Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Pakkerejse fra 1.629 kr.
Banner-Paris-1080x1080
Storbyferie

Forlænget weekend i Paris

3 nætter på moderne 3* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Forlænget weekend i Paris

Der findes ikke noget bedre sted end Paris, hvis du har brug for en forførende og inspirerende storby-getaway til at komme lidt væk fra Danmark! Den franske hovedstad bugner med ikoniske attraktioner og arkitektur – Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Disneyland® osv. – og det er umuligt ikke at falde for Paris’ storbycharme. Herudover er Frankrigs hovedstad et kulinarisk mekka af fantastiske caféer, bistroer og restauranter. Og savner garderoben et par fornyelser, så er Paris byen, hvor du finder det nyeste nye!

Så hvad siger du til en superbillig weekend i byernes by? Jeg har fundet rejsen til dig her 😍

Storbyferie i Paris

fra

1.629 kr.

✈️ Fra København (og Billund)

❤️ Forelsk dig i Frankrigs smukke hovedstad

Ikoniske attraktioner som Eiffeltårnet og Triumfbuen

Pakkerejse til Paris

1.629 kr.

Rejse til Paris – hotel

Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad. Det kan dog hurtigt blive meget dyrt i den franske hovedstad.

Men! En gang imellem falder man over et pakketilbud, der sparker alvorlig budget-bagdel 😍

Med dette tilbud skal du forbi Libertel Canal Saint Martin (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette trestjernede hotel har en praktisk beliggenhed i et stille område i udkanten af det centrale Paris. Selvom der er et lille stykke ind til centrum, befinder du dig kun 80 meter fra metrostationen Jaurés, så transport rundt i Paris bliver intet problem.

Er du alligevel mest til at blive i det absolutte nærområde af hotellet, så fortvivl ej! Hotellet ligger i et superhyggeligt område, og der er ikke mangel på små, hyggelige caféer og forskellige restauranter i området.

Hotellet er enkelt og moderne indrettet med lyse værelser, der har fladskærms-tv og gratis wi-fi. Her kommer du i hvert fald ikke til at mangle noget.

Rejse til Paris

Rejse til Paris – priser og bestilling

Du kan booke pakkerejser til Paris året rundt.

Og fordi der er direkte fly fra København til den franske hovedstad alle ugens dage, er det i sidste ende fuldstændig op til dig selv, hvornår du gerne vil afsted. Det er med andre ord kun fantasien (og din kalender), der sætter grænser.

Med pakkerejsen ovenfor har jeg blot fundet et eksempel på en rejse fra København fra fredag den 16. august til mandag den 19. august.

På disse datoer koster et topersoners ophold på Libertel Canal Saint Martin i alt 3.258 kr. inkl. fly. Det svarer til en pris på kun 1.629 kr. pr. person, hvilket er ret billigt (og det kan vi jo godt lide 😜).

Men du skal som sagt er velkommen til selv at se, hvad du kan finde.

Hvis du i øvrigt er i tvivl om, hvor man skal bo i Paris, kan du læse min guide om de bedste steder at bo i Paris.

OBS: Du kan også flyve fra Billund, men her vil prisniveauet være noget højere, da ruten mellem Paris og Billund kun betjenes af Air France.

Rejseinspiration til Paris

Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i den franske hovedstad 😉

Paris

Har du derimod lyst til at opleve Disneyland® og deres mange forlystelser og shows, så vil jeg foreslå at rejse til Disneyland® Paris. Her vil der være rutsjebaner, der indeholder høj fart og loops, og du vil i øvrigt kunne komme til at møde de helt igennem udførte figurer fra alle Disneyfilm.

Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

Transport til/fra lufthavnen

Når du flyver til Paris, kan du flyve til Charles de Gaulle Airport, Orly Airport eller Beauvais-Tillé Airport.

Ankommer du til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

Ankommer du til Beauvais-Tillé Airport, kan du tage en bus ind til centrum af byen. Her kører Aérobus ca. hvert 10-30 minut, og en billet koster ca. 126 kr. Turen tager godt 1 time og 15 minutter.

Fra Charles de Gaulle kan du nemt komme ind til centrum ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i ParisForlænget weekend i Paris

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud