• 21 okt 2019

  Forlænget weekend i Bologna: 3 nætter på et anmelderrost 4* spahotel fra kun 826 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvem er frisk på en forlænget weekend til en af Italiens mest charmerende byer? Nærmere bestemt en miniferie til at udforske den unikke middelalderby Bologna, der faktisk rummer to af verdens ældste universiteter. En tur op i de to tårne (Le Due Torri), som er et af Bolognas vartegn, kan varmt anbefales! Det samme kan en tur forbi en af de to storslåede pladser Piazza Maggiore eller Piazza Nettuno. Bologna står lidt i skyggen af Rom, Milano og Venedig, men er virkelig en fantastisk hyggelig by med en overflod af restauranter, butikker og seværdigheder, der bare skal opleves. Især når du tilmed kan lave en forlænget weekend på et anmelderrost spahotel til under 1.000 kr. pr. person!

  Buongiorno Bologna!
  november - marts
  fra826 kr.
  København
  Bologna
  Billige fly til Bologna
  150 kr.
  Hotel i Bologna
  f.ek.s det anmelderroste 4* Ramada Encore Bologna
  676 kr.
  OBS: Sørg for at logge ind på hotels.com - så bliver du vist en lavere pris (det er gratis at oprette en bruger)
  Hotel
  676 kr.
  Fly
  150 kr.
  Total (pr.person)
  826 kr.

  Billige fly til Bologna

  Ryanair opererer i skrivende stund den eneste direkte rute fra Danmark fra København til Bologna. Du kan finde afgange på tirsdage, torsdage og søndage. Og lige for tiden er billetter i november, december, januar og februar meget billige – de ligger i prislejet 150 kr. til 400 kr. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet billetter fra torsdag den 23. januar til søndag den 26. januar til kun 150 kr.

   

  Fordi du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Du kan dog billigt tilkøbe ekstra håndbagage (det kan du læse mere om i min miniguide om Ryanairs bagageregler).

   

  Det er desværre ikke muligt at finde billige afgange fra hverken Billund eller Aalborg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.01. til d. 26.01. – her er nogle andre billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på tirsdage, torsdage og søndage)

  • 07.11. – 12.11.
  • 14.11. – 19.11.
  • 21.11. – 26.11.
  • 28.11. – 01.12. – WE
  • 05.12. – 08.12. – WE
  • 12.12. – 15.12. – WE
  • 09.01. – 12.01. – WE
  • 16.01. – 19.01. – WE
  • 23.01. – 26.01. – WE
  • 30.01. – 02.02. – WE
  • 06.02. – 09.02. – WE
  • 09.02. – 13.02. – vinterferien (uge 7)
  • 18.02. – 23.02. – vinterferien (uge 8)
  • 27.02. – 01.03. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Bologna

  Til din tur til Bologna har jeg fundet det anmelderroste 4* Ramada Encore Bologna – Hotel & Natural Spa. Hotellet ligger lidt uden for centrum, men som rigtig mange tidligere gæster pointerer i anmeldelserne, har du et busstoppested lige uden for døren (du skal med bus 25 for at komme til og fra centrum).

   

  Samtlige værelser på Ramada Encore Bologna har aircondition, lydisolering, minibar, el-kedel, fladskærms-tv og et moderne badeværelse med massagebruser, hårtørrer og toiletartikler. Både værelserne og personalet bliver rost i stor stil af tidligere gæster.

   

  Morgenbuffeten består bl.a. af croissanter, kager, frisk frugt og og andre lækkerier. Der er også et udvalg af økologiske og glutenfri specialiteter. Derfor er det da meget belejligt, at morgenmad er inkluderet i prisen!

   

  Foruden et gratis fitnesscenter og wi-fi overalt på ejendommen byder hotellet også på wellness-centeret BioSPA (mod et gebyr), som omfatter sauna, tyrkisk bad, spabad, massagebehandlinger og et afslapningsområde med et udvalg af økologiske frugter og te. Så skulle behovet for rendyrket selvforkælelse opstå, er du godt dækket ind her!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra torsdag den 23. januar til søndag den 26. januar til 1.352 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 676 kr. pr. person. Vær obs på, at du skal være logget ind på hotels.com for at se denne pris – heldigvis er det gratis at oprette en bruger. Prisniveauet for lignende ophold på Ramada Encore Bologna ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 450-650 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bologna, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører forskellige busser fra lufthavnen ind til byen. F.eks. kan du tage bus 40, der kører ind til Bologna Centrale. Busturen tager lidt over 20 minutter og koster mellem 20 og 40 kr. Så det er ganske nemt at komme ind til centrum. Fra Bologna Centrale kan du tage bus 25 videre til hotellet (stoppestedet Aposazza) for ca. 10 kr.

   

   

  Rejsetip – Firenze

  Hvis du vil en dagstur (eller længere tid) til Firenze, så er dette supernemt og ligetil! Fra Bologna kan du nemlig tage med et lyntog – og 36 minutter senere står du i Firenze. Sådan en togbillet koster omkring 140 kr. Det er dog også muligt at gøre det billigere med f.eks. flixbus.dk fra 45 kr.

   

   

  Ramada Encore Bologna

   

   

  Bologna

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend i Bologna: 3 nætter på et anmelderrost 4* spahotel fra kun 826 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Rikke says:

   Hej
   Vi er 4 damer der gerne vil på tøsetur.
   Gerne indenfor datoerne 21-29/3. Gerne som ovenstående 4 dage/3nætter. Håber i kan hjælpe 😉
   Mvh Rikke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke 🙂

    Beklager mit sene svar!

    Ej, hvor lyder det også bare lækkert. I kan jo overveje at rejse fra torsdag den 26. marts til søndag den 29. marts. Hvis man indtaster de datoer (for 4 personer) på fly- og hotelbookingsiderne, får man en pris på 2.657 kr. for fly (dvs. 665 kr. pr. person) og 3.879 kr. for hotel med morgenmad (dvs. 970 kr. pr. person). Samlet bliver rejsen således 1.635 kr. pr. person for fly og hotel med morgenmad 😉

  2. Mette says:

   Hej kan du hjælpe med denne i slut juni? Synes det er væsentligt dyrere når jeg forsøger at fremsøge turen.
   Mvh Mette

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,
    Artiklen er lige over 2 måneder gammel, så priserne kan have ændret sig siden da – og det kan jeg se, at de desværre har gjort.
    Den billigste afgang jeg kan se i juni, er fra d. 18.06. – 21.06.
    Men du kan tro, at jeg nok skal holde skarpt øje med lignende tilbud og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  se fly se hotel