• 12 okt 2021

  Billige fly til Milano: Tur/retur-billetter fra kun 75 kr.

  Milano er et forrygende rejsemål. Den moderne og mondæne storby i Lombardiet leverer storbyferie i verdensklasse. Samtidig kan Milano også være startskuddet til en rejse til omkringliggende rejsemål – f.eks. bjergferie ved Bolzano, skiferie i Alperne eller natur- og badeferie ved Gardasøen. Uanset hvad du drømmer om, vil billige fly til Milano altid kunne bruges. Og i dag har jeg minsandten fundet fly til Milano fra under 100 kr. tur/retur! ✈🇮🇹

  Billig rejse til Milano
  november - marts
  fra75 kr.
  Aarhus (og København, Billund)
  Milano
  Fly til Milano
  Fra Aarhus
  Fra København
  Fra Billund

  Fly til Milano

  Fra Danmark kan du flyve direkte til Milano fra både København, Billund og Aarhus. Og flybilletter til Milano bliver ikke meget billigere, end dem jeg fundet i dag.

   

  Især fra Aarhus, hvor Ryanair netop har åbnet en ny rute til Malpensa-lufthavnen, kan du booke tur/retur-billetter til priser, der svarer til en McDonald’s-menu. Der er direkte afgange alle fredage og mandage, og på de fleste afgange i november kan du lige nu booke tur/retur-biletter fra under 100 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra fredag den 5. november til mandag den 8. november til kun 75 kr.

   

  Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS). Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde tur/retur-billetter fra under 600 kr.

   

  Fra Billund kan du flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen året rundt. Fra november til marts er der direkte afgange alle mandage og fredage, og prisniveauet for tur/retur-billetter ligger som regel under 600 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fly til Milano – billige rejsedage

  Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

   

   

  Fra Billund/Aarhus

  • Rigtig mange kombinationer af mandage og fredage

   

   

  Hoteller i Milano

  Hotel skal der selvfølgelig også til. Herunder kan du få overblikket over hoteller i Milano.

  Hoteller i Milano

   

   

  Billeder fra Milano

  Domkirken i Milano – en must-see attraktion!

  Fly til Milano

   

  Bosco Verticale

  Fly til Milano

   

  Sforza Castle

  Fly til Milano

   

  Vil du gerne læse lidt mere om Milano og de tre ovenstående seværdigheder, kan du smutte forbi min artikel om de bedste gratis oplevelser i Milano.

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Malpensa (MXP): Du kan både tage bus og tog. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (97 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på www.malpensaexpress.it/en. En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet til 10 euro (75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

   

  Bergamo (BGY): Du tage en bus direkte ind til hovedbanegården i Milano. Turen koster 8 euro (ca. 60 kr.), og du kan booke billet på terravision.eu. Ankommer du sent til Bergamo, kan du også finde sene busafgange fra lufthavnen til Milano hos Flixbus.

   

   

  Corona og Italien

  Lombardiet er i øjeblikket grøn. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse.

   

  Herudover skal du også udfylde en digital passenger locator form.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til Milano: Tur/retur-billetter fra kun 75 kr.

  1. Anja says:

   Når jeg går ind på flytilbuddet fra Aarhus til Malpensa 5.-8. nov via dit link er prisen 281,- og ikke 75,-. Stadig billigt, men en forholdvis stor forskel alligevel. Hvordan kan det være?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anja 🙂

    Tak for din kommentar.

    Priserne for flybilletter ændrer sig hele tiden afhængig af udbud og efterspørgsel. At disse billetter er steget i pris, siden jeg skrev om dem for en uge siden, skyldes derfor nok, at nogen har booket billetterne. Det kan jeg desværre ikke gøre noget ved.

    Men som du selv siger, er billetterne stadig billige – fly tur/retur til Milano fra under 300 kr. er bestemt ikke dårligt 😉

    Faktisk kan man stadig finde billetter til 75 kr. på andre datoer. Weekenddatoerne (fredage til mandage) er desværre steget i pris til omkring 200-300 kr., men fra mandag til fredag kan du stadig finde en håndfuld billetter til 75 kr. 😉

    Feks. 01.11.-05.11. + 08.11.-12.11. + 15.11.-19.11. 🙂

  2. Anne says:

   Der er vist byttet om på Billund og KBH under fly til Milano.

  Se fly-tilbud her