• 13 jan 2022

  Forårstur til blomstrende Amsterdam: 3 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 1.055 kr. p.p. inkl. fly

  Nu varer det ikke længe, før man for alvor kan begynde at glæde sig til foråret. Og der er vel næppe noget bedre sted at opleve blomsterne springe ud end Amsterdam! Amsterdam byder naturligvis på alle kanalerne, museerne (du kan bl.a. opleve verdens største samling af Van Gogh-værker på Van Gogh Museum), caféerne, butikkerne og nattelivet. Men netop om foråret bør du i helt sikkert smutte en tur forbi verdens største blomsterpark – Keukenhof! Her kan du beundre 32 hektar med omkring syv millioner farvestrålende blomster i alle afskygninger – tulipaner, hyacinter, liljer, krokusser og mange flere! Et andet sted, der klart kan anbefales til foråret, er Zaanse nord for Amsterdam (mere om begge steder nedenfor). Så er du frisk på en lille forårstur til Amsterdam? 🌷🌻

  Forårsfornemmelser i Amsterdam
  marts, april & maj
  fra1.055 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Amsterdam
  Billige fly til Amsterdam
  412 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det 4* XO Hotels Couture
  643 kr.
  Prisen pr. nat for 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)
  Hotel
  643 kr.
  Fly
  412 kr.
  Total (pr.person)
  1.055 kr.

  Forårstur til Amsterdam – Fly

  Når turen går til hyggelige Amsterdam, kan du både flyve direkte fra København, Billund og Aalborg.

   

  Fra København finder du næsten altid de billigste afgange. Der er nemlig en del konkurrence på ruten mellem København og Amsterdam.

   

  Ofte tilbyder det britiske lavprisflyselskab easyJet de billigste tur/retur-billetter (mellem ca. 400 og 800 kr.), men du kan også tit finde billetter hos Norwegian og SAS (ca. 600-1.000 kr.).

   

  Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Herfra er der dog ingen lavprisselskaber til at presse priserne ned. Fra disse lufthavne ligger priserne derfor ofte mellem ca. 1.000 og 2.000 kr. hos KLM.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra onsdag den 23. marts til fredag den 25. marts. På disse datoer koster flybilletter hos easyJet kun 412 kr.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • Alle ugens dage

   

  Fra Billund/Aalborg

  • 24.03. – 27.03.
  • 26.03. – 28.03.
  • 31.03. – 03.04.
  • 02.04. – 05.04.
  • 07.04. – 10.04.
  • 23.04. – 26.04.
  • 28.04. – 01.05.
  • 05.05. – 08.05.
  • 06.05. – 08.05.
  • Og flere

   

   

  Forårstur til Amsterdam – Hotel

  At tage til Amsterdam kan være noget af en dyr affære på hotelfronten – især hvis du gerne vil bo centralt og på et lidt lækkert hotel. Men i dag er det alligevel lykkedes mig at finde et godt bud på et lækkert kvalitetshotel, hvor prisen er til at leve med, og hvor komforten er i top. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste XO Hotels Couture (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice).

   

  Dette firstjernede hotel har mange tusinde anmeldelser, hvor langt de fleste er enige om, at serviceniveauet er superhøjt, værelserne er lækre og rengøringen helt i top.

   

  Du kommer ikke til at bo helt inde i centrum, men med en sporvogn lige uden for døren, så bliver det næsten ikke nemmere at komme helt ind til bymidten. Det handler om 15-20 minutter, og så står du midt i Amsterdam.

   

  Du får et moderne værelse med en skøn seng, fladskærms TV, gratis wi-fi og Nespresso-maskine, så du kan nyde en ordentlig kop kaffe uden at skulle forlade værelset.

   

  Jeg har som sagt taget udgangspunkt i flybilletter fra onsdag den 23. marts til fredag den 25. marts. På de samme datoer kan du booke et topersoners ophold til i alt 1.286 kr. – dvs. kun 643 kr. pr. person. Priserne pr. nat ligger generelt og svinger mellem 400 – 700 kr.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til det.


  Forårstur til Amsterdam

  Forårstur til Amsterdam

   

  Pakkerejser til Amsterdam

  Foretrækker du rejser, hvor fly og hotel er samlet i én booking, kan du også finde ganske billige pakkerejser til Amsterdam. Pakkerejser er næsten altid lidt dyrere, end hvis du selv bestiller fly og hotel, men de er til gengæld nemme og ligetil at booke.

   

  Pakkerejser

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  I forhold til transport i Amsterdam vil jeg i høj grad anbefale dig at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Kortet findes til en, to eller tre dage.

   

   

  Forårstur til Amsterdam – Inspiration

  Min første tanke, når nogen siger Amsterdam, er træsko og tulipaner. Og når du rejser til Amsterdam i foråret, falder det sammen med tulipansæsonen!

   

  Hele byen emmer af forår med smukke tulipaner overalt! Men hvis du virkelig gerne vil opleve et sandt blomsterhav, finder du lidt uden for Amsterdam blomsterparken Keukenhof, som jeg nævnte i introen.

   

  Hele parken er dedikeret til farvestrålende blomster, og du kan bevæge dig rundt i en sand eventyrverden af farverige blomster. Parken har i 2022 åbent fra den 24. marts til den 15. maj (kl. 08.00 – 19.30).

   

  Hvis du vil undgå de store menneskemængder, anbefaler parken, at du kommer før kl. 10.30 eller efter 16.30. Den nemmeste måde at komme til parken på, er at tage til lufthavnen og derfra med en bus direkte til Keukenhof. Du kan selvfølgelig også vælge at booke en samlet tur, hvor bus (fra Amsterdam centrum) og billet er inkluderet.

   

  Et andet sted, der helt klart kan anbefales, er Zaanse Schans, som ligger ca. 40 km nord for Amsterdam. Stedet er så hollandsk, som det kan blive – med smukke vindmøller, kanaler, historiske huse og ja, tulipaner rundt omkring.

   

  Jeg anbefaler, at man tager tidligt afsted om morgenen (inden alle tour-busser ankommer), hvor du tager toget fra hovedbanegården i Amsterdam til Zaandijk – Zaanse Schans-station. Turen tager kun 15 minutter, og fra stationen er der ca. 15 minutters gåtur, inden du står midt i den historiske del af byen!

   

  Forårstur til Amsterdam Forårstur til Amsterdam Forårstur til Amsterdam Forårstur til Amsterdam

   

  Corona og Holland

  Ved indrejse i Holland skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas, der viser, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet negativ.

   

  Herudover skal du også udfylde en sundhedserklæring online.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forårstur til blomstrende Amsterdam: 3 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 1.055 kr. p.p. inkl. fly

  1. Samira says:

   Hej! Ved du hvad transporten koster dernede? Og er de bekendt med det Tulip Festival Card, hvor man får transport med i prisen, eller er al transport gratis der? 🙂 Jeg skal nemlig derhen i april, og det kunne være rart at vide på forhånd

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Samira 🙂

    Tak for din besked.

    Jeg har ikke selv kendskab til Tulip Festival Card, men jeg har lige fundet en artikel, som rigtig fint forklarer, hvordan kortet fungerer, hvad der er med i prisen, og hvad det koster. Jeg linker til artiklen her: https://tulipfestivalamsterdam.com/tulip-festival-card/

    Ellers anbefaler jeg altid, at man køber en Amsterdam Travel Ticket (det ser også ud til at være billigere end Tulip Festival Card), for med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport såsom busser, sporvogne, metro og færger. Du kan få kortet til 1, 2 eller 3 dage. Amsterdam Travel Ticket kan du læse mere om her: https://www.discoverholland.com/amsterdam-travel-ticket

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  se fly se hotel