• 19 May 2023

  Forlænget weekend i Rom: 4 dage på et 3* hotel fra kun 2.008 kr. p.p. inkl. fly

  Med 28 århundreders historie bag sig er Rom en af Europas ældste og mest historierige storbyer. Den italienske hovedstad er derfor spækket med den ene imponerende historiske seværdighed efter den anden. En rejse til Rom byder dog på meget mere end oldtidsruiner og gamle bygninger. Den italienske hovedstad er nemlig også en moderne storby med enestående shopping, udsøgt gastronomi, high-end fashion og meget mere. Og så skal man selvfølgelig heller ikke glemme, at Rom naturligvis ligger en klimazone længere sydpå end de fleste andre europæiske storbyer. Den slags trækker heller ikke ned. Så hvis du efterhånden synes, at det er blevet tid til en storbyferie til Rom, så har jeg i dag fundet en billig forlænget weekend! ️🇮🇹🏟️

  Forlænget weekend i Rom
  fra2.008 kr.
  Billund og København
  Rom
  Fly til Rom
  270 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Rom
  f.eks. det 3* B&B Hotel Roma Pietralata Tiburtina
  1.738 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Hotel
  1.738 kr.
  Fly
  270 kr.
  Total (pr.person)
  2.008 kr.

  Rejse til Rom – fly

  Fra Danmark kan du flyve direkte til den italienske hovedstad fra både København og Billund – og turen tager mindre end tre timer.

   

  Fra Billund er det Ryanair, der tilbyder de billigste billetter.

   

  Prisniveauet er for det meste ret højt maj, juni og juli, da billetter ofte koster fra 900 kr., men det er altså den pris, man må betale lige nu, hvis man gerne vil opleve Rom.

   

  Det er dog muligt at finde enkelte billige afgange, som den jeg har fundet ovenfor.

   

  Der er direkte afgange fra Billund alle tirsdage, torsdage og lørdage.

   

  Fra København er der direkte afgange alle ugens dage. Det skyldes, at du fra hovedstaden kan flyve med flere forskellige selskaber – bl.a. SAS, Norwegian og Ryanair. Det er typisk Ryanair, der har de billigste billetter.

   

  Prisniveauet for billetter fra København ligger generelt noget højere end fra Billund. Her kan du typisk finde billetter fra ca. 1.200 kr. tur/retur.

   

  Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i en afgang fra Billund fra lørdag den 10. juni til tirsdag den 13. juni. På disse datoer koster flybilletterne kun 270 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • Tirsdage, torsdage og lørdage

   

   

  Fra København

  • Afgange alle ugens dage

   

   

  Rejse til Rom – hotel

  Rom er som sagt en gammel by, men du behøver jo ikke bo på et gammelt hotel af den grund. Og du kan godt glemme alt om nedslidte møbler og halvkikset 70’er-indretning – jeg er nemlig faldet over et ret nyt hotel i Rom.

   

  Det drejer sig om det trestjernede B&B Hotel Roma Pietralata (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Hotellet slog dørene op i januar 2019, og som navnet antyder, ligger det i Pietralata-kvarteret. Meget belejligt har man valgt at placere hotelbygningen lige ved Pietralata-metrostationen (der er kun 10 meter fra hotellet til metroen). Derfor kan du nå ind til en række af Roms allerstørste attraktioner som Colosseum på kun 10-15 minutter. Fedt!

   

  Hopper du på metroen, tager turen ind til Colosseum mindre end et kvarter 😉

   

  Som du kan forvente af et nyopført hotel, bliver du mødt af moderne faciliteter overalt. Så selvom B&B Hotel Roma Pietralata bestemt hører til i budgetkategorien, får du alligevel pæne, rene værelser, hvor alt er flot og nyt.

   

  På de samme datoer som flybilletterne koster et 2-personers værelse 3.475 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.738 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

  Rejse til Rom

   

  Pakkerejser til Rom

  Foretrækker du at booke fly og hotel i én samlet booking, kan du også finde billige pakkerejser til Rom.

   

  Pakkerejser til Rom

   

   

  Billeder fra Rom

  Rejse til Rom

  Rejse til RomRejse til Rom

   

  Rejse til Rom – transport

  Med flybilletterne ovenfor ankommer du til Fiumicino-lufthavnen (FCO), hvorfra det er både nemt og billigt at tage bussen til Termini (hovedbanegården). Busturen tager ca. 55 minutter, og du kan booke billetter på terravision.eu til kun 6 euro (ca. 45 kr.).

   

  Flyver du i stedet til Ciampino-lufthavnen (CIA), kan du finde busbilletter på terravision.eu til 6 euro.

   

   

  Oplevelser i Rom

  Mangler du inspiration til din rejse til Rom? Så smut forbi getyouguide.dk.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Forlænget weekend i Rom: 4 dage på et 3* hotel fra kun 2.008 kr. p.p. inkl. fly

  1. Karoline Gerts says:

   Hej 🙂

   Er det mon muligt og booke flybillet i april måned? Kan se de ikke har afgange længere end frem til marts 2023.

   Dbh Karoline

  2. Heidi says:

   Hej Rejsespejder,

   Hvordan kan det være, at du kan finde direkte fly fra billund i december, når de selv skriver at de ikke flyver direkte derfra til Rom, fra november og fremefter? Man kan heller ikke booke hos dem direkte.
   Kan man stole på at de ikke ombooker eller aflyser ens booking? Det gjorde de nemlig med min seneste booking til netop Rom i starten af november. Med begrundelsen at de ikke flyver direkte i nov-dec.
   Mvh.
   Heidi

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Heidi 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ryanair flyver direkte fra Billund til Fiumicino-lufthavnen på alle tirsdage, torsdage og lørdage t.o.m. oktober. Herefter flyver Ryanair direkte fra Billund til Ciampino på mandage og fredage fra november til marts. Så der er altså direkte fly fra Billund til Rom indtil marts – den lufthavn, du ankommer til, skifter bare efter oktober 🙂

    Flyselskaber er desværre i deres gode ret til at nedlægge flyruter, så der er aldrig garanti for, at de ikke aflyser nogle af deres afgange 🙁

  se fly se hotel
  Webview: false