• 04 feb 2018

  Sommerferie ved Gardasøen: 1 uge på et 3* hotel med vidunderlig udsigt til kun 2.104 kr. inkl. fly og lejebil

  Her får du en rigtig sommerferie-klassiker! Gardasøen! Områdets bjergtagende natur og det lækre klima har en helt usædvanlig tiltrækningskraft, der gør, at man helt får lyst til at tage afsted med det samme! Faktisk skifter naturen ved Gardasøen fuldstændig karakter fra nord til syd. I nord indrammes steder som Riva del Garda, Limone og Torbole af knejsende bjergtinder. På søens østlige side ligger Bardolino, som bl.a. er kendt for sine vine. Og længere mod syd, hvor landskabet bliver fladere og søen bredere, finder du velbesøgte steder som Lazise, Sirmione og Desenzano.

  Har du endnu ikke holdt ferie ved “Lago di Garda”, så må du ikke snyde dig selv for en tur!

  Sommer ved Gardasøen
  april - oktober
  2.104 kr.
  Hamborg og København
  Verona og Milano
  Hotel ved Gardasøen
  f.eks. det 3*
  fra1.318 kr.
  Billige fly til Gardasøen
  inkl. 10 kg håndbagage
  422 kr.
  Fra Hamborg til Verona
  Fra København til Milano Bergamo
  Lejebil
  med ubegrænset km
  364 kr.
  Hotel
  1.318 kr.
  Fly
  422 kr.
  Lejebil
  364 kr.
  Total (pr.person)
  2.104 kr.

  Hotel

  Hoteller ved Gardasøen er normalt rasende dyre i sommermånederne. På skyscanner er det alligevel lykkedes mig at finde det 3* Hotel Residence La Rotonda (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til en rigtig fornuftig pris. Hotellet ligger i Tignale på den vestlige side af søen, og jeg skal da lige love for, at du får udsigt for alle pengene! (Billeder længere nede).

  Lejlighederne på La Rotonda byder på forholdsvis simple værelser indrettet i en enkelt stil. Alle værelser har tv og eget bad. Hotellet har en fin udendørs pool med en terrasse, hvor du kan nyde sommersolen og den fænomenale udsigt! Herudover har La Rotanda også et fitnesscenter og tennisbaner, som kan benyttes mod et gebyr.

  På TripAdvisor har en del danskere anmeldt hotellet. Udover et par utilfredse anmeldelser er langt de fleste generelt meget tilfredse med La Rotanda – og udsigten bliver naturligvis nævnt igen og igen!

  Prisen for en lejlighed til 2 personer i en hel uge er 2.635 kr. Prisen pr. person er derfor 1.318 kr. Vil du hellere selv finde et hotel ved Gardasøen, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her og enkeltværelser her.

  Er I en familie eller på en gruppe på et stramt budget, kan I også overveje at finde en campingplads, hvor I kan bo i en hytte! Der findes en lang række lækre campingpladser omkring Gardasøen, og hos Sunweb kan du lige nu finde nogle rigtig fine tilbud (endda med early booking rabat).

  Campingpladser

   

  Fly

  skyscanner kan du lige nu finde superbillige fly til Gardasøen henover sommeren (faktisk fra april til oktober). Også i juni, juli og august! Du kan enten vælge at flyve fra Hamborg til Verona, som kun ligger ca. 30 km fra Gardasøen, eller fra København til Bergamo, hvorfra du har omkring 90 km til søen. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet flybilletter fra Hamborg den 11.06. – 18.06. til kun 422 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Både fra København og Hamborg kan du finde billetter i prislejet 400 – 800 kr. i juni, juli og august (tidligere på året kan du endda finde billetter til under 300 kr.). Og der er faktisk en del billige billetter – særligt fra København, hvor der er daglige afgange til/fra Milano med Ryanair. Fra Hamborg til Verona flyver du også med Ryanair, og her kan du finde afgange hver mandag og fredag. Hos Ryanair har du som altid 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 11.06. – 18.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.04. – 16.04.
  • 16.04. – 23.04.
  • 07.05. – 14.05.
  • 08.06. – 15.06.
  • 11.06. – 18.06.
  • 02.07. – 13.07.
  • 02.07. – 16.07.
  • 23.07. – 30.07.
  • 23.07. – 03.08.
  • 06.08. – 17.08.
  • Og mange flere

   

  Lejebil

  Lejebil vil være en rigtig god idé til en ferie ved Gardasøen. På holidaycars.com kan du få en lejebil i en hel uge til kun 728 kr. (364 kr. pr. person). Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – som mange rejseforsikringer dækker). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

  Du skal ikke snydes for et par billeder fra hotellet. What a view!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie ved Gardasøen: 1 uge på et 3* hotel med vidunderlig udsigt til kun 2.104 kr. inkl. fly og lejebil

  1. Simon Skibdal says:

   Vil det sige at man i princippet kan halvere prisen hvis man tager afsted alene?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simon 🙂

    Desværre ikke. Langt de fleste hoteller har dobbeltværelser som det mindste. Rejser man alene, må man derfor ofte betale for et dobbeltværelse selv. I eksemplet her har jeg divideret hotelprisen med 2, fordi man er 2 om at dele værelset. Hvis man rejser alene, ville man selv skulle betale det hele :/