Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.763 kr.
Det-Dansende-Hus-Dancing-House-Prak-Tjekkiet-banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Bo på Prags mest unikke hotel

Weekendtur med 3 dage i Det Dansende Hus inkl. fly

Storbyferie |

Bo på Prags mest unikke hotel

Prag er et stensikkert hit til en billig storbyferie. Den tjekkiske hovedstad leverer smæk for skillingen, uanset om du er til storbyshopping, museumsbesøg eller ølsmagning. Samtidig er smukke Prag fyldt til randen med velbevaret middelalderarkitektur, hvilket gør byen til lidt af et sightseeing-mekka. Den gamle bydel, det jødiske kvarter og Karlsbroen er alle oplagte steder at gå på opdagelse. Prag er dog også kendt for mere moderne arkitektur – f.eks. det verdensberømte Dancing House (Det Dansende Hus). Og da jeg er sikker på, at du allerede har læst titlen, ved du allerede, at Det Dansende Hus netop er dét hotel, jeg har fundet en billig rejse til! ✨

Hotelophold i Det Dansende Hus i Prag

fra

1.763 kr.

✈️ Fra København

💃 Prags mest ikoniske bygning

Flot, firstjernet hotel centralt i byen

Fly til Prag

Hotel

1.255 kr.

Fly

508 kr.

Total (pr. person):

1.763 kr.

Dancing House Hotel – Det Dansende Hus

Lad os gå lige til sagen! Det specielle ved denne rejse er nemlig hotellet – det firstjernede Dancing House Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Det Dansende Hus ligger centralt i Prag ved Vltava-floden. Bygningen blev designet af de verdensberømte arkitekter Vlado Milunić og Frank Gehry tilbage i 1992. Og fire års byggeri senere stod bygningen klar. Lige siden har Det Dansende Hus været et af Prags mest berømte vartegn – og vil nok fortsat være det, så længe det står.

Det Dansende Hus’ bløde, organiske design står i skarp kontrast til mange af Prags barokke og gotiske bygninger

Det Dansende Hus - hotelfacaden

Selvom bygningen stammer tilbage fra 90’erne, kan du tage det helt roligt – du kommer til at bo på et topmoderne hotel! Hotellet var nemlig ikke oprindeligt en del af bygningen, men blev først tilføjet senere i forbindelse med en renovering i 2016. Her ombyggede man to af etagerne til hotelbrug. Og resultatet blev altså ret godt (hvilket tydeligt afspejles i hotellets mange flotte anmeldelser).

Hotellets elegante barområde har en suveræn udsigt over Prag

Det Dansende Hus - hotellets bar


Det Dansende Hus – priser og bestilling

Som Prags nok mest ikoniske bygning er et ophold på Det Dansende Hus naturligvis ikke det billigste hoteltilbud i byen.

Prisniveauet for det firstjernede Dancing House Hotel ligger i hvert fald i den dyre ende for Prag. Men vil du prøve at bo i den specielle bygning, kan en relativt kort storbyferie stadig lade sig gøre til fornuftige priser.

Jeg har f.eks. fundet et ophold fra lørdag den 1. juni til mandag den 3. juni. På disse datoer kan du booke et dobbeltværelse til i alt 2.509 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.255 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Prag, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Flere billeder fra Det Dansende Hus

Det Dansende Hus - hotelfacaden oplyst om aftenen

Det Dansende Hus - hotelfacaden oplyst om aftenen

Det Dansende Hus - hotellet ved solnedgang

Det Dansende Hus - tagterrasse

Det Dansende Hus - hotelværelse


Billige fly til Prag

Og nu til det lidt mere “kedelige” – transporten.

Når turen går til Prag, kan du fra Danmark kun finde direkte fly fra København. Typisk er Ryanair eller Eurowings billigst. Der er direkte afgange alle ugens dage.

Prisniveauet er ofte meget lavt, og du vil typisk kunne finde returbilletter til mellem 400 og 900 kr. uden for højsæsonperioderne.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i billetter fra lørdag den 1. juni til mandag den 3. juni. På disse datoer koster billetterne kun 508 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Oplevelser i Prag

Prag er en by, der egner sig ualmindelig godt til sightseeing. Så du skal helt klart ud at se og opleve byens største attraktioner – Karlsbroen, Prags Borg med den imponerende Skt. Vitus-katedral, det astronomiske ur osv.

Herudover kan du også gå på opdagelse hos GetYourGuide, der tilbyder et væld af ture og aktiviteter.


Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er det både nemt, hurtigt og billigt at tage en bus ind til centrum.

Der er adskillige busafgange i løbet af dagen, og du kan booke billet på Getyourguide.dk.

Powered by GetYourGuide

Hvis du tager til Prag for at give den fuld gas med sightseeing, bør du overveje at booke et officielt Prague Visitor Pass.

Visitor Pass’et giver dig bl.a. gratis offentlig transport i Prag (inklusive transport til og fra lufthavnen) plus adgang til mere end 70 oplevelser i byen, rabatter på diverse ture og aktiviteter, en elektronisk byguide og et river-cruise.

Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Bo på Prags mest unikke hotelBo på Prags mest unikke hotel

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud