• 24 jul 2017

  Sommer fly and drive i Toscana: 7 dage med fly og lejebil til kun 798 kr.

  Tag på en ferie til Italiens skønneste region, Toscana. I denne smukke, centrale del af støvlelandet er der noget at opleve for enhver smag: tag på storbyferie i Firenze, se nogle af verdens mest kendte seværdigheder såsom Det Skæve Tårn i Pisa, tag på vinsmagning ved en af de mange vingårde eller tag på en smuttur til nogle af Toscanas smukke kystbyer. Det er kun fantasien, der sætter grænser med dette fly and drive tilbud!

  Roadtrip i Toscana
  august - oktober
  798 kr.
  Billund
  Pisa
  Billige fly
  inkl. 10 kg. håndbagage
  363 kr.
  Billeje
  inkl. ubegrænset km
  435 kr.
  Fly
  363 kr.
  Other
  435 kr.
  Total (pr.person)
  798 kr.

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde billige flybilletter til Pisa. Du kan rejse billigt fra midt august til oktober – så det er f.eks. også muligt at rejse i noget af efterårsferien, priserne ligger fra 363 – 550 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 16.08. – 22.08. til kun 363 kr. inkl. 10 kg. håndbagage.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.08. – 22.08.
  • 22.08. – 29.08.
  • 30.08. – 06.09.
  • 13.09. – 20.09.
  • 04.10. – 11.10.
  • 18.10. – 25.10.
  • og flere

   

  Lejebil

  rentalcars.com kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Jeg har f.eks. fundet i bil i hele perioden til kun 870 kr., dvs. 435 kr. pr. person ved en rejse for 2 – og endnu billigere, hvis I rejser flere sammen. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hoteller i Toscana

  For at danne dig et overblik over hoteller i Toscana kan du kigge videre hos TripAdivsor.dk.

  Hoteller i Toscana

   

  Rundrejse-inspiration

  Som altid er denne rejse til inspiration, og du kan selv sammensætte rejsen som du vil, så du får en rejse, der opfylder dine behov og ønsker.

   

  Dag 1 – Pisa

  Jeg vil anbefale, at du bruger første dag af din rejse på at opleve Pisa. Du ankommer ved 12:30 tiden, hvilket giver dig rig mulighed for allerede at opleve noget af byen der. Pisa er en hyggelig by, der udover det verdenskendte tårn byder på en masse historie og flot arkitektur.

   

  Dag 2 – Firenze

  Du skal helt klart tage et smut til Firenze. Du kan tage toget – det tager ca. 50 minutter og koster ca. 120 kr. t/r. Firenze er så smuk en by og du oplever med det samme den skønne italienske stemning når du slentre igennem de snævre brostensbelagte gader. Et besøg på Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen! Ellers kan jeg anbefale dig at besøge Piazza del Duomo (domkirken) og broen ” Ponte Vecchio” – det er syn du sjældent vil glemme.

   

  Dag 3 – Lucca

  Lucca er en meget smuk og anderledes by – byen har stadig intakte forsvarsmure, der består af en 4 km. lang mur omkring noget af Lucca. Indenfor disse mure er det heller ikke tilladt at køre med bil, hvilket giver en helt anden og meget afslappet stemning. Oplev nogle af Luccas mange hyggelige restauranter og caféer eller smut en tur ind og se en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

   

  Dag 4 – Cinque Terre

  På dag 4 går turen til et af verdens smukkeste kystområder, Cinque Terre (og til Italien-kenderne: jeg ved godt, at Cinque Terre teknisk set ikke er en del af Toscana, men Liguria). Området er med på UNESCOs verdensarvsliste. To byer jeg varmt kan anbefale dig at besøge, er Monterosso og Vernazza.

   

  Dag 5 – Pisa (strand)

  Vejret er som regel bare super skønt i august og jeg kan derfor anbefale dig at besøge Marina di Pisa. Her kan du pjaske rundt i vandet eller nyder solens varme på den dejlige sandstrand med strandpromenade, restauranter og hyggelige strandbarer.

  Hvis du ikke er så meget til strand, så kan du besøge Vinci. Byen er kendt for en tidligere beboer med fornavnet Leonardo. Hvis det ikke er hint nok, så er Vinci Leonardo da Vincis fødeby. Du kan besøge byens gamle middelalderslot, hvor du finder ”Museo Leonardiano di Vinci” – et museum med udstillinger over da Vincis liv som videnskabsmand. Hvis du vil lidt tættere ind på livet af den kendte maler, kan du besøge ”Casa Natale di Leonardo” i Anchiano (3 km. fra Vinci – du kan evt. gå på en grøn gangsti dertil (Strada Verde)).

   

  Dag 6 – San Gimignano og Siena

  På dag 6 går turen til Siena og på vej til byen, kan jeg anbefale dig at besøge San Gimignano. Turen til disse byer vil tage dig igennem de smukkeste bjerglandskaber. San Gimignano er en lille bjerglandsby, der på grund af sin middelalderarkitektur befinder sig på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er derudover også meget kendt for sine tårne, som du kan spotte med det samme du begynder at nærme dig byen. Efter et stop i denne by, kan du køre videre til Siena. Denne by leder også dine tanker hen på middelalderen og Siena er meget velbevaret. Her kan jeg anbefale, at du ser Domkirken, Fonte Branda (fontænen) og hvis du er interesseret i kunst kan du besøge ”Pinacoteca Nazionale”.

   

  Dag 7 – hjemrejse

  På din sidste dag rejser du hjem kl. 18:00 – jeg har sat søgningen til lejebil, så den skal afleveres igen kl. 13:00. Dette kan du naturligvis selv vælge i forhold til, hvad der passer dig bedst. Måske har du lyst til at nå at opleve det sidste af Toscana eller måske bare tilbringe en hyggelig dag i Pisa by.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *