Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 208 kr.
Paris-Frankrig-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Paris

Direkte flybilletter til Paris tur/retur

Fly |

Billige fly til Paris

Vive la France! Og vive la billige fly til Paris!

Den franske hovedstad er toppen af kransekagen inden for storbyrejser. Crème de la crème, fristes man til at sige. Så når der er billige flybilletter til Paris, er det svært ikke at blive lidt glad indeni. Rejser til Paris kan byde på næsten hvad som helt. Storslået arkitektur, hyggelige fortovscaféer og klassiske bistroer, verdenskunst, shopping, sightseeing og meget, meget mere.

Og det bedste ved det hele er, at du har carte blanche til at skræddersy din storbyferie i Paris, som du har lyst til. Det hele starter dog med, at du skal finde et par billige flybilletter til Paris. Men frygt ej – dem har jeg allerede fundet for dig herunder! ✈️🍷

Billige fly til Paris

208 kr.

✈️ fra København (og Billund)

Fly til Paris

208 kr.

Fly til Paris

Så er det altså nu, du skal booke dine flybilletter til Paris. Der er nemlig billige afgange – især fra København.

Fra København har du nemlig det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian, Transavia m.fl. 

For nyligt åbnede Ryanair også en rute, og den store konkurrence er med til at trække priserne helt i bund.

Prisniveauet for returbilletter ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr. Lige nu kan du dog finde billetter helt ned fra under 300 kr., hvis du er lidt fleksibel med dine afrejsedatoer.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 22. maj til lørdag den 25. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 208 kr.

Fra Billund opererer Air France direkte ruter til Paris. Air France flyver alle ugens dage, men billetterne er desværre ikke billige. Prisniveauet for de billigste afgange ligger typisk mellem ca. 1.100 kr. og 1.500 kr. tur/retur.

Hos både Ryanair, Vueling, easyJet og Norwegian må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Alle ugens dage

  • 21.05. – 24.05.
  • 22.05. – 25.05.
  • 10.06. – 13.06.
  • 19.06. – 22.06.
  • 21.06. – 24.06.
  • Og flere

Fra Billund

  • Alle ugens dage

Hoteller i Paris

Med styr på flybilletterne mangler du nu blot af få styr på den anden del af ligningen – hotel. Dem er der heldigvis en del af i Paris. Og der skulle gerne være noget for enhver smag – og hvert et budget.

Paris er dog en stor by! Derfor har jeg brugt meget lang tid på at finde de allerbedste områder i Paris. Her går jeg bl.a. i dybden med, hvor det er bedst at pop the question – eller hvor man skal bo, hvis man søger fred og ro midt i en af de travleste storbyer i Europa 👇

Læs mere her: Hvor skal man bo i Paris?

Hoteller i Paris

Fly til Paris – rejseinspiration

Hvis du gerne vil inspireres lidt i forhold til, hvad du kan opleve i den franske hovedstad, så kig forbi min guide om Paris. Der kan du læse om nogle af byens største attraktioner og få insider-tip fra en læser bosiddende i Paris 

Eiffeltårnet - fly til Paris

Notre Dame - fly til Paris

Triumfbuen - fly til Paris

Sacre Coeur - fly til Paris

Champs-Élysées - fly til Paris

Parc du Champ de Mars - fly til Paris

Du kan også smutte forbi getyourguide.dk, der tilbyder et stort udvalg af spændende ture og aktiviteter.

Fly til Paris – transport til/fra lufthavnene

Når du flyver til Paris, kan du flyve til lufthavnene Charles de Gaulle, Orly eller Beauvais (jeg sladrer ikke, hvis du er mere til Heinz).

Charles de Gaulle: Herfra kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

Orly: Herfra kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

Beauvais-Tillé Airport: Fra denne lufthavn kan du tage en bus ind til centrum af Paris. Lufthavnens aérobus kører ca. hvert 10.-30. minut, og en billet koster ca. 126 kr. Turen tager godt 1 time og 15 minutter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til ParisBillige fly til Paris

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud