•  

   

 • 27 Mar 2023

  Forlænget weekend i Venedig: 3 nætter med hotel og fly fra kun 1.138 kr. p.p.

  Venedig er uden tvivl en af Europas smukkeste og mest romantiske byer, og byen har da også været en del af UNESCO’s verdensarvsliste siden 1987. Sagt på en lidt anden måde er Venedig et af de rejsemål, du bare ikke må gå glip af – en historisk sværvægter af en by, der er fyldt til randen med imponerende arkitektur. Drømmer du om en tur til byen med de mange kanaler, har jeg i dag fundet et billigt tilbud på en forlænget weekend 🛶♥️

  Forlænget weekend i Venedig
  april - oktober
  fra1.138 kr.
  Billund og København
  Venedig
  Fly til Venedig
  382 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Venedig (fastlandet)
  f.eks. budgetvenlige A&O Venice Mestre
  fra756 kr.
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Hotel
  756 kr.
  Fly
  382 kr.
  Total (pr.person)
  1.138 kr.

  Fly til Venedig

  Hvis du gerne vil en tur til Venedig, er der direkte afgange fra både Billund og København.

   

  Fra Billund kan du flyve med Ryanair. Herfra finder du direkte afgange alle tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage.

   

  Prisniveauet ligger ca. mellem 300 og 800 kr. for de fleste returbilletter (uden for højsæsonperioderne).

   

  Fra København kan du flyve med bl.a. Ryanair, SAS og Norwegian.

   

  Typisk tilbyder Ryanair de billigste afgange. De har direkte afgange mandage, onsdage og fredage frem til og med oktober.

   

  Prisniveauet er i skrivende stund i gennemsnit en smule højere end fra Billund, men det er stadig muligt at finde afgange mellem ca. 500 og 1.200 kr. for returbilletter.

   

  I tilbudsboksene ovenfor har jeg f.eks. lavet et eksempel på en rejse fra Billund fra lørdag den 10. juni til tirsdag den 13. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 382 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe større håndbagage eller indchecket bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige afrejsedatoer

  Billund (Treviso-lufthavnen)

  • Tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage

   

   

  København (Marco Polo-lufthavnen)

  • Mandage, onsdage og fredage

   

   

  Hoteller i Venedig

  Hoteller på Venedig er som udgangspunkt temmelig pebrede. Derfor har du overordnet set to muligheder, når du leder efter hotel. Du kan finde et hotel lidt uden for Venedig (dvs. inde på fastlandet) til en god pris, eller du kan betale lidt ekstra for et hotel i selve Venedig (på øerne). Og det er fuldstændigt op til dig, hvad du ønsker.

   

  I dette eksempel har jeg valgt førstnævnte løsning og fundet et af mine faste go-to-hoteller i Venedig – det budgetvenlige trestjernede A&O Venice Mestre (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Det er et hotel uden så mange dikkedarer. A&O Venice Mestre bliver især rost for at være pænt, rent og value-for-money.

   

  Og det bliver ikke noget problem at komme ind til Venedig, da du nemt, hurtigt og billigt kan tage både toget eller bussen – med tog fra Venezia Mestre til Venezia Santa Lucia (ca. 10 kr.) og med bus fra Vempa til Corsia A5 (ca. 10 kr.). Begge ture tager omkring 15 minutter.

   

  Hotellet er tilmed blevet anmeldt i New York Times (en af verdens største og mest respekterede aviser), hvor det bliver sammenlignet med et af Venedigs dyrere hoteller. Og faktisk bliver A&O Venice Mestre i store træk rost for at være et rigtig godt hotel til pengene.

   

  På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold i alt 1.512 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 756 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Venedig, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

   

  Billeder fra Venedig

  Venedig

  Venedig

  Venedig

   

  Transport til/fra lufthavnene

  Fra både Marco Polo og Treviso kan du nemt tage bussen ind til Venedig – uanset om du “kun” skal til Mestre eller helt ind til Venedig ø.

   

  Busselskabet ATVO opererer buslinjer ind til Venedig fra begge lufthavne, og du kan tjekke ruteplaner og booke billetter på busselskabets hjemmeside – Marco Polo & Treviso.

   

   

  Corona og Italien

  Der er p.t. ingen indrejserestriktioner eller krav om fremvisning af coronapas ved indrejse til Italien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Venedig: 3 nætter med hotel og fly fra kun 1.138 kr. p.p.

  se fly se hotel