Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.504 kr.
Italien-Milano-banner-1080x1080
Storbyferie

Weekendrejse til Milano

4 dage på et 3* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Weekendrejse til Milano

Shopping i verdensklasse, mageløse museer, sightseeing, smuk arkitektur og madoplevelser i topklasse – Milano kan det hele! Denne fashionable, moderne og elegante storby i det nordlige Italien er det perfekte valg til en storby-getaway. Domkirken er et fantastisk syn (den må du ikke gå glip af), og er du til kunst, vil det være oplagt at kigge forbi Leonardo Da Vincis uovertrufne mesterværk ”Den sidste nadver”.

Mulighederne er mange, og hvad du vil bruge en rejse til Milano på, er helt op til dig! 🛍️✨

Italiensk storbyferie

fra

1.504 kr.

✈️ Fra København og Billund

🥘 Oplev Milanos smukke arkitektur og smag på mad i topklasse

Billige fly til Milano

607 kr.

Hotel

897 kr.

Fly

607 kr.

Total (pr. person):

1.504 kr.

Rejse til Milano – hotel

Som de fleste storbyer i Europa har Milano sin andel af hoteller. Du finder alt lige fra billige hostels til superdyre luksushoteller.

🏨 Denne gang har jeg fundet det trestjernede hotel Golden Milano (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du en placering i et roligt område uden trafikstøj – kun ca. en halv times gåtur fra hovedbanegården og ca. 25 minutter fra det store shoppingstræde Buenos Aires 🛍️

Selve hotellet og værelserne er, hvad man vist godt kan kalde “tilforladeligt til prisen”. De er rene og pæne og har, hvad man skal bruge. Nogen større oplevelse end det, bliver det så heller ikke til. Men du tager jo heller ikke på en weekendtur til Milano for at kukkelure på værelset, vel? 😎

Tidligere gæster på hotellet har været særligt glade for både lokationen og personalet (der efter sigende er imødekommende, venlige og ret gode til engelsk. Så det er jo et plus 🥰).

Værelserne har alle aircondition, fladskærms-tv, køleskab og gratis wi-fi. Desuden er der udsigt til byen fra alle værelser.

Jeg har i dette eksempel fundet et trenætters ophold fra lørdag den 7. september til tirsdag den 10. september. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.794 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 897 kr. pr. person.

Morgenmad kan tilkøbes 🥐

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Milano - Hotel Golden Milano

Milano - Hotel Golden Milano

Rejse til Milano – fly

✈️ Før du kan tage på sightseeing i Milano, skal du lige have styr på et par flybilletter derned. Og fra Danmark kan du heldigvis flyve direkte fra både København og Billund.

Fra København kan du finde de billigste billetter med easyJet, Ryanair og Norwegian, men du kan også flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Med så stor konkurrence på ruten er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Og det burde være muligt at finde returbilletter i prislejet 600 til 900 kr.

Fra Billund kan du flyve med Ryanair på onsdage, lørdage og søndage (og fra november på lørdage og tirsdage).

Priserne ligger (uden for højsæsonen) som regel under 800 kr. for returbilletter. Priserne er dog dyrere, hvis du vil flyve fredag til søndag.

Ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra København fra lørdag den 7. september til tirsdag den 10. september. På disse datoer koster billetter fra kun 684 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Alle ugens dage

  • 07.09. – 10.09.
  • 13.09. – 15.09.
  • 21.09. – 24.09.
  • 20.09. – 22.09.
  • 27.09. – 29.09.
  • 05.10. – 08.10.
  • Og flere

Fra Billund

  • Onsdage, lørdage og søndage

Rejse til Milano – shopping

Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af de større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

Vil du gerne læse mere om oplevelser i Milano, kan du kigge forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano og min guide til rejser til Milano 😉

Transport fra/til lufthavnen

Milano har tre lufthavne – Malpensa, Bergamo og Linate.

Fra alle tre kan du booke billetter til shuttlebusser, der kører til og fra Milano.

Oplevelser

Er sådan en lille storbyferie ikke noget for dig? Så kunne du evt. kombinere denne skarpe Milano pris med lidt mere eventyr 🥳 Du kan f.eks. læse mere om en tur med Bernia Express her

Vil du gerne inspireres lidt i forhold til, hvad du kan se og lave i den italienske storby, så kan du også kigge forbi getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendrejse til MilanoWeekendrejse til Milano

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud