• 14 okt 2021

  Forlænget weekend i Rom: 3 nætter på nyt 3* hotel fra kun 783 kr. p.p. inkl. fly

  Med 28 århundreders historie bag sig er Rom en af Europas ældste og mest historierige storbyer. Den italienske hovedstad er derfor spækket med den ene imponerende historiske seværdighed efter den anden. Rom byder dog på meget mere end oldtidsruiner og gamle bygninger. Den italienske hovedstad er nemlig også en moderne storby med enestående shopping, udsøgt gastronomi, high-end fashion og meget mere. Og så skal man selvfølgelig heller ikke glemme, at Rom naturligvis ligger en klimazone længere sydpå end de fleste andre europæiske storbyer. Den slags trækker heller ikke ned. Så hvis du efterhånden synes, at det er blevet tid til en storbyferie til Rom, så har jeg i dag fundet en superbillig forlænget weekend!

  Forlænget weekend i smukke Rom
  november - marts
  fra783 kr.
  København og Billund
  Rom
  Hotel i Rom
  f.eks. det 3* B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini
  fra410 kr.
  Billige fly til Rom
  373 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  410 kr.
  Fly
  373 kr.
  Total (pr.person)
  783 kr.

  Hotel i Rom

  Rom er som sagt en gammel by, men du behøver jo ikke bo på et gammelt hotel af den grund. Især ikke når man kan finde det nye B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og 8,9 ud af 10 på booking.com) til en virkelig god pris.

   

  Dette trestjernede hotel åbnede så sent som i oktober 2019. Som navnet afslører, ligger hotellet i den historiske San Lorenzo-bydel – tæt på Sapienzas campusområde (Europas største universitet). Og skulle man vælge en strategisk beliggenhed til en Rom-getaway, så har dette B&B-hotel den helt rette placering. Fra hotellet har du nemlig kun 15 minutters gang til hovedbanegården, hvor du ankommer fra lufthavnen.

   

  Fordelen ved et helt nyt hotel er naturligvis, at du får fornøjelsen af moderne faciliteter overalt. Og selvom B&B Hotel-kæden befinder sig i budgetkategorien, får du alligevel fine værelser, hvor alt er nyt og flot. Alle værelserne er f.eks. udstyret med superhurtigt wi-fi (200 MB).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 19. november til mandag den 22. november. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 819 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 410 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 300-600 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Rom

   

  Fly til Rom

  Fra Danmark kan du flyve direkte til den italienske hovedstad fra både København og Billund – og turen tager ikke mere end 2,5 time.

   

  Fra København er der direkte afgange alle ugens dage. Her kan du flyve med forskellige selskaber som SAS, Norwegian og Ryanair. Priserne kan varierer en del efter rejsedatoer, men typisk skal du forvente priser et sted mellem ca. 300 og 800 kr.

   

  Fra Billund tilbyder Ryanair ofte de billigste billetter. Herfra ligger priserne også typisk et sted mellem ca. 300 og 900 kr., og der er direkte afgange på mandage og fredage fra november til marts.

   

  Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i en afgang fra København fra fredag den 19. november til mandag den 22. november. På disse datoer koster billetterne kun 373 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 06.11. – 10.11.
  • 13.11. – 17.11.
  • 19.11. – 22.11.
  • 20.11. – 24.11.
  • 26.11. – 29.11.
  • 27.11. – 01.12.
  • 03.12. – 06.12.
  • 10.12. – 13.12.
  • 14.01. – 17.01.
  • 21.01. – 24.01.
  • 28.01. – 31.01.
  • og flere

   

   

  Fra Billund

  • 05.11. – 08.11.
  • 26.11. – 29.11.
  • 03.12. – 06.12.
  • 10.12. – 13.12.
  • 17.12. – 20.12.
  • 07.01. – 10.01.
  • 14.01. – 17.01.
  • 21.01. – 24.01.
  • 28.01. – 31.01.
  • og flere

   

   

  Pakkerejser til Rom

  Foretrækker du at booke fly og hotel i én samlet booking, kan du også finde billige pakkerejser til Rom.

   

  Pakkerejser fra CPH

   

  Pakkerejser fra BLL

   

   

  Billeder fra Rom

  Rom

  RomRom

   

   

  Transport til og fra lufthavnen

  Med flybilletterne ovenfor ankommer du til Ciampino-lufthavnen. Det nemmeste vil være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 6 euro (ca. 45 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun ét stop på ruten, nemlig Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested. Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.eu

   

   

  Oplevelser i Rom

  Mangler du inspiration til din rejse? Så kan du tjekke getyouguide.dk ud. Her finder du en masse fede guidetours og entre billetter. Du kan f.esk. komme på en guidet tour i det romerske køkken eller tage en halv-privat rundvisning af katakomberne.

  Ture og aktiviteter

   

  Italien og Corona

  Når du rejser til Rom, skal du blot medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Derudover skal udfylde en indrejseformular før afrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Forlænget weekend i Rom: 3 nætter på nyt 3* hotel fra kun 783 kr. p.p. inkl. fly

  1. Tanja says:

   Har I slet ingen rejser hen over nytår??

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Tanja

    Hvis du mener til lige præcis Rom, så er jeg desværre ikke faldet over nogle gode rejsetilbud endnu, men jeg holder altid øje med gode priser på rejser henover nytår 😉

    Jeg har haft nogle forskellige tilbud til Thailand henover jul og nytår og så har jeg også fundet et tilbud på en nytårsrejse til Malta:
    https://rejsespejder.dk/nytaar-i-malta/

    Dog er det noget tid siden, jeg skrev artiklen, så derfor kan priserne have ændret sig en anelse 🙂

  2. Cerlina says:

   Hej

   I forhold til Turen i foreslår fra Billund 25-28. September, har jeg svært ved at se hvordan man kommer fra lufthavn til byen. Den sidste bus kører kl 23 så det er lidt riski hvis der er flyforsinkelse. Kender i alternative transport muligheder?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Cerlina!

    Tak for din kommentar.
    Umiddelbart så bør det ikke være et problem at nå bussen, men skulle det være tilfældet, at du ikke når bussen, så kan du alternativt tage en taxa 🙂

  3. Vivi says:

   Hej… kan man trygt booke fly fra div udbydere af flyrejser? Mange har fået dårlige anmeldelser… dette gør mig skeptisk. Tak for en fantastisk app

  4. jeanette says:

   Jeg vil rigtig gerne til Rom i efterårsferien 4 dage, men synes flybilletterne er helt umulige…. Lange tider og høje priser… Har i noget billigt?

    

   mvh

   jeanette

  5. Jacob Nygaard Bruun-Hansen says:

   Hej, jeg synes ikke jeg kan finde flybilletterne så billige mere? Er det bare mig eller er de blevet dyrere?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jacob,

    det kan sagtens være at priserne er steget lidt. Det er også for 4 dage siden jag har lagt det op og der har været rigtig mange, som har bestillt biletterne. Men prøv evt. nogle af de andre datoer i oktober/november.

  6. Ida says:

   Hej, kan ikke forstå der står Billund i ()? Det koster meget mere?

   • Rejsespejder says:

    Hej Ida,

    som jeg skrev i teksten "Priserne fra Billund eller Aalborg er betydeligt dyrere, så turen til København kan betale sig." – dog er det muligt at rejse fra Billund, hvis man ikke gider at tage turen til Kbh.

  7. Emma says:

   Jeg vil cerne bestille rejse og hotelophold i efteråret, skal de foregår via jer/dig?

   • Rejsespejder says:

    Hej Emma,

    nej du klikker bare på de links, som jeg har lagt op og bestiller fra de forskellige udbyder.

  8. Annelise Reffeldt Lund says:

   Jeg vil meget gerne bestille rejsen til ROM til mig og mine 2 døtre med afrejse i november:) 

   hvordan gør jeg? 

   Det er tilbuddet på knapt 700kr pr person jeg tænker på:) 

   venligst Anbelise 

  se fly se hotel