Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.903 kr.
Bernina-Express-Banner
Andet

Bernina Express: Weekendtur med 3 dage i Milano på 3* hotel fra kun 1.903 kr. p.p. inkl. fly og togrejse i de schweiziske alper

Andet |

Bernina Express: Weekendtur med 3 dage i Milano på 3* hotel fra kun 1.903 kr. p.p. inkl. fly og togrejse i de schweiziske alper

Kender du det, når man bare gerne vil opleve det hele? Når man både drømmer om at opleve den smukke natur i de schweiziske alper, storslået italiensk arkitektur og måske at sætte tænderne i en rygende varm italiensk pizza. Kan du ligesom mig næsten ikke vælge, er det her lige en rejse for dig! På denne rejse kan du nemlig både opleve storbylivet i fabelagtige Milano og få en tur med den fantastiske Bernina Express i de schweiziske alper. Alt sammen på én enkelt weekendtur! Stå op i Milano og nyd en lækker kop espresso, og stig herefter ombord på den berømte Bernina Express, hvor du kan læne dig tilbage og nyde udsynet, når Bernina-ekspressen eskorterer dig igennem de schweiziske alper. Du kan tage turen med Bernina Express’en året rundt. Om sommeren kan du nyde frodige, grønne landskaber, mens du om vinteren kan beundre de iskolde og sneklædte bjerglandskaber – et ægte winter wonderland! ❄

Togrejse med Bernina Express + weekend i Milano

hele året

fra

1.903 kr.

Billund og København ✈ Milano

Fly til Milano

272 kr.

København

Hotel i Milano

526 kr.

Dagstur med Bernina Express

1.105 kr.

Hotel

526 kr.

Fly

272 kr.

Andet

1.105 kr.

Total (pr. person):

1.903 kr.

Togrejse med Bernina Express – fly

Før rejsen i det hele taget kan begynde, skal du lige have sikret dig et par flybilletter.

Og selvom togrejsen med Bernina-ekspressen foregår i de schweiziske alper, er det klart nemmest at flyve til Milano.

Fra Billund flyver Ryanair på fredage og søndage. Priserne ligger som regel under 900 kr. for returbilletter – endda med virkelig gode flytider.

Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde returbilletter i prislejet 300 til 800 kr. uden for højsæsonen.

I ovenstående eksempel har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra fredag den 26. januar til søndag den 28. januar. På disse datoer koster flybilletter 272 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

 • 08.12. – 10.12.
 • 15.12. – 17.12.
 • 12.01. – 14.01.
 • 19.01. – 21.01.
 • 26.01. – 28.01.
 • 02.02. – 04.02.
 • 01.03. – 03.03.
 • 08.03. – 10.03.
 • Og flere

Fra København 

 • 01.12. – 03.12.
 • 02.12. – 04.12.
 • 08.12. – 10.12.
 • 09.12. – 11.12.
 • 15.12. – 17.12.
 • 12.01. – 14.01.
 • 13.01. – 15.01.
 • 19.01. – 21.01.
 • 26.01. – 28.01.
 • 27.01. – 29.01.
 • 02.02. – 04.02.
 • 03.02. – 05.02.
 • 02.03. – 04.03.
 • 08.03. – 10.03.
 • 09.03. – 11.03.
 • Og flere

Togrejse med Bernina Express – hotel

Du skal selvfølgelig også have et skønt, men også billigt hotel at bo på. Det fortjener du jo 😉

I Milano har jeg derfor fundet det trestjernede B&B Hotel Milano Sesto Marelli (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Godt fem minutters gang fra hotellet ligger metrostationen Sesto Marelli. Herfra kan du på ca. 15 minutter nå ind til Porta Venezia, der ligger tæt ved mødepunktet for dagsturen til Schweiz. Og tager du samme metro yderligere tre minutter, kommer du hele vejen ind til Duomo de Milano – bedre kendt som Milanos domkirke (og byens med afstand største vartegn).

Men nok om transport, nu skal du høre lidt om hotellet. B&B Hotel Milano Sesto Marelli har alt, du skal bruge til en kort weekendtur. Værelserne er lyse og moderne indrettet og har alle de klassiske faciliteter i form af gratis wi-fi, fladskærms-tv og aircondition.

Jeg har i dette eksempel fundet et tonætters ophold fra fredag den 26. januar til søndag den 28. januar. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.052 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 526 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Bernina Express

Oplev de schweiziske alper med Bernina Express

Hvis du ikke allerede kender Bernina-ekspressen, så kan jeg altså fortælle dig, at denne togrute tilbyder en af de smukkeste naturoplevelser i Europa!

For at gøre det så nemt som muligt har jeg fundet en tur på getyourguide.dk, hvor du bliver samlet op med bus i centrum af Milano. Herfra bliver du kørt direkte til den smukke schweiziske by St. Moritz, hvor du har en time til at gå på opdagelse.

Herefter stiger du på Bernina-ekspressen, hvor du i to og en halv time kan nyde synet af de smukke schweiziske alper, mens toget baner sig vej igennem de bjergrige alpelandskaber.

Undervejs krydser du intet mindre end 55 tunneller og 156 broer! Og som kronen på værket kommer du også forbi Morteratch-gletsjeren og den verdensberømte Montebello-kurve.

Som du nok kan fornemme, er det her altså ikke hvilken som helst togtur. Den smukke natur på togstrækningen er også medvirkende til, at turen med Bernina-ekspressen er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Bernina-ekspressen er altså noget, du ikke vil misse. Så glæd dig til at nyde turen på 1. klasse i en togkupe med store panoramaglasvinduer, som sikrer dig en førsteklasses udsigt!

Når turen er slut, bliver du kørt direkte tilbage til Milano, hvor du kan nyde aftenen – måske med en ægte italiensk pizza og et glas vin? Valget er dit!

Bernina Express

Bernina Express

Vis dette opslag på Instagram

Transport til/fra lufthavnen i Milano

Malpensa (MXP): Både bus og tog er glimrende muligheder. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (ca. 100 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på malpensaexpress.it/en.

En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet for 10 euro (ca. 75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

Bergamo (BGY): Du kan tage forskellige busser direkte ind til hovedbanegården i Milano. På terravision.eu kan du ofte booke enkeltbilletter fra 10 euro (ca. 75 kr.). Du kan også finde busafgange hos Flixbus til lignende priser.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Bernina Express: Weekendtur med 3 dage i Milano på 3* hotel fra kun 1.903 kr. p.p. inkl. fly og togrejse i de schweiziske alperBernina Express: Weekendtur med 3 dage i Milano på 3* hotel fra kun 1.903 kr. p.p. inkl. fly og togrejse i de schweiziske alper

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud