Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 447 kr.
rsz_toscanashutterstock_366902579
Andet

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Andet |

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Jeg elsker Italien! Og i dag har jeg fundet billige billetter, så du kan tage på en ferie til Italiens måske skønneste region, Toscana. I denne smukke, centrale del af støvlelandet er der noget for enhver smag: tag på storbyferie i Firenze, se nogle af Italiens mest kendte seværdigheder som Det Skæve Tårn i Pisa, prøv en vinsmagning på en af de mange vingårde, eller læg vejen forbi nogle af Toscanas smukke kystbyer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dette roadtrip!

Roadtrip i Toscana

april – oktober

fra

447 kr.

Billund ✈ Pisa

Billige fly til Pisa

359 kr.

København

Lejebil i Toscana

88 kr.

Fly

359 kr.

Andet

88 kr.

Total (pr. person):

447 kr.

Fly til Pisa

Fra april til oktober opererer hhv. Ryanair (fra BLL) og Norwegian (fra CPH) begge direkte ruter til Pisa. Det vil som regel være billigst at flyve med Ryanair fra Billund. Her er der afgange hver onsdag og søndag. I skrivende stund kan du finde tur/retur-billetter i april, maj og juni til mellem ca. 350 og 700 kr.

Fra København flyver Norwegian direkte på mandage, onsdage og lørdage. Herfra er priserne generelt noget højere (fra ca. 900 kr.), og der er heller ikke lige så mange billige afgange.

Ovenfor har jeg som eksempel fundet en afgang fra Billund fra søndag den 19. april til onsdag den 22. april til kun 359 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler. Norwegian inkluderer 10 kg gratis håndbagage i deres billetter.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

 • 29.03. – 01.04.
 • 15.04. – 19.04./22.04.
 • 19.04. – 22.04.
 • 22.04. – 29.04.
 • 29.04. – 03.05.
 • 03.05. – 06.05.
 • 10.05. – 13.05.
 • 24.05. – 27.05.
 • 07.06. – 14.06.
 • 10.06. – 14.06.
 • 17.06. – 24.06.
 • Og flere

Fra København

 • 01.04. – 06.04.
 • 15.04. – 22.04.
 • 22.04. – 27.04.
 • 18.05. – 27.05.
 • Og flere

Lejebil i Toscana

Intet roadtrip uden en bil, og sådan én har jeg da også fundet til dig. Du kan leje en bil i hele rejseperioden til kun 176 kr., dvs. 88 kr. pr. person ved en rejse for 2 – eller endnu billigere, hvis I rejser flere.

Bilen får en 8,8 ud af 10-rating og kommer med fri kilometer og fair brændstofpolitik. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hoteller i Toscana

Uanset om du er planlæggertypen eller tager det hele som det kommer, så kan det være meget rart at have styr på den første overnatning. Derfor har jeg sat hotelsøgningen til Pisa, men du kan sagtens tilpasse søgningen, alt efter hvordan du sammensætter din rejse.

Hoteller i Pisa

Rundrejse-inspiration

Der er masser af vidunderlige steder at besøge i Toscana. Nedenfor kommer jeg med lidt inspiration, som forhåbentligt kan hjælpe dig på vej med din egen rundrejse i denne skønne del af Italien.

Pisa

Nu hvor du alligevel lander i Pisa, ville det være mærkeligt ikke at se sig lidt omkring. Og man kommer vel ikke uden om det verdensberømte tårn, der begyndte at hælde på grund af et blødt underlag, da det blev bygget i det 12. århundrede. Et par billeder af Det Skæve Tårn i Pisa er selvfølgelig et must! Herudover er Pisa i det hele taget en fin by med historie og flot arkitektur (hvilket i øvrigt gør sig gældende for mange af byerne i Toscana). Men du kan sagtens opleve byens vigtigste vartegn på maks. 3-4 timer – så brug ikke alt for meget tid her. Toscana har nemlig SÅ meget mere at byde på!

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Firenze

Firenze er en af de byer, du skal besøge, når du tager til Toscana. Selv hvis du ikke lejer en bil, kan du fra Pisa nemt tage toget – det tager ikke mere end 50 minutter og koster ca. 120 kr. for tur/retur-billetter. Firenze er helt klart en af verdens smukkeste byer, og du fornemmer med det samme den skønne italienske stemning i byen, når du slentrer igennem de snævre brostensbelagte gader. En tur forbi Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen! Herudover kan jeg også anbefale et besøg til Piazza del Duomo (domkirken) og den berømte Ponte Vecchio-bro. Faktisk er der også en lille dansk forbindelse til Firenze. Der er nemlig en bronzeskulptur af et vildsvin, Il Porcellino, som H.C. Andersen faktisk har skrevet et eventyr om (Metalsvinet). Og hvis du lægger en mønt i munden på svinet og gnubber dens snude, skulle det efter sigende bringe held (det må jo komme an på en prøve)!

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Chianti-vin

Toscana er kendt for sin Chianti-vin, som bliver dyrket her. Især i det centrale Toscana syd for Firenze kan du finde utallige vinmarker med vinslotte, som tilbyder vinsmagning, -ture osv. Et paradis for enhver vinelsker!

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Lucca

Lucca er smuk, som dagen er lang! Og så er Lucca særligt kendt for, at byen stadig har intakte forsvarsmure. Du kan derfor opleve en fire kilometer lang mur omkring dele af Lucca. Inden for disse mure er det ikke tilladt at køre i bil, og fraværet af biler og trafik skaber en helt speciel og meget behagelig og afslappet stemning. I Lucca bør du helt sikkert gå på opdagelse i nogle af byens mange hyggelige restauranter og caféer. Og hvis ellers du har interessen (eller er klar på en lidt ny oplevelse), så smut en tur ind og nyd en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Cinque Terre

Som et af verdens smukkeste kystområder må Cinque Terre nødvendigvis også indgå på denne liste (og til Italien-kenderne: jeg ved godt, at Cinque Terre teknisk set ikke er en del af Toscana, men Liguria). Området er med på UNESCO’s verdensarvsliste, og det kan man på ingen måde have indvendinger imod. Cinque Terre består teknisk set af fem byer: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Særligt de to sidste kan jeg varmt anbefale at besøge.

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Toscanas smukke landskaber

Denne her forklarer nok sig selv. Toscana har nok nogle af verdens smukkeste landskaber, som bare skal opleves! Det er svært at pege i en retning, hvor du ikke kommer til at opleve dem. Men hvis nu jeg skal nævne ét område, så kunne det være området omkring Siena, som nok skal give nogle flotte billeder til fotoalbummet.

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Strande

Sammenlignet med alt det andet Toscana har at byde på i form af smuk natur og hyggelige byer, tror jeg, at det er fair at sige, at Toscanas største styrker ligger andre steder end regionens strande. Men skulle badelysten alligevel komme over dig, så findes der faktisk fine muligheder. Du kan nemlig smutte ud til Marina di Pisa. Her kan du pjaske rundt i vandet eller nyde solens varme stråler på den dejlige sandstrand med strandpromenade, restauranter og hyggelige strandbarer.

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Vinci

Denne by er især kendt for en tidligere beboer med fornavnet Leonardo. Hvis ikke det er hint nok, så snakker jeg selvfølgelig om Leonardo da Vinci! Du kan besøge byens gamle middelalderslot, hvor du finder Museo Leonardiano di Vinci – et museum med udstillinger om Leonardo da Vincis liv som videnskabsmand. Hvis du vil lidt tættere ind på livet af den kendte multikunstner, kan du besøge Casa Natale di Leonardo i Anchiano (3 km fra Vinci – du kan evt. gå dertil via en grøn gangsti kaldet Strada Verde).

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

San Gimignano og Siena

Skønne Siena er den sidste by på denne liste. Og på vej derhen kan jeg anbefale dig at besøge San Gimignano. Turen til disse byer vil tage dig igennem de smukkeste bjerglandskaber. San Gimignano er en lille bjerglandsby, der på grund af sin middelalderarkitektur har snuppet en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Byen er derudover også meget kendt for sine tårne, som du kan spotte, så snart du nærmer dig byen. Efter et stop i San Gimignano kan du køre videre til Siena. Siena er en yderst velbevaret middelalderby, så du føler virkelig, at du har taget en tur tilbage i tiden, når du ankommer. I Siena kan jeg anbefale, at du ser domkirken og Fonte Branda (fontænen). Og hvis du er interesseret i kunst, så vil du med garanti også sætte pris på Pinacoteca Nazionale.

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.Roadtrip i Toscana: 3-dages tur med fly og lejebil fra kun 447 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud