Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Med fri bar 🍺 1.347 kr.
Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.
Korte rejser

Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.

Korte rejser |

Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.

Er du frisk på at prøve en lidt mere utraditionel spaoplevelse? Så skal du prøve en omgang ølspa i Prag! Inviter kæresten, veninden eller din mor med på en superlækker og hyggelig smuttur ned til smukke Prag og nyd denne lidt specielle form for spaoplevelse. Ølbade stammer så vidt vides tilbage fra middelalderen og er bl.a. kendt for at rense porerne, øge lungecirkulationen, regenerere hud og hår og revitalisere nervesystemet. Om alle disse gode egenskaber holder helt vand, skal jeg ikke kunne sige, men det lyder i hvert fald afslappende med en tur i et ølbad. Og når ølspaen ovenikøbet kombineres med fri ølbar, så kan det ikke andet end at blive godt! 🍺

Ølspa i Prag

Hele året

fra

1.347 kr.

✈️ Fra København

🌇 Storbyferie + ølspa

🍻 Fri bar

Fly til Prag

428 kr.

Ølspa i Prag

429 kr.

Hotel

490 kr.

Fly

428 kr.

Andet

429 kr.

Total (pr. person):

1.347 kr.

Ølspa i Prag – hotel

Næste skridt er at finde et lækkert hotel i Prag – og dem er der masser af og til ganske gode priser!

Jeg har denne gang fundet det anmelderroste firstjernede Iris Hotel Eden (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

Iris Hotel Eden er et virkelig nydeligt hotel, og det har hele to restauranter og en lounge/bar, hvor du kan nyde en aftendrink.

Værelserne er pæne og enkelt indrettede og har alt, hvad du har brug for under dit ophold som tv, eget badeværelse og wi-fi.

Hotellet ligger ikke helt inde i det centrale Prag, men du kan hoppe på en sporvogn 500 meter fra hotellet, der kører direkte ind til centrum. Nemmere bliver det ikke!

Alt i alt får du altså et virkelig glimrende hotel til en storbyferie i Prag.

Prisen er også glimrende. Jeg har i eksemplet ovenfor fundet et 2-personers ophold fra fredag den 19. januar til søndag den 21. januar til i alt 980 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 490 kr. pr. person.

Er hotellet steget i pris, eller vil du hellere selv finde et hotel i Prag, skal du også være velkommen til det.

Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.
Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.
Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.

Ølspa i Prag – fly

Du skal naturligvis også have fat i flybilletter til Prag. Og her er du så heldig, at jeg har fundet billetter til gode priser.

Fra København opererer flyselskaber som Ryanair og Eurowings direkte ruter med fire-fem ugentlige afgange.

Prisniveauet er ofte meget lavt, og du vil typisk kunne finde returbilletter til mellem 500 og 900 kr. uden for højsæsonperioderne.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en weekendrejse fra fredag den 19. januar til søndag den 21. januar til kun 428 kr.

Når du flyver med Ryanair, må du altid medbringe en mindre håndtaske gratis. Vil du gerne have mere bagage med, kan du evt. læse min guide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Januar – februar

  • Alle mandage, fredage og søndage


Marts

  • Mandage, fredage, lørdage, søndage og enkelte tirsdage, onsdage og torsdage


April – oktober

  • Alle ugens dage

Ølspa i Prag

Og nu til det vigtigste – ølspaet!

Her skal du glæde dig til at nyde livet i et boblende kar med øl fra det tjekkiske bryggeri Bernard. Og hele seancen er endda akkompagneret af fri bar! 

Du har således ubegrænsede mængder af øl fra hanen lige ved karet. Og som prikken over i’et får du oveni købet en flaske Bernard-øl med hjem.

Behandlingen vil give dig blød hud, frisk sind – og nok også en solid promille!

Ølspaet ligger på et hotel. Så du skal møde op på Majestic Plaza Hotel (Štěpánská 645/33, Nové Město) og fortsætte til Beer Spa Bernard for at begynde din oplevelse.

Tilbuddet har jeg fundet hos getyourguide.dk. Det koster 858 kr. for to personer. Ved en tur på to personer bliver det derfor 429 kr. pr. person.

Ølspa i Prag

Ølspa i Prag

Ølspa i Prag

Andre oplevelser i Prag

På en storbyrejse til Prag så kan man ikke undgå at blive imponeret af den smukke arkitektur, som der pryder byen. Byen indeholder nogle fantastisk smukke, gamle bygninger og en masse små snoede gader rundt omkring i byen.

Prag har også en masse fine seværdigheder at byde på – f.eks. Karlsbroen, det gamle rådhus, Prag Borg m.m.

Den tjekkiske hovedstad er også ret så billig at handle i ift. til andre storbyer i Europa, så du behøver ikke tømme pengepungen for at få nogle fede dage i denne by!

Du kan få inspiration til, hvad du skal opleve under dit ophold nedenfor.

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen er det både nemt, hurtigt og billigt at tage en bus ind til centrum.

Der er adskillige busafgange i løbet af dagen, og du kan booke billet på Getyourguide.dk.

Hvis du tager til Prag for at give den fuld gas med sightseeing, bør du overveje at booke et officielt Prague Visitor Pass.

Visitor Pass’et giver dig bl.a. gratis offentlig transport i Prag (inklusive transport til og fra lufthavnen) plus adgang til mere end 70 oplevelser i byen, rabatter på diverse ture og aktiviteter, en elektronisk byguide og et river-cruise.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.Ølspa i Prag: 3 dage på et 4* hotel fra kun 1.347 kr. p.p. inkl. fly, ølspa m.m.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar