Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.242 kr.
firenze-og-pisa-1
Weekendophold

Rejse til Firenze og Pisa: 4 nætter i Toscana fra kun 1.242 kr. p.p. inkl. hoteller og fly

Weekendophold |

Rejse til Firenze og Pisa: 4 nætter i Toscana fra kun 1.242 kr. p.p. inkl. hoteller og fly

Er du vild med Italien? Så har jeg i dag fundet den helt perfekte getaway til dig i form af en rejse til de to toscanske byer Firenze og Pisa. Firenze er så smuk en by, og du oplever med det samme den skønne italienske stemning, når du slentrer igennem de snævre brostensbelagte gader. Et besøg på Piazzale Michelangelo må du ikke snyde dig selv for – her får du den vildeste udsigt over hele byen! Ellers kan jeg anbefale dig at besøge Piazza del Duomo (domkirken) og broen Ponte Vecchio – det er syn du sjældent vil glemme. Efter et par dage i Firenze går turen til Pisa – en hyggelig by, der udover det verdenskendte skæve tårn byder på historie og flot arkitektur 🇮🇹🍷

Rejse til Firenze og Pisa

april – oktober

1.242 kr.

Billund og København ✈ Pisa

Billige fly til Pisa

263 kr.

Fra København

Hotel i Firenze

683 kr.

Hotel

683 kr.

Fly

263 kr.

Andet

296 kr.

Total (pr. person):

1.242 kr.

Rejse til Firenze og Pisa – fly

Hvis du drømmer om ferie til to af Toscanas mest berømte byer, kan jeg i hvert fald hjælpe dig med transporten derned. Det vil som regel være billigst at flyve til Pisa og derfra tage toget videre til Firenze.

Fra Danmark kan du flyve direkte til Pisa fra både København og Billund.

Fra Billund er det Ryanair, der flyver direkte på alle tirsdage, torsdage og lørdage. På mange afgange i løbet af foråret kan du finde en masse billige billetter. Priserne ligger som regel mellem 100 og 800 kr. for tur/retur-billetter.

Fra København kan du finde direkte billetter hos f.eks. Norwegian. Også her er der afgange fra april til oktober med flyvninger på lørdage og onsdage – og mandage i skolernes sommerferie.

Priserne er desværre ofte noget dyrere end fra Billund – de billigste afgange ligger mellem ca. 700 og 1.200 kr.

I eksemplet ovenover har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund tirsdag den 26. april til lørdage den 30. april. Her koster flybilletter kun 263 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Rejse til Firenze og Pisa – billige datoer

Billund

Direkte afgange tirsdage, torsdage og lørdage

 • 19.04. – 23.04.
 • 26.04. – 30.04.
 • 30.04. – 03.05.
 • 14.05. – 17/19.05.
 • 09.06. – 14.06.
 • 16.06. – 21.06.
 • 23.06. – 28.06.
 •  og flere

København

Direkte afgange onsdage og lørdage

 • 06.04. – 09.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • 04.05. – 07.05.

Rejse til Firenze og Pisa – hoteller

Nu hvor du har styr på dine flybillet, så er det tid til at finde nogle gode hoteller.

Den største del af rejsen vil jeg anbefale dig at tilbringe i Firenze. Firenze er en noget større by end Pisa og byder derfor på klart flest spændende attraktioner og aktiviteter.

Derfor tager du straks videre mod Firenze i dette eksempel (togtransporten kommer jeg nærmere ind på om lidt). Du kan naturligvis også vælge at tilbringe den første nat i Pisa, hvis du hellere vil det.

Firenze

I Firenze har jeg fundet det lækre firstjernede hotel C-Hotels Joy (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021).

Hotellets placering er ikke til at klage over. C-Hotels Joy ligger centralt i Firenze – ca. 150 meter fra togstation. Og det vil du nok sætte pris på, hvis du tager toget mellem Pisa og Firenze.

Når du skal ud at nyde Firenzes charmerende gader og pladser, slipper du desuden for offentlig transport. Du kan nemlig gå fra hotellet til centrum, hvor du finder byens største vartegn. F.eks. er der kun ca. 10 minutters gang ind til byens fantastiske domkirke. Og Ponte Vecchio kan du gå til på godt et kvarter.

Udover en glimrende beliggenhed er der også tale om et ganske nybygget hotel fra 2017. Derfor har hotellet flotte, nye værelser, som er spækket med moderne faciliteter som gratis wi-fi, aircondition og fladskærms-tv.

Ovenover har jeg eksempelvis fundet et 3-nætters ophold fra tirsdag den 26. april til fredag den 29. april. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.365 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 683 kr. pr. person.

Rejse til Firenze

Rejse til Firenze

Rejse til Firenze

Pisa

Efter 3 nætter i Firenze går turen nu tilbage mod Pisa.

I Pisa har jeg fundet det centrale trestjernede La Pace (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Endnu en gang har jeg gjort det nemt, hvis du vil tage toget mellem Firenze og Pisa. Dette hotel ligger kun 80 meter fra hovedbanegården i Pisa (Pisa Centrale).

Og hvis du drømmer om at se Det Skæve Tårn, kan jeg glæde dig med at hotellet kun ligger ca. 20 minutters gang fra tårnet.

På hotellet kan du nyde en drink i hotellets amerikanske bar eller få hjælp i receptionen døgnet rundt. Værelserne er fine og lyse og er indrettet med antikke træmøbler. Derudover har de aircondition og tv.

Ovenover har jeg eksempelvis fundet en overnatning fra fredag den 29. april til lørdag den 30. april. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 591 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 296 kr. pr. person.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde andre hoteller.

Rejse til Firenze

Rejse til Firenze og Pisa – transport mellem byerne

Som nævnt før er det nemt at klare turen mellem Pisa og Firenze med tog.

Italien har gode togforbindelser mellem mange af deres byer, og ruten mellem Pisa og Firenze er ingen undtagelse. Du kan komme fra Pisa til Firenze på en times tid.  Togene går ca. hvert 20. minut, og en billet koster typisk omkring 8,70 euro (65 kr.).

Du kan bestille togbilletter på trenitalia.com

Hvis du gerne vil leje en bil, er det selvfølgelig også en mulighed. Herunder har jeg lavet et link til min egen hjemmeside, hvor du nemt kan leje en bil.

Inspiration til Firenze og Pisa

Firenze

Domkirken

Rejse til Firenze

Ponte Vecchio-broen

Rejse til Firenze

Il Porcellino

Rejse til Firenze

Pisa

Det Skæve Tårn

Rejse til Firenze og Pisa: 4 nætter i Toscana fra kun 1.242 kr. p.p. inkl. hoteller og fly

Corona, Italien

Udenrigsministeriet oplyser, at indrejsende fra 1. februar til og med 31. marts skal sikre sig to ting:

1. Før ankomst til Italien skal alle voksne rejsende hver udfylde en elektronisk indrejseformular online: digital Passenger Locater Form (PLF). Mindreårige under 18 skal registreres på en voksen ledsagers PLF. PLF kan fremvises digitalt eller i papirform.

2. Ved boarding på fly til Italien eller ved grænsen til Italien fra EU- og Schengenlande skal du fremvise et gyldigt coronapas med certifikat for enten fuld COVID-19-vaccination eller immunitet efter tidligere smitte eller en negativ PCR-test foretaget inden for de seneste 72 timer eller kviktest foretaget inden for de seneste 48 timer.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. På coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Firenze og Pisa: 4 nætter i Toscana fra kun 1.242 kr. p.p. inkl. hoteller og flyRejse til Firenze og Pisa: 4 nætter i Toscana fra kun 1.242 kr. p.p. inkl. hoteller og fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud