Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

258 kr.
Billige fly til Paris: Direkte flybilletter fra kun 258 kr. tur/retur
Fly

Billige fly til Paris: Direkte flybilletter fra kun 258 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Paris: Direkte flybilletter fra kun 258 kr. tur/retur

Vive la France! Og vive la billige fly til Paris! Den franske hovedstad er toppen af kransekagen inden for storbyrejser. Crème de la crème, fristes man til at sige. Så når der er billige flybilletter til Paris, er det svært ikke at blive lidt glad indeni. Rejser til Paris kan byde på næsten hvad som helt. Storslået arkitektur, hyggelige fortovscaféer og klassiske bistroer, verdenskunst, shopping, sightseeing og meget, meget mere. Og det bedste ved det hele er, at du har carte blanche til at skræddersy din storbyferie i Paris, som du har lyst til. Det hele starter dog med, at du skal finde et par billige flybilletter til Paris. Men frygt ej – dem har jeg allerede fundet for dig herunder! ✈️🍷

Billige fly til Paris

258 kr.

✈️ fra København (og Billund)

💸 omkring 50% under normalpris!

Fly til Paris

258 kr.

Fly til Paris

Så er det altså nu, du skal booke dine flybilletter til Paris. Der er nemlig billige afgange – især fra København.

Fra København har du nemlig det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian, Transavia m.fl. 

For nyligt åbnede Ryanair også en rute, og den store konkurrence er med til at trække priserne helt i bund.

Prisniveauet for returbilletter ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr. Lige nu kan du dog finde billetter helt ned fra under 300 kr., hvis du er lidt fleksibel med dine afrejsedatoer.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra torsdag den 1. februar til søndag den 4. februar. På disse datoer koster flybilletter kun 258 kr.!

Fra Billund opererer Air France direkte ruter til Paris. Air France flyver alle ugens dage, men billetterne er desværre ikke særligt billige. Prisniveauet for de billigste afgange ligger typisk mellem ca. 1.100 kr. og 1.500 kr. tur/retur.

Hos både Ryanair, Vueling, easyJet og Norwegian må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Alle ugens dage

  • 06.01. – 11.01.
  • 11.01. – 14.01.
  • 18.01. – 21.01.
  • 01.02. – 04.02.
  • 10.02. – 16.02.
  • Og flere

Fra Billund

  • Alle ugens dage


Hoteller i Paris

Med styr på flybilletterne mangler du nu blot af få styr på den anden del af ligningen – hotel. Dem er der heldigvis en del af i Paris. Og der skulle gerne være noget for enhver smag – og hvert et budget.

Hoteller i Paris

Fly til Paris – rejseinspiration

Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i Paris 

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet - fly til Paris

Notre Dame

Notre Dame - fly til Paris

Triumfbuen

Triumfbuen - fly til Paris

Sacré Coeur

Sacre Coeur - fly til Paris

Champs-Élysées

Champs-Élysées - fly til Paris

Parc du Champ de Mars

Parc du Champ de Mars - fly til Paris

Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

Fly til Paris – transport til/fra lufthavnene

Når du flyver til Paris, kan du flyve til lufthavnene Charles de Gaulle, Orly eller Beauvais (jeg sladrer ikke, hvis du er mere til Heinz).

Charles de Gaulle: Herfra kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

Orly: Herfra kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

Beauvais-Tillé Airport: Fra denne lufthavn kan du tage en bus ind til centrum af Paris. Lufthavnens aérobus kører ca. hvert 10.-30. minut, og en billet koster ca. 126 kr. Turen tager godt 1 time og 15 minutter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Paris: Direkte flybilletter fra kun 258 kr. tur/returBillige fly til Paris: Direkte flybilletter fra kun 258 kr. tur/retur

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar