Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.799 kr.
Design-uden-navn-2024-05-03T104808.800-1080x1080
Pakkerejser

Rejse til Calabrien

Mærk den syditalienske charme med 1 uge på hyggeligt 3* hotel inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Rejse til Calabrien

Er du til smukke sandstrande og betagende landskaber? Så har jeg fundet den helt rette tur til dig! Turen går til Calabrien i Syditalien – her finder du den smukkeste kyststrækning, der ligner et lille paradis 🌴☀️

Med denne rejse kommer du helt ned til den sydligste del af det italienske fastland, hvor du kan opleve hyggelige landsbyer, lokal charme og den ene lækre strand efter den anden. Hvis du er til natur, så bliver du heller ikke skuffet! Calabrien byder på hele tre nationalparker, der leverer billedskønne bjerglandskaber (Parco Nazionale dell’Aspromonte, Parco Nazionale della Sila og Parco Nazionale del Pollino).

Og så skal du bo på det hyggeligste, lille hotel med udsigt udover et smukt landskab 🙏

Rejse til fantastiske Calabrien

september – oktober

fra

2.799 kr.

✈️ Fra Billund til Calabrien

🍷🍋 Syditaliensk charme og vidunderlig udsigt

☀️ Tæt på den maleriske landsby Tropea (billeder i artiklen)

Hotel i Calabrien

fra

2.799 kr.

Syditalien – Pakkerejse til Calabrien

Leder du efter en pakkerejse, hvor afslapning er i højsædet – så bør du blive hængende. Det tilbud, jeg i dag har fundet til Syditalien, opfylder nemlig med garanti dette krav! Her kommer du til at bo i de mest fantastiske og idylliske omgivelser på det trestjernede Agriturismo Ruralia (4 ud af 5 på Tripadvisor).

På en skråning i udkanten af den lille landsby Santa Domenica ligger der et hyggeligt og autentisk hotel, hvor man bor blandt citrontræer og palmer med udsigt udover Middelhavet. Det er de helt rette omgivelser til at komme ned i gear 🙏

Hotellets ejer har bygget sit eget lille og rolige paradis og med en stor passion for madlavning, tiltrækker han de lokaler i hobetal – for der er den lækreste restaurant på hotellet med lokale råvarer såsom rødløg, citroner og appelsiner, som ejeren producerer on-site.

Man kan jo næsten dufte omgivelserne ❤️

Du finder også en skøn solterrasse med pool (og en lille børnepool) med udsigt udover havet og landsbyen. Her kan du slænge dig i solen med en lækker drink fra hotellets bar.

Værelser stemmer overens med resten af hotellet: De er vildt hyggelige og autentiske, og der er endda balkon/terrasse, så du kan nyde en italiensk espresso i morgensolen. Du får naturligvis også gratis wi-fi, tv, køleskab og aircondition.

Og dit ophold er inkluderet morgenmad

Vil du gerne ud og få en på opleveren under din ferie, så kan du tage en taxa eller leje en cykel og tage en tur til den nærliggende landsby Tropea, som bestemt er et besøg værd. Byen er uden tvivl én af regionens smukkeste byer og er særlig kendt for sine lange, hvide strande. I øvrigt er Tropea også fyldt med en masse små, hyggelige gader, hvor du kan finde forskellige restauranter, caféer og butikker.

Billeder af hotellet

Calabrien

Rejse til Calabrien

Rejse til Calabrien

Rejse til Calabrien

Pakkerejse til Calabrien – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours. Du kan finde rejsen fra maj til oktober med afgange fra Billund.

I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra mandag den 10. juni til mandag den 17. juni til 5.598 kr. for 2 personer. Du får derfor en pris på kun 2.799 kr. pr. person for fly tur/retur, 7 nætter på hotel og morgenmad – du kan også vælge at opgradere til halvpenson.

Frapriser for rejse til Calabrien

Maj: fra 3.299 kr. pr. person.
Juni: fra 2.799 kr. pr. person.
Juli: fra 5.359 kr. pr. person.
August: fra 4.939 kr. pr. person.
September: fra 4.299 kr. pr. person.
Oktober: fra 4.299 kr. pr. person

Lejebil

Når du skal til Calabrien, kan du overveje at leje en bil – på den måde kan du virkelig komme rundt og opleve de helt fantastiske naturområder. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Billeder fra nærområdet

Byen Tropea med krystalklart vand og smukt klippelandskab

Rejse til Calabrien

Rejse til Calabrien

De smukke scener i Calabrien

Rejse til Calabrien

Rejse til Calabrien

Rejse til Calabrien

Rejse til Calabrien

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til CalabrienRejse til Calabrien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud