Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.789 kr.
Bologna-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Forlænget weekend i Bologna

4 dage på anmelderrost 4* spahotel inkl. fly

Storbyferie |

Forlænget weekend i Bologna

Hvem er frisk på en forlænget weekendtur til en af Italiens mest charmerende byer? Nærmere bestemt et lille weekendophold, hvor du kan gå på opdagelse i den skønne middelalderby Bologna, hvor de mange gamle røde murstensbygninger skaber en helt speciel stemning. Bologna står lidt i skyggen af Rom, Milano og Venedig. Men Bologna er i den grad en fantastisk hyggelig by med en overflod af restauranter, butikker og seværdigheder, der bare skal opleves. Især når du tilmed kan lave en skøn weekendtur på et dejligt firstjernet hotel!  ❤️

Buongiorno Bologna!

april – oktober

fra

1.789 kr.

✈️ fra København (og Billund)

🏨 Anmelderrost 4* spahotel med central beliggenhed

Hotel i Bologna

1.180 kr.

Fly til Bologna

609 kr.

Hotel

1.180 kr.

Fly

609 kr.

Total (pr. person):

1.789 kr.

Hotel i Bologna

Til din tur til Bologna har jeg fundet det anmelderroste firstjernede Hotel Il Guercino (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet har en glimrende beliggenhed – kun 250 meter fra hovedbanegården i det centrale Bologna.

Il Guercino ligger i en charmerende, historisk bygning og byder på en elegant indretning, der er helt sin egen. Værelserne skiller sig ud hver især, og man har ikke været bange for at træffe modige farvevalg – men det fungerer.

Hotellet har også en lille, eksklusiv spaafdeling, der bl.a. tilbyder sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og relaxation zone (gebyr). Der er kun plads til fire personer ad gangen, så adgang skal bookes på forhånd.

Jeg har ovenfor lavet et eksempel på en rejse, hvor jeg har fundet flybilletter fra torsdag den 30. maj til søndag den 2. juni. Et topersoners ophold på disse datoer (3 nætter) koster i alt 2.359 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.180 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bologna, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel Il Guercino i Bologna

Hotel Il Guercino i Bologna

Hotel Il Guercino i Bologna


Fly til Bologna

Du kan flyve direkte fra København og Billund til Bologna. De billigste billetter finder du typisk hos det irske lavprisselskab Ryanair.

Fra København kan du finde direkte afgange alle ugens dage frem til oktober.

Priserne for de billigste returbilletter ligger ofte mellem 600 og 1.000 kr.

Fra Billund er der direkte afgange alle tirsdage og søndage, og priserne ligger som regel mellem 300 og 600 kr.

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i flybilletter fra København fra torsdag den 30. maj til søndag den 2. juni. På disse datoer koster billetterne kun 609 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 18.04. – 21.04.
 • 19.04. – 22.04.
 • 25.04. – 28.04.
 • 26.04. – 29.04.
 • 16.05. – 19.05.
 • 30.05. – 02.06.
 • 31.05. – 03.06.
 • 07.06. – 10.06.
 • 13.06. – 16.06.
 • 20.06. – 23.06.
 • 21.06. – 24.06.
 • Og flere

Fra Billund

 • Tirsdage og søndage

Rejsetip – Firenze

En tur op i de to tårne (Le Due Torri), som er et af Bolognas vartegn, kan varmt anbefales!

Bologna

Bologna


Og ellers kan du finde flere aktiviteter og oplevelser på getyourguide.dk Du kan også læse min guide til rejser til Bologna.

Transport til/fra lufthavnen

Turen fra lufthavnen til centrum kan du klare supernemt og hurtigt med Marconi Express.

Marconi Express’en er et monorail-tog, der suser ind til midtbyen på bare syv minutter. Der er hyppige afgange hele dagen (fra kl. 5.40 til midnat). Har du et kontaktløst kreditkort, kan du bruge det som pay & go-betaling – ligesom i Londons metro. Så slipper du for at skulle købe billet i forvejen 😉

Du kan læse mere om Marconi Express’en på www.marconiexpress.it/en.

Ankommer du sent til Bologna Lufthavn, kører der fortsat busser – men du kan evt. også vælge den hurtige løsning og snuppe en taxi.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!m

Forlænget weekend i BolognaForlænget weekend i Bologna

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud