Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Med fri bar 🍺 fra 1.437 kr.
Oelspa-Prag-banner-2-1080x1080
Storbyferie

Ølspa i Prag

Weekendrejse med 3 dage på 4* hotel inkl. fly og ølspa

Storbyferie |

Ølspa i Prag

Er du frisk på at prøve en lidt mere utraditionel spaoplevelse? Så skal du prøve en omgang ølspa i Prag! Invitér kæresten, veninden eller din mor med på en superlækker og hyggelig smuttur ned til smukke Prag, og nyd denne lidt specielle form for spaoplevelse. Ølbade stammer så vidt vides tilbage fra middelalderen og er bl.a. kendt for at rense porerne, øge lungecirkulationen, regenerere hud og hår og revitalisere nervesystemet. Om dette rent faktisk passer, skal jeg ikke kunne sige, men det lyder i hvert fald afslappende med en tur i et ølbad. Og når ølspaen ovenikøbet kombineres med fri ølbar, så kan det ikke andet end at blive godt! 🍺😍

Ølspa i Prag

Hele året

fra

1.437 kr.

✈️ Fra København

🌇 Storbyferie + ølspa

🍻 Fri bar

Fly til Prag

381 kr.

Ølspa i Prag

444 kr.

Hotel

612 kr.

Fly

381 kr.

Andet

444 kr.

Total (pr. person):

1.437 kr.

Ølspa i Prag – hotel

Hvor skal du så bo i Prag?

Du bør da helt sikkert overveje det superelegante Mama Shelter Prague (4,5 ud af på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Mama Shelter-kæden leverer altid spændende hotelophold. Og det 10-etager høje Mama Shelter Prague er absolut ingen undtagelse.

Hotellet ligger dejligt centralt, men akkurat uden for den mest turistede del af centrum. Hopper du ombord på sporvognen, der kører lige uden for hotellet, kan du være midt inde i Prags historiske centrum på små fem minutter.

Mama Shelter Prague er også lidt af en lækkerbisken på den æstetiske front. En professionel interiørdesigner har stået for at designe hotellet og værelserne. Og den slags skinner som regel igennem. Også her.

Indretningen på hele hotellet er urban og cool, og værelserne ser virkelig flotte ud. Det skal i øvrigt siges, at værelserne er lige så komfortable, som de er smarte.

Som prikken over i’et har hotellet også en virkelig indbydende terrasse med glimrende udsigt over Prag.

Som du nok kan høre, er Mama Shelter Prague altså et fantastisk hotel til en Prag-getaway. Anmeldelserne taler også deres tydelige sprog, lige meget hvilken side du kigger på. På både booking.com (8,9 ud af 10) og hotels.com (9,2 ud af 10) scorer hotellet topkarakterer.

Prisen er også glimrende. Jeg har i eksemplet ovenfor fundet et topersoners ophold fra lørdag den 24. august til mandag den 26. august til i alt 1.224 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 612 kr. pr. person.

Er hotellet steget i pris, eller vil du hellere selv finde et hotel i Prag, skal du også være velkommen til det.

Ølspa i Prag

Ølspa i Prag

Prag - Mama Shelter Prague

Prag - Mama Shelter Prague

Prag - Mama Shelter Prague

Prag - Mama Shelter Prague

Ølspa i Prag – fly

Du skal naturligvis også have fat i flybilletter til Prag. Og her er du så heldig, at jeg har fundet billetter til gode priser.

✈️ Fra København opererer flyselskaber som Ryanair, Norwegian og SAS direkte ruter alle ugens dage.

Prisniveauet er ofte meget lavt, og du vil typisk kunne finde returbilletter til mellem 400 og 900 kr. uden for højsæsonperioderne.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en weekendrejse fra lørdag den 24. august til mandag den 26. august til kun 381 kr.

Når du flyver med Ryanair, må du altid medbringe en mindre håndtaske gratis. Vil du gerne have mere bagage med, kan du evt. læse min guide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Alle ugens dage

Ølspa i Prag

🍻 Og nu til det vigtigste – ølspaet!

Her skal du glæde dig til at nyde livet i et boblende kar med øl fra det tjekkiske bryggeri Bernard. Og hele seancen er endda akkompagneret af fri bar! 

Du har således ubegrænsede mængder af øl fra hanen lige ved karet. Og som prikken over i’et får du oveni købet en flaske Bernard-øl med hjem.

Behandlingen vil give dig blød hud, frisk sind – og nok også en solid promille!

Ølspaet ligger på et hotel. Så du skal møde op på Majestic Plaza Hotel (Štěpánská 645/33, Nové Město) og fortsætte til Beer Spa Bernard for at begynde din oplevelse.

Tilbuddet har jeg fundet hos getyourguide.dk. Det koster 888 kr. for to personer. Ved en tur på to personer bliver det derfor 444 kr. pr. person.

Prag - ølspa

Prag - ølspa

Prag - ølspa

Andre oplevelser i Prag

På en storbyrejse til Prag så kan man ikke undgå at blive imponeret af den smukke arkitektur, som der pryder byen. Byen indeholder nogle fantastisk smukke, gamle bygninger og en masse små snoede gader rundt omkring i byen.

Prag har også en masse fine seværdigheder at byde på – f.eks. Karlsbroen, det gamle rådhus, Prag Borg m.m.

Den tjekkiske hovedstad er også ret så billig at handle i ift. til andre storbyer i Europa, så du behøver ikke tømme pengepungen for at få nogle fede dage i denne by.

Du kan få inspiration til, hvad du skal opleve under dit ophold nedenfor.


Transport til/fra lufthavnen

🚌 Fra lufthavnen er det både nemt, hurtigt og billigt at tage en bus ind til centrum.

Der er adskillige busafgange i løbet af dagen, og du kan booke billet på Getyourguide.dk.


Powered by GetYourGuide

Hvis du tager til Prag for at give den fuld gas med sightseeing, bør du overveje at booke et officielt Prague Visitor Pass. 📸

Visitor Pass’et giver dig bl.a. gratis offentlig transport i Prag (inklusive transport til og fra lufthavnen) plus adgang til mere end 70 oplevelser i byen, rabatter på diverse ture og aktiviteter, en elektronisk byguide og et river-cruise.


Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ølspa i PragØlspa i Prag

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud