Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.713 kr.
Weekendtur til Cinque Terre: 3-dages rejse fra kun 1.713 kr. p.p. inkl. fly og hotel
Korte rejser

Weekendtur til Cinque Terre: 3-dages rejse fra kun 1.713 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Korte rejser |

Weekendtur til Cinque Terre: 3-dages rejse fra kun 1.713 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Hvem drømmer ikke om smukke Italien? Fantastisk mad, lokal vin og den smukkeste natur. Alt dette kan du opleve på denne rejse til Cinque Terre. Cinque Terre er en kyststrækning tæt på Pisa, der består af fem byer – Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Alle disse byer ligger ud til kysten, og jeg kan love dig for, at du ikke lader kameraet blive i tasken, da alle byerne er så smukke! Kontrasten mellem disse pastelfarvede, tætbyggede huse og det vilde hav er simpelthen så smukt et syn. Byerne er forbundet af vandreruter – så husk endelig de gode sko, så du kan komme ud og opleve naturen på egen hånd!

Oplev Cinque Terre

april – oktober

fra

1.713 kr.

✈️ Fra Billund og København

❤️ Opdag smukke Cinque Terre

⛰️🚶 Fantastisk destination til vandreturer

Billige fly til Pisa

825 kr.

Hotel i Cinque Terre

888 kr.

Hotel

888 kr.

Fly

825 kr.

Total (pr. person):

1.713 kr.

Rejse til Cinque Terre – fly til Pisa

Vil du gerne rejse til Cinque Terre, vil det som regel være nemmest og billigst at flyve til Pisa. Og fra Danmark kan du flyve direkte til Pisa fra både Billund og København.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair, der har tre direkte afgange om ugen fra april til oktober. Prisniveauet ligger i skrivende stund nogenlunde stabilt fra ca. 800-900 kr. for returbilletter uden for højsæsonen.

Fra København kan du bl.a. flyve med Norwegian og Ryanair. Ofte vil du nok finde de billigste billetter hos irske Ryanair, men lidt konkurrence har jo aldrig skadet.

Fra august til oktober burde det være muligt at finde en del afgange under 950 kr.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra fredag den 26. april til søndag den 28. april. På disse datoer koster flybilletter i skrivende stund 825 kr.

Hos Ryanair og Norwegian må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

  • April – oktober: onsdage, fredage og søndage

København

  • April – juni: mandage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage
  • Juli – august: mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage
  • September: mandage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage

Rejse til Cinque Terre – hotel i vernazza

Som sagt består Cinque Terre af forskellige byer. Og denne gang har jeg fundet et godt tilbud på det anmelderroste Camere Fontanavecchia (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) i Vernazza.

Her bliver du indkvarteret på et superhyggeligt hotel, der måske er lidt simpelt – men pænt, rent og autentisk.

Værelserne har eget køleskab, som du jo med god samvittighed kan fylde med lækre snacks, efter at have udforsket området. Derudover har du gratis wifi, så du kan jo passende smide en film på skærmen til lidt afslapning – sammen med dine snacks 😉

Hotellet ligger ved Vernazza og befinder sig kun to minutter til fods fra togstationen.

Et topersoners ophold på to nætter (26. – 28. april) koster i alt 1.775 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 888 kr. pr. person.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cinque Terre, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotellet på din rejse til Cinque Terre

Hotellet på din rejse til Cinque Terre


Rejse til Cinque Terre – transport

Fra banegården i Pisa (Pisa Centrale) kan du tage toget til Vernazza – den tur tager ca. 1,5 time (med et skift i La Spezia undervejs), og du kan finde billetter fra ca. 12 euro (ca. 89 kr.).

På www.trenitalia.com kan du få overblikket over afgangene og booke billet (du skal bare søge på hhv. “Pisa Centrale” og “Vernazza”).

Hvis du tager toget, så skal du huske at stemple din billet på stationen, inden du sætter dig ind i toget. Dette glemte jeg selv sidst, jeg tog toget fra Pisa, og det kan udløse en bøde (jeg kunne heldigvis snakke mig fra det, da det var en oprigtig fejl, og jeg ikke vidste noget om det). Men nu er rådet givet videre – husk at få stemplet billetten!

Lejebil

Du kan også vælge at leje bil selv – det kan give en større frihed i forhold til, hvad du gerne vil se og opleve. Du skal bare være opmærksom på, at nogle af byerne er ”bilfri” – men så er der altid parkeringspladser i nærheden.

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejse til Cinque Terre – rejsetip

Cinque Terre er en slags nationalpark, så hvis du vil vandre her, er det mod betaling via et køb af ”Cinque Terre Card” for at være med til at bevare den smukke natur.

Du kan f.eks. tage på den 12 kilometer lange vandretur, der forbinder de fem kystbyer.

Hvis du ikke er så meget til vandreture, så er der også et tog, der forbinder byerne, så du alligevel får mulighed for at opleve dem. Du kan selvfølgelig også vælge andre kortere ruter.

Cinque terre

Cinque terre

Cinque terre

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Cinque Terre: 3-dages rejse fra kun 1.713 kr. p.p. inkl. fly og hotelWeekendtur til Cinque Terre: 3-dages rejse fra kun 1.713 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar