• 02 Mar 2023

  Forlænget weekend i Paris: 3 nætter på 3* hotel fra kun 1.812 kr. p.p. inkl. fly

  Der findes ikke noget bedre sted end Paris, hvis du har brug for en forførende og inspirerende storby-getaway til at komme lidt væk fra Danmark! Den franske hovedstad bugner med ikonisk arkitektur – Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame osv. – og det er umuligt ikke at falde for Paris’ storbycharme. Herudover er Frankrigs hovedstad et kulinarisk mekka af fantastiske caféer, bistroer og restauranter. Og savner garderoben et par fornyelser, så er Paris byen, hvor du finder det nyeste nye! Så hvad siger du til en superbillig forlænget weekend i Paris? Jeg har fundet rejsen til dig her 🇫🇷💕

  Storbyferie i Paris
  fra1.812 kr.
  Billund og København
  Paris
  Fly til Paris
  338 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Paris
  f.eks. det 3* Hotel Résidence Europa & Spa
  1.474 kr.
  Prisen pr. nat for 2 personer
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Hotel
  1.474 kr.
  Fly
  338 kr.
  Total (pr.person)
  1.812 kr.

  Rejse til Paris – fly

  Vil du på storbyferie til den franske hovedstad, kan du flyve direkte fra både København og Billund

   

  Fra København har du det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian og Transavia. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

   

  Prisniveauet for returbilletter ligger generelt mellem ca. 600 og 1.000 kr. i de fleste weekender.

   

  Fra Billund opererer både Air France og spanske Vueling direkte ruter til Paris. Air France flyver alle ugens dage, men er klart dyrest.

   

  Fra april til oktober (med undtagelse af højsæsonperioderne) kan du dog finde billige returbilletter hos Vueling på de fleste fredage og mandage – typisk til priser mellem 350 og 900 kr. tur/retur.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra Billund fredag den 16. juni til mandag den 19. juni. På disse datoer koster flybilletter fra kun 338 kr.

   

  Hos stort set alle lavprisflyselskaber må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 12.05. -15.05.
  • 13.05. – 16.05.
  • 10.06. – 13.06.
  • 15.06. – 18.06.
  • 17.06. – 20.06.
  • 23.06. – 26.06.
  • 24.06. – 27.06.
  • Og flere

   

   

  Fra Billund

  Fra april til oktober

  • Fredage og mandage

   

   

  Rejse til Paris – hotel

  Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad.

   

  Jeg har denne gang fundet et lækkert ophold på det trestjernede Hôtel Résidence Europe & Spa (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Hotellet ligger i den nordlige del af det centrale Paris, og du har ikke mere end 900 meter til de nærmeste metrostationer – St. Ouen og Mairie de Clichy.

   

  Fra St. Ouen kan du på 16 minutter være i Louvre, og fra Mairie de Clichy har du ikke mindre end 14 minutter til Champs-Elysées.

   

  Udover en fin beliggenhed byder Hôtel Résidence Europe & Spa på en lækker hoteloplevelse med spabad, opvarmet indendørs pool, fitnesscenter og sauna.  Det er da lækkert! Værelserne er stilrene og pæne og udstyret med fladskærms-tv, aircondition og eget badeværelse.

   

  På de samme datoer som flybilletterne kan du booke et topersoners værelse til i alt 2.947 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.474 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Paris

  Paris

  Paris

  Paris

   

   

  Pakkerejser til Paris

  Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Paris.

   

  Pakkerejser

   

   

  Rejseinspiration til Paris

  Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i Paris 😉

   

  Paris

   

  Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du flyver til Paris, kan du enten flyve til Charles de Gaulle Airport eller Orly Airport.

   

  Ankommer du til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

   

  Fra Charles de Gaulle kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

   

  Corona

  Der er ikke længere restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Frankrig.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend i Paris: 3 nætter på 3* hotel fra kun 1.812 kr. p.p. inkl. fly

  1. Lene Mortensen says:

   Hejsa

   Er det muligt at ringe til Jer ?? måske det bare er mig som ikke kan finde Jeres telefonnummer.
   På forhånd tak
   Mvh Lene Mortensen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er desværre ikke muligt med telefonisk kontakt. Men du skal altid være velkommen til at stille spørgsmål her eller på Facebook 🙂

  2. Christina says:

   Jeg kan desværre ikke finde hotellet til den nævnte pris. Ser ellers lækkert ud ☺️

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Christina 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ja, det er desværre gået hurtigt med, at prisen på hotellet er steget på de datoer, jeg har brugt i mit eksempel :/ Men på flere af de andre datoer, jeg har nævnt i artiklen, kan man heldigvis godt finde hotellet til en billig pris 🙂

  se fly se hotel