Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

“Most Instagrammable Hotel in Europe 2020” 1.093 kr.
Weekendtur til Amsterdam: 2 nætter på spritnyt 4* designhotel fra kun 1.093 kr. inkl. fly
Korte rejser

Weekendtur til Amsterdam: 2 nætter på spritnyt 4* designhotel fra kun 1.093 kr. inkl. fly

Korte rejser |

Weekendtur til Amsterdam: 2 nætter på spritnyt 4* designhotel fra kun 1.093 kr. inkl. fly

Smukke bygninger, hyggelige caféer og restauranter, sejltur gennem kanalerne – ja, Amsterdam byder i den grad på en alenlang liste af herlige oplevelser til en storbyferie! Den hollandske storby er den perfekte destination til dig, der gerne vil have både sightseeing og shopping pakket ind i charmerende storbystil. Og apropos storbystil – så har jeg til denne tur fundet et ret specielt hotel. Faktisk har jeg fundet et hotel, der i 2020 vandt prisen som “Most Instagrammable Hotel in Europe” hos den internationale rejseplatform LuxuryTravelAdvisor.com! Så du kan godt gøre dig klar til en lækker og billig weekendtur til Amsterdam 🛍️🌷

**OPDATERING 08.07.** Hotellet er desværre steget i pris. Hvis du synes, det er for dyrt nu, kan du eksempelvis overveje dette anmelderroste firstjernede hotel til en lignende pris 😉

Billig weekendtur til Amsterdam

juli – oktober

fra

1.093 kr.

København (og Billund/Aalborg) ✈ Amsterdam

Billige fly til Amsterdam

447 kr.

Hotel i Amsterdam

646 kr.

Hotel

646 kr.

Fly

447 kr.

Total (pr. person):

1.093 kr.

Weekendtur til Amsterdam – fly

Planlægger du en weekendtur eller storbyferie til Amsterdam, er flybilletter det første, du skal have styr på. Og her får du overblikket.

Situationen er den, at København er den billigste danske afrejselufthavn. Fra København tilbyder det britiske lavprisflyselskab easyJet ofte de billigste tur/retur-billetter. De flyver direkte på alle fredage og søndage i juli og august. Og i september og oktober er der direkte afgange alle mandage, torsdage, fredage, lørdage og søndage.

I skolernes sommerferie starter priserne fra ca. 1.300-1.400 kr. Men så snart ferien er ovre (fra ca. midtaugust), falder prisniveauet til mellem ca. 400 og 700 kr.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra fredag den 27. august til søndag den 29. august til kun 447 kr.

Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.000 kr. hos KLM.

Eksempler på billige rejsedatoer

Juli-august: fredage og søndage

September-oktober: mandage, torsdage, fredage, lørdage og søndage

Weekendtur til Amsterdam – hotel

Hvor i Europa finder man mon det mest Instagram-venlige hotel? 🤔 Ifølge rejsesiden LuxuryTravelAdvisor.com var svaret i 2020 Amsterdam!

Her ligger et nyt, firstjernet designhotel ved navn nhow Amsterdam RAI (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice 2021). Som navnet afslører, ligger nhow Amsterdam RAI tæt ved konferencecentret af samme navn.

Hotellet ligger med andre ord i den sydlige del af det centrale Amsterdam. Turen ind til centrum er dog supernem og hurtig, idet metrostationen Europaplein ligger en kort gåtur væk. Og togene fra denne station kører ind til centralstationen på små 7 minutter!

Men nok om transport og beliggenhed! nhow Amsterdam RAI er som sagt et ganske nyt firstjernet hotel, der slog dørene op for første gang i januar 2020. Og små tre måneder senere vandt hotellet prisen som “Most Instagrammable Hotel in Europe 2020”!

Når man ser billeder fra hotellet, er det også ret nemt at se, hvorfor de vil begå sig godt på IG. Hotellet er nemlig spækket med gode motiver og gemmer på finurlige og farverige detaljer overalt. Selve bygningen er også lidt af en arkitektonisk perle. Hotelbygningens iøjefaldende, kantede design er faktisk inspireret af en kendt reklamesøjle, der står ved RAI-konferencecentret.

Udseende er dog ikke alt. Hotellet skal jo helst også være et godt hotel at bo på. Og alt tyder heldigvis på, at nhow Amsterdam RAI er lige så godt, som det er flot. På både booking.com og TripAdvisor har hotellet scoret fantastisk flotte anmeldelser. Alt fra indretningen og værelserne til personalet og beliggenheden bliver rost til skyerne.

Priser på nhow Amsterdam RAI

Det sidste, der mangler, er således bare en god pris. Og den synes jeg faktisk heller ikke, man kan klage over. Jeg har som sagt lavet et eksempel, hvor jeg tager udgangspunkt i flybilletter fra fredag den 27. august til søndag den 29. august. På de samme datoer kan du booke et topersoners værelse til 1.291 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 646 kr. pr. person.

Priserne for lignende weekendophold svinger en del. I august finder du p.t. de billigste priser til omkring 600-700 kr. pr. nat. Herefter ligger priserne typisk et sted mellem 700 og 1.000 kr. pr. nat.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel 😉

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Pakkerejser til Amsterdam

Foretrækker du rejser, hvor fly og hotel er samlet i én booking, kan du også finde ganske billige pakkerejser til Amsterdam. Pakkerejser er næsten altid lidt dyrere, end hvis du selv bestiller fly og hotel, men de er til gengæld nemme og ligetil at booke.

Transport til/fra lufthavnen

I forhold til transport i Amsterdam vil jeg i høj grad anbefale dig at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Kortet findes til en, to eller tre dage.

Weekendtur til Amsterdam – billeder

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Weekendtur til Amsterdam

Corona

Hele Holland er grøn i øjeblikket. Udenrigsministeriet oplyser desuden, at der på nuværende tidspunkt ikke er indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark til Nederlandene. Rejsende fra Danmark behøver således ikke at fremvise en negativ PCR-test eller gå i karantæne ved ankomst til Nederlandene.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en sundhedserklæring online.

Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Amsterdam: 2 nætter på spritnyt 4* designhotel fra kun 1.093 kr. inkl. flyWeekendtur til Amsterdam: 2 nætter på spritnyt 4* designhotel fra kun 1.093 kr. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar