Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.942 kr.
Holland-Amsterdam-banner-1080x1080
Weekendophold

Weekendtur til Amsterdam

3 dage på lækkert 4* hotel tæt på centrum

Weekendophold |

Weekendtur til Amsterdam

Smukke bygninger, hyggelige caféer og restauranter, sejltur gennem kanalerne – ja, Amsterdam byder i den grad på en alenlang liste af herlige oplevelser til en storbyferie! Den hollandske storby er den perfekte destination til dig, der gerne vil have både sightseeing og shopping pakket ind i charmerende storbystil. Og apropos storbystil – så har jeg til denne tur fundet et ret specielt hotel – perfekt til en weekendtur til Amsterdam 🛍️🌷

Billig weekendtur til Amsterdam

hele året

fra

1.942 kr.

✈️ Fra København, Billund og Aalborg

💗 Hyggelig storbyferie

🌟 Lækkert 4* hotel med skybar

Fly til Amsterdam

1.010 kr.

Hotel i Amsterdam

932 kr.

Hotel

1.010 kr.

Fly

932 kr.

Total (pr. person):

1.942 kr.

Weekendtur til Amsterdam – fly

Planlægger du en storbyferie eller weekendtur til Amsterdam, er flybilletter det første, du skal have styr på. Og her får du overblikket.

Situationen er den, at København er den billigste danske afrejselufthavn.

✈️ Fra København tilbyder det britiske lavprisflyselskab easyJet ofte de billigste returbilletter. Fra april flyver de direkte alle ugens dage, hvoraf de fleste billetter er billigst i hverdagene.

Lige nu kan du ofte finde returbilletter til priser mellem ca. 800 og 1.000 kr. uden for højsæsonperioderne.

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en weekendtur til Amsterdam med afgang fra København fra lørdag den 22. juni til mandag den 24. juni til kun 1.010 kr. Du kan også vælge at flyve med KLM, der inkluderer en stor håndbagagekuffert i deres billetter.

Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.300-1.600 kr. hos KLM.

Til gengæld må du hos KLM som sagt medbringe en stor håndbagagekuffert til bagagehylden. Der er afgange alle ugens dage, og priserne ligger meget stabilt.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • 04.06. – 06.06.
  • 13.06. – 15.06.
  • 20.06. – 22.06.
  • 22.06. – 24.06.
  • 08.07. – 10.07.
  • 27.07. – 29.07.
  • 09.08. – 11.08.
  • 16.08. – 18.08.
  • 30.08. – 01.09.
  • Og flere

Weekendtur til Amsterdam – hotel

Til denne weekendtur til Amsterdam har jeg fundet et superflot hotel lige ved udkanten af byens centrum. Med et sporvognsstop nærmest udenfor døren kan du være i centrum på under 20 minutter.

Omringet af smukke grønne områder byder Hotel Leonardo Amsterdam Rembrandtpark (4 ud af 5 på Tripadvisor) også på en lækker skybar på 17. etage med 360-graders udsigt over hele Amsterdam. Oplagt til at slå fødderne op og slappe af efter en lang dag rundt i byen 😍

De moderne indrettede værelser byder på alt, man kunne få brug for på sådan en weekendtur. Lige fra aircondition, henover gratis wi-fi, til fladskærms-tv.

Og nu vi er ved prisen. Den er altså knivskarp. Jeg tog i dette eksempel udgangspunkt i en rejse fra lørdag den 22. juni til mandag den 24. juni. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.863 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 932 kr. pr. person.

Hvis hotellet er udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller hvis du gerne selv vil finde et hotel i Amsterdam, er du mere end velkommen til selv at sondere terrænet.

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Pakkerejser til Amsterdam

Foretrækker du rejser, hvor fly og hotel er samlet i én booking, kan du også finde ganske billige pakkerejser til Amsterdam. Pakkerejser er næsten altid lidt dyrere, end hvis du selv bestiller fly og hotel, men de er til gengæld nemme og ligetil at booke.

Weekendtur til Amsterdam – transport

I Amsterdam kan du betale med OVpay. Det betyder ganske enkelt, at du kan tjekke ind og ud med et kontaktløst betalingskort i busser, sporvogne og metro. Nemmere bliver det ikke!

🚇 Schiphol Lufthavn har en togstation, der ligger lige under terminalbygningen. Der er både rulletrappe og elevator ned til stationen, hvor togene kører ind til Amsterdam Centralstation. Turen fra lufthavn til centrum tager ca. 14-17 minutter. Du kan også tage en af de mange busser, der kører lige uden for lufthavnen.

Du kan også overveje at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan en billet kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Billetten findes til en, to eller tre dage. Du kan finde den på getyourguide.dk.

Weekendtur til Amsterdam – billeder

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam

Rejser du i foråret, kan du opleve Amsterdam fra sin blomstrende side. I nærheden af Amsterdam, finder du bl.a. en af verdens største blomsterparker, som vil være en oplagt udflugt i foråret. Vil du gerne læse mere om denne blomsterpark, kan du smutte forbi min artikel om en rejse til Keukenhof.

Har du brug for yderligere inspiration til oplevelser på din weekendtur til Amsterdam, så smut forbi getyourguide.dk.


Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til AmsterdamWeekendtur til Amsterdam

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar