Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 1.565 kr.
Rejse til Disneyland® Paris
Weekendophold

Rejse til Disneyland® Paris

2 dage med hotel, entré til begge parker og transport

Weekendophold |

Rejse til Disneyland® Paris

Okay, er du klar til at lukke dit indre legebarn ud? Så skal du benytte dig af dette tilbud til Disneyland® Paris! Med denne pakkerejse kan du give den fuld gas med vilde rutsjebaner med loops og høj fart, møde de fantastiske figurer fra Disney-filmene, opleve Torneroses slot, komme bag kulisserne til filmene, se seje stunts og hyggelige shows. At opleve Disneyland Paris’ magi kan ikke andet end at begejstre både store og små!

Selve parkerne – Disneyland® Park og Walt Disney Studios® – er næsten en oplevelse i sig selv. Alt er fantastisk gennemført og nydeligt, og du finder både restauranter, forlystelser og boder opført efter forskellige temaer og Disney-film. Og selvom man er lidt oppe i årene (og her taler jeg selvfølgelig ikke om mig selv), kan man ikke undgå at blive lidt begejstret, når Mickey og Pluto pludselig kommer gående og inviterer til en krammer! ✨

Rejse til Disneyland Paris

marts – september

fra

1.565 kr.

🎢 Entré til begge parker inkluderet

🚌 Gratis shuttlebus mellem hotellet og parkerne

Eventyr i Disneyland® Paris

fra

Billig rejse til Disneyland® Paris

Disneyland® Paris er – hvis du spørger mig – et kæmpe must-see. Så hvis du har chancen for at tage på dette eventyr, bør du gribe den!

Denne gang har jeg fundet et godt tilbud på alletiders Disney-rejse med overnatninger på et officielt Disney-hotel med entré til parkerne!

Rejse til Disneyland® Paris – hotel og entré

Lad os starte med det væsentligste – opholdet!

Ovenfor har jeg fundet et tilbud på Travelcircus.dk.

Der kan du booke en Disney-rejse med både hotel og entré til parkerne. Og du kan i høj grad selv skræddersy rejsen, som du vil.

F.eks. kan du vælge mellem flere forskellige hoteller – jeg har ovenfor valgt Hotel B&B Disneyland Paris (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et nybygget og anmelderrost lavprishotel med et par væsentlige fordele.

For det første er hotellet nyt og flot – så du får moderne faciliteter overalt.

For det andet ligger det kun 3 kilometer fra Disney-parkerne. Og der kører tilmed gratis shuttlebusser mellem hotellet og Disneyland!

Sidst, men ikke mindst, så er morgenmad inkluderet i opholdet. På den måde kan du og familien få den bedste start på dagen, før turen får afsted mod parkerne 😉

Priser og bestilling for hotel og entré

Jeg har som sagt fundet tilbuddet på Travelcircus.dk.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet en rejse for 2 voksne og 2 børn fra torsdag den 14. marts til fredag den 15. marts.

Du kan vælge mellem forskellige billetter – jeg valgte den, der hedder 2 dage – 1 park pr. dag. Jeg synes personligt, at det er en rigtig fin løsning. Der er er så meget at se i begge parker, at man alligvel har brug for mindst en hel dag i hver park.

Rejse til Disneyland® Paris

Herefter valgte jeg så Hotel B&B Disneyland Paris med ankomst den 14. marts og afrejse den 15. marts – men du kan som sagt også vælge andre hoteller eller længere ophold, hvis du ønsker det.

Alt i alt blev prisen kun 1.565 kr. pr. person for to voksne og to børn. Og denne pris inkluderer hotelophold med én overnatning, shuttlebus til og fra parkerne og entré til begge parker (en pr. dag) 🥳

Rejse til Disneyland® Paris

Rejse til Disneyland® Paris – fly

Før rejsen kan begynde, skal du først lige have styr på transporten derned. Og her har du forskellige muligheder – du kan køre i bil, tage bus/tog eller flyve.

Hælder du mest til flyløsningen, kan du flyve direkte til Paris fra både København og Billund.

Fra København har du det største udvalg af afgange (daglige afgange). Flere forskellige lavprisflyselskaber opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian og Ryanair. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

Fra Billund har Air France en direkte rute til Paris. Der er afgange alle ugens dage.

I flyboksen nedenfor har jeg bevidst valgt billetter, hvor du har en ekstra overnatning før og efter efter dit ophold i Disneyland® Paris. På den måde får du nemlig også mulighed for at udforske Paris, som jo er en forrygende storby! Dette kræver blot, at du så også finder et hotelophold i Paris til de ekstra nætter – mere om det nedenfor.

Du kan sagtens vælge at flyve på andre datoer, hvis du f.eks. ønsker et kortere eller længere ophold i Paris.

Fly til Paris

Tips til Disneyland® Paris

En rejse til Disneyland Paris er oplagt at kombinere med en storbyferie i – ja, det kommer næppe som en overraskelse – Paris. Den franske hovedstad er nemlig en fantastisk storby – også hvis du rejser med børn. 

Byen er fyldt med parker, legepladser, gadeartister og en masse museer med afdelinger for børn. 

Og faktisk er det både nemt og billigt at rejse mellem Disneyland Paris og Paris – mere om det nedenfor.

Disneyland Paris – Parkerne

Disneyland Paris består som sagt af to parker: Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park. Du kan selv vælge, om vil købe entré til én af parkerne eller begge. 

Begge parker er helt sikkert et besøg værd, men hvis jeg selv kun måtte vælge én, ville jeg gå med Disneyland Park.

Det er bl.a. her, du finder Disneyslottet og kan møde Mickey og alle Disney-prinsesserne! Der er også magiske oplevelser med f.eks. Peter Pan, Alice i Eventyrland, Pirates of the Caribbean, Dumbo og mange flere. 

Walt Disney Studios Park er mere action-packed. I denne park kan du bl.a. møde mange af Pixars karakterer og alle Marvel-heltene i det spritnye Marvel Avengers Campus (også mere om det senere).

Fælles for parkerne er, at du kan vælge og vrage mellem et fortræffeligt udvalg af Disney-restauranter og –butikker. Og i forbindelse med restauranterne vil et af mine vigtigste tips være at bestille bord i god tid – rigtig god tid. Som i uger og måneder før ankomstdagen! 

Dette var jeg ikke selv klar over, før vi ankom. Og resultat var, at stort set alt var fuldt booket. Du kan godt prøve lykken og gå ind på restauranterne på selve aftenen, da reservationer kun holdes i 15 minutter. Men vil du gerne spise på en bestemt restaurant, så book bord i god tid!

Udover restauranterne og butikkerne i parkerne finder du også flere butikker og store restaurantkæder (bl.a. McDonald’s og Rainforest Café) i Disney Village®. Dette er et stort område mellem de to parker, og adgangsbillet er ikke påkrævet.  

Sidst, men ikke mindst, kan jeg klart anbefale lys- og fyrværkerishowet om aftenen. Det samme gælder de forskellige parader med Disney-karakterer om dagen – f.eks. Disney Stars on Parade. Disneyland Paris gør virkelig noget ud af disse shows, og de er magiske oplevelser for både små og store.

Transport mellem lufthavn, Disneyland og Paris

En rejse til Paris og Disneyland Paris vil uundgåeligt indebære en del transport. Så her får du lige et par gode råd, hvad transporten angår. 

Hvis du flyver til Charles de Gaulle-lufthavnen (CDG), vil jeg klart anbefale dig at tage TGV-toget til Disneyland. Dette tog tager blot 8 minutter og koster sådan cirka det samme (og nogle gange mindre) end bussen. Så TGV-togturen er klart at foretrække over busturen, der kan tage op til 90 minutter. Desuden ligger togstationen direkte ved Disneyland. 

Fra Paris midtby skal du med RER-togene (linje A) for at komme ud til Disneyland. Sådan en tur tager omkring 40 minutter, og billetter koster kun 5 euro for en voksen. 

Orly-lufthavnen (ORY) – Paris’ anden store lufthavn – har desværre ikke en direkte toglinje til Disneyland Paris. Så hvis du ankommer til Orly, skal du enten først ind forbi Paris (RER, linje B) og derfra videre mod Disneyland Paris (RER, linje A) eller med en bus direkte ud til Disney Parks. Busturen tager ca. 50 minutter, men er også noget dyrere end togene. 

Rejse til Disneyland Paris - tog i Paris


Marvel Avengers Campus

Disneyland Paris’ nyeste tilføjelse er det imponerende Avengers Campus, der ligger i Walt Disney Studios® Park. Her kan du møde alle Marvel-heltene og gå på opdagelse blandt diverse Marvel-inspirerede attraktioner og shows. Er du Marvel-fan, er Marvel Avengers Campus en kæmpe oplevelse! Og som overalt i Disneyland Paris er der virkelig gjort meget ud af det hele. 

Disney Premier Access

Disneyland Paris er en kæmpe attraktion, der lokker folk til fra nær og fjern. Så du får altså ikke parken for dig selv. Rundt regnet har Disneyland Paris omkring 25.000 gæster på en gennemsnitlig dag. Og i ferieperioderne kan dette tal være en del højere. Du skal med andre ord være indstillet på at stå i kø – og det kan være alt fra 10 til 90 minutter. 

Planlægger du en kort tur til Disneyland Paris, vil jeg derfor anbefale dig at kigge nærmere på Premier Access.

Med Premier Access kan du nemlig springe køen over. Vil du have maks. udbytte af dit besøg, skal du købe Disney Premier Access Ultimate. Den kan bruges til alle attraktioner med en Premier Access-kø.

Alternativt kan du købe Disney Premier Access One, som gælder én attraktion. Denne giver bl.a. quick access til fanfavoritter som HyperSpace Mountain, Ratatouille eller nogle af de nye attraktioner i Avengers Campus som f.eks. Spider-Man W.E.B. Adventure og Avengers Assemble: Flight Force. 

Disneyland Paris

Hvor mange dage skal man have i Disneyland Paris?

Det kommer selvfølgelig meget an på, hvor meget du vil opleve, og om du vil besøge begge parker (Walt Disney Studios og Disneyland Park). Hvis du kun vil se én park og er okay med, at du ikke kommer til at prøve det hele, så er en dag nok. Vil du gerne opleve begge parker, skal du mindst have to dage.

Hvilken park er bedre – Walt Disney Studios eller Disneyland Park?

Personligt vil jeg sige, at Disneyland® Park er et must. Her kan du Disney-slottet, optoget og lysshowet om aftenen. Så hvis du aldrig har været i Disneyland – og du absolut skal vælge mellem de to parker – vil jeg anbefale Disneyland Park. Det betyder ikke, at Walt Disney Studios ikke er spændende. Der er også masser at opleve der – men der er mere “Disney-magi” i Disneyland Park.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Disneyland® Paris

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Kommentarer (2)

 1. N

  Niels

  Vi er en familie på fire der længe har snakket om at tage til Disneyland. Jeg mener at I tidligere har fundet gode priser hos Magic Tours og anbefalet Santa Fe-hotellet.
  Så vidt jeg kan se, sparer vi næsten 3000 kr. ved at vælge dette hotel for to overnatninger d. 10. september. Den eneste ulempe er at morgenmaden ikke er medregnet. Er hotellerne sammenlignelige?

  29. feb 2024 kl. 22:54
  1. s

   soeren

   Hej Niels 🙂

   Tak for din kommentar.

   Jo, jeg har også skrevet om Magic Tours-tilbud før. Og jeg har skrevet om Santa Fe-hotellet mange gange 😉

   Santa Fe er nemlig et godt valg, hvis man ønsker et prisvenligt hotel, der stadig får rigtig pæne anmeldelser. Santa Fe-hotellet og B&B Disneyland Paris har det tilfælles, at de begge er budgetvenlige hoteller, der begge tilbyder gratis shuttlebus til og fra parkerne (og det er ret væsentligt, hvis man ikke selv er kørt ned til Paris).

   Santa Fe er et temahotel, som mange børn nok vil kunne lide, mens B&B-hotellet er ret nyt og derfor byder på mere moderne faciliteter.

   Så hvilket hotel man foretrækker, er i sidste ende lidt af et spørgsmål om smag og behag 🙂

   1. mar 2024 kl. 8:28

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar