Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.956 kr.
Oplev Amalfikysten: 1 uge i Maiori fra kun 1.956 kr. p.p. inkl. fly og hotel
Korte rejser

Oplev Amalfikysten: 1 uge i Maiori fra kun 1.956 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Korte rejser |

Oplev Amalfikysten: 1 uge i Maiori fra kun 1.956 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Amalfikysten er uden sammenligning en af verdens smukkeste kyststrækninger. Så hvis du endnu ikke har besøgt området i den syditalienske region Campanien, må du straks gøre plads øverst på din bucket liste! En rejse til Amalfikysten er et fuldstændig forførende oplevelse – kysten bugner med de smukkeste, bjergrige middelhavslandskaber. Og så er der de mange charmerende og billedskønne byer som Amalfi, Positano, Sorrento og Minori. Amalfikysten er simpelthen Italien fra sin allerbedste side! 

Solferie ved Amalfikysten

april – juni

fra

1.956 kr.

✈️ fra Aalborg og København

🌊 Oplev den forførende kyst med vidunderlige middelhavslandskaber

🔥 Skarp pris

Hotel ved Amalfikysten

1.656 kr.

Fly til Napoli

300 kr.

Hotel

1.656 kr.

Fly

300 kr.

Total (pr. person):

1.956 kr.

Rejse til Amalfikysten – hotel

Amalfikysten er ikke nødvendigvis det sted i Italien med de laveste hotelpriser – f.eks. er hoteller i den berømte by Positano temmelig dyre.

Hotellet, jeg har fundet ovenfor, ligger ikke i Positano men i en anden af Amalfikystens supercharmerende kystbyer – Maiori.

Maiori ligger ved siden af byen Minori og mellem Amalfi og Capo d’Orso og huser Amalfikystens længste strand, som også er byens topattraktion. Med base i Maiori kan du med bil, bus eller tog nemt køre til flere af Campaniens største attraktioner som Sorrento, Pompeji og Vesuv

Helt konkret har jeg fundet et superlækkert tilbud på det charmerende lejlighedshotel Residence Due Torri (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her venter dig en autentisk, syditaliensk oplevelse uden lige! Hotellet ligger ca. 1 km fra byen centrum og er placeret på en høj lige ud til vandet. Hotellet har sin egen lille sandstrand og egen restaurant, men vil du hellere ud og spise, er der også flere restauranter i området.

Amalfi ligger 18 km fra Residence Due Torri, og Positano er en times køretur fra hotellet. Det er altså lige til at overkomme.

Lejligheden tilbyder ikke den store luksus, men der er, hvad du har brug for – bl.a. eget badeværelse, køkken, fladskærms-tv, balkon og wi-fi.

Som eksempel har jeg fundet 1 uge i en studiolejlighed fra tirsdag den 2. april til tirsdag den 9. april til i alt 3.311 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.656 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Amalfikysten, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Amalfikysten

Oplev Amalfikysten: 1 uge i Maiori fra kun 1.956 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Rejse til Amalfikysten

Rejse til Amalfikysten – fly

Hvis du gerne vil en tur til Amalfikysten, er Napoli Lufthavn den nærmeste større lufthavn. Her kan du flyve til fra både Aalborg og København.

Fra Aalborg flyver det spanske lavprisflyselskab Volotea direkte. Fra april har de én ugentlig afgang hver tirsdag.

Prisniveauet for returbilletter fra Aalborg ligger typisk under 1.000 kr.

Fra København kan du fra april flyve direkte til Napoli med bl.a. Ryanair, Norwegian og SAS. Der er direkte afgange alle ugens dage undtagen tirsdage og torsdage.

Prisniveauet for de billigste returbilletter fra København ligger mellem ca. 800 og 1.200 kr.

Ovenfor har jeg, blot som et eksempel, fundet billetter med afgang fra Aalborg fra tirsdag den 2. april til tirsdag den 9. april til kun 300 kr.

Hos Ryanair og Volotea må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • 03.04. – 10.04.
 • 10.04. – 17.04.
 • 17.04. – 24.04.
 • 19.04. – 26.04.
 • 24.04. – 01.05.
 • 15.05. – 22.05.
 • 22.05. – 29.05.
 • 05.06. – 12.06.
 • 07.06. – 14.06.
 • Og flere

Aalborg

 • Alle tirsdage fra april t.o.m. juni

Transport til/fra lufthavnen

Mange vil nok foretrække at leje en bil under deres rejse til Amalfikysten, da det er en fantastisk oplevelse i sig selv at køre ved Amalfikysten.

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hvis du ikke har lyst til at leje en bil, kan du også benytte dig af offentlig transport. Fra Napoli kan du tage en bus til Maiori (buslinje 5020). Vælger du offentlig transport, kan det dog være, at du får brug for overnatninger i Napoli i hver ende for at få al logistikken til at gå op i en højere enhed ift. flytider og busafgange.

Oplevelser

Savner du lidt yderligere inspiration? Så kig forbi getyourguide.dk, hvor du kan få overblikket over en række spændende ture ved Amalfikysten.

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Amalfikysten: 1 uge i Maiori fra kun 1.956 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Oplev Amalfikysten: 1 uge i Maiori fra kun 1.956 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar