Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Billige i juli og august ☀️ fra 228 kr.
Pisa-banner
Fly

Billige fly til Toscana: Tur/retur til Pisa fra kun 288 kr.

Fly |

Billige fly til Toscana: Tur/retur til Pisa fra kun 288 kr.

Der er bare noget helt specielt over Toscanas bakkede landskaber, renæssancebyerne, vinmarkerne, oliventræerne, den eminente mad og det varme, solrige klima! Der findes vel næppe en mere charmerende og idyllisk region i hele Italien (selvom der er adskillige bejlere til den titel). Et par billige fly til Toscana – f.eks. til Pisa – kan derfor være adgangsbilletten til en række suveræne Toscana-oplevelser og måske en lille rundrejse i regionen! Firenze, Lucca, Cinque Terre og Siena er blot et lille udvalg af de byer, der potentielt kunne spille hovedrollerne i din næste Italien-rejse! ✈🇮🇹

Sommerferie i Toscana

juli og august

fra

228 kr.

Billund (og København) ✈ Pisa

Billige fly til Pisa

Fra København

Fly til Toscana

Hvis du drømmer om sommerferie i Toscana, kan jeg i hvert fald hjælpe dig med transporten derned.

Lige nu kan du nemlig finde en lang række billige fly fra Billund til Pisa i Toscana – helt ned fra kun ca. 228 kr. tur/retur!

Det er Ryanair, der tilbyder de billige billetter. Særligt august er i øjeblikket en rigtig billig måned, men der er faktisk også et par superbillige afgange i juli (ca. 900 – 1.100 kr.) – perfekt hvis du vil ned og nyde den italienske sommersol!

Der er direkte afgange på alle tirsdage, torsdage og lørdage.

Jeg har ovenfor f.eks. fundet billetter fra torsdag den 11. august til torsdag den 18. august. På disse datoer koster billetterne kun 228 kr.

Fra København kan du finde direkte billetter hos f.eks. Norwegian. Her er der afgange frem til oktober med flyvninger på lørdage og onsdage (og mandage i skolernes sommerferie).

Priserne er desværre ofte noget dyrere end fra Billund – men du kan finde enkelte billige afgange i august.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fly til Toscana – billige datoer

Billund

Direkte afgange tirsdage, torsdage og lørdage

 • 05.07. – 12.07. – skolernes sommerferie
 • 07.07. – 14.07. – skolernes sommerferie
 • 14.07. – 21.07. – skolernes sommerferie
 • 02.08. – 11.08. – skolernes sommerferie
 • 04.08. – 11.08. – skolernes sommerferie
 • 06.08. – 18.08.
 • 11.08. – 18.08.
 • 13.08. – 18.08.
 • 16.08. – 23.08.
 • 18.08. – 25.08.
 • 23.08. – 30.08.
 • Og flere

København

Direkte afgange onsdage og lørdage

 • 08.08. – 17.08.
 • 10.08. – 17.08.
 • 17.08. – 24.08.
 • 24.08. – 31.08.
 • 31.08. – 07.09.
 • Og flere

Hoteller i Pisa/Toscana

Alt efter hvordan du sammensætter din Toscana-rejse, får du selvfølgelig også brug for et eller flere hoteller. Herunder kan du lede efter hoteller i Pisa til den første nat – men du skal naturligvis være velkommen til at tilpasse hotelsøgningen efter din egen rejseplan.

Hoteller i Pisa

Lejebil i Toscana

Nedenfor kommer jeg med lidt inspiration til Toscana.

Langt de fleste af stederne kan du rejse til med offentlig transport. Italien har fantastisk togtransport langt de fleste steder.

Selvom de er blevet markant dyrere end tidligere, kan du også overveje en lejebil. Sådan en giver alt andet lige en større frihed til at tilrettelægge din rejse, som du vil.

Fly til Toscana – Rejseinspiration

Toscana kan i den grad gøre livet svært for enhver rejselysten dansker. For med mange fantastiske steder at se og opleve, kan det let føles lidt som mission impossible at planlægge sin ferie. Jeg har dog forsøgt at gøre det lidt nemmere ved at lave denne liste over nogle af regionens absolutte topsteder!

Pisa

Nu hvor du alligevel lander i Pisa, ville det være mærkeligt ikke at se sig lidt omkring. Og man kommer vel ikke uden om det verdensberømte tårn, der på grund af et blødt fundament i den ene side begyndte at hælde. Så et par billeder af Det Skæve Tårn i Pisa er selvfølgelig et must!

Herudover er Pisa i det hele taget en fin by med historie og flot arkitektur (hvilket i øvrigt gør sig gældende for mange af byerne i Toscana). Dog vil jeg sige, at byens vigtigste vartegn sagtens kan opleves på 3-4 timer, så brug ikke alt for meget tid her. Toscana har nemlig SÅ meget mere at byde på!

Fly til Toscana

Firenze

Firenze er en af de byer, du skal besøge, når du tager til Toscana. Fra Pisa kan du nemt tage toget – det tager ikke mere end 50 minutter.

Firenze er helt klart en af verdens smukkeste byer, og du fornemmer med det samme den skønne italienske stemning i byen, når du slentrer igennem de snævre brostensbelagte gader.

En tur forbi Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen!

Herudover kan jeg også anbefale et besøg til Piazza del Duomo (domkirken) og den berømte Ponte Vecchio (en bro).

Faktisk er der også en lille dansk forbindelse til Firenze. Der er nemlig en bronzeskulptur af et vildsvin, Il Porcellino, som H.C. Andersen har skrevet et eventyr om (Metalsvinet). Og hvis du lægger en mønt i munden på svinet og gnubber snuden, skulle det efter sigende bringe held (det må jo komme an på en prøve)!

Fly til Toscana

Chianti-vin

Toscana er kendt for sin Chianti-vin, som bliver dyrket netop her. Særligt i det centrale Toscana syd for Firenze finder du utallige vinmarker med vinslotte, som tilbyder vinsmagning, ture osv. Et paradis for enhver vinelsker! I øvrigt er den lokale mad også et fantastisk smagfuldt bekendtskab. Så du har i hvert fald alletiders mulighed for at spise og drikke godt, mens du er i Toscana.

Fly til Toscana

Lucca

Lucca er smuk, som dagen er lang! Og så er Lucca særligt kendt for, at byen stadig har intakte forsvarsmure. Du kan derfor opleve en fire kilometer lang mur omkring dele af Lucca. Inden for disse mure er det ikke tilladt at køre i bil, og fraværet af biler og trafik skaber en helt speciel og meget behagelig og afslappet stemning.

I Lucca bør du helt sikkert gå på opdagelse i nogle af byens mange hyggelige restauranter og caféer. Og hvis ellers du har interessen (eller er klar på nye oplevelser), så smut ind og nyd en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

Fly til Toscana

Cinque Terre

Som et af verdens smukkeste kystområder må Cinque Terre nødvendigvis også indgå på denne liste (og til Italien-kenderne: jeg ved godt, at Cinque Terre teknisk set ikke er en del af Toscana, men Liguria). Området er naturligvis på UNESCO’s verdensarvsliste, og det kan man overhovedet ikke have indvendinger imod.

Cinque Terre består teknisk set af fem byer: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Særligt de to sidste kan jeg varmt anbefale at besøge.

Fly til Toscana

Toscanas smukke landskaber

Denne her forklarer nok sig selv. Toscana har nok nogle af verdens smukkeste landskaber, som bare skal opleves! Det er svært at pege i en retning, hvor du ikke kommer til at opleve dem. Men hvis nu jeg skal nævne ét område, kunne det f.eks. være området omkring Siena. En tur forbi denne del af Toscana skal nok resultere i en perlerække af flotte billeder til fotoalbummet!

Fly til Toscana

Strande i Toscana

Sammenlignet med alt det andet Toscana byder på i form for smuk natur og hyggelige byer, tror jeg, at det er fair at sige, at Toscanas største styrker ligger andre steder end dens strande. Men skulle badelysten alligevel komme over dig, så findes der faktisk fine muligheder!

Du kan nemlig smutte ud til Marina di Pisa. Her kan du pjaske rundt i vandet eller nyde solens varme stråler på den dejlige sandstrand med strandpromenade, restauranter og hyggelige strandbarer.

Fly til Toscana

Vinci

Denne by er især kendt for en tidligere beboer med fornavnet Leonardo. Hvis ikke det er hint nok, så snakker jeg selvfølgelig om Leonardo da Vinci!

Du kan besøge byens gamle middelalderslot, hvor du finder Museo Leonardiano di Vinci – et museum med udstillinger om Leonardo da Vincis liv som videnskabsmand.

Hvis du vil lidt tættere ind på livet af den kendte multikunstner, kan du besøge Casa Natale di Leonardo i Anchiano (3 km fra Vinci – du kan evt. gå dertil via en grøn gangsti kaldet Strada Verde).

Fly til Toscana

San Gimignano og Siena

Skønne Siena er den sidste by på denne liste. Og på vej derhen kan jeg anbefale dig at besøge San Gimignano. Turen til disse byer vil tage dig igennem de smukkeste bjerglandskaber.

San Gimignano er en lille bjerglandsby, der på grund af sin middelalderarkitektur har snuppet en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Byen er derudover også meget kendt for sine tårne, som du kan spotte, så snart du nærmer dig byen.

Efter et stop i San Gimignano kan du køre videre til Siena. Siena er en yderst velbevaret middelalderby, så du føler virkelig, at du har taget en tur tilbage i tiden, når du ankommer. I Siena kan jeg anbefale, at du ser domkirken og Fonte Branda (fontænen). Og hvis du er interesseret i kunst, vil du med garanti også sætte pris på Pinacoteca Nazionale.

Siena

Billige fly til Toscana: Tur/retur til Pisa fra kun 288 kr.

San Gimignano

Billige fly til Toscana: Tur/retur til Pisa fra kun 288 kr.

Vil du gerne inspireres yderligere, og måske booke en elle flere ture på forhånd, kan du kigge forbi getyourguide.dk.

Italien og Corona

Der er p.t. ingen indrejserestriktioner eller krav om fremvisning af coronapas ved indrejse til Italien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Toscana: Tur/retur til Pisa fra kun 288 kr.Billige fly til Toscana: Tur/retur til Pisa fra kun 288 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud