• 25 May 2023

  Rejse til Cinque Terre: 3-nætters rejse fra kun 1.968 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og morgenmad

  Hvem drømmer ikke om smukke Italien? Fantastisk mad, lokal vin og den smukkeste natur. Alt dette kan du opleve på denne rejse til Cinque Terre. Cinque Terre er en kyststrækning tæt på Pisa, der består af fem byer – Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Alle disse byer ligger ud til kysten, og jeg kan love dig for, at du ikke lader kameraet blive i tasken, da alle byerne er så smukke! Kontrasten mellem disse pastelfarvede, tætbyggede huse og det vilde hav er simpelthen så smukt et syn. Byerne er forbundet af vandreruter – så husk endelig de gode sko, så du kan komme ud og opleve naturen på egen hånd! 🇮🇹🍷

   

  For at få logistikken til at gå helt op på denne miniferie tilbringer du i øvrigt den første nat i Pisa. Så kan du også nå lidt sightseeing og en selfie med byens skæve tårn, før du tager videre til Cinque Terre 😉

  Oplev Cinque Terre
  juni - oktober
  fra1.968 kr.
  Billund og København
  Pisa
  Billige fly til Pisa
  611 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Pisa (første nat)
  f.eks. det 4* Grand Hotel Bonanno
  346 kr.
  Totalprisen for 2 personer inkl. morgenmad (1 nat)
  Hotel i Cinque Terre
  f.eks. det anmelderroste Hotel del Sole
  1.011 kr.
  Totalprisen for 2 personer inkl. morgenmad (2 nætter)
  Hotel
  1.011 kr.
  Fly
  611 kr.
  Hotel i Pisa
  346 kr.
  Total (pr.person)
  1.968 kr.

  Rejse til Cinque Terre – fly til Pisa

  Vil du gerne til Cinque Terre, vil det som regel være nemmest og billigst at flyve til Pisa. Og fra Danmark kan du flyve direkte til Pisa fra både Billund og København.

   

  Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair, der har tre-fire direkte afgange om ugen fra april til oktober. Prisniveauet ligger i skrivende stund ganske stabilt mellem ca. 400 og 900 kr. for returbilletter uden for højsæsonen.

   

  Fra København kan du bl.a. flyve med Norwegian og Ryanair. Ofte vil du nok finde de billigste billetter hos irske Ryanair, men lidt konkurrence har jo aldrig skadet.

   

  I juli er flybilletterne som altid dyre, men fra august til oktober burde det være muligt at finde en del afgange under 950 kr.

   

  Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra lørdag den 19. august til tirsdag den 22. august. På disse datoer koster flybilletter i skrivende stund kun 611 kr.

   

  Hos Ryanair og Norwegian må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Billund

  • Juni – august: tirsdage, torsdage og lørdage
  • september – oktober: tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage

   

   

  København

  • juni: onsdage og lørdage (kun Norwegian)
  • juli: alle ugens dage undtagen tirsdage
  • august – oktober: mandage, onsdage, fredage, lørdage og søndage

   

   

  Rejse til Cinque Terre – hotel i Pisa

  Som nævnt har jeg sammensat denne rejse således, at du tilbringer den første nat i Pisa.

   

  Det har jeg gjort, fordi du lander i Pisa kl. 22.20. Derfor vil det være tæt på umuligt at nå det sidste tog til Cinque Terre, der har afgang fra Pisa Centrale kl. 22.53.

   

  Med en enkelt nat i Pisa kan du jo også nå lidt sightseeing, før du tager videre 😉

   

  Til din ene nat i Pisa har jeg fundet det firstjernede Grand Hotel Bonanno (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er et typisk italiensk hotel – receptionen er indrettet med masser af træ og marmor, og værelserne er ikke ligefrem moderne, men ganske pæne og rene.

   

  Grand Hotel Bonanno har også en fin beliggenhed. Fra hotellet har du kun 10-15 minutters gang til Pisa Katedral og Det Skæve Tårn, der er Pisas to største attraktioner.

   

  Sidst, men ikke mindst, tilbyder Grand Hotel Bonanno smæk for skillingen.

   

  Et topersoners ophold på en enkelt nat (19. – 20. august) koster i alt 692 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Således ender prisen pr. person på kun 346 kr.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Pisa, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Cinque Terre

  Cinque Terre

   

   

  Rejse til Cinque Terre – hotel i Riomaggiore

  Så er turen kommet til Cinque Terre.

   

  Som sagt består Cinque Terre af forskellige byer. Og denne gang har jeg fundet et godt tilbud på det anmelderroste Hotel Del Sole (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) i Riomaggiore.

   

  Her bliver du indkvarteret på et superhyggeligt hotel, der måske nok er lidt simpelt – men pænt, rent og ægte italiensk autenticitet.

   

  Hotellet ligger på hovedgaden i Riomaggiore – en lille kilometer fra togstationen. Dit ophold på Hotel Del Sole er desuden inklusive morgenmad, så du kan starte dine dage ud på bedste vis.

   

  Et topersoners ophold på to nætter (20. – 22. august) koster i alt 2.021 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 1.011 kr. pr. person.

   

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cinque Terre og Pisa, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Cinque Terre

  Cinque Terre

   

   

  Rejse til Cinque Terre – transport

  Fra banegården i Pisa (Pisa Centrale) kan du tage toget til Riomaggiore – den tur tager ca. 1,5 time (med et skift i La Spezia undervejs), og du kan finde billetter fra ca. 12 euro (ca. 89 kr.).

   

  På www.trenitalia.com kan du få overblikket over afgangene og booke billet (du skal bare søge på hhv. “Pisa Centrale” og “Riomaggiore”).

   

  Hvis du tager toget, så skal du huske at stemple din billet på stationen, inden du sætter dig ind i toget. Dette glemte jeg selv sidst, jeg tog toget fra Pisa, og det kan udløse en bøde (jeg kunne heldigvis snakke mig fra det, da det var en oprigtig fejl, og jeg ikke vidste noget om det). Men nu er rådet givet videre – husk at få stemplet billetten!

   

   

  Lejebil

  Du kan også vælge at leje bil selv – det kan give en større frihed i forhold til, hvad du gerne vil se og opleve. Du skal bare være opmærksom på, at nogle af byerne er ”bilfri” – men så er der altid parkeringspladser i nærheden.

   

   

  Lejebil

   

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rejse til Cinque Terre – rejsetip

  Cinque Terre er en slags nationalpark, så hvis du vil vandre her, er det mod betaling via et køb af ”Cinque Terre Card” for at være med til at bevare den smukke natur.

   

  Du kan f.eks. tage på den 12 kilometer lange vandretur, der forbinder de fem kystbyer.

   

  Hvis du ikke er så meget til vandreture, så er der også et tog, der forbinder byerne, så du alligevel får mulighed for at opleve dem. Du kan selvfølgelig også vælge andre kortere ruter.

   

  Cinque terre

  Cinque terre

  Cinque terre

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Rejse til Cinque Terre: 3-nætters rejse fra kun 1.968 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og morgenmad

  1. Lene Nyby says:

   Kan I mon hjælpe?Vi er 2 voksne som gerne vil købe den pakkerejse du beskriver ovenfor altså 3 dage i Cingue Terre med 1. Nat i Pisa med afgang fra Billund. Tidspunktet er fra 8. Juni til 11. Juni – men det er ikke lykkedes for os at bestille. Kan I hjælpe?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan desværre ikke hjælpe med at booke rejser. I og med at jeg “kun” driver en rejseblog, hvor jeg kommer med gode rejseforslag, er det op til læserne selv at booke tilbuddene.

    Med denne rejse skal I være opmærksomme på, at der ikke er tale om en pakkerejse.

    Denne rejse består faktisk af tre dele:

    1) Fly til Pisa

    2): Hotel i Pisa

    3) Hotel i Cinque Terre

    Disse skal bookes separat – så man skal faktisk foretage tre bookinger.

    Ift. jeres rejsedatoer er der det problem, at man faktisk ikke kan finde direkte fly på hjemrejsen. Så jeg vill enok foreslå, at I forlænger rejsen lidt, så I flyver fra torsdag den 8. juni til tirsdag den 13. juni. Så kan I selv bestemme, om I vil forlænge hotelopholdet i Pisa eller Cinque Terre (eller et helt tredje sted) 🙂

    Flybilletter fra BLL til Pisa fra 8. juni til 13. juni koster p.t. 681 kr.

    I kan se billetterne her: https://rejsespejder.dk/flybilletter/#/flights/BLL-PSA/2023-06-08/2023-06-13/2adults 🙂

  2. Rikke says:

   Ser virkelige lækkert ud. Har I en samme tur, bare på et andet tidspunkt. Gerne i juli eller i uge 42

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Rikke 🙂

    Tak for din kommentar.

    Som jeg skriver i artiklen, så er det muligt at finde afgange i juli fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage og fra København på alle ugens dage undtagen søndage. I oktober er det muligt at flyve fra Billund på lørdage, tirsdage, onsdage og torsdage og fra København på alle ugens dage undtagen torsdage og søndage. I både juli og uge 42 er flyene dog noget dyrere. Afgangene i juli koster fra 1.500 kr. både fra Billund og København, mens afgangene i uge 42 koster fra ca. 1.000 kr. Der er f.eks. en afgang fra den 18. oktober til den 22. oktober til omkring de 1.000 kr., som du får et link til her: https://rejsespejder.dk/go/230314/

  Webview: false