Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.398 kr.
Lefay-Resort-og-Spa-Lago-di-Garda-Gardasoeen-banner-2
Weekendophold

Luksuriøst spaophold ved Gardasøen: 3 dage på bæredygtigt 5* sparesort fra kun 3.398 p.p. inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Luksuriøst spaophold ved Gardasøen: 3 dage på bæredygtigt 5* sparesort fra kun 3.398 p.p. inkl. fly og morgenmad

Efteråret truer med at indtage Danmark inden længe – og jeg ved ikke med dig, men for mig betyder det tid til et lækkert spaophold. Og i dag tænkte jeg, at du skulle forkæles med noget helt ekstraordinært. Du skal derfor med en lille smuttur til Norditalien – nærmere bestemt den vidunderlige Lago di Garda (Gardasøen)! Så hvordan lyder en forlænget spaweekend ved Gardasøen i løbet af efteråret og vinteren? Endda på et sparesort, der langt fra er noget almindeligt sparesort i Italien1 Nej, du kan glæde dig til at tjekke ind på det ultralækre femstjernede Lefay Resort & Spa Lago di Garda, der tilbyder bæredygtig luksus i førsteklasse, samtidigt med du har den mest vidunderlige udsigt over Gardasøen. Så mon ikke et luksusspaophold ved Gardasøen er netop lige det, du har brug for!

Bæredygtigt sparesort ved Gardasøen

november – marts

3.398 kr.

København og Billund ✈ Milano

Bæredygtigt sparesort ved Gardasøen

3.056 kr.

Fly til Milano

Fra Billund

Hotel

3.056 kr.

Fly

342 kr.

Total (pr. person):

3.398 kr.

Spaophold ved Gardasøen – hotel

Og nu til det hele rejsen handler om – nemlig hotellet!

Jeg har nemlig fundet en perle af et spahotel med den skønneste udsigt over Gardasøen

Som sagt drejer det sig om det femstjernede og bæredygtige Lefay Resort & Spa Lago di Garda (5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Resortet er en del af den eksklusive Lefay-hotelkæde, der er den første italienske virksomhed i turismebranchen til at underskrive kontrakt med det italienske miljøministerium.

Hotellet benytter sig derfor af 100 % grøn strøm, og faktisk producerer de selv strøm nok til at dække 86 % af deres eget strømforbrug.

Herudover har Lefay-resortet introduceret en lang række forskellige miljøtiltag. Bl.a. indsamler resortet regnvand, reducerer forbruget af vand ved toilet og bad, vasker tøj internt på hotellet, sorterer affald og genanvender sæbe – ja, du læste rigtigt. Sæberne, som gæsterne bruger på hotellet, bliver genanvendt og sendt til udsatte områder.

Lefay-resortet har også fokus på andre områder inden for bæredygtighed – bl.a. personaleuddannelse, ligestilling, gratis beboelse for medarbejderne og medarbejderevalueringer af hotellet som arbejdsplads.

Hotellet er imidlertid ikke kun godt for miljøet og medarbejderne – det er også et rigtig godt hotel for dig!

Som hotelgæst på det luksuriøse sparesort har du nemlig gratis adgang til den superlækre Mondo Lefay Spa! Her træder du ind i et sandt spaparadis med indendørs og udendørs pool, infity-pool, saunaer og fitnesscenter. Og det hele akkompagneres af den mest fortryllende udsigt over Gardasøen!

Værelserne på det femstjernede luksushotel er naturligvis heller ikke så dårlige. Du vil blive indkvarteret i en junior suite med terrasse og udsigt over Gardasøen.

Spaophold ved Gardasøen – pris for hotellet

Prisen for et ophold på sådan et bæredygtigt, femstjernet sparesort ved Gardasøen er naturligvis ikke helt billig. Og i sommerhalvåret kommer du til at betale kassen.

Men som du kan se her, kan man i vinterhalvåret faktisk sagtens arrangere en kort getaway til en rigtig fornuftig pris.

Jeg har i eksemplet ovenfor f.eks. fundet et forlænget weekendophold fra lørdag den 18. november til mandag den 20. november. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 6.111 kr. inkl. morgenmad. Det svarer således til kun 3.056 kr. pr. person ved en rejse for to.

Men så får du altså også hele luksuspakken på et af de lækreste spahoteller i Norditalien – så bare se at komme afsted!

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen – fly

Du skal også have styr på et par flybilletter ned til Norditalien. Og her finder du en række brugbare lufthavne omkring storbyen Milano – især Bergamo og Malpensa kan man ofte flyve billigt til.

Fra Danmark kan du flyve direkte både fra København, Billund og Aarhus (kun sommersæsonen). I vinterhalvåret vil København og Billund egne sig bedst som afrejselufthavne.

Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde returbilletter i prislejet 300 til 800 kr. uden for højsæsonen.

Fra Billund flyver Ryanair i den kommende vintersæson (november – marts) på alle fredage og søndage – og heldigvis med fantastiske flytider, der sikrer dig tre hele dage. Priserne ligger (uden for højsæsonen) som regel under 900 kr. for returbilletter.

I eksemplet ovenfor har jeg fundet fly fra København fra lørdag den 18. november til mandag den 20. november. På disse datoer koster flybilletter kun 342 kr. tur/retur – endda med gode flytider!

Hos langt de fleste flyselskaber må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndbagagetaske (som skal placeres under sæden foran dig). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • Fredage og søndage

Transport til/fra lufthavnen

Når du lander i Bergamo, skal du lige overstå en smule transport, før du kan nyde dit spaophold ved Gardasøen.

Det kan du heldigvis med offentlig transport. Fra lufthavnen kan du tage med bus 150 mod Brescia og stå af ved Brescia busterminal. Det tager ca. en times tid. Herfra kan du så tage med bus S202 til Gagnano, hvor hotellet ligger (ca. 30 minutters gang fra busstoppestedet).

Du kan naturligvis også leje en bil ganske billigt.

Billeder fra Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Spaophold ved Gardasøen

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksuriøst spaophold ved Gardasøen: 3 dage på bæredygtigt 5* sparesort fra kun 3.398 p.p. inkl. fly og morgenmadLuksuriøst spaophold ved Gardasøen: 3 dage på bæredygtigt 5* sparesort fra kun 3.398 p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar