Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.226 kr.
Elba-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

Weekendophold |

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

Elba er sikkert ikke et navn, der ringer specielt mange klokker, men jeg kan afsløre, at vi befinder os i Italien. Herudover kan jeg også fortælle dig, at Elba faktisk er Italiens tredjestørste ø efter Sicilien og Sardinien. Og det er i den grad lidt af et middelhavsparadis, vi har med at gøre! Elba er én af de syv øer, der udgør det toscanske arkipelag (farvand med mange (små)øer). Øen ligger et sted halvejs mellem Korsika og Italien og er især kendt for sit fuldstændig klare, blå vand og sine eminente strande. Så selvom Toscana normalt ikke er kendt som en stranddestination, så findes der altså en væsentlig undtagelse til den regel – og den hedder Elba! 🌊☀️

Opdag Toscanas ø-paradis

april – oktober

fra

2.226 kr.

✈️ Fra Billund og København

🏖️ Ægte middelhavsparadis med eminente strande

Billige fly til Pisa

505 kr.

Hotel på Elba

1.446 kr.

Hotel i Pisa (sidste nat)

275 kr.

Hotel på Elba

1.446 kr.

Fly

505 kr.

Hotel i Pisa

275 kr.

Total (pr. person):

2.226 kr.

Rejse til Elba – fly til Pisa

Pisa er som regel den billigste lufthavn i Toscana (i hvert fald fra Billund), og det passer ganske glimrende med denne rejse til Elba (mere om transporten nedenfor).

Fra Billund flyver Ryanair direkte til Pisa fra april til oktober, og priserne uden for højsæsonperioderne er generelt ganske lave. Typisk koster returbilletter et sted mellem ca. 400 og 1.000 kr.

Fra København kan du ofte finde de billigste flybilletter hos Ryanair. Der er afgange fra april til oktober, og billetter koster typisk mellem ca. 500 og 1.000 kr. tur/retur uden for højsæsonen.

Ovenfor har jeg valgt at lave et eksempel på en rejse fra København fra onsdag den 22. maj til onsdag den 29. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 505 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske, som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • april – oktober: onsdage, fredage og søndage

Fra København

  • april – oktober: alle ugens dage undtagen tirsdage og søndage

Rejse til Elba – hoteller

Som du kan se ovenfor, har jeg fundet to hoteller. Størstedelen af tiden tilbringer du på Elba. Men for at få logistikken til at hænge sammen, tilbringer du den sidste nat i Pisa. Du flyver nemlig hjem fra Pisa tidligt om morgenen den 29. maj.

Hotel på Elba

Til dit ophold på naturskønne Elba har jeg fundet det anmelderroste Residence Le Acacie (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette firstjernede hotel er udsmykket i ægte italiensk stil samtidig med, at det oser af hygge. Hotellet har en rigtig skøn havudsigt og kun to minutters gang ned til nærmeste strand 🤩 Så der er garanti for afslapning i suveræne omgivelser.

Residence Le Acacie tilbyder derudover pool, vandsport, egen restaurant og gratis parkering.

Samtlige ferieboliger har køkken, eget badeværelse, aircondition, gratis wi-fi og egen terrasse – så du kan altså bare flade ud 😉

Jeg har taget udgangspunkt i et ophold fra onsdag den 22. maj til tirsdag den 28. maj. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.892 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 1.446 kr. pr. person.

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.


Hotel i Pisa

Til din sidste nat i Pisa har jeg fundet det trestjernede og meget budgetvenlige Casa Betania (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Selvom hotellet ligger i den østlige del af Pisa, er byen ikke større, end at du på ca. 40 minutter kan gå til både Det Skæve Tårn og banegården (Pisa Centrale). Og hvis du hopper på en bus, går det selvfølgelig hurtigere.

Fordi Casa Betania ikke ligger helt i centrum, har hotellet den fordel, at der er gratis parkering – hvilket er virkelig rart, hvis du lejer en bil (mere om det senere). Herudover har samtlige værelser på hotellet aircondition, eget badeværelse og udsigt til haven. Morgenmad kan tilkøbes.

Fra tirsdag den 28. maj til onsdag den 29. maj koster et dobbeltværelse i alt 549 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 275 kr. pr. person.

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.


Transport mellem Pisa og Elba

Transporten mellem Pisa og Elba kræver blot en togbillet og en færgebillet.

Togturen går til byen Piombino, hvorfra der konstant sejler færger til Elba.

TOG: Der kører regelmæssigt toge fra Pisa til Piombino. Fra banegården i Pisa kan du f.eks. finde flere afgange onsdag den 22. maj til mellem 60 – 110 kr.

Jeg har f.eks. fundet en afgang kl. 12.11 på rome2rio.com. Turen tager ca. en time og 35 minutter, og du skal ikke engang skifte tog undervejs.

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

FÆRGE: Når du ankommer til Piombino, skal du blot videre med en færge til Elba. Og heldigvis er der masser af afgange i løbet af hele dagen.

Du kan sagtens købe billetter ved færgelejet, men du kan også booke billetterne på forhånd (især en god idé hvis du lejer en bil – så er du sikker på, at der er plads).

Jeg har fundet færgebilletter på infoelba.com, hvor du f.eks. kan finde returbilletter (22.05. – 28.05.) til ca. 22 euro (ca. 164 kr.).

Som du kan se, er der virkelig mange afgange at vælge mellem, og billetterne varierer lidt i pris alt efter rederi og afgangstidspunkt.

Fra Piombino til Elba

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.Fra Elba til Piombino

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.


Lejebil

Hele turen er bestemt mulig uden en bil, men ønsker du den ultimative frihed til at udforske Elba (eller andre dele af Toscana), så er en lejebil absolut et must. Og sådan én kan du anskaffe dig til billige penge. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort gratis (f.eks. et mastercard).

Billeder fra Elba

Elba set fra et skib

Elba

Portoferraio

Elba

Capo Bianco

Elba

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.Ø-idyl på charmerende Elba: 1 uge med fly og hoteller fra kun 2.226 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud