Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

722 kr.
Weekendrejse til Milano: 3 dage på et 4* hotel fra kun 722 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad
Korte rejser

Weekendrejse til Milano: 3 dage på et 4* hotel fra kun 722 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Korte rejser |

Weekendrejse til Milano: 3 dage på et 4* hotel fra kun 722 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Shopping i verdensklasse, mageløse museer, sightseeing, smuk arkitektur og madoplevelser i topklasse – Milano kan det hele! Denne fashionable, moderne og elegante storby i det nordlige Italien er det perfekte valg til en storby-getaway. Domkirken er et fantastisk syn (den må du ikke gå glip af), og er du til kunst, vil det være oplagt at kigge forbi Leonardo Da Vincis uovertrufne mesterværk ”Den sidste nadver”. Mulighederne er mange. Og hvad du vil bruge en rejse til Milano på, er helt op til dig! 🛍️✨

**OPDATERING kl. 15.15 (06.02.)** Man kan desværre ikke finde hotellet til den superlave pris på Trivago længere. Men i skrivende stund er der stadig meget billige datoer på Sembo.dk.

Italiensk storbyferie

året rundt

fra

722 kr.

✈️ fra København og Billund

🥘 Oplev Milanos smukke arkitektur og smag på mad i topklasse

🛍️ Shop løs i den fashionable storby

🔥 Vanvittig skarp pris

Billige fly til Milano

446 kr.

Hotel

276 kr.

Fly

446 kr.

Total (pr. person):

722 kr.

Rejse til Milano – hotel

Som de fleste storbyer i Europa har Milano sin andel af hoteller. Du finder alt lige fra billige hostels til superdyre luksushoteller.

I Milano har jeg fundet det firstjernede Hotel Mercure Milano Solari (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger kun ca. 5 minutters gang fra stoppestedet V.Le Coni Zugna Via Solari, hvorfra du kan tage en sporvogn ind til centrum og Duomo de Milano ( Milanos domkirke og byens med afstand største vartegn) på ca. et kvarter. Nemt!

Men nok om transport, nu skal du høre lidt om hotellet. Hotel Mercure Milano Solari har minimalistisk designede værelser med faciliteter som aircondition, fladskærms-tv og minibar.

Hotellet har desuden en bar ved navn The Club 1, hvor du kan nyde et godt glas vin, en let frokost eller en lækker cocktail.

Jeg har i dette eksempel fundet et tonætters ophold fra lørdag den 16. marts til mandag den 18. marts. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 552 kr. inkl. morgenmad (prisen er inklusive byskat på 150 kr.). Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 276 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Bo på Hotel Mercure Milano Solari under din rejse til Milano

Du kan overnatte på denne type værelse på Hotel Mercure Milano Solari under din rejse til Milano.


Rejse til Milano – fly

Før du kan tage på sightseeing i Milano, skal du lige have styr på et par flybilletter derned. Og fra Danmark kan du heldigvis flyve direkte fra både København og Billund.

Fra København har du flest billetter at vælge mellem. Både easyJet (der flyver til Malpensa) og Ryanair (der flyver til Bergamo) tilbyder ofte billige flybilletter, men du kan også flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Med så stor konkurrence på ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Og det burde være muligt at finde returbilletter i prislejet 400 til 800 kr. uden for højsæsonen.

Fra Billund kan du frem til april flyve med Ryanair på fredage og søndage – og heldigvis med gode flytider. Fra april er der direkte afgange onsdage, fredage, lørdage og søndage. Priserne ligger (uden for højsæsonen) som regel under 900 kr. for returbilletter.

Ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra København fra lørdag den 16. marts til mandag den 18. marts. På disse datoer koster billetter fra kun 446 kr.

Hos Ryanair og easyJet må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • Februar og marts: fredage og søndage
  • Fra april: onsdage, fredage, lørdage og søndage

Rejse til Milano – Shopping

Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

Vil du gerne læse mere om oplevelser i Milano, kan du kigge forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano og min guide til rejser til Milano 😉

Rejse til Milano – Transport fra/til lufthavnen

Milano har tre lufthavne – Malpensa, Bergamo og Linate.

Fra alle tre kan du booke billetter til shuttlebusser, der kører til og fra Milano.

Rejse til Milano – oplevelser

Vil du gerne inspireres lidt i forhold til, hvad du kan se og lave i Milano, så kig forbi getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendrejse til Milano: 3 dage på et 4* hotel fra kun 722 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadWeekendrejse til Milano: 3 dage på et 4* hotel fra kun 722 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar