Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.043 kr.
placeholder
Weekendophold

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Er du klar til en norditaliensk lækkerbisken af en 2-i-1-weekendtur?! Turen går til de to byer Milano og Genova. Førstnævnte behøver næppe den store introduktion. Milano er hele Europas fashionable modeby og Italiens elegante og mondæne storbyklassiker. Genova er for mange nok et lidt mere ubeskrevet blad. Ikke desto mindre er havnebyen en lille rejseperle! Genova var engang én af verdens rigeste byer og kendt som et søfartsmekka med en rivende handel. (Den gode Christoffer Columbus blev i øvrigt også født i netop Genova). Og takket være sin rige fortid er Genova i dag spækket med fantastiske paladser og andre historiske seværdigheder – endda i en sådan grad, at byen kaldes la superba (den prægtige)!

2-i-1-tur til Milano og Genova

maj – oktober

1.043 kr.

København og Billund ✈ Milano

Billige fly til Milano

293 kr.

Fra Billund

Hotel i Genova

294 kr.

Hotel i Milano

456 kr.

Hotel

750 kr.

Fly

293 kr.

Total (pr. person):

1.043 kr.

Billige fly til Milano

Hvis du vil flyve til Milano, er Ryanair som regel den billigste mulighed – både fra København og Billund. Fra København kan du stort set året rundt finde billige flyafgange til mellem 200 og 600 kr., mens du fra Billund fra april til oktober kan flyve til nogenlunde samme priser (på tirsdage, torsdage og lørdage).

Ovenfor har jeg f.eks. fundet dejligt billige flybilletter til en lækker forlænget weekend. På datoerne fredag den 14. juni til mandag den 17. juni koster tur/retur-billetter kun 293 kr. fra Købehavn. Og fra Billund kan du f.eks. finde billetter fra lørdag den 15. juni til tirsdag den 18. juni til kun 393 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (når du booker direkte igennem Ryanair).

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 14.06. til den 17.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

Weekenddatoer er markeret med WE

København

 • 22.05. – 26.05.
 • 31.05. – 04.06.
 • 01.06. – 04.06. – WE
 • 04.06. – 07.06.
 • 13.06. – 16.06. – WE
 • 14.06. – 17.06. – WE
 • 21.06. – 24.06. – WE
 • 22.06. – 25.06. – WE
 • 04.07. – 08.07.
 • Og mange flere

Billund

 • 23.05. – 28.05.
 • 01.06. – 04.06. – WE
 • 01.06. – 06.06.
 • 08.06. – 13.06.
 • 15.06. – 18.06. – WE
 • 20.06. – 25.06.
 • Og flere

Hoteller

Som du kan se, har jeg i dette eksempel fundet et hotel i Genova til den første nat og et hotel i Milano til de to sidste nætter. Om du vil have én nat i Genova og to nætter i Milano eller omvendt, bestemmer du selv. Rækkefølgen på opholdene kan du også selv bestemme. Ja, du kan sådan set også vælge at tilbringe alle nætterne i Milano og i stedet arrangere en heldagstur til Genova – det styrer du helt selv.

Genova

I Genova har jeg fundet et anmelderrost 3* hotel i form af det budgetvenlige B&B Hotel Genova. Dette hotel har en skøn, central placering i Genova og ligger små 300 meter fra den busstation, du ankommer til. Og det er jo altid fedt, at man ikke skal gå så langt. Herudover har du blot 800 meter til byens akvarium, cirka 14 minutters gang til Via Garibaldi og lidt over 1 kilometer til Palazzo Ducale.

På dette hotel har jeg taget udgangspunkt i et ophold på en enkelt nat fra fredag den 14. juni til lørdag den 15. juni til 588 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 294 kr. pr. person.

Milano

I Milano har jeg også fundet et rigtig fint hotel – det 3* Best Western Hotel Astoria, der ligger lige på kanten af centrum. Tidligere gæster roser hotellet i stor stil. Værelserne er pæne og rene, personalet bliver beskrevet som sødt og serviceminded, beliggenheden er god, og der er gode forbindelser ind til centrum. I det hele taget får du får rigtig meget hotel for pengene. Og så er det jo meget heldigt, at det store shoppingcenter Piazza Portello ligger ganske tæt på!

Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra lørdag den 15. juni til mandag den 17. juni til 912 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 456 kr. pr. person.

Prisniveauet for lignende ophold på begge hoteller ligger i skrivende stund nogenlunde stabilt mellem 500 og 800 kr. pr. nat i både maj, juni og sådan set også juli! Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano eller Genova, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Transport mellem Milano og Genova

Transporten mellem Milano (eller Bergamo hvor lufthavnen ligger) og Genova kan du nemt og billigt klare i bus. Flixbus opererer nemlig en direkte rute mellem de to byer, og du har en masse daglige afgange fra morgen til aften at vælge imellem. Billetter koster helt ned til 59 kr. pr. styk.

I dette eksempel har jeg formet rejsen således, at du tilbringer den første nat i Genova (fra 14. juni til 15. juni). Derfor skal du i dette eksempel tage bussen direkte fra lufthavnen i Bergamo til Genova. Og her kan du f.eks. finde en afgang direkte fra lufthavnen små 40 minutter efter landing (du lander kl. 11.05, og bussen kører kl. 11.45). Så det passer jo meget godt.

Bus til Genova

Når du så dagen efter skal tilbage fra Genova til Milano, kan du igen finde billige busafgange hos Flixbus. Jeg har f.eks. fundet en afgang til Milano lørdag den 15. juni kl. 17.25 til kun 59 kr. Jeg har bevidst valgt en sen afgang, så du så du har god tid til at opleve Genova. Men som jeg sagde tidligere, skal du naturligvis være velkommen til selv at skræddersy rejseplanen, som du vil 😉

Bus til Milano

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du laver en rejse, hvor du tilbringer den første nat i Milano, vil du sikkert også gerne vide, hvordan du kommer fra lufthavnen til Milano. Fra lufthavnen i Bergamo er der ca. 47 km til Milano. Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 6 euro (ca. 45 kr.), og du kan booke en billet på terravision.eu. Det er også muligt at købe billet på banegården i Bergamo.

Billeder fra Milano og Genova

Milano Domkirke

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Piazza de Ferrari, Genova

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Boccadasse, Genova

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Piazza San Lorenzo, Genova

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. flyForlænget weekendtur til Milano og Genova: 3 nætter på to 3* hoteller til kun 1.043 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud