Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Også billig i juli & august! ☀ fra 1.640 kr.
Italien-Riminu-banner-1080x1080
Sol og strand

Billig rejse til Rimini – italiensk strandferie ved Adriaterhavet

1 uge på 4* hotel inkl. fly

Sol og strand |

Billig rejse til Rimini – italiensk strandferie ved Adriaterhavet

Drømmer du om sol, strand og sommerglød? Så læs lige med – jeg har nemlig fundet et godt tilbud på en rejse til Rimini i Italien. Rimini ligger i den skønne region Emilia-Romagna, og her kan du virkelig opleve ægte italiensk hygge, sightseeing og store madoplevelser! 🍝🍕 Selve Rimini byder også på en god blanding. Byens gamle gader gemmer på seværdigheder helt tilbage fra romertiden, og bevæger du dig ned ad de små sidegader, finder du masser af lækre, autentiske restauranter. Samtidig har Rimini i højsæsonen et pulserende natteliv. Men måske vigtigst af alt byder Rimini på kilometervis af store, lækre adriaterhavsstrande, hvor der er rig mulighed for at bade, slappe af og nyde varmen ☀️

Strandferie i Rimini

april til oktober

fra

1.640 kr.

✈️ Fra Billund og København

🏖️ Oplev byens lækre adriaterhavsstrande

🏛️🍹 Alt fra romerske ruiner til et livligt natteliv

Hotel i Rimini

1.422 kr.

Billige fly til Bologna

218 kr.

Hotel

1.422 kr.

Fly

218 kr.

Total (pr. person):

1.640 kr.

Rejse til Rimini – hotel

I Rimini har jeg fundet det anmelderroste Hotel St. Gregory Park (4,5 ud af 5 stjerner på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

🏨 Dette firstjernede hotel har en skøn beliggenhed i San Giuliano Mare (det centrale Rimini)  – lige ud for det nye havneområde Marina di Rimini. Her kan du nyde den maritime stemning og nogle fantastiske solnedgange.

Samtidig befinder du dig kun et stenkast fra byens flotte sandstrande ved det azurblå Adriaterhav. Og som alternativ til stranden har du også altid hotellets poolområde med solstole, parasoller og swimmingpool. Så der er altså rig mulighed for at bade og sole sig!

På hotellet kommer du til at indlogere dig på et hyggeligt værelse med alle de fornødne faciliteter. Værelserne indeholder bl.a. balkon, fri wi-fi, tv, aircondition, minibar m.m.

Sidst, men ikke mindst, er prisen også god. Et topersoners ophold fra tirsdag den 11. juni til tirsdag den 18. juni koster i alt 2.843 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.422 kr. pr. person. 😍

Priserne i juli og august er naturligvis højere, men de er faktisk stadigvæk ganske fornuftige – ofte mellem ca. 1.000 og 1.200 kr. pr. nat.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rimini, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Rimini - St. Gregory Park Hotel - facade på hotel

Rejse til Rimini - St. Gregory Park Hotel - værelse

Rejse til Rimini - St. Gregory Park Hotel - pool

Rejse til Rimini - St. Gregory Park Hotel - havn

Rejse til Rimini - Sstrand

Rejse til Rimini - strand

Rejse til Rimini – fly

Hvis du gerne vil rejse til Rimini, skal du først finde et par flybilletter.

Og som landet ligger, vil Bologna ofte være den bedste ankomstlufthavn. Du kan nemlig finde direkte fly til Bologna fra både Billund og København.

✈️ I begge tilfælde vil Ryanair ofte tilbyde de billigste afgange, men fra København kan du også finde direkte afgange hos f.eks. SAS og Norwegian.

Fra Billund er der direkte afgange på tirsdage og lørdage til og med oktober. Priserne for returbilletter uden for højsæsonen ligger oftest et sted mellem ca. 300 og 900 kr. – så det er dejligt billigt.

Fra København kan du finde direkte afgange på mandage, torsdage, fredage og lørdage – typisk til en pris på mellem ca. 500 og 900 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet billetter fra Billund tirsdag den 11. juni til tirsdag den 18. juni. På disse datoer koster billetterne kun 218 kr.

OBS: Du kan faktisk også finde billige flyafgange i både juli og august til mellem 1.000 kr. og 1.500 kr. tur/retur. 😉

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

 • 02.06. – 09.06.
 • 04.06. – 11.06.
 • 09.06. – 16.06.
 • 11.06. – 18.06.
 • 16.06. – 23.06.
 • 23.06. – 30.06.
 • 30.06. – 07.07.
 • 02.07. – 09.07.
 • 30.07. – 06.08.
 • 06.08. – 13.08.
 • 11.08. – 18.08.
 • 20.08. – 27.08.

Fra København

 • 06.06. – 13.06.
 • 10.06. – 17.06.
 • 13.06. – 20.06.
 • 14.06. – 21.06.
 • 17.06. – 24.06.
 • 21.06. – 28.06.
 • 27.06. – 04.07.
 • 11.07. – 18.07.
 • 25.07. – 01.08.
 • 02.08. – 09.08.
 • 08.08. – 15.08.
 • 15.08. – 22.08.

Transport fra Bologna til Rimini

På din rejse til Rimini ankommer du som sagt til Bologna. Og her kan du naturligvis også vælge at tilbringe nogle dage, hvis du ønsker.

🚌🚊 Ift. transport mellem Bologna og Rimini vil det være mest oplagt at tage tog eller bus.

Togbilletter kan bookes på www.trenitalia.com, mens busbilletter kan bookes hos Flixbus.

🚙 Hvis du i løbet af din rejse til Rimini gerne vil rundt og se forskellige byer i regionen, vil jeg anbefale dig at leje en lejebil.

Seværdigheder i Emilia-Romagna

Udover Rimini byder Emilia-Romagna på en række charmerende og idylliske perler. Og så er regionen et madmekka uden lige! Det skinner i den grad igennem nedenfor, hvor jeg kommer med lidt inspiration, som forhåbentligt kan hjælpe dig på vej, hvis du vil udforske mere af denne skønne del af Italien.

Bologna

Regionens hovedstad og denne rejses ankomstby er naturligvis Bologna.

🍝 Bologna er uden tvivl Italiens ubestridte “madhovedstad”. Byen er bl.a. smækfyldt med det ene fantastiske trattoria efter det andet (et trattoria er et spisested, som er lidt mindre formelt end en ristorante). Især cucina casalinga (groft oversat til hjemmekøkkenet) dominerer menukortene, så du kan f.eks. glæde dig til hjemmelavet tagliatelle og tortellini!

Udover byens berømte kulinariske scene byder Bologna også på en række must-see vartegn. Et af disse vartegn er Le due Torri – skyskrabere som de så ud i det 12. århundrede! Le due Torri består af de to tårne Asinelli og Garisenda.

Le due Torri: Asinell er det højeste tårn, mens Garisenda er “lillebror”

Rejse til Rimini - Le due Torri


Palazzo della Mercanzia

Rejse til Rimini - Palazzo della Mercanzia

Parma

Hele Emilia-Romagna er spækket med verdensklasse madvareproducenter, og det er byen Parma et rigtig godt eksempel på.

Langhirano-dalen lidt syd for byen er nemlig hjemsted for omkring 500 autoriserede producenter af den berømte prosciutto crudo di Parma (parmaskinke). Og hvis din mund allerede nu begynder at løbe i vand, kan jeg fortælle, at mange af de lokale producenter er åbne for gæster. Og mange af dem tilbyder smagsprøver og sælger naturligvis også deres produkter! 😋

Udover parmaskinke er Parma også kendt for osten Parmigiano-Reggiano – parmesanost. Så du kan nok fornemme, at Parma er et overflødighedshorn af fantastiske råvarer!

Skulle parmaskinke/parmesanost ikke lige være din kop te, er Parma dog stadig et besøg værd. Bl.a. er byens historiske monumenter værd at tage på sightseeing for. Især den smukke romanske katedral på Piazza Duomo er et imponerende syn. Også klosteret Monastero di San Giovanni, der ligger lige bag klosteret, bør du overveje at besøge.Piazza Duomo

Rejse til Rimmi - Piazza Duomo

Katedralen indefra

Rejse til Rimmi - Katedral

Modena

Hvis vi fortsætter i madtemaet, kommer man heller ikke uden om Modena!

Madnørder vil nok straks tænke på den mørke, krydrede vineddike ved navn balsamico (og der er en verden til forskel mellem ægte balsamicoeddike og det der sælges i supermarkederne). Modena er også hjemsted for mange af de vinmarker, der producerer Lambrusco-vin. Ligesom det var tilfældet med Parma, kan du også her overveje at besøge nogle lokale eddike- eller vinproducenter og smage på egnens specialiteter. 🍷

Det hele behøver imidlertid ikke kun at gå op i mad. Italien er jo også kendt for særligt ét bestemt bilmærke – Ferrari! Og små 20 km sydvest for Modena ligger byen Maranello, der er kendt som hjemstedet for Ferraris fabrikker. Så hvis du er bilentusiast med en forkærlighed for biler med en stejlende hingst på fronten, er Maranello lige noget for dig. Faktisk har du også muligheden for at prøve en tur i en Ferrari eller Lamborghini – hvis det lyder interessant, skal du helt sikkert kigge forbi pushstart.it (der ligger lige ved siden af Ferrari-museet).


Vinmarker ved landsbyen Levizzano lidt uden for Modena

Rejse til Rimmi - vinmarker ved landsbyen Levizzano lidt uden for Modena

San Marino

Nu hvor du befinder dig i Rimini, er den lille republik San Marino med sin korte afstand også et oplagt udflugtsmål! 

Den lille stat er teknisk set verdens femtemindste land og fyldt med spændende historie. Hovedstaden ligger på den højeste top af bjerget Monte Titano. Her finder du virkelig en udsigt af dimensioner!


Guaita Tower på Monte Titano er San Marinos ældste fæstning – helt tilbage fra det 11. århundrede. Fra toppen kan du nyde den flotteste panoramaudsigt over byen.

Rejse til Rimini - Guaita Tower på Monte Titano

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billig rejse til Rimini - italiensk strandferie ved AdriaterhavetBillig rejse til Rimini - italiensk strandferie ved Adriaterhavet

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud