Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.675 kr.
Iseosoeen-Lombardiet-Italien-banner
Weekendophold

Rejse til Iseosøen: Forlænget weekend med 4 dage på 4* sparesort fra kun 1.675 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Rejse til Iseosøen: Forlænget weekend med 4 dage på 4* sparesort fra kun 1.675 kr. p.p. inkl. fly

Lombardiet i det nordlige Italien gemmer på nogle af Italiens skønneste og mest kendte søer – Gardasøen, Comosøen og Maggioresøen. Men kender du Iseosøen? Denne smukke, s-formede sø er nok den mindst kendte (og mindst turistede) af de lombardiske søer – men Lago d’Iseo er mindst lige fortryllende som sine storeSØstre. Skovklædte bjerglandskaber indrammer søen på smukkeste vis og skaber de mest maleriske omgivelser, man kan drømme om! Samtidig har søen en del øer, som man kan tage færgen ud til! Norditaliensk naturferie bliver ikke mere romantisk end en rejse til Iseosøen! 

Opdag den romantiske Lago d’Iseo

september – oktober

fra

1.675 kr.

København og Billund (og Aarhus) ✈ Bergamo

Hotel ved Iseosøen

1.311 kr.

Billige fly til Bergamo

364 kr.

Billund

Aarhus

Hotel

1.311 kr.

Fly

364 kr.

Total (pr. person):

1.675 kr.

Rejse til Iseosøen – Hotel

Rundt om Iseosøen ligger en række mindre byer, hvor du kan finde hoteller. I dette rejseeksempel har jeg fundet et lækkert, firstjernet sparesort i byen Lovere i den nordlige ende af søen.

Resortet hedder Hotel Lovere Resort & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), og her får du en formidabel beliggenhed lige ud til søen – og kun 10 minutter fra Loveres gamle bydel.

Byen Lovere er i øvrigt et godt valg, hvis du elsker bjergudsigter, for byen er netop omkranset af det flotteste bjergterræn. Den bjergrige beliggenhed understreges også af, at mindre end 20 kilometer fra byen finder du skiresortet Montecampione.

Som du kan høre på navnet, tilbyder Hotel Lovere Resort & Spa mulighed for en omgang afslappende spa (gebyr). Hotellets wellnesscenter, Fata Turchina (Den Blå Fe), tilbyder en lang række massager og behandlinger. Herudover er der også indendørs pool, sauna og tyrkisk bad.

I dette eksempel har jeg taget udgangspunkt i en forlænget weekend fra lørdag den 7. oktober til tirsdag den 10. oktober. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold for i alt 2.622 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.311 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Iseosøen, skal du være velkommen til at finde et andet hotel.

Rejse til Iseosøen

Rejse til Iseosøen

Rejse til Iseosøen

Rejse til Iseosøen

Rejse til Iseosøen – Fly

Iseosøen ligger lige mellem Bergamo og Brescia. Og meget belejligt er der en lufthavn i Bergamo, du ofte kan finde billige flybilletter til – både fra København og Billund.

Fra København har du det klart største udvalg af billetter at vælge mellem. Herfra flyver Ryanair, og der er direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte koster tur/retur-billetter under 1.000 kr.

Fra Billund er der gode muligheder for at rejse til Milano (Bergamo) med Ryanair. I september er der direkte afgange alle ugens dage med undtagelse af mandage, onsdage og lørdage. I oktober er der direkte afgange alle ugens dage undtagen mandage og onsdage. Prislejet fra Billund ligger ofte under 1.000 kr. for returbilletter uden for højsæsonperioderne.

Du kan sådan set også flyve fra Aarhus til Malpensa-lufthavnen ved Milano (fredage og mandage). Denne lufthavn ligger dog markant tættere på Maggioresøen og Luganosøen end Iseosøen, og så er flytiderne ret dårlige til en weekendtur.

Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra København fra lørdag den 7. oktober til tirsdag den 10. oktober. På disse datoer kan du booke billetter til kun 364 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • Alle ugens dage

Billund

  • September: alle ugens dage undtagen mandage, onsdage og lørdage
  • Oktober: alle ugens dage undtagen mandage og onsdage

Aarhus

  • Fredage og søndage

Rejse til Iseosøen – Transport

Fra Bergamo kan du tage bussen til Lovere (buslinje C). Der kører en bus hver halve eller hele time, og busturen tager ca. en time. Du kan derfor sagtens klare turen med offentlig transport.

Lejebil og Lombardiet er dog et match made in heaven, og du kan tit booke lejebil til superlave priser. Så hvis du har mulighed for at leje en bil, vil jeg klart anbefale det.

Billeder fra Iseosøen

Monte Isola – en charmerende beboet ø i søen, som helt klart er et besøg værd

Rejse til Iseosøen

Byen Marone viser meget godt, hvor smukt der er ved Iseosøen 

Rejse til Iseosøen

Isola de Loreto

Rejse til Iseosøen

Hvis du gerne vil læse mere om Iseosøen som rejsemål, kan du downloade en inspirerende turistbrochure på visitlakeiseo.info. Du kan også blive klogere på Lovere på visitbergamo.net.

Vil du gerne booke spændende oplevelser til din weekendtur, kan du gøre det på getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Iseosøen: Forlænget weekend med 4 dage på 4* sparesort fra kun 1.675 kr. p.p. inkl. flyRejse til Iseosøen: Forlænget weekend med 4 dage på 4* sparesort fra kun 1.675 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud