• 01 Dec 2022

  Billige fly til Paris: Fly tur/retur fra kun 338 kr.

  Vive la France! Og vive la billige fly til Paris! Den franske hovedstad er toppen af kransekagen inden for storbyrejser. Crème de la crème, fristes man til at sige. Så når der er billige flybilletter til Paris, er det svært ikke at blive lidt glad indeni. Rejser til Paris kan byde på næsten hvad som helt. Storslået arkitektur, hyggelige fortovscaféer og klassiske bistroer, verdenskunst, shopping, sightseeing og meget, meget mere. Og det bedste ved det hele er, at du har carte blanche til at skræddersy din storbyferie i Paris, som du har lyst til. Det hele starter dog med, at du skal finde et par billige flybilletter til Paris. Men frygt ej – dem har jeg allerede fundet for dig herunder! ✈🇫🇷

  Flyv billigt til Paris
  februar - oktober
  338 kr.
  København og Billund
  Paris
  Fly til Paris
  338 kr.
  Fra Billund
  Fra København

  Fly til Paris

  Så er det altså nu, du skal booke dine flybilletter til Paris. Der er nemlig billige afgange fra Billund og København.

   

  Fra Billund opererer både Air France og spanske Vueling direkte ruter til Paris. Air France flyver alle ugens dage, men er klart dyrest.Prisniveauet for de billigste afgange ligger mellem ca. 350 kr. og 800 kr. tur/retur.

   

  Fra København har du det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian og Transavia. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

   

  Prisniveauet for returbilletter ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr. i de fleste weekender.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Billund fra mandag den 12. juni til fredag den 16. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 338 kr.

   

  Hos både Vueling, easyJet og Norwegian må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • Billige afgange de fleste ugens dage

   

   

  Fra Billund

  Fra april til oktober

  • Fredage og mandage

   

   

  Hoteller i Paris

  Med styr på flybilletterne mangler du nu blot af få styr på den anden del af ligningen – hotel. Dem er der heldigvis en del af i Paris. Og der skulle gerne være noget for enhver smag – og et hvert budget.

  Hoteller i Paris

   

  Fly til Paris – rejseinspiration

  Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i Paris 😉

   

  Eiffeltårnet

  Fly til Paris

   

  Notre Dame

  Fly til Paris

   

  Triumfbuen

  Fly til Paris

   

  Sacré Coeur

  Fly til Paris

   

  Champs-Élysées

  Fly til Paris

   

  Parc du Champ de Mars

  Fly til Paris

   

  Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

   

  Fly til Paris – transport til/fra lufthavnene

  Når du flyver til Paris, kan du enten flyve til Charles de Gaulle Airport eller Orly Airport.

   

  Charles de Gaulle: Herfra kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Orly: Herfra kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

   

   

  Corona

  Frankrig har ikke COVID-19-relaterede indrejserestriktioner.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Paris: Fly tur/retur fra kun 338 kr.

  Se fly-tilbud her
  Webview: false