Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 659 kr.
Pisa-banner
Weekendophold

Weekend-getaway til Pisa: 2 nætter på centralt 4* hotel fra kun 659 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Weekend-getaway til Pisa: 2 nætter på centralt 4* hotel fra kun 659 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Hvad siger du til en billig og hyggelig weekend-getaway til Pisa? Bare lige et kort weekendophold med lidt sightseeing, shopping og gastronomi på programmet. Det lyder da skønt, ikke? Og det lyder sikkert kun endnu skønnere, når jeg fortæller dig, at du faktisk sagtens kan arrangere sådan en weekendrejse til Pisa – med fly, firstjernet hotel og morgenmad – fra under 700 kr. pr. person! Pisa har jo sit skæve tårn, som du naturligvis skal have en selfie med. Men en weekend i Pisa kan også bruges til at besøge andre toscanske rejsemål. Mere om det senere! 🇮🇹😍

Weekendtur til Pisa

Billigst i januar, februar og marts

fra

659 kr.

Billund ✈ Pisa

Billige fly til Pisa

116 kr.

Hotel

543 kr.

Fly

116 kr.

Total (pr. person):

659 kr.

Weekendrejse til Pisa – fly

Vil du på en billig weekendtur til Pisa, vil Billund næsten altid være billigste afrejselufthavn. Man kan godt flyve fra København, men herfra er priserne noget højere, og der er kun direkte afgange i oktober.

Ryanair flyver til gengæld direkte mellem Billund og Pisa året rundt. I januar, februar og marts er der direkte afgange alle fredage og søndage – og priserne er virkeligt lave!

Priserne ligger uden for højsæsonen ofte mellem ca. 100 og 600 kr. tur/retur.

Ovenfor har jeg valgt at lave et eksempel på en rejse fra Billund fra fredag den 27. januar til søndag den 29. januar. På disse datoer koster flybilletter kun 116 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Weekendrejse til Pisa – eksempler på billige flydatoer

  • Fredage og søndage i januar, februar og marts
  • Tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage fra april til oktober

Weekendrejse til Pisa – hotel

Tager man på en kort weekendtur til Pisa – eller en hvilken som helst anden by – vil det jo være rart med et hotel, der ligger nogenlunde centralt. Og det har jeg fundet i form af det firstjernede Grand Hotel Bonanno (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er et typisk italiensk hotel – receptionen er indrettet med masser af træ og marmor, og værelserne er ikke ligefrem moderne, men ganske pæne og rene.

Grand Hotel Bonanno har som sagt en rigtig fin beliggenhed. Fra hotellet har du kun 10-15-minutters gang til Pisa Katedral og Det Skæve Tårn, der er Pisas to største attraktioner.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Grand Hotel Bonanno smæk for skillingen.

Et tonætters ophold for to personer på de samme datoer som flybilletterne koster i alt 1.085 kr. inkl. både morgenmad og gratis afbestilling. Således ender prisen pr. person på kun 543 kr.

Alt i alt får du altså et godt, firstjernet hotel med en central beliggenhed og morgenmad til en skarp pris. Perfekt til et weekendvisit!

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Pisa, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Weekendrejse til Pisa

Weekendrejse til Pisa

Weekendrejse til Pisa

Weekendrejse til Pisa – inspiration

Pisa er ikke verdens største by. Faktisk finder du Pisa på 55. plads på en liste over Italiens største byer. Så en kort weekendtur er rigeligt til at opleve byen. Og det betyder faktisk, at du også kan nå at besøge andre nærliggende byer, hvis du ønsker det.

Fra Pisa kan du f.eks. nemt tage toget til andre toscanske byer. Du kan booke togbilletter på www.trenitalia.com.

Herunder får du et par idéer til, hvilke andre steder du også kan besøge 😉

Lucca

Weekendrejse til Pisa

Fra banegården i Pisa kan du tage toget til Lucca. Turen tager kun omkring 25 minutter og koster 3,60 euro (27 kr.).

Lucca er en meget smuk og anderledes by – byen har stadig intakte forsvarsmure, der danner en imponerende 4 km lang barriere omkring byen. Inden for disse mure er det ikke tilladt at køre i bil, og det giver en helt anden og meget afslappet stemning. Du bør opleve nogle af Luccas mange hyggelige restauranter og caféer eller smutte ind og se en opera – det er en helt fantastisk oplevelse!

Efter nogle timer i Lucca (og måske en lækker italiensk aftensmad) kan du tage turen tilbage til Pisa. Her vil jeg anbefale dig at tage forbi Det Skæve Tårn, som er meget specielt at kigge på om aftenen/natten – og måske tage videre til en bar og afslutte aftenen med en kold øl eller drink.

Firenze

Weekendrejse til Pisa

Fra Pisa kan du også nemt komme til Firenze med tog toget. Det tager ca. 50 minutter og koster ca. 120 kr. tur/retur.

Firenze er så smuk en by, og du oplever med det samme den skønne italienske stemning, når du slentrer igennem de snævre, brostensbelagte gader.

Et besøg på Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen!

Herudover kan jeg også anbefale dig at besøge Piazza del Duomo (domkirken) og broen Ponte Vecchio, der begge er to af byens mest berømte vartegn.

Cinque Terre

Weekendrejse til Pisa

Cinque Terre er et på manges liste over steder, de gerne vil besøge. Og fra Pisa kan du sagtens arrangere en udflugt til Cinque Terre.

Du kan igen tage toget direkte fra Pisa, som tager dig til alle vigtige byer i området (Levanto, Monterosso, Vernazza, Manarola, La Spezia og Riomaggiore). F.eks. tager det kun lidt over en time at komme til Riomaggiore.

To byer, jeg varmt kan anbefale dig at besøge, er Monterosso og Vernazza. Monterosso byder også på en meget smuk strand – så husk at tage dit badetøj med!

Der findes selvfølgelig masser af restauranter i området – men til meget turistede priser! Et tip fra mig ville være at tage til Pizzeria La Cambusa i Manarola. Her kan du nemlig smage på nogle af Italiens (og måske verdens) bedste pizzaer og andre italienske retter til meget fornuftige priser!

Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen i Pisa ligger ganske tæt på byen. Så transporten ind til centrum er ganske nem.

Du kan f.eks. tage toget (People Mover). Mindre end 40 meter fra lufthavnens passagerterminal kan du hoppe på People Mover-toget, der forbinder lufthavnen med centrum. Toget kører hele dagen fra kl. 6 om morgenen til midnat. En enkeltbillet koster 5 euro.

Corona

Der er p.t. ingen indrejserestriktioner eller krav om fremvisning af coronapas ved indrejse til Italien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekend-getaway til Pisa: 2 nætter på centralt 4* hotel fra kun 659 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadWeekend-getaway til Pisa: 2 nætter på centralt 4* hotel fra kun 659 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud