Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Også datoer i sommerferien ☀️ fra 2.039 kr.
Banner-Cinque-Terre-1080x1080
Weekendophold

Weekendtur til Cinque Terre

3 dage inkl. fly, hotel og morgenmad

Weekendophold |

Weekendtur til Cinque Terre

Hvem drømmer ikke om smukke Italien? Fantastisk mad, lokal vin og den smukkeste natur. Alt dette kan du opleve på denne rejse til Cinque Terre.

Cinque Terre er en kyststrækning tæt på Pisa, der består af fem byer – Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Alle disse byer ligger ud til kysten, og jeg kan love dig for, at du ikke lader kameraet blive i tasken, da alle byerne er så smukke!

Kontrasten mellem disse pastelfarvede, tætbyggede huse og det vilde hav er simpelthen så smukt et syn. Byerne er forbundet af vandreruter – så husk endelig de gode sko, så du kan komme ud og opleve naturen på egen hånd! ☀️⛰️

Oplev Cinque Terre

juni – oktober

fra

2.039 kr.

✈️ Fra Billund og København

❤️ Opdag smukke Cinque Terre

⛰️🚶 Fantastisk destination til vandreturer

Billige fly til Pisa

778 kr.

Hotel i Cinque Terre

1.261 kr.

Hotel

1.261 kr.

Fly

778 kr.

Total (pr. person):

2.039 kr.

Rejse til Cinque Terre – fly til Pisa

Vil du gerne rejse til Cinque Terre, vil det som regel være nemmest og billigst at flyve til Pisa. Og fra Danmark kan du flyve direkte til Pisa fra både Billund og København.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair, der har tre direkte afgange om ugen fra april til oktober. Prisniveauet ligger i skrivende stund nogenlunde stabilt fra ca. 800 – 1.000 kr. for returbilletter her i højsæsonen.

Fra København kan du bl.a. flyve med Norwegian og Ryanair. Ofte vil du nok finde de billigste billetter hos irske Ryanair, men lidt konkurrence har jo aldrig skadet.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra fredag den 28. juni til søndag den 30. juni. På disse datoer koster flybilletter i skrivende stund 778 kr.

Jeg har her i tilbuddet taget udgangspunkt i en weekendrejse, men du kan sagtens forlænge din rejse med flere dage. Prisen på flybilletterne ændrer sig ikke drastisk af den grund.

Hos Ryanair og Norwegian må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

☀️ Der er også billige afgange i skolernes sommerferie, og du kan også komme billigt af sted ved rejser på 3, 5 eller 7 dage.

 • Juni – oktober: onsdage, fredage og søndage

København

 • Juni: mandage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage
 • Juli – august: mandage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage
 • September: mandage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage

Rejse til Cinque Terre – hotel

Som sagt består Cinque Terre af forskellige byer. Og denne gang har jeg fundet et godt tilbud på det anmelderroste Luna di Marzo (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) i Volastra.

🏨 Dette superhyggelige hotel ligger omringet af naturskønne områder, gemt midt imellem frodige vinmarker og det smukke azurblå hav, man gerne kendetegner ved netop dette område af Italien.

Hotellet ligger som sagt i skønne Volastra, der trods sin størrelse, byder på både smukke udsigter over Middelhavet og enkelte gastronomiske oplevelser. Hotellet ligger strategisk placeret lige henover de ellers lidt turist-travle byer i Cinque Terre og udbyder både shuttle-busser og gangstier til flere af de nærliggende og mere centrale byer i området.

Selvom Luna di Marzo ikke ligefrem er et luksushotel, finder du alligevel faciliteter som aircondition, gratis
wi-fi og en anmelderrost morgenmad. Desuden ligger der lige ved siden af hotellet en lille-bitte kiosk, hvor man blandt andet kan handle ind til en let picnic.

Der er mulighed for at vælge imellem enten et standard dobbeltværelse eller et dobbeltværelse med havudsigt.

Et topersoners ophold på de samme datoer som flybilletterne koster i alt 2.522 kr. inkl. gratis afbestilling og morgenmad 🥐

Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 1.261 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cinque Terre, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Weekendtur til Cinque Terre

Weekendtur til Cinque Terre

Weekendtur til Cinque Terre

Rejse til Cinque Terre – transport

Fra banegården i Pisa (Pisa Centrale) kan du tage toget til Manarola – den tur tager ca. 1,5 time (med et skift i La Spezia undervejs). Herefter skal du med en bus videre til Volastra, det tager ca. 10 minutter.

Hvis du tager toget, så skal du huske at stemple din billet på stationen, inden du sætter dig ind i toget. Dette glemte jeg selv sidst, jeg tog toget fra Pisa, og det kan udløse en bøde (jeg kunne heldigvis snakke mig fra det, da det var en oprigtig fejl, og jeg ikke vidste noget om det). Men nu er rådet givet videre – husk at få stemplet billetten!

Lejebil

Du kan også vælge at leje bil selv – det kan give en større frihed i forhold til, hvad du gerne vil se og opleve. Du skal bare være opmærksom på, at nogle af byerne er ”bilfri” – men så er der altid parkeringspladser i nærheden.

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejse til Cinque Terre – rejsetip

Cinque Terre er en slags nationalpark, så hvis du vil vandre her, er det mod betaling via et køb af ”Cinque Terre Card” for at være med til at bevare den smukke natur.

Du kan f.eks. tage på den 12 kilometer lange vandretur, der forbinder de fem kystbyer.

Hvis du ikke er så meget til vandreture, så er der også et tog, der forbinder byerne, så du alligevel får mulighed for at opleve dem. Du kan selvfølgelig også vælge andre kortere ruter.

Cinque terre

Cinque terre

Cinque terre

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Cinque TerreWeekendtur til Cinque Terre

Kommentarer (2)

 1. L

  Lisbet Banke

  Ved du om hele vandreruten langs kysten er åbnet igen? Den har været delvist lukket i årevis, så skulle man op over bjergene – bestemt ikke en rute for alle.

  22. mar 2024 kl. 9:56
  1. m

   mike

   Hej Lisbeth, du har ret, der er desværre en del vandreruter som pt er lukket grundet reperation eller jordskred – det er ikke unormalt i vintermånederne/tidlige forår men de plejer at blive istandsat løbende. Du kan holde dig opdateret over situationen på de forskellige ruter her https://www.cinqueterre.eu.com/en/cinque-terre-current-situation

   25. mar 2024 kl. 10:56

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud