• 27 sep 2019

  Oplev Amalfikysten: 3 nætter på et lækkert 4* hotel i Minori fra kun 933 kr. inkl. fly og morgenmad

  Amalfikysten er uden sammenligning en af verdens smukkeste kyststrækninger. Så hvis du endnu ikke har besøgt området i den syditalienske region Campanien, må du straks gøre plads øverst på din bucket list! Amalfikysten er et fuldstændig forførende smukt sted at køre – strækningen bugner med de smukkeste, bjergrige middelhavslandskaber. Og så er der de mange charmerende og billedskønne byer som Amalfi, Positano, Sorrento og Minori. Amalfikysten er simpelthen Italien fra sin allerbedste side!

  Miniferie ved Amalfikysten
  november - marts
  fra933 kr.
  København
  Napoli
  Billige fly til Napoli
  276 kr.
  Hotel ved Amalfikysten
  f.eks. det 4* Villa Romani i Minori
  657 kr.
  Hotel
  657 kr.
  Fly
  276 kr.
  Total (pr.person)
  933 kr.

  Billige fly til Amalfikysten

  Hvis du gerne vil en tur til Amalfikysten, er Napoli Lufthavn den nærmeste større lufthavn. Her kan du flyve billigt til med Ryanair, som udbyder direkte flybilletter fra København hele året.

   

  I skrivende stund finder du de billigste billetter i november, december og januar, hvor prisniveauet ligger omkring 300 til 600 kr. Jeg har i dette eksempel f.eks. fundet billige fly fra lørdag den 9. november til tirsdag den 12. november til kun 276 kr. Det er desværre ikke muligt at flyve lige så billigt til Napoli fra Jylland.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 09.11. – 12.11. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange tirsdage og torsdage)

  • 29.10. – 05.11.
  • 02.11. – 05.11. – WE
  • 05.11. – 09.11.
  • 09.11. – 12.11. – WE
  • 12.11. – 16.11.
  • 16.11. – 19.11. – WE
  • 19.11. – 23.11.
  • 07.12. – 10.12. – WE
  • 07.01. – 11.01.
  • 11.01. – 14.01. – WE
  • 18.01. – 21.01. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel ved Amalfikysten

  Amalfikysten er ikke nødvendigvis det sted i Italien med de laveste hotelpriser – f.eks. er hoteller i den berømte by Positano temmelig dyre. Men jeg har heldigvis fundet et superlækkert tilbud på det skønne 4* Villa Romana (4 ud af 5 på TripsAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Villa Romana ligger ikke i Positano, men i en anden af Amalfikystens supercharmerende kystbyer – Minori. Med base i Minori kan du med bil nemt køre til flere af Campaniens største attraktioner som Sorrento, Pompeji og Vesuv. Hotellet byder på flotte og komfortable værelser og en lækker restaurant, hvor du kommer til at nyde din morgenmad (det er også muligt at bestille opholdet med halvpension).

   

  Prisen for 3 nætter på et dobbeltværelse inkl. morgenmad på det 4* Villa Romana er 1.313 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 657 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Amalfikysten, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Min klare anbefaling vil være at leje en bil. Det er superbilligt, og så er transporten klar, så snart du lander. Derudover er det en fantastisk oplevelse i sig selv at køre ved Amalfikysten!

   

  Hvis du af den ene eller anden grund ikke vil leje en bil, kan du også benytte dig af offentlig transport. Fra Napoli Lufthavn skal du først med Alibus ind til centrum i Napoli. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Fra Napoli kan du så tage en bus til Minori (linje 5020 mod Amalfi). Vælger du offentlig transport, er du nødt til at tilbringe den sidste nat i Napoli, da du flyver hjem tidligt om morgenen.

   

   

  Lejebil

  Jeg vil som sagt anbefale en lejebil. Du kan f.eks. leje en bil i alle tre dage til kun 99 kr. pr. person.

   

  Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  99 kr.

   

  4* Hotel Villa Romana

   

  Oplevelser

  Savner du lidt yderligere inspiration? Så kig forbi getyourguide.dk, hvor du kan få overblikket over en række spændende ture ved Amalfikysten.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Oplev Amalfikysten: 3 nætter på et lækkert 4* hotel i Minori fra kun 933 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Greg says:

   Hej. Vi skal 2 voksne og 2 børn 3-5 år til bryllup ved Amalfikysten slut September. Lige nu er prisen hos Ryanair 1400 kr t/r 🙂 Hvad kan jeg realistisk forvente prisen til at være, og hvornår er det bedst at booke ? Tusind tak.

   • Greg says:

    1400 per person 😀

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Greg 🙂

    Det lyder godt nok skønt med et bryllup på Amalfikysten!

    Prisen på billetter til den tid afhænger lidt af, hvordan sommeren bliver herhjemme – hvis den er fyldt med regn, bliver billetterne sydpå dyrere og omvendt.

    Som regel siger man, at når man flyver indenfor Europa, er det billigst at booke 4-6 uger inden afgang, med mindre det er i skolernes sommerferie – så jeg vil anbefale dig at have lidt is i maven og vente lidt 🙂

    Men jeg garanterer dig for, at jeg holder øje med billige rejser dertil og opdaterer bloggen, hvis jeg finder noget 🙂

    Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  2. Malene says:

   Hejsa
   Vil bare lige oplyse om at der er stavefejl i jeres pop up til tilmeldning af nyhedsbrev. Går=gå
   Dbh Malene

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Malene 🙂

    Tusind tak for at du skriver – det sørger jeg for at få jeg fikset 🙂

  3. Christian says:

   Hej jeg synes dette tilbud ser rigtig godt ud, i skriver dog at i har mange flere mulige rejsedatoer end dem der står her på siden. Har i noget omkring april?

   • Rejsespejder says:

    Hej Christian,
    man kan sagtens også rejse i april, som forresten er en meget skøn måned dernede! Grunden jeg ikke inkluderede dem i listen, er, fordi jeg synes det er lidt tidligt at booke dem nu. Priserne ligger lige nu omkring 600-900 kr. for en tur/retur-billet. Som er en ganske fin pris, men som regel falder den lige et par hundrede kroner når man kommer lidt tættere på (dog ikke, hvis I vil rejse i påsken!).
    Der findes direkte afgange fra København på tirsdage, torsdage og lørdage, så det gælder bare om at lege lidt med datoerne :).

  se fly se hotel