Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.889 kr.
Saturnia-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Saturnia – opdag Toscanas varme kilder

3 nætter i Saturnia og Pisa inkl. fly, hoteller og lejebil

Weekendophold |

Rejse til Saturnia – opdag Toscanas varme kilder

Italien er altid et hit, og måske har du allerede besøgt populære destinationer som Rom, Cinque Terre, Napoli, Venedig, Pisa osv. Der er et utal af gode steder at rejse til i støvlelandet, og i dag har jeg fundet et tilbud til en perle af en destination, som du måske ikke har hørt om før. Her skal du nemlig på en rejse til Saturnia i den sydlige del af Toscana. Her – midt i den toskanske landidyl – finder du en af Europas flotteste naturattraktioner – Saturnias varme kilder! ♨️

Getaway til Saturnia

året rundt

fra

1.889 kr.

✈️ fra København

♨️ Varme kilder med temperatur på 38 grader

⭐ En af Europas flotteste naturattraktioner

Billige fly til Pisa

522 kr.

Hotel i Saturnia

783 kr.

Hotel i Pisa (sidste nat)

373 kr.

Lejebil

211 kr.

Rejse til Saturnia – fly til Italien

Saturnia ligger sådan cirka lige midt imellem Rom og Pisa, så du kan flyve til begge lufthavne. Pisa er dog ofte den billigste by at flyve til.

Fra København er der fra april direkte afgange til Pisa alle ugens dage undtagen tirsdage og søndage.

De mange afgange skyldes, at du fra hovedstaden kan flyve med både Norwegian og Ryanair. Prisniveauet for billetter fra København ligger ofte mellem 500 til 1.100 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du fra april flyve direkte med Ryanair på onsdage, fredage og søndage. Priserne svinger dog meget – prisniveauet for de billigste billetter ligger et sted mellem 500 og 2.000 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra fredag den 5. april til mandag den 8. april til kun 522 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København (fra april)

 • 05.04. – 08.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 19.04. – 22.04.
 • 26.04. – 29.04.
 • 03.05. – 06.05.
 • 10.05. – 13.05.
 • 24.05. – 27.05.
 • 31.05. – 03.06.
 • 07.06. – 10.06.
 • 21.06. – 24.06.
 • Og flere

Fra Billund (fra april)

 • Onsdage, fredage og søndage

Rejse til Saturnia – hotel i Saturnia

Saturnia er ikke ligefrem Italiens største by. Men faktisk kan man finde flere lækre og hyggelige hoteller i og omkring byen.

Til din rejse til Saturnia har jeg f.eks. fundet det vanvittigt anmelderroste Locanda La Pieve (5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Her kommer du virkelig til at mærke den autentiske toscanske atmosfære!

Det lille, charmerende hotel ligger i hjertet af Maremma, kun ca. et kvarters kørsel fra Saturnias varme kilder.

Værelserne på hotellet er indrettet med smukke antikke møbler og har faciliteter som fladskærms-tv og gratis wi-fi.

I hotellets egen restaurant serveres der traditionelle retter fra regionen, og om morgenen kan du se frem til at nyde en dejlig morgenmad med bl.a. hjemmebagte kager. Mums!

Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra fredag den 5. april til søndag den 7. april. På disse datoer koster et værelse 1.566 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 783 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Saturnia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Bo på Locanda la Pieve under din rejse til Saturnia

Overnat på det charmerende Locanda la Pieve under din rejse til Saturnia

Rejse til Saturnia - Locanda la Pieve

Rejse til Saturnia - værelse på Locanda La Pieve


Rejse til Saturnia – hotel i Pisa

Jeg har sammensat denne rejse til Saturnia således, at du tilbringer den sidste nat i Pisa, da du på hjemrejsen skal flyve meget tidligt.

Med en enkelt nat i Pisa kan du jo også nå lidt sightseeing, inden du skal hjem 

Til denne overnatning har jeg fundet det budgetvenlige firstjernede Grand Hotel Bonanno (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er et typisk italiensk hotel – receptionen er indrettet med masser af træ og marmor, og værelserne er ikke ligefrem moderne men pæne og rene.

Grand Hotel Bonanno har en rigtig fin beliggenhed. Fra hotellet har du kun 10-15 minutters gang til Pisa Katedral og Det Skæve Tårn, der er Pisas to største attraktioner.

Et topersoners ophold på en enkelt nat fra søndag den 7. april til mandag den 8. april koster i alt 745 kr. Således ender prisen på kun 373 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Pisa, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Overnat på Grand Hotel Bonanno under din rejse til Saturnia

Rejse til Saturnia - receptionen på Grand Hotel Bonanno

Rejse til Saturnia - Værelse på Grand Hotel Bonanno


Rejse til Saturnia – lejebil

Til din rejse til Saturnia er en lejebil næsten et must. Der findes offentlige transportmuligheder fra Rom og Pisa, men hvis ikke du gider at sidde i tog og bus i 3-4 timer, så vil jeg anbefale at leje en bil.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en lejebil til kun 211 kr. pr. person (422 kr. i alt) for hele rejseperioden.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejse til Saturnia – varme kilder

Saturnia ligger i den sydlige del af Toscana. Byen har kun 600 indbyggere og er mest kendt for sine varme kilder. Disse ligger midt i naturen, og det bedste er, at de er helt gratis at bruge.

Kilderne har en temperatur på 38 grader, så selv hvis vejret ikke disker op med 27 grader, kan du sagtens nyde dem i foråret og efteråret.

Saturnias kilder er de seneste år blevet et meget populært rejsemål – hvilket flotte instagram-posts som dem nedenfor nok har bidraget til.

Det betyder, at især weekenderne i juli og august kan være meget velbesøgte. Både foråret og efteråret er dog mere rolige årstider i Saturnia.

Kilderne er åbne døgnet rundt. Så jeg vil nok anbefale, at du kommer sent om aftenen eller tidligt om morgenen – så har du i hvert fald størst chance for at få dem for dig selv 😉

View this post on Instagram
View this post on InstagramRejse til Saturnia – pris (pr. person)

 • Tur/retur-fly København – Pisa: 522 kr.
 • Hotel i Saturnia: 783 kr.
 • Hotel i Pisa: 373 kr.
 • Lejebil: 211 kr.
 • Totalprisen pr. person: 1.889 kr.

Rejse til Saturnia – rejsetips og oplevelser

Turen kan selvfølgelig kombineres med en tur til Toscana (Pisa, Firenze, Cinque Terre) eller Rom.

Vil du gerne inspireres yderligere, så kig forbi getyourguide.dk – her bliver du præsenteret for et stort udvalg af ture og aktiviteter i Toscana.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Saturnia - opdag Toscanas varme kilder

Rejse til Saturnia - opdag Toscanas varme kilder

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud