Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.887 kr.
Rom-1080x1080
Storbyferie

Storbyferie i Rom

Forlænget weekend med 3 nætter på 4* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Storbyferie i Rom

Med 28 århundreders historie bag sig er Rom en af Europas ældste og mest historierige storbyer. Den italienske hovedstad er derfor spækket med den ene imponerende historiske seværdighed efter den anden. En rejse til Rom byder dog på meget mere end oldtidsruiner og gamle bygninger.

Den italienske hovedstad er nemlig også en moderne storby med enestående shopping, udsøgt gastronomi, high-end fashion og meget mere. Og så skal man selvfølgelig heller ikke glemme, at Rom naturligvis ligger en klimazone længere sydpå end de fleste andre europæiske storbyer. Den slags trækker heller ikke ned.

Så hvis du efterhånden synes, at det er blevet tid til en storbyferie til Rom, så har jeg i dag fundet en billig storbyferie! ☀️🎒 ️

Weekendtur til Rom

fra

1.887 kr.

✈️ Fra København og Billund

📍 4-stjernet hotel centralt i Rom

🍕 Perfekt til sightseeing og cafébesøg

Fly til Rom

722 kr.

Hotel

1.165 kr.

Fly

722 kr.

Total (pr. person):

1.887 kr.

Rejse til Rom – hotel

Rom er som sagt en gammel by, men du behøver jo ikke bo på et gammelt hotel af den grund. Især ikke når man kan finde det firstjernede Eurostars Roma Aeterna (4 ud af 5 på Tripadvisor) til en rigtig fin pris.

Værelserne er indrettet moderne, minimalistisk og funktionelt. Og her finder du selvfølgelig, hvad du kan forvente af et hotelværelse i form af aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Det, der i dag er hotellet, var engang en gammel medicinalfabrik i den historiske bydel Pigneto. Siden er der selvfølgelig sket meget, og bygningen ligger i dag i en hyggelig gågade smækfyldt med caféer og barer.

Herudover har du fra hotellet kun ca. fem minutters gang til Pigneto metrostation, 2,6 km til Colosseum og kun 2,9 km til Forum Romanum. Så det er altså bare på med de gode travesko og afsted! 🚶‍♂️🚶‍♀️

Vil du hellere en tur hen og hilse på paven, kører sporvognen til Vatikanet fra Piazzale Prenestino blot 300 meter fra hotellet.

Jeg har i dette eksempel fundet et topersoners ophold fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august til i alt 2.329 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.165 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel Eurostars Roma Aeterna

Hotel Eurostars Roma Aeterna

Hotel Eurostars Roma Aeterna

Rejse til Rom – fly

Fra Danmark kan du flyve direkte til den italienske hovedstad fra både København og Billund – og turen tager mindre end tre timer.

Fra København er der stort set direkte afgange alle ugens dage, og du kan flyve med flere forskellige selskaber – bl.a. SAS, Norwegian og Ryanair.

Det er som regel Ryanair og Norwegian, der sælger de billigste billetter.

Priserne for de billigste billetter fra København ligger typisk mellem ca. 700 og 1.200 kr. tur/retur.

Fra Billund er det Ryanair, der tilbyder de billigste billetter. Der er afgange mandage, torsdage, fredage og søndage. De billigste billetter fra Billund koster mellem ca. 800 og 1.300 kr.

Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i en afgang fra København fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august. På disse datoer koster flybilletterne kun 722 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Rejse til Rom – billige rejsedatoer

Fra København

 • 12.07. – 15.07.
 • 19.07. – 22.07.
 • 26.07. – 29.07.
 • 10.08. – 13.08.
 • 17.08. – 20.08.
 • 22.08. – 25.08.
 • 31.08. – 03.09.
 • Og flere

Fra Billund

 • 21.06. – 24.06.
 • 27.06. – 01.07.
 • 05.07. – 08.07.
 • 12.07. – 15.07.
 • 09.08. – 12.08.
 • 15.08. – 18.08.
 • 22.08. – 25.08.
 • 29.01. – 01.09.
 • Og flere

Rejse til Rom – pakkerejser

Foretrækker du at booke en rejse til Rom, hvor fly og hotel er samlet i én samlet booking, kan du også finde billige pakkerejser til Rom.

Billeder af Rom

Rejse til Rom

Rejse til Rom

Rejse til Rom

Transport til/fra lufthavnen

Rom har to lufthavne – Fiumicino-lufthavnen (FCO) og Ciampino-lufthavnen (CIA)

Fra begge lufthavne er det muligt at booke billetter til shuttlebusser, som kører mellem lufthavnen og centrum i Rom.

Rejse til Rom – oplevelser

Vil du inspireres yderligere på din rejse til Rom? Så kan du finde fede oplevelser, ture og aktiviteter inde på GetYourGuide.

Du kan også smutte forbi min guide til Rom.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie i Rom

Storbyferie i Rom

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar