Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Inkl. lejebil 🚘 fra 1.981 kr.
Banner-Amalfikysten-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Amalfikysten

5 dage på autentisk pool-hotel inkl. fly og lejebil

Sol og strand |

Rejse til Amalfikysten

Amalfikysten er uden sammenligning en af verdens smukkeste kyststrækninger, så hvis du endnu ikke har besøgt området i den syditalienske region Campanien, må du straks gøre plads øverst på din bucket liste!

En rejse til Amalfikysten er et fuldstændig forførende oplevelse – kysten bugner med de smukkeste, bjergrige middelhavslandskaber. Og så er der de mange charmerende og billedskønne byer som Pompeji, Amalfi, Positano, Sorrento og Minori.

Amalfikysten er simpelthen Italien fra sin allerbedste side! ☀️⛱️

Solferie ved Amalfikysten

maj – juni

fra

1.981 kr.

✈️ Fra København og Aalborg

🌊 Oplev den forførende kyst med vidunderlige middelhavslandskaber i lejebil

🌋💖 Romantisk hotel i Pompeji

Hotel ved Amalfikysten

1.312 kr.

Fly til Napoli

460 kr.

Lejebil

fra

209 kr.

Hotel

1.312 kr.

Fly

460 kr.

Lejebil

209 kr.

Total (pr. person):

1.981 kr.

Rejse til Amalfikysten – hotel

Amalfikysten er ikke et sted med lave hotelpriser – f.eks. er hoteller i de berømte byer Sorrento og Positano meget dyre.

Hotellet, jeg har fundet ovenfor, ligger derfor ikke i Positano eller Sorrento, men i den nordlige del af kystvejen, nemlig Pompeji, der er kendt for vulkanen Vesuv, som jo også er at finde på mange bucket-lister.

Du kan altså slå to fluer med ét smæk; solferie og sightseeing 🌋

Pompeji er en antik havneby ved Napolibugten, og midt i byen ligger et arkæologisk område, der har gjort byen verdensberømt, efter man i midten af 1700-tallet begyndte at grave den fri af de tykke askelag, der havde dækket byen siden Vesuvs apokalyptiske udbrud i år 79 e.Kr.

Området er et must-see, når du befinder dig i byen!

Men lad os tale om hotellet. Helt konkret har jeg fundet et superlækkert tilbud på det enormt charmerende Osole Mio (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her venter dig en autentisk, syditaliensk oplevelse! Lejlighedshotellet ligger i centrum af byen med en virkelig flot bjergudsigt, en lækker pool og et charmerende haveområde, hvor du kan slappe af i solen.

Lejligheden tilbyder ikke den store luksus, men der er, hvad du har brug for – bl.a. eget badeværelse, køkken, fladskærms-tv og wi-fi.

Som eksempel har jeg fundet 4 overnatninger fra mandag d. 20. maj til fredag d. 24. maj til i alt 2.625 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.312 kr. pr. person.

Og så ligger hotellet kun 30 km fra den idylliske by Sorrento, hvilket tager en lille time i lejebil.

Og sikke en tur langs den syditalienske kystlinje!

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Amalfikysten, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Amalfikysten

Rejse til Amalfikysten

Rejse til Amalfikysten

Rejse til Amalfikysten

Rejse til Amalfikysten – fly

Hvis du gerne vil en tur til Amalfikysten, er Napoli Lufthavn den nærmeste større lufthavn. Her kan du flyve til fra både Aalborg og København.

Fra Aalborg flyver det spanske lavprisflyselskab Volotea direkte. Fra maj har de én ugentlig afgang hver tirsdag.

Prisniveauet for returbilletter fra Aalborg ligger typisk under 1.000 kr.

Fra København kan du fra april til oktober flyve direkte til Napoli med bl.a. Ryanair, Norwegian og SAS. Der er direkte afgange alle ugens dage undtagen tirsdage og torsdage.

Prisniveauet for de billigste returbilletter fra København ligger typisk mellem ca. 500 og 1.200 kr.

Ovenfor har jeg, blot som et eksempel, fundet billetter med afgang fra København fra mandag d. 20. maj til fredag d. 24. maj til kun 460 kr.

Hos Ryanair og Volotea må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • 13.05. – 17.05.
  • 20.05. – 24.05.
  • 25.05. – 29.05.
  • 03.06. – 07.06.
  • 08.06. – 12.06.
  • 10.06. – 14.06.
  • 15.06. – 19.06.
  • 17.06. – 21.06.
  • Og flere…

Aalborg

  • Alle tirsdage fra maj t.o.m. juni

Rejse til Amalfikysten – lejebil

Jeg har til denne rejse tilføjet en lejebil, så I nemt kan komme videre fra Napoli og rundt på Amalfikysten.

I dette eksempel har jeg fundet en lejebil i hele rejseperioden til i alt 418 kr. – hvilket svarer til kun 209 kr. pr. person ved en rejse for to.

Bilen kommer desuden med fri kilometer og gratis afbestilling frem til d. 18. maj. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hvis du ikke har lyst til at leje en bil, kan du også benytte dig af offentlig transport. Vælger du offentlig transport, kan det dog være, at du får brug for overnatninger i Napoli i hver ende for at få al logistikken til at gå op i en højere enhed ift. flytider og busafgange.

Oplevelser

Savner du lidt yderligere inspiration? Så kig forbi getyourguide.dk, hvor du kan få overblikket over en række spændende ture ved Amalfikysten.

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Amalfikysten

Rejse til Amalfikysten

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud