• 07 jun 2021

  Forlænget weekend i Milano: 3 nætter med hotel og fly fra kun 685 kr.

  Italien er blevet gul! Og hvis ikke det er en invitation til at kigge nærmere på Italien-rejser, så jeg jeg ikke, hvad er. Lige nu kan du endda booke flybilletter til skønne Milano til megabillige priser tur/retur! Shopping i verdensklasse, mageløse museer, sightseeing, smuk arkitektur og madoplevelser i topklasse – Milano kan det hele! Denne fashionable, moderne og elegante storby i det nordlige Italien er det perfekte valg til en storbygetaway. Domkirken er et fantastisk syn, og er du til kunst, vil det være oplagt at kigge forbi Leonardo Da Vincis uovertrufne mesterværk ”Den sidste nadver”. Mulighederne er mange. Og hvad du vil bruge en storbyferie i Milano på, er helt op til dig!

  Italiensk storbyferie
  juni - oktober
  fra685 kr.
  Billund og København
  Milano
  Billige fly til Milano
  85 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Milano
  f.eks. det 3* B&B Hotel Milano Cenisio Garibaldi
  600 kr.
  Hotel
  600 kr.
  Fly
  85 kr.
  Total (pr.person)
  685 kr.

  Fly til Milano

  To gode nyheder på ift. fly. For det første kan du både rejse fra København og Billund, og for det andet er der en del billige afgange – især fra Billund.

   

  Fra Billund kan du flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen året rundt. I juni er der direkte afgange på tirsdage og lørdage og fra juli også på torsdage. Og prisniveauet er bestemt ikke til at klage over – langt de fleste tur/retur-billetter koster under 500 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund fra den 19. juni til tirsdag den 22. juni til kun 85 kr.!

   

  Fra København kan du også flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen. Herfra kan du fra juli finde direkte afgange alle ugens dage. Prisniveauet er lidt højere end fra Billund (især i juni), men selv i juli kan du stadig finde billetter fra ca. 300-500 kr. tur/retur.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 01.07. – 05.07./06.07.
  • 06.07. – 13.07.
  • 08.07. – 12.07./13.07.
  • 15.07. – 19.07.
  • 06.08. – 19.08.
  • 12.08. – 16.08.
  • 13.08. – 17.08.
  • 20.08. – 23.08.
  • 27.08. – 30.08.
  • 03.09. – 06.09.
  • 10.09. – 13.09.
  • 24.09. – 27.09.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  Direkte afgange på tirsdage og lørdage i juni og herefter også torsdage

  • alle tirsdage og lørdage i juni

  +

  • 01.07. – 08.07.
  • 08.07. – 15.07.
  • 22.07. – 27.07.
  • 05.08. – 10.08.
  • 14.08. – 17.08.
  • 19.08. – 24.08.
  • 21.08. – 24.08.
  • 28.08. – 31.08.
  • 02.09. – 07.09.
  • 09.09. – 14.09.
  • 18.09. – 21.09.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Milano

  Som de fleste storbyer i Europa har Milano sin andel af hoteller. Du finder alt lige fra billige hostels til superdyre luksushoteller.

   

  Et bud på et hotel i den budgetvenlige afdeling kunne være det anmelderroste 3* B&B Hotel Milano Cenisio Garibaldi (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger dejligt centralt og tæt på hovedbanegården. 150-200 meter fra hotellet finder du både metro og sporvogn, der kan tage dig helt til centrum af byen på 15 minutter.

   

  Hotellets værelser er moderne indrettet med lyse farver. Og på hele hotellet finder du fiberoptisk højhastigheds-internetadgang – så ingen dårlig forbindelse, når du er ved at lægge feriebilleder op på de sociale medier 😉

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters weekendophold fra lørdag den 19. juni til tirsdag den 22. juni. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.200 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 600 kr. pr. person.

   

  Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 350-500 kr. pr. nat i både juni, juli og august.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Pakkerejse

  Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Milano herunder.

   

  Pakkerejser

   

   

  Shopping i Milano

  Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

   

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

   

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

   

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

  Vil du gerne læse mere om oplevelser i Milano, kan du kigge forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano 😉

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra Bergamo Lufthavn kan du tage en bus (Bergamo-bussen) direkte ind til hovedbanegården i Milano. Turen koster 8 euro (ca. 60 kr.), og du kan booke billet på terravision.eu.

   

   

  Oplevelser i Milano

  Vil du gerne inspireres lidt i forhold til, hvad du kan se og lave i Milano, så kig forbi getyourguide.

  Ture og aktiviteter

   

  Corona og Italien

  Som nævnt i introen er hele Italien nu gult. Vil du rejse til Italien, skal du kunne fremvise en negativ COVID-19-test (PCR- eller kviktest) foretaget senest 48 timer før ankomst til Italien. Bemærk, at fremvisning af et eventuelt vaccinecertifikat eller dokumentation for tidligere smitte ikke anerkendes til karantænefri indrejse.

   

  Herudover har alle rejsende pligt til at udfylde en online tro og love-erklæring samt melde deres ankomst til de lokale sundhedsmyndigheder i destinationsregionen.

   

  Jeg anbefaler i øvrigt, at du løbende holder dig opdateret om situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forlænget weekend i Milano: 3 nætter med hotel og fly fra kun 685 kr.

  1. Christina says:

   Kan man også shoppe om søndagen? Eller er der noget som holder lukket der ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Christina,
    De fleste butikker ind i midtbyen (omkring Katedralen) plejer at være åben alle dage. Men jo længere du bevæger dig væk fra midtbyen, jo flere butikker vil der være lukket om søndagen.

  se fly se hotel