• 22 feb 2020

  Syditalien: udforsk Calabrien med 1 uge på et skønt 3* hotel fra kun 3.599 kr. inkl. fly og halvpension

  Er du til smukke sandstrande og betagende landskaber? Så har jeg fundet den helt rette tur til dig! Turen går til Calabrien i Syditalien – her er der den smukkeste kyststrækning, og det ligner et helt paradis. Med denne rejse kommer du nærmest ikke længere syd på i Italien, og du er utrolig tæt på Sicilien, Middelhavets største ø. Der er hyggelige landsbyer, lokal charme og den ene lækre strand efter den anden. Hvis du er til natur, så bliver du heller ikke skuffet! Der er hele 3 nationalparker, der hylder Calabriens smukke bjerglandskaber (Parco Nazionale dell’Aspromonte, Parco Nazionale della Sila og Parco Nazionale del Pollino). Temperaturerne i maj ligger på ca. 24 grader, så du kan roligt pakke solcremen og badetøjet!

  Rejse til fantastiske Calabrien
  maj - oktober
  fra3.599 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Calabrien
  1 uge på det skønne Villaggio Old River
  inkl. fly og halvpension
  fra3.599 kr.

  Pakkerejse til Calabrien

  Leder du efter en pakkerejse, hvor afslapning er i højsædet – så bør du blive hængende. Det tilbud jeg i dag har fundet til Syditalien opfylder nemlig med garanti dette krav! Her kommer du til at bo i de mest fantastiske og idylliske omgiver på det 3* Villaggio Old River (4 ud af 5 på TripAdvisor) i regionen Capo Vaticano. Det er altså et sandt badested! Og med kun 250 meter til nærmeste strand, så får du en skøn beliggenhed.

   

  Hotellet har nogle skønne faciliteter i form af en dejlig stor pool – og til de mindste kan du også finde en børnepool, legeplads og diskotek. Du bliver indkvarteret på et rummeligt værelse, hvor du har eget badeværelse. Derudover får du også et værelse med balkon eller terrasse med udsigt til haven. Helt perfekt hvis du gerne vil sidde med en god bog og nyde stilheden i rolige omgivelser. Er du kan aktive type, har du også muligheden for at svinge tennisketsjeren på hotellets tennisbane. Måske du allerede nu skal aftale med din rejsemakker, hvad taberen skylder 😉

   

  Vil du gerne ind mod centrum, kan du ca. 7 km fra hotellet finde byen Tropea, som bestemt er et besøg værd. Byen er uden tvivl én af støvlens smukkeste byer og er særlig kendt for sine lange, hvide strande. Iøvrigt er Tropea også fyldt med en masse små, hyggelige gader, hvor du kan finde forskellige restauranter, cafeer og butikker.

   

  Du kan finde tilbuddet på Villaggio Old River fra maj til oktober (med undtagelse af august). Du finder afgange fra både Billund, København og Aalborg. Fra Aalborg kan du dog kun finde tilbuddet i oktober. Fra Billund og København kan du finde afgange hver mandag til priser, der ligger i nogenlunde samme prisleje.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra mandag den 22. juni til mandag den 29. juni til 7.198 kr. for 2 personer. Du får derfor en pris på kun 3.599 kr. pr. person for fly tur/retur, 7 nætter på hotel og halvpension under hele dit ophold.

   

  Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt allerede gratis håndbagage. Når du booker rejsen, kan du evt. vælge at tilføje 18 kg indchecket bagage for kun 190 kr. Under bookingprocessen kan du også tilkøbe en lufthavnstransfer tur/retur for 360 kr. for alle rejsende (dvs. 180 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer).

   

  Prisniveau (frapriser)

  • Maj: 3.599 kr.
  • Juni: 4.199 kr.
  • Juli: 5.799 kr.
  • September: 4.499 kr.
  • Oktober: 4.299 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

  Lejebil

  Når du skal til Calabrien, kan du overveje at leje en bil – på den måde kan du virkelig komme rundt og opleve de helt fantastiske naturområder. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebil i Calabrien

   

  Billeder fra Villaggio Old River

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her