Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.211 kr.
Italien-Venedig-banner-1080x1080
Fly

Rundrejse i Italien

15 dage i Milano, Venedig, Bologna, Firenze, Rom, Napoli og Sicilien inkl. alle fly, tog og busser

Fly |

Rundrejse i Italien

Italien er en helt igennem fortryllende rejsedestination. Det kan der vist ikke herske nogen som helst tvivl om. Som en hyldest til dette skønne, støvleformede land i Middelhavet har jeg derfor i dag sammensat den ultimative rundrejse i Italien! 🧳 Du får en rundrejse i Italien på 15 fantastiske dage, hvor du stort set kommer hele landet rundt og oplever alt det bedste, Italien har at byde på! Rundrejsen starter i Norditalien, hvorefter du gradvist arbejder dig ned gennem landet – det bliver så fedt! Så pak tasken, og gør dig klar til et italiensk rundrejse-eventyr uden lige! 😍

Italien rundt på 2 uger

april – oktober

fra

1.211 kr.

✈️ Fra København og Billund

🚆🚌 Tog og bus gennem hele Italien

Den ultimative rundrejse i støvlelandet!

Før vi for alvor går i gang med din rundrejse i Italien, vil jeg hurtigt understrege, at du selvfølgelig skal være velkommen til at sætte dit eget præg på ruten og skræddersy den efter dine egne ønsker. Rundrejsen herunder er kun et eksempel, så du kan sagtens lægge til eller trække fra, hvad angår de forskellige stop undervejs.

Når du først er ankommet i Italien, foregår størstedelen af transporten rundt i landet med tog og bus. Og sådan en rundrejse i Italien med tog og bus kan sagtens klares uden at ødelægge budgettet fuldstændigt.

Som med enhver rundrejse vil turen uundgåeligt involvere en del transport. Men jeg har forsøgt at gøre det så let som muligt ved kun at finde direkte tog- og busbilletter. Derfor skal du ikke skifte hverken bus eller tog på noget tidspunkt under transporterne mellem byerne. Det er da rart! 😎


Rundrejse i Italien – Milano

Rundrejse i Italien

Dit Italien-eventyr starter i Milano – Italiens moderne og fashionable storby! Byens formidable domkirke er et must-see, og hvis du elsker shopping, så smut endelig forbi den eksklusive Quadrilatero d’Oro.

Før du kan tage på sightseeing i Milano, skal du først lige have styr på et par flybilletter derned. Og fra Danmark kan du heldigvis flyve direkte fra både København og Billund.

Fra Billund flyver Ryanair tre-fire gange om ugen – alle onsdage, lørdage og søndage (plus fredage i april, maj og oktober). Prisniveauet for en enkeltbillet ligger mellem 150 kr. – 400 kr.

Fra København har du mulighed for at flyve alle ugens dage. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

I eksemplet nedenfor har jeg fundet en afgang fra Billund lørdag den 4. maj til kun 150 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • Alle ugens dage

Fra Billund

 • Onsdage, fredage, lørdage, og søndage

Fly til Milano

150 kr.


Rundrejse i Italien – Venedig

Rundrejse i Italien - Venedig

Fra moderne Milano sætter du nu kursen mod øst, hvor romantiske Venedig venter.

Venedig er lidt af en historisk perle, der ligger helt ude ved Adriaterhavet. Byens mange historiske bygninger og utallige kanaler udgør en stor del af byens identitet. Så en hyggelig gondoltur og lidt historisk sightseeing vil bestemt være oplagte oplevelser i Venedig. 🤩

🚌 Turen fra Milano til Venedig kan du nemt klare med bus. På siden flixbus.dk har jeg f.eks. fundet en billet til kun 54 kr. mandag den 6. maj. Der er mange forskellige afgange denne dag til forskellige priser.

Jeg har blot taget udgangspunkt i en afgang kl. 11.00 – 14.45. Du skal dog være fri til at vælge den afgang, der passer dig bedst.

Bus til Venedig

54 kr.


Rundrejse i Italien – Bologna

Rundrejse i Italien - Bologna

Næste stop på din rundrejse i Italien er charmerende Bologna i Emilia-Romagna-regionen! 

Denne region er kendt for alle sine lækre madvarer. Bl.a. stammer parmaskinke, parmesan, mortadella, balsamico og tortellini fra denne region. Så du kan se frem til at spise godt i denne egn af Italien (det kan du sådan set i hele Italien – men du ved, hvad jeg mener)!

Bolognas to renæssancetårne (Le Due Torri), middelalderbymurene og byens mange røde teglstenstage har fortjent givet Bologna et omdømme som en af Norditaliens mest billedskønne byer.

🚌 Transporten fra Venedig til Bologna kan du klare ganske billigt med bus. Jeg har f.eks. fundet en busbillet onsdag den 8. maj til kun 44 kr.

Bus til Bologna

44 kr.


Rundrejse i Italien – Firenze (og Pisa)

Rundrejse i Italien - Firenze

Fjerde stop på din rundrejse i Italien hedder Firenze – og her kan du se frem til endnu mere middelaldercharme!

Toscanas hovedstad er nemlig kendt som renæssancens vugge. Byens domkirke og Ponte Vecchio-broen er to af Firenzes største attraktioner. 

Kig også forbi Il Porcellino – en bronzeskulptur af et vildsvin, som H.C. Andersen faktisk har skrevet et eventyr om (Metalsvinet). Rygterne går på, at det skulle bringe held at lægge en mønt i munden på svinet og gnubbe dens snude!

Under dit ophold i Firenze vil det i øvrigt være oplagt med en udflugt til Pisa – en togtur dertil tager kun 1 time og koster omkring 80 kr.

🚆 De godt 100 km fra Bologna til Firenze kan du også klare i tog. Jeg har f.eks. fundet en afgang om formiddagen fredag den 10. maj til kun 127 kr.

Tog til Firenze

127 kr.


Rundrejse i Italien – Rom

Rundrejse i Italien - Rom

Ingen rundrejse i Italien uden et ophold i landets mægtige hovedstad, Rom!

Rom er en ægte sværvægter af en storby. Byen bugner med så mange historiske, kulturelle og kunstneriske oplevelser, at det halve kunne være nok. Og du kommer aldrig til at kunne nå det hele. Så sørg for at gøre dig klar på forhånd, hvilke seværdigheder du helst vil bruge din tid på.

Nogle af de oplagte bud inkluderer selvfølgelig Vatikanet med Peterskirken og Det Sixtinske Kapel, Trevi-fontænen, Colosseum, Den Spanske Trappe osv.

🚆 Turen fra Firenze til Rom kan du nemt og billigt klare med tog. Jeg har f.eks. fundet en afgang søndag den 12. maj til 270 kr. Jeg har taget udgangspunkt i en afgang fra kl. 17.43 til 19.09.

Tog til Rom

270 kr.


Rundrejse i Italien – Napoli

Rundrejse i Italien - Napoli

Med Napoli rammer vi nu det sydlige Italien.

Napoli er hovedstad i regionen Campanien, og hvis ikke allerede du har spist dig træt af pizza (kan man overhovedet det?), så sørg for at smage en pizza bagt i stenovn her. Napoli siges nemlig at være pizzaens fødeby, så de ved virkelig, hvordan man skruer sådan én sammen.

Herudover kan du lidt uden for Napoli også opdage to af Italiens mest berømte attraktioner i form af vulkanen Vesuv og Pompeji.

🚆 Turen fra Rom til Napoli tager ca. 1,5 time med tog. Jeg har her fundet en billig afgang tirsdag den 15. maj til 95 kr.

Tog til Napoli

95 kr.


Rundrejse i Italien – Sicilien

Rundrejse i Italien - Sicilien

Som rosinen i pølseenden har vi Sicilien!

Denne smukke ø i det sydlige Italien er lige så charmerende, som den er stor. Faktisk er Sicilien Middelhavets største ø (så overvej en lejebil, mens du er her). 

Vulkanen Etna, Tempeldalen og Taormina er blot nogle af de steder, du kraftigt bør overveje at besøge, når du er på Sicilien.

✈️ Fordi Sicilien er en ø, har jeg til denne etape af rejsen fundet flybilletter. Det behøver heldigvis ikke være dyrt.

Jeg har f.eks. fundet en direkte enkeltbillet til Trapani fredag den 17. august til kun 177 kr. (vælg disse billetter, hvis du vil hjem til Billund).

Du kan også flyve fra Napoli til Palermo (vælg disse billetter, hvis du vil hjem til København).

Fly til Sicilien

177 kr.


Hjem til Danmark

Over to uger er gået, og du har nu rejst Italien tynd! Som afslutning på rundrejsen mangler du blot en enkeltbillet fra Sicilien og tilbage til Danmark. Og her kan du finde billetter til både København og Billund.

Hvis du vil tilbage til Billund, kan du flyve billigt med Ryanair fra Trapani. Og vil du tilbage til København, kan du flyve med Norwegian fra Palermo.

✈️ Jeg har f.eks. fundet en billet fra Trapani til Billund lørdag den 18. august til kun 294 kr.

Fly hjem til Danmark

294 kr.

Til København

Pris for rundrejse i Italien

 • Fly til Milano: 150 kr.
 • Bus til Venedig: 54 kr.
 • Bus til Bologna: 44 kr.
 • Tog til Firenze: 127 kr.
 • Tog til Rom: 270 kr.
 • Tog til Napoli: 95 kr.
 • Fly til Sicilien: 177 kr.
 • Fly til Billund: 294 kr.
 • I alt: 1.211 kr.Hoteller i Italien

Overnatning skal der selvfølgelig også til. Og om du er mest til billige budgetløsninger, hoteller i middelklassen eller de lidt mere luksuriøse og stjernerige hoteller, er helt op til dig. Herunder kan du lede efter hoteller i Milano til turens første nætter. Herefter kan du blot tilpasse søgningen til din egen rundrejse.Vil du gerne opleve nogle af disse steder, kan du finde gode tilbud på f.eks. guidede ture og entrébilletter på getyourguide.dk.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i ItalienRundrejse i Italien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud