Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.739 kr.
Forlænget weekend i Paris
Korte rejser

Forlænget weekend i Paris

4 dage med 3* hotel og fly

Korte rejser |

Forlænget weekend i Paris

Der findes ikke noget bedre sted end Paris, hvis du har brug for en forførende og inspirerende storby-getaway til at komme lidt væk fra Danmark! Den franske hovedstad bugner med ikoniske attraktioner og arkitektur – Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Disneyland osv. – og det er umuligt ikke at falde for Paris’ storbycharme. Herudover er Frankrigs hovedstad et kulinarisk mekka af fantastiske caféer, bistroer og restauranter. Og savner garderoben et par fornyelser, så er Paris byen, hvor du finder det nyeste nye! Så hvad siger du til en superbillig weekend i Paris? Jeg har fundet rejsen til dig her 😍

Storbyferie i Paris

fra

1.739 kr.

✈️ Fra København og Billund

Oplev ikoniske attraktioner som Eiffeltårnet og Triumfbuen

Hotel i Paris

1.333 kr.

Fly til Paris

406 kr.

Hotel

1.333 kr.

Fly

406 kr.

Total (pr. person):

1.739 kr.

Rejse til Paris – hotel

Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad.

Jeg har denne gang fundet en parisisk perle i form af det trestjernede Verlain (4 ud af 5 på Tripadvisor).

For det første så har hotellet en rigtig god beliggenhed med udsigt over Avenue de la Republique. Du har flere metrostationer inden for rækkevidde – den nærmeste metrostation ligger blot 150 meter væk – så du kan nemt tage metroen til Paris’ mange attraktioner som f.eks. Eiffeltårnet, Triumfbuen, Louvre, m.m.

Du har desuden godt med muligheder ift. spisning og drinks, da der er masser af restauranter og barer i området omkring hotellet.

Selve hotellet er nydeligt, og værelserne har fladskærms-tv, aircondition, minibar og gratis wi-fi.

Jeg har lavet et eksempel på en rejse fra lørdag den 27. april til tirsdag den 30. april. På disse datoer kan du få et dobbeltværelse til i alt 2.666 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.333 kr. pr. person. Tilkøb af morgenmad er også muligt.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend i Paris

Forlænget weekend i Paris


Rejse til Paris – fly

Vil du på storbyferie til den franske hovedstad, kan du flyve direkte fra både København og Billund

Fra København har du det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian og Transavia. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

Prisniveauet for de billigste returbilletter ligger mellem ca. 400 og 900 kr. i mange weekender.

Fra Billund opererer Air France direkte ruter til Paris. I de fleste måneder (med undtagelser af højsæsonperioder) kan du som regel finde returbilletter fra 1.300 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra lørdag den 27. april til tirsdag den 30. april. På disse datoer koster flybilletter fra kun 406 kr.

Hos stort set alle lavprisflyselskaber må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Har du brug for mere information, kan du læse min artikel om fly til Paris.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Direkte afgange alle ugens dage

 • 01.03. – 04.03.
 • 07.03. – 10.03.
 • 14.03. – 17.03.
 • 21.03. – 24.03.
 • 05.04. – 08.04.
 • 06.04. – 09.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • 20.04. – 23.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • Og flere

Fra Billund

Direkte afgange alle ugens dage

 • 02.03. – 05.03.
 • 08.03. – 11.03.
 • 09.03. – 12.03.
 • 16.03. – 19.03.
 • 12.04. – 15.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • 20.04. – 23.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • Og flere

Pakkerejser til Paris

Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Paris.Rejseinspiration til Paris

Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i den franske hovedstad 😉

Paris

Har du derimod lyst til at opleve Disneyland® og deres mange forlystelser og shows, så vil jeg foreslå at rejse til Disneyland® Paris. Her vil der være rutsjebaner, der indeholder høj fart og loops, og du vil i øvrigt kunne komme til at møde de helt igennem udførte figurer fra alle Disneyfilm.

Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

Transport til/fra lufthavnen

Når du flyver til Paris, kan du flyve til Charles de Gaulle Airport, Orly Airport eller Beauvais-Tillé Airport.

Ankommer du til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

Ankommer du til Beauvais-Tillé Airport, kan du tage en bus ind til centrum af Paris. Her kører Aérobus ca. hvert 10-30 minut, og en billet koster ca. 126 kr. Turen tager godt 1 time og 15 minutter.

Fra Charles de Gaulle kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i Paris

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar