Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.813 kr.
Naturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebil
Rejser

Naturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Rejser |

Naturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Her får du en rigtig ferieklassiker – en rejse til Gardasøen! Områdets bjergtagende natur har en helt usædvanlig tiltrækningskraft, der gør, at man får lyst til at tage afsted med det samme! Faktisk skifter naturen ved Gardasøen fuldstændig karakter fra nord til syd. I nord indrammes steder som Riva del Garda, Limone og Torbole af knejsende bjergtinder. På søens østlige side ligger Bardolino, som bl.a. er kendt for sine vine. Og længere mod syd, hvor landskabet bliver fladere og søen bredere, finder du velbesøgte steder som Lazise, Sirmione og Desenzano. Så har du endnu ikke holdt ferie ved Lago di Garda, så må du ikke snyde dig selv for en tur!

Ferieidyl ved Gardasøen

august – oktober

fra

1.813 kr.

København, Billund og Aarhus ✈ Milano

Billige fly til Milano

138 kr.

Fra København

Fra Billund

Hotel ved Gardasøen

1.340 kr.

Lejebil

335 kr.

Hotel

1.340 kr.

Fly

138 kr.

Andet

335 kr.

Total (pr. person):

1.813 kr.

Rejse til Gardasøen – hotel

Hoteller ved Gardasøen er temmelig dyre. Det er dog alligevel lykkedes mig at finde det anmelderroste og børnevenlige Weekend Glamping Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor) til en rigtig fornuftig pris. I øvrigt bliver resortet klassificeret som et firstjernet hotel på Tripadvisor og mange andre anderkendte bookingsider.

Dette resort ligger i San Felice del Benaco på den sydvestlige side af søen – og her får du virkelig en smuk beliggenhed mellem oliventræer, smukke palmer og udsigt over Gardasøen (billeder længere nede)!

Selve Gardasøen ligger kun 10 minutters gang fra Weekend Glamping Resortså du har kun en lille gåtur ned til søens bred.

Resortet byder på det såkaldte glamping-koncept, hvilket skal forstås som camping med et glamourøst touch. I tilbuddet indkvarteres du i et basic-telt med dobbeltseng, tekøkken, fælles badeværelse og en hyggelig terrasse. Det er en virkelig charmerende og anderledes måde at bo på, og stedet bliver virkelig rost for dets fine faciliteter og hyggelige bungalows og telte.

Der er forskellige værelsestyper at vælge imellem, og vil du gerne have eget badeværelse, er det også muligt at opgradere til et feriehus eller mobilehome.

Glamping-resortet har to spabade og tre swimmingpools med vandrutsjebaner – så luksusdyr og vandhunde vil bestemt trives her 😉

Fra fredag den 22. september til fredag den 29. september kan du booke et topersoners værelse fra i alt 2.679 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.340 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Gardasøen, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Rejse til Gardasøen

Rejse til Gardasøen

Rejse til Gardasøen

Rejse til Gardasøen

Naturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Rejse til Gardasøen

Rejse til Gardasøen – fly

Drømmer du om ferie ved Gardasøen, er der heldigvis ofte billige fly fra både København, Billund og Aarhus til Milano. Og fordi Milano ligger i køreafstand til Gardasøen, er det en oplagt lufthavn i denne sammenhæng.

Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde returbilletter i prislejet 300 til 600 kr. uden for højsæsonen.

Fra Billund er der gode muligheder for at rejse til Milano (Bergamo) med Ryanair. Frem til oktober er der direkte afgange alle ugens dage med undtagelse af mandag og lørdag. Prislejet fra Billund ligger ofte omkring 300-700 kr. for returbilletter uden for højsæsonperioderne.

Fra Aarhus kan du flyve direkte til Malpensa-lufthavnen. Her flyver Ryanair på alle fredage og søndage frem til oktober. Og priserne ligger ofte på samme lave niveau som Billund og København.

I dette eksempel har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Aarhus til Milano fra fredag den 22. september til fredag den 29. september. På disse datoer koster flybilletter kun 138 kr. tur/retur.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og søndage

Fra Aarhus

  • Fredage og søndage

Lejebil

Ferie ved Gardasøen skriger på en lejebil. Ovenfor har jeg derfor fundet en lejebil under hele rejseperioden til 669 kr., hvilket svarer til 335 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpriser og kan afhentes i lufthavnen ved Malpensa.

OBS: Når du bestiller lejebil, skal du være opmærksom på, hvilken lufthavn du flyver til.

Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Det skal dog siges, at turen kan gøres billigere, hvis du vælger offentlig transport fremfor lejebil. Her du kan du se, hvordan du kan komme fra Milano til San felice del Benaco med offentlig transport.

Gardasøen

Limone Sul Garda

Rejse til Gardasøen

Sirmione – Castello Scaligero

Rejse til Gardasøen

Malcesine

Rejse til Gardasøen

Vil du have et lille tip til en af de oversete perler ved Gardasøen, så får du det her!

Mit tip vil være Ledrosøen, der er også kendt som Lago di Ledro.

Her finder du et mini-mekka for naturelskere, hvor du blandt andet kan opleve krystalklart vand, smukke badestrande, flot natur og en hyggelig atmosfære.

Så har du brug for ren afslapning i smukke omgivelser, er stedet her helt klart et besøg værd!

I øvrigt får Ledrosøen virkelige gode anmeldelser (4,5 ud af 5 på tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Lago di Ledro

Naturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Naturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebilNaturskøn ferie ved Gardasøen: 1 uge på et anmelderrost glamping-resort fra kun 1.813 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar