• 09 jul 2021

  Forlænget weekend i Milano: 3 nætter med 4* hotel og fly fra kun 987 kr.

  Shopping i verdensklasse, mageløse museer, sightseeing, smuk arkitektur og madoplevelser i topklasse – Milano kan det hele! Denne fashionable, moderne og elegante storby i det nordlige Italien er det perfekte valg til en storby-getaway. Domkirken er et fantastisk syn, og er du til kunst, vil det være oplagt at kigge forbi Leonardo Da Vincis uovertrufne mesterværk ”Den sidste nadver”. Mulighederne er mange. Og hvad du vil bruge en storbyferie i Milano på, er helt op til dig!

  Italiensk storbyferie
  juli - oktober
  fra987 kr.
  Billund og København
  Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det 4* Hotel GLAM Milano
  700 kr.
  Billige fly til Milano
  287 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  700 kr.
  Fly
  287 kr.
  Total (pr.person)
  987 kr.

  Fly til Milano

  To gode nyheder på ift. fly. For det første kan du både rejse fra København og Billund, og for det andet er der en del billige afgange – især fra Billund.

   

  Fra Billund kan du flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen året rundt. Der er direkte afgange på alle tirsdage, torsdage og lørdage. Og prisniveauet er bestemt ikke til at klage over – på en del datoer koster tur/retur-billetter under 500 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund fra lørdag den 14. august til tirsdag den 17. august til kun 287 kr.

   

  Fra København kan du også flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen. Herfra kan du fra juli finde direkte afgange alle ugens dage. Prisniveauet er lidt højere end fra Billund, men ikke meget (typisk mellem ca. 400 og 800 kr.).

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 14.08. – 18.08.
  • 27.08. – 30.08.
  • 03.09. – 06.09.
  • 10.09. – 13.09.
  • 24.09. – 28.09.
  • 01.10. – 04.10.
  • 08.10. – 11.10.
  • Og flere

   

   

  Fra Billund

  Direkte afgange på tirsdage, torsdage og lørdage

  • 07.08. – 10.08.
  • 14.08. – 17.08.
  • 28.08. – 31.08.
  • 02.09. – 07.09.
  • 18.09. – 23.09.
  • 09.10. – 12.10.
  • 23.10. – 26.10.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Milano

  Som de fleste storbyer i Europa har Milano sin andel af hoteller. Du finder alt lige fra billige hostels til superdyre luksushoteller.

   

  Et bud på et hotel, der repræsenterer den gyldne middelvej, kunne være det anmelderroste firstjernede GLAM Milano (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Glam Milano blev bygget så sent som i 2015, og hotellet har en ideel beliggenhed over for Milanos hovedbanegård og lige ved metrostationen Centrale FS.

   

  Hotellets værelser er moderne indrettet og ser totalt stilede ud, og det skinner skinner tydeligt igennem, at der er tale om ret relativt nyt hotel.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters weekendophold fra lørdag den 14. august til tirsdag den 17. august. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.399 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 700 kr. pr. person.

   

  Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 450-750 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

   

   

  Pakkerejse

  Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Milano herunder.

   

  Pakkerejser

   

   

  Shopping i Milano

  Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

   

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

   

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

   

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

  Vil du gerne læse mere om oplevelser i Milano, kan du kigge forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano 😉

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra Bergamo Lufthavn kan du tage en bus direkte ind til hovedbanegården i Milano. Turen koster 8 euro (ca. 60 kr.), og du kan booke billet på terravision.eu. Ankommer du sent til Bergamo, kan du også finde sene busafgange fra lufthavnen til Milano hos Flixbus.

   

   

  Oplevelser i Milano

  Vil du gerne inspireres lidt i forhold til, hvad du kan se og lave i Milano, så kig forbi getyourguide.

  Ture og aktiviteter

   

  Corona og Italien

  Hele Italien er grøn. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Milano: 3 nætter med 4* hotel og fly fra kun 987 kr.

  1. Sebi says:

   Med ryanairs ankomsttider til Bergamo er der ingen mulighed for bustransport til centrum. Bustransport er mulig fra ca. 04 om morgenen til ca 23 om aftenen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sebi 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er rigtigt, at man nogle gange ankommer ret sent, hvis man flyver fra København med Ryanair. Der findes heldigvis andre muligheder end Terravision. F.eks. kører Flixbus også regelmæssigt mellem Bergamo-lufthavnen og Milano. Og hos Flixbus er der både en afgang kl. 00.10 og 01.10. Med sidstnævnte afgang vil du have ca. 50 minutter fra ankomst i lufthavnen til bussen kører 🙂

    Du kan se alle Flixbus’ afgange her: https://rejsespejder.dk/go/210706-14/

    Hvis du i øvrigt synes, at det bliver for sent med en bus kl. 01.10 (turen til Milano tager jo også ca. 50 minutter), så kan man også sagtens arrangere rejsen således, at man tilbringer den første nat i Bergamo, der i sig selv er en hyggelig by 🙂

  2. Jacov says:

   Bergamo er absolut også en by at være i et par dage. Gode spisesteder og en tur med svævebanen. Oplagt for en forlænget weekend.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jacov 🙂

    Tak for din kommentar – og tippet ikke mindst 😉

    Jeg er helt enig. Jeg har faktisk også før skrevet om netop Bergamo. Men den vækker ikke helt folks interesse på samme måde som Milano 😀 Men som du gør opmærksom på, er den bestemt et charmerende bekendtskab og oplagt til en weekendtur 🙂

  3. Christina says:

   Kan man også shoppe om søndagen? Eller er der noget som holder lukket der ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Christina,
    De fleste butikker ind i midtbyen (omkring Katedralen) plejer at være åben alle dage. Men jo længere du bevæger dig væk fra midtbyen, jo flere butikker vil der være lukket om søndagen.

  se fly se hotel