Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.997 kr.
Italien-San-Gimignani-banner-1080x1080
Weekendophold

Skjult perle i Toscana – San Gimignano

3 nætter i smukke San Gimignano inkl. fly, 4* hotel, lejebil og morgenmad

Weekendophold |

Skjult perle i Toscana – San Gimignano

Toscana er uden tvivl en af Italiens mest forførende regioner – bløde, bakkede landskaber badet i sol, vidunderligt velsmagende vin og mad og nogle af de mest maleriske middelalderbyer, du kan forestille dig! Jo, Toscana tilbyder romantiske rejseoplevelser som intet andet sted! Og i dag vil jeg præsentere dig for en af Toscanas mere skjulte perler – San Gimignano. I skønne San Gimignano, der ligger midt i Toscana, får du med ét følelsen af at rejse tilbage i tiden til det 13. århundrede. Middelalderarkitektur møder du overalt inden for byen, mens idyllisk, toscansk natur venter lige uden for byen.

Når du beskuer San Gimignano fra afstand, er det især byens mange gamle middelaldertårne, der præger bybilledet. Og det har resulteret i kælenavnet “Tårnenes by”. Så hvis du er klar på en forførende weekend-getaway til Toscana med masser af middelalderarkitektur, skal du helt klart rejse til San Gimignano! ☀️

I dette rejse-eksempel har jeg endda sørget for “hele pakken” – fly, firstjernet hotel med morgenmad og en lejebil. På den måde får du de perfekte betingelser for at opdage alle Toscanas herligheder!

Forlænget weekend i San Gimignano

marts til oktober

fra

1.997 kr.

✈️ Fra Billund og København

Oplev Toscanas skjulte perle

😍 Malerisk middelalderarkitektur

Fly til Pisa

572 kr.

Hotel i San Gimignano

1.191 kr.

Lejebil

234 kr.

Hotel

1.191 kr.

Fly

572 kr.

Lejebil

234 kr.

Total (pr. person):

1.997 kr.

Rejse til San Gimignano – hotel

San Gimignano er ikke verdens største by, så hoteludvalget i selve byen er meget begrænset. Alligevel er det lykkedes mig at finde et rigtig lækkert hotel med en skøn beliggenhed.

Hotellet, der emmer af toscansk charme, hedder Relais Santa Chiara Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette firstjernede hotel har beliggenhed kun ca. 1 kilometer fra San Gimignanos centrum og er omgivet af den skønneste toscanske natur. Derudover har hotellet en skøn have og en lækker udendørs pool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i varmen.

Værelserne har en meget traditionel og elegant indretning, og så har de aircondition og tv.

Som en bonus serveres der hver dag morgenmadsbuffet på hotellet, som er inkluderet i prisen.

Jeg har lavet et eksempel på en rejse fra fredag den 5. april til mandag den 8. april. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.382 kr. inkl. morgenmad. Det svarer således kun til 1.191 kr. pr. person ved en rejse for to ✨😁

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i San Gimignano (eller andre steder i Toscana), skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

San Gimignano - Relais Santa Chiara Hotel

San Gimignano - Relais Santa Chiara Hotel

San Gimignano - Relais Santa Chiara Hotel

San Gimignano - Relais Santa Chiara Hotel


Rejse til San Gimignano – fly

Din rejse til San Gimignano starter – som mange andre rejser – med et par flybilletter.

✈️ Når turen går til Toscana, vil det ofte være billigst at flyve til Pisa.

Fra Billund tilbyder Ryanair tre ugentlige flyafgange fra april til oktober. Der er direkte afgange onsdage, fredage og søndage. Prisniveauet ligger fra ca. 300 – 1.000 kr.

Fra København kan du finde direkte billetter hos f.eks. Norwegian og Ryanair. Også her er der afgange frem til oktober. Prisniveauet for de billigste afgange ligger ofte på mellem ca. 500 – 1.000 kr.

Ovenfor har jeg valgt at lave et eksempel på en rejse fra København fra fredag den 5. april til mandag den 8. april. På disse datoer koster flybilletter 572 kr. per person.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

 • 03.04. – 05.04.
 • 10.04. – 14.04.
 • 21.04. – 24.04.
 • 10.05. – 15.05.
 • 16.06. – 19.06.


København

 • 05.04. – 08.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 18.04. – 22.04.
 • 02.05. – 06.05.
 • 10.05. – 15.05.
 • 24.05. – 29.05.
 • 02.06. – 05.06.
 • 07.06. – 12.06.
 • 21.06. – 24.06.


Rejse til San Gimignano – lejebil

San Gimignano ligger godt 80 km fra Pisa, så en lejebil er næsten et must. Og så giver en lejebil bare rigtig god mening i netop Toscana, da du får den ultimative frihed til at udforske, lige hvad du har lyst til.

Byer som Siena, Firenze og Lucca ligger jo også i “nabolaget”, hvis du skulle få lyst til en lille rundrejse 😉

Jeg har i dette eksempel fundet en lejebil til hele rejseperioden til i alt 467 kr. – det svarer til kun 234 kr. pr. person ved en rejse for to.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejse til San Gimignano – billeder

Rejse til San Gimignano

Rejse til San Gimignano

Rejse til San Gimignano

Rejse til San Gimignano

Rejse til San Gimignano


Du kan læse nærmere om San Gimignano på byens officielle turistside www.sangimignano.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skjult perle i Toscana - San GimignanoSkjult perle i Toscana - San Gimignano

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud