Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 94 kr.
rsz_milanoshutterstock_662857045
Fly

Billige fly til Milano: Tur/retur-billetter fra kun 94 kr.

Fly |

Billige fly til Milano: Tur/retur-billetter fra kun 94 kr.

Milano er et forrygende rejsemål. Den moderne og mondæne storby i Lombardiet leverer storbyferie i verdensklasse. Samtidig kan fly til Milano også være startskuddet til en rejse til omkringliggende rejsemål – f.eks. bjergferie i Bolzano, skiferie i Alperne eller natur- og badeferie ved Gardasøen. Uanset hvad du drømmer om, vil billige fly til Milano altid kunne bruges til et eller andet spændende! Derfor kan du glæde dig over, at jeg i dag har fundet fly til Milano til en vanvittig pris – faktisk helt ned fra under 100 kr. pr. person! ✈🇮🇹

Flyv billigt til Milano

maj – oktober

fra

94 kr.

Aarhus, København og Billund ✈ Milano

Fly til Milano

Fra Billund

Fra København

Fly til Milano

Fra Danmark kan du flyve direkte til Milano fra både København, Billund og Aarhus. Og flybilletter til Milano bliver ikke meget billigere, end dem jeg fundet i dag.

Især fra Aarhus, hvor Ryanair netop har åbnet en ny rute til Malpensa-lufthavnen, kan du booke superbillige tur/retur-billetter. Der er direkte afgange alle fredage og mandage, og priserne ligger som regel under 600 kr. for tur/retur-billetter i maj og juni. I juli stiger priserne markant (1.000+ kr.), men allerede i august begynder de igen at falde 😉

På flere datoer i maj og juni kan du finde billetter til mellem 100 og 200 kr. – jeg har f.eks. fundet en afgang fra mandag den 23. maj til fredag den 27. maj til kun 94 kr. tur/retur!

Fra Billund kan du flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen det meste af året. Der er direkte afgange alle mandage, onsdage og lørdage. Prisniveauet for tur/retur-billetter ligger som regel under 600 kr. (igen er juli markant dyrere).

Fra København er prisniveauet en smule højere (men stadig meget billigt) – til gengæld har du det klart største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde tur/retur-billetter fra under 600 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fly til Milano – billige rejsedage

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Mandage, onsdage og lørdage

Fra Aarhus

  • Mandage og fredage

Hoteller i Milano

Hotel skal der selvfølgelig også til. Herunder kan du få overblikket over hoteller i Milano.

Hoteller i Milano

Billeder fra Milano

Domkirken i Milano – en must-see attraktion!

Fly til Milano

Bosco Verticale

Fly til Milano

Sforza Castle

Fly til Milano

Galleria Vittorio Emanuele II

Fly til Milano

Vil du gerne læse lidt mere om Milano og de fire ovenstående seværdigheder, så kan du smutte forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano.

Du kan også lade dig inspirere af forskellige ture og aktiviteter på getyourguide.dk.

Oplevelser i Milano

Transport fra/til lufthavnene

Malpensa (MXP): Du kan både tage bus og tog. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (97 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på malpensaexpress.it/en. En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet til 10 euro (75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

Bergamo (BGY): Du kan tage en bus direkte ind til hovedbanegården i Milano. Turen koster 8 euro (ca. 60 kr.), og du kan booke billet på terravision.eu. Ankommer du sent til Bergamo, kan du også finde sene busafgange fra lufthavnen til Milano hos Flixbus.

Corona og Italien

Udenrigsministeriet oplyser, at indrejsende blot skal fremvise et gyldigt coronapas med certifikat for enten fuld vaccination, immunitet efter tidligere smitter eller en negativ PCR-test.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Milano: Tur/retur-billetter fra kun 94 kr.Billige fly til Milano: Tur/retur-billetter fra kun 94 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud