• 01 Jun 2023

  Weekendrejse til Milano: 3 nætter på et 4* hotel fra kun 1.298 kr. p.p. inkl. fly

  Shopping i verdensklasse, mageløse museer, sightseeing, smuk arkitektur og madoplevelser i topklasse – Milano kan det hele! Denne fashionable, moderne og elegante storby i det nordlige Italien er det perfekte valg til en storby-getaway. Domkirken er et fantastisk syn (den må du ikke gå glip af), og er du til kunst, vil det være oplagt at kigge forbi Leonardo Da Vincis uovertrufne mesterværk ”Den sidste nadver”. Mulighederne er mange. Og hvad du vil bruge en storbyferie i Milano på, er helt op til dig! 🛍️🇮🇹

  Italiensk storbyferie
  juni - oktober
  fra1.298 kr.
  København, Billund og Aarhus
  Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det 4* J24 Hotel Milano
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Billige fly til Milano
  360 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aarhus
  Hotel
  938 kr.
  Fly
  360 kr.
  Total (pr.person)
  1.298 kr.

  Rejse til Milano – hotel

  Som de fleste storbyer i Europa har Milano sin andel af hoteller. Du finder alt lige fra billige hostels til superdyre luksushoteller.

   

  Denne gang har har jeg fundet et relativt nybygget, firstjernet hotel i form af J24 Hotel Milano (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet blev bygget i 2019 og ligger små 350 meter fra metrostationen Maciachini i det nordlige Milano. Hopper du på metroen, tager turen ind til domkirken i centrum kun ca. 10 minutter – så du får en glimrende beliggenhed.

   

  Udover en god beliggenhed får du med J24 Hotel Milano også et flot og stilrent hotel. Hotellets lydisolerede værelser er indrettet i en urban stil med et råt, industrielt look. Og fordi hotellet er så nyt, som det er, kan du se frem til moderne faciliteter overalt.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra torsdag den 17. august til søndag den 20. august. På disse datoer kan du booke et dobbeltværelse til i alt 1.876 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 938 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Milano

  Milano

  Milano

   

  Rejse til Milano – fly

  Før du kan tage på sightseeing i Milano, skal du først lige have styr på et par flybilletter derned. Og fra Danmark kan du heldigvis flyve direkte fra både København, Billund og Aarhus.

   

  Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

   

  Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde returbilletter i prislejet 600 til 1.000 kr. uden for højsæsonen.

   

  Fra Billund flyver Ryanair fire gange om ugen fra maj til oktober – alle tirsdage, torsdage, fredage og søndage. Priserne ligger (uden for højsæsonen) som regel under 900 kr. for returbilletter.

   

  Fra Aarhus flyver Ryanair til Malpensa-lufthavnen. Der er direkte afgange alle fredage og søndage fra maj til oktober. Priserne ligger (uden for højsæsonen) som regel under 700 kr. for returbilletter. Flytiderne til en weekendtur er dog ret dårlige fra Aarhus.

   

  Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra Billund fra torsdag den 17. august til søndag den 20. august. På disse datoer koster flybilletter 360 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • Alle ugens dage

   

   

  Fra Billund

  • Tirsdage, torsdage, fredage og søndage

   

   

  Fra Aarhus

  • Fredage og søndage

   

   

  Shopping i Milano

  Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

   

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

   

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

   

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

  Vil du gerne læse mere om oplevelser i Milano, kan du kigge forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano 😉

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Malpensa (MXP): Både bus og tog er glimrende muligheder. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (ca. 100 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på malpensaexpress.it/en.

   

  En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet for 10 euro (ca. 75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

   

  Bergamo (BGY): Du kan tage forskellige busser direkte ind til hovedbanegården i Milano. På terravision.eu kan du ofte booke enkeltbilletter fra 10 euro (ca. 75 kr.). Du kan også finde busafgange hos Flixbus til lignende priser.

   

   

  Rejse til Milano – oplevelser

  Vil du gerne inspireres lidt i forhold til, hvad du kan se og lave i Milano, så kig forbi getyourguide.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Weekendrejse til Milano: 3 nætter på et 4* hotel fra kun 1.298 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel
  Webview: false