Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.250 kr.
Pisa-Italien-Det-skaeve-taarn-i-Pisa-banner-1080x1080
Weekendophold

Forlænget weekend i Toscana

3 dage på 4* hotel inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Forlænget weekend i Toscana

Hvad siger du til en lille getaway, hvor du kommer til at se et par af Italiens smukkeste områder? Nærmere bestemt går turen til Pisa, hvor du kommer til at have base under dit ophold. Fra Pisa kan du så krydre dit ophold med udflugter til nogle af Toscanas mest forrygende rejseperler. I denne del af Italien kan du f.eks. besøge Firenze, Lucca og Cinque Terre (som teknisk set ligger i naboregionen Liguria). Disse tre er alle ubeskriveligt smukke byer, der emmer af den der helt specielle og charmerende italienske stemning! Så hvis du er til autentisk Italienferie i Toscana – med masser af pizza, pasta, god vin og nogle af de smukkeste byer og landskaber – så skal du helt klart pakke tasken til denne rejse til Toscana! ☀️

Billig rejse til Toscana

april – oktober

fra

1.250 kr.

✈️ Fra Billund og København

😍 Udforsk skønne Toscana

🏨 Centralt beliggende hotel

Fly til Pisa

355 kr.

Hotel

895 kr.

Fly

355 kr.

Total (pr. person):

1.250 kr.

Rejse til Toscana – hotel

Pisa ligger perfekt mellem både Firenze og Cinque Terre, og du har gode offentlige transportmuligheder til begge byer. Og ja, så skulle der efter sigende også være et tårn, som vist ikke står helt i vater, men som alligevel tiltrækker lidt turister i ny og næ. Derfor fungerer Pisa som den perfekte base for denne Toscana-tur.

I Pisa har jeg fundet det firstjernede Grand Hotel Bonanno (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er et typisk italiensk hotel – receptionen er indrettet med masser af træ, marmor og værelserne er ikke ligefrem moderne, men ganske pæne og rene.

Grand Hotel Bonanno har en rigtig fin beliggenhed i Pisa. Fra hotellet har du kun 10-15 minutters gang til Pisa Katedral og Det Skæve Tårn, det er Pisas to største attraktioner.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Grand Hotel Bonanno smæk for skillingen.

Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra fredag den 21. juni til søndag den 23. juni. På disse datoer kan du booke et dobbeltværelse til i alt 1.790 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 895 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et andet hotel, skal du naturligvis være velkommen til det.

Toscana - hotel

Toscana - reception

Toscana - hotelværelse


Rejse til Toscana – fly

Før du kan tjekke ind på hotellet, starter din rejse til Toscana med et par flybilletter.

Og her vil Pisa ofte være den billigste by at flyve til i Toscana.

Fra Billund flyver Ryanair direkte til Pisa fra april til oktober, og priserne uden for højsæsonperioderne er generelt ganske lave. Typisk koster returbilletter et sted mellem ca. 400 og 900 kr.

Fra København kan du bl.a. flyve med Norwegian og Ryanair. Her svinger priserne lidt mere, men det burde også være muligt at finde returbilletter uden for højsæsonperioderne til mellem ca. 300 og 900 kr.

Ovenfor har jeg valgt at lave et eksempel på en rejse fra Billund fra fredag den 21. juni til søndag den 23. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 355 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • Maj – Oktober: Mandage, onsdage, torsdage og fredage

Fra Billund

  • Maj – Oktober: Onsdage, fredage og søndage


Rejse til Toscana – inspiration

Toscana er lidt af et skatkammer. Og du bestemmer jo selv, hvad du vil se på din tur. Fra Pisa kan du tage toget til mange af regionens forskellige seværdigheder. Du kan booke togbilletter på www.trenitalia.com.

Herunder får du et par idéer til, hvad ferie i Toscana kan byde på 😉

Pisa og Lucca

Rejse til Toscana

Fra banegården i Pisa kan du tage toget til Lucca. Turen tager kun omkring 25 minutter og koster 3,60 euro (27 kr.).

Lucca er en meget smuk og anderledes by – byen har stadig intakte forsvarsmure, der danner en imponerende 4 km lang barriere omkring byen. Inden for disse mure er det ikke tilladt at køre i bil, og det giver en helt anden og meget afslappet stemning. Du bør opleve nogle af Luccas mange hyggelige restauranter og caféer eller smutte ind og se en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

Ift. Pisa vil jeg naturligvis anbefale dig at tage forbi Det Skæve Tårn, som er meget specielt at kigge på om aftenen/natten – og måske tage videre til en bar og afslutte aftenen med en kold øl eller drink.

Firenze

Rejse til Toscana


Mens du er i Toscana, skal du helt klart tage et smut til Firenze. Jeg kan anbefale at tage toget. Det tager ca. 50 minutter og koster ca. 120 kr. tur/retur.

Firenze er så smuk en by, og du oplever med det samme den skønne italienske stemning, når du slentrer igennem de snævre, brostensbelagte gader.

Et besøg på Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen!

Herudover kan jeg også anbefale dig at besøge Piazza del Duomo (domkirken) og broen Ponte Vecchio, der begge er to af byens mest berømte vartegn.

Cinque Terre

Rejse til Toscana


Cinque Terre er et af verdens smukkeste kystområder, og du kan roligt bruge en hel dag her (området er naturligvis på UNESCO’s verdensarvsliste).

Du kan igen tage toget direkte fra Pisa, som tager dig til alle vigtige byer i området (Levanto, Monterosso, Vernazza, Manarola, La Spezia og Riomaggiore).

To byer, jeg varmt kan anbefale dig at besøge, er Monterosso og Vernazza. Monterosso byder også på en meget smuk strand – så husk at tage dit badetøj med, hvis du rejser i de varme måneder!

Der findes selvfølgelig masser af restauranter i området – men til meget turistede priser! Et tip fra mig ville være at tage til Pizzeria La Cambusa i Manarola. Her kan du nemlig smage på nogle af Italiens (og måske verdens) bedste pizzaer og andre italienske retter til meget fornuftige priser!

Hvis du på forhånd gerne vil booke billetter til attraktioner, kan du kigge forbi getyourguide.dk.


Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen i Pisa ligger ganske tæt på byen, så transporten ind til centrum er ganske nem.

Du kan f.eks. tage toget (People Mover). Mindre end 40 meter fra lufthavnens passagerterminal kan du hoppe på People Mover-toget, der forbinder lufthavnen med centrum. Toget kører hele dagen fra kl. 6 om morgenen til midnat. En enkeltbillet koster 5 euro.

Rejse til Toscana – lejebil

Hvis du mere er til at køre ud og opleve Toscana på egen hånd, kan jeg anbefale dig at leje en bil. En lejebil giver også større frihed, da du ikke behøver at planlægge dine udflugter efter diverse togafgange – og det er jo altid rart.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i ToscanaForlænget weekend i Toscana

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud