04 okt 2016

Weekendtur til Amsterdam: 3 dage på 4* hotel til kun 960 kr. inkl. fly

rsz_shutterstock_189863267amsterdam

Smukke bygninger, hyggelige caféer og restauranter, sejltur på kanalerne, hvor du kan opleve byen fra vandsiden eller en cykeltur rundt til byens mange seværdigheder, som f.eks. Anne Franks hus og Van Gogh museet – ja, Amsterdam byder på så mange muligheder og oplevelser. Det er den perfekte by til dig, der gerne vil have både afslapning, sightseeing og shopping.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet billige direkte flybilletter til Amsterdam. Du flyver med Norwegian fra København og der findes billige billetter fra november til april 2017 – især i januar til marts 2017 kan du finde billetter til 409 kr. stort set alle dage i måneden. Jeg har f.eks. fundet fly til kun 409 kr. d. 13.01.17-15.01.17.

Priserne for direkte fly fra Aalborg og Billund til Amsterdam i samme tidsperiode til omkring 1.300 kr., så turen til København kan godt betale sig. Alternativt findes der direkte fly fra Hamborg til Amsterdam til 555 kr. Kig også forbi Norwegians lavpriskalender for at se de forskellige afgange.

fly-amsterdam

SE FLY-TILBUD HER

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet det super lækre 4* WestCord Art hotel (4,5 ud af 5 og ”Certificate of Excellence” på tripadvisor.dk). Hotellet er centralt beliggende i udkanten af det historiske centrum af Amsterdam med 15 minutters gang igennem Westerpark til Amsterdams centrum, alternativt er der direkte forbindelse til centrum (5 minutter med bus) lige uden for hotellet. WestCord Art byder på swimmingpool, gratis WiFi og en unik kunstsamling af den hollandske maler Herman Brood og du kan tilmed leje cykler på hotellet.  

hotel-amsterdam

SE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse.

 

Hotel

 551 kr.

Fly

 409 kr.

TOTAL

 960 kr.

 

 • Fra: København (Aalborg, Billund og Hamborg)
 • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
 • Flyselskab: Norwegian
 • Til: Amsterdam
 • Hotel: 4* WestCord Art Hotel
 • Anmeldelser: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

 

Transport til hotellet

Du kan tage et direkte tog fra lufthavnen til Amsterdam Central Station. Toget kører hvert 10. minut fra platform 1 og 2 og det koster 108 kr. (14,50 €) for en t/r billet, som du kan købe her

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Weekendtur til Amsterdam: 3 dage på 4* hotel til kun 960 kr. inkl. fly

 1. Henriette says:

  Har du nogle ideer til en kort nytårs tur ? 🙂 fra ca. 30/12 til 1/1?

 2. Nicolai Knudsen says:

  Jeg mangler lidt info omkring områderne i Amsterdam. Min familie og jeg vil gerne bo i et mere familievenligt område, er der nogle forslag til dette?

  // Nicolai