtig godt udgangspunkt for sightseeing i byen!

Foruden en rigtig god beliggenhed kan du på Red & Blue Design Hotel Prague se frem til et superfint storbyhotel. Værelserne er ikke de største, men der er de klassiske faciliteter som f.eks. gratis wi-fi, fladskærms-tv og eget badeværelse. Derudover er værelserne lydisolerede, så du ikke skal være bange for at blive forstyrret af støj udefra.

Fra fredag den 23. februar til mandag den 26. februar koster et topersoners værelse i alt 1.119 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 560 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Prag, skal du naturligvis være velkommen til at finde et andet hotel.

Weekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. fly

Weekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. flyPrags hoteludvalg byder på flere unikke overnatningsmuligheder. Du kan f.eks. læse min artikel om et ophold på et femstjernet hotel med Prags vildeste udsigt eller min artikel om et ophold på det verdensberømte hotel Dancing House (Det Dansende Hus).

Rejse til Prag – fly

Prag er en skøn by til billige weekendrejser. Og en kort getaway til den tjekkiske hovedstad starter selvfølgelig med, at du bestiller flybilletterne.

Heldigvis er der tit billige billetter fra København, hvorfra der er ca. 4 – 5 ugentlige afgange t.o.m. marts. Derefter er der direkte afgange alle ugens dage.

Prislejet for de billigste returbilletter ligger typisk på mellem ca. 300 – 1.000 kr. (som regel hos Ryanair og/eller Eurowings).

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København til en smuttur til Prag fra fredag den 23. februar til mandag den 26. februar. På disse datoer koster returbilletter lige nu kun 349 kr. hos Ryanair.

Når du flyver med Ryanair, må du altid medbringe en mindre håndtaske gratis. Vil du gerne have mere bagage med, kan du evt. læse min guide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige datoer

Fra København

 • 02.02. – 05.02.
 • 09.02. – 12.02.
 • 16.02. – 19.02.
 • 23.02. – 26.02.
 • 29.02. – 03.03.
 • 01.03. – 04.03.
 • 08.03. – 11.03.
 • 15.03. – 18.03.
 • 23.03. – 26.03.
 • 28.03. – 31.03.
 • 29.03. – 01.04.
 • 30.03. – 02.04.
 • Og flere

Rejse til Prag – pakkerejse

Er du mere til en pakkerejse, hvor fly og hotel er samlet i én booking, er det selvfølgelig også en mulighed.

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er det både nemt, hurtigt og billigt at tage en bus ind til centrum.

Der er adskillige busafgange i løbet af dagen, og du kan booke billet på Getyourguide.dk.

Hvis du tager til Prag for at give den fuld gas med sightseeing, bør du overveje at booke et officielt Prague Visitor Pass.

Så kan du nemlig frit benytte dig af Prags offentlige transport (inklusive transport til og fra lufthavnen), og du får adgang til mere end 70 oplevelser i byen, rabatter på diverse ture og aktiviteter, en elektronisk byguide og et river cruise.

Rejsetips til Prag

Der er så mange ting at se og opleve i Prag! Nogle af de obligatoriske attraktioner tæller bl.a. den gamle bydel, Prags Borg, Sankt Vitus-katedralen, Det Astronomiske Ur, Det Dansende Hus og Karlsbroen.

Et lille tip til Karlsbroen – hvis du er den morgenfriske type, så stå tidligt op og se en solopgang fra Karlsbroen. En smuk og unik oplevelse – og så slipper du for store turistmængder!

Hvis du vil opleve lidt mere end de gængse turistattraktioner, så kan du besøge John Lennon Wall, tage på en lokal beer walk, lægge vejen forbi Žižkov Tower (Prags TV-tårn, hvor du får den smukkeste udsigt over byen), smage dig igennem lokale specialiteter og drikkevarer på Farmer’s Market Jiřího z Poděbrad eller besøge den smukke Golden Lane (Zlatá Ulicka). Her finder du den sødeste gade med små farverige huse, der minder om noget fra en Disney-film.

Og til sidst et lille spatip. I en ølby som Prag skal der selvfølgelig også være et ølspa 🙂 Stedet hedder Beer Spa Bernard og får supergode anmeldelser på Tripadvisor. Og jeg er enig. Godt sted til pengene – og helt klart et besøg værd – bare fordi…. det er et ØL-SPA! Du kan eventuelt læse min artikel om et ophold i Prag inklusive ølspa.

Hvis du mangler mere inspiration til din rejse, kan du læse min artikel om Prags bedste gratis oplevelser.

Vis dette opslag på Instagram

Vis dette opslag på InstagramHvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. flyWeekendtur til Prag: 3 nætter på anmelderrost 4* hotel fra kun 909 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar