Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.823 kr.
Comosoeen-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Idyllisk ferie ved Comosøen

1 uge med fly, hotel og lejebil

Sol og strand |

Idyllisk ferie ved Comosøen

Sø, skove, bjerge og hyggelige byer langs søbredden. Ja, hvis man kan snakke om ren og skær skønhedsværdi, så scorer Comosøen rigtig, rigtig højt på netop det punkt. Området ved Comosøen i Lombardiet er et pragtfuldt ferieparadis og utroligt skønt om foråret – især hvis du har hang til alpeidyl, romantiske landsbyer og maleriske landskaber. Og med en lejebil kan du virkelig opleve hele regionens charme til fulde. Derfor har jeg i dag sammensat en lækker rejse til Comosøen med både fly, hotel og lejebil i en hel uge fra under 3.000 kr. pr. person! ☀️

Naturskøn ferie ved Comosøen

2.823 kr.

✈️ fra København og Billund

🚗💨 Oplev hele regionens charme til fulde med lejebil

Fly til Milano

299 kr.

Hotel ved Comosøen

2.159 kr.

Lejebil

365 kr.

Hotel

2.159 kr.

Fly

299 kr.

Lejebil

365 kr.

Total (pr. person):

2.823 kr.

Rejse til Comosøen – hotel

Norditalien er hjemsted for Italiens tre største søer – Gardasøen, Maggioresøen og Comosøen. Og så er der den lidt mindre kendte Iseosø. Alle fire søer er fortryllende rejsemål!

Og med billige flybilletter til Malpensa/Bergamo og en lejebil kan du sådan set selv bestemme, hvor du helst vil tilbringe din ferie. Det er faktisk kun dit valg af hotel, der afgør destinationen. Og du kan selvfølgelig også finde flere hoteller på den samme rejse – det er helt op til dig.

I denne artikel har jeg som et eksempel fundet et hotel beliggende mellem Comosøen og Lugano-søen i San Fedele Intelvi.

Det drejer sig om det trestjernede Hotel Villa San Fedele (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her får du et rigtig fint, budgetvenligt hotel med komfortable værelser, en dejlig solterrasse med en fantastisk udsigt over det naturskønne område og gratis parkering.

Vil du gerne være aktiv på din ferie, er der gode muligheder for dette med rigtig fine vandre- og cykelruter i nærheden.

Morgenmad kan tilkøbes.

Fra tirsdag den 4. juni til tirsdag den 11. juni koster et 2-personers værelse i alt 4.318 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.159 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Comosøen (eller Garda-, Iseo- eller Maggioresøen), skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Idyllisk ferie ved Comosøen

Idyllisk ferie ved Comosøen


Rejse til Comosøen – fly

Lyder Comosøen som dit næste rejsemål, kan du selvfølgelig køre i bil derned. Men du kan bestemt også flyve – og faktisk er du rigtig godt stillet i forhold til flybilletter!

Fra Danmark kan du nemlig flyve direkte til Milano-lufthavnene Malpensa (MXP) og Bergamo (BGY). Og fra disse lufthavne har du kun ca. 50-60 km til Como.

Fra København er der flest afgange. De billigste billetter finder du ofte hos easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men du kan også sagtens flyve med andre flyselskaber (f.eks. SAS). Med så mange forskellige flyselskaber på ruten mellem København og Milano, kan du finde direkte afgange alle ugens dage året rundt. Og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger som regel mellem ca. 300 og 1.000 kr.

Fra Billund vil det næsten altid være billigst at flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen. I april og maj kan du finde direkte afgange på onsdage, fredage, lørdage og søndage. Fra juni vil der være direkte afgange onsdage, lørdage og søndage. Prisniveauet ligger typisk mellem 300 og 1.000 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra tirsdag den 4. juni til tirsdag den 11. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 299 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • April og maj: onsdage, fredage, lørdage og søndage
  • Fra juni: onsdage, lørdage og søndage


Lejebil

Lejebil og ferie ved Comosøen går bare hånd i hånd.

Ovenfor har jeg derfor fundet en lejebil under hele rejseperioden til 729 kr. Det svarer således til 365 kr. pr. person ved en rejse for to.

Bilen kommer med fri kilometer og fair brændstofpolitik. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Billeder fra Comosøen

Menaggio

Comosøen

Bellagio

Comosøen

Varenna

Comosøen

Rejse til Comosøen

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Idyllisk ferie ved Comosøen

Idyllisk ferie ved Comosøen

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud