• 05 Sep 2023

  Weekendtur til Paris: 2 nætter på 4* hotel fra kun 1.760 kr. p.p. inkl. fly

  Der findes ikke noget bedre sted end Paris, hvis du har brug for en forførende og inspirerende storby-getaway til at komme lidt væk fra Danmark! Den franske hovedstad bugner med ikonisk arkitektur – Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame osv. – og det er umuligt ikke at falde for Paris’ storbycharme. Herudover er Frankrigs hovedstad et kulinarisk mekka af fantastiske caféer, bistroer og restauranter. Og savner garderoben et par fornyelser, så er Paris byen, hvor du finder det nyeste nye! Så hvad siger du til en superbillig weekend i Paris? Jeg har fundet rejsen til dig her 🇫🇷💕

  Storbyferie i Paris
  fra1.760 kr.
  København og Billund
  Paris
  Hotel i Paris
  f.eks. det 4* Hotel Eiffel Blomet
  1.361 kr.
  Fly til Paris
  399 kr.
  Fra København - OBS: Du kan vælge mellem billetter med forskellige flytider
  Fra Billund - OBS: Du kan vælge mellem billetter med forskellige flytider
  Hotel
  1.361 kr.
  Fly
  399 kr.
  Total (pr.person)
  1.760 kr.

  Rejse til Paris – hotel

  Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad.

   

  Jeg har denne gang fundet et ophold på det firstjernede Hotel Eiffel Blomet (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

   

  For det første så har Hotel Eiffel Blomet en rigtig lækker beliggenhed. Hotellet ligger i det 15. arrondissement, og du har kun ca. en halv times gang til Eiffeltårnet. Derudover er der to metrostationer inden for 500 meters afstand af hotellet. Så du kan altså komme komme nemt og hurtigt omkring hele Paris og se storbyens utallige attraktioner.

   

  Udover beliggenheden er Hotel Eiffel Blomets helt store trækplaster hotellets indendørs swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert efter en god, lang dag med masser af sightseeing.

   

  Derudover har hotellet også eget wellnesscenter med bl.a. tyrkisk bad, sauna og fitness. Nogle af spa-faciliteterne kræver betaling.

   

  Hotellets værelser er flotte og elegante med fladskærms-tv, gratis wi-fi, aircondition og minibar.

   

  Fra lørdag den 25. november til mandag den 27. november kan du booke et topersoners værelse til i alt 2.721 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.361 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Rejse til Paris – fly

  Vil du på storbyferie til den franske hovedstad, kan du flyve direkte fra både København og Billund

   

  Fra København har du det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian og Transavia. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

   

  Prisniveauet for de billigste returbilletter ligger mellem ca. 400 og 700 kr. i de fleste weekender.

   

  Fra Billund opererer Air France direkte ruter til Paris. I de fleste måneder (med undtagelser af højsæsonperioder) kan du som regel finde returbilletter fra 1.100-1.300 kr.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra lørdag 25. november til mandag den 27. november. På disse datoer koster flybilletter fra kun 399 kr.

   

  Hos stort set alle lavprisflyselskaber må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 30.09. – 02.10./03.10.
  • 07.10. – 09.10./10.10.
  • 21.10. – 24.10.
  • 26.10. – 29.10.
  • 04.11. – 07.11.
  • 09.11. – 12.11.
  • 11.11. – 13.11.
  • 16.11. – 19.11.
  • 17.11. – 20.11.
  • 18.11. – 20.11.
  • 23.11. – 26.11.
  • 25.11. – 27.11.
  • Og flere

   

   

  Fra Billund

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 07.10. – 10.10.
  • 27.10. – 30.10.
  • 28.10. – 30.10./31.10.
  • 11.11. – 14.11.
  • 17.11. – 19.11./20.11.
  • 18.11. – 20.11./21.11.
  • 25.11. – 27.11./28.11.
  • Og flere

   

   

  Pakkerejser til Paris

  Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Paris.

   

  Pakkerejser

   

   

  Rejseinspiration til Paris

  Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i den franske hovedstad 😉

   

  Paris

   

  Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du flyver til Paris, kan du enten flyve til Charles de Gaulle Airport eller Orly Airport.

   

  Ankommer du til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

   

  Fra Charles de Gaulle kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Weekendtur til Paris: 2 nætter på 4* hotel fra kun 1.760 kr. p.p. inkl. fly

  1. Noah says:

   Hej Rejsespejder
   Min mor har fødselsdag her den 30 september og jeg kunne vildt godt tænke mig en god men billig tur da lillebror os skal med og jeg er på SU haha. Men pengene er der det ikke det.

   Jeg ville høre dig af om du kan anbefale noget ligende i Paris der er nogenlunde fra 1700kr – 2200kr men med flere dage? Eller evt andre rejse destination. Jeg er åben for alt og det er hun også, men vi ikke dem der er til sådan noget trekking. På forhånd tak!

  2. Katerina says:

   Hej
   Godt job 💪
   Har du noget lignende til Barcelona?

  3. Lene Mortensen says:

   Hejsa

   Er det muligt at ringe til Jer ?? måske det bare er mig som ikke kan finde Jeres telefonnummer.
   På forhånd tak
   Mvh Lene Mortensen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er desværre ikke muligt med telefonisk kontakt. Men du skal altid være velkommen til at stille spørgsmål her eller på Facebook 🙂

  4. Christina says:

   Jeg kan desværre ikke finde hotellet til den nævnte pris. Ser ellers lækkert ud ☺️

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Christina 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ja, det er desværre gået hurtigt med, at prisen på hotellet er steget på de datoer, jeg har brugt i mit eksempel :/ Men på flere af de andre datoer, jeg har nævnt i artiklen, kan man heldigvis godt finde hotellet til en billig pris 🙂

  se fly se hotel
  Webview: false