• 02 feb 2020

  Forårstur til blomstrende Amsterdam: 3 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 1.176 kr. inkl. fly

  Nu varer det ikke længe, før man for alvor kan begynde at glæde sig til foråret. Og der er vel næppe noget bedre sted at opleve blomsterne springe ud end Amsterdam! Amsterdam byder naturligvis på alle kanalerne, museerne (du kan bl.a. opleve verdens største samling af Van Gogh-værker på Van Gogh Museum), caféerne, butikkerne og nattelivet. Men netop om foråret bør du i helt sikkert smutte en tur forbi verdens største blomsterpark Keukenhof! Her kan du beundre 32 hektar med omkring syv millioner farvestrålende blomster i alle afskygninger – tulipaner, hyacinter, liljer, krokusser og mange flere! Et andet sted der klart kan anbefales til foråret er Zaanse nord for Amsterdam (mere om begge steder nedenfor)!

  Forårsfornemmelser i Amsterdam
  marts - juni
  fra1.176 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Amsterdam
  Billige fly til Amsterdam
  inkl. håndbagage
  608 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det 4* Mercure City Amsterdam Sloterdijk Station Hotel
  568 kr.
  Hotel
  568 kr.
  Fly
  608 kr.
  Total (pr.person)
  1.176 kr.

  Fly til Amsterdam

  Når turen går til hyggelige Amsterdam, kan du både flyve fra København, Billund og Aalborg.

   

  Det vil meget ofte være billigst at flyve fra København, hvor flere forskellige flyselskaber tilbyder direkte billetter – bl.a. SAS, Norwegian og KLM. Fra Aalborg og Billund er det kun muligt at flyve direkte med KLM. Fra København kan du lige nu finde billetter fra ca. 600 kr. i marts, april, maj og juni, mens priserne fra Billund/Aalborg starter fra ca. 1.000 kr.

   

  Jeg har i eksemplet ovenfor fundet en afgang hos SAS fra København fra onsdag den 25. marts til fredag den 27. marts til kun 608 kr. Når du flyver med SAS (og KLM), er håndbagage inkluderet i billetten. Du kan selvfølgelig også finde afgange henover weekender. Disse billetter er dog typisk lidt dyrere end hverdagsafgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (daglige afgange)

  • 23.03. – 25.03.
  • 25.03. – 27.03.
  • 27.03. – 30.03. – WE
  • 30.03. – 01.04.
  • 15.04. – 17.04.
  • 22.04. – 24.04.
  • 24.04. – 28.04. – WE
  • 03.05. – 05.05.
  • 04.05. – 06.05.
  • 20.05. – 22.05.
  • 29.05. – 02.06. – WE
  • 02.06. – 05.06.
  • Og flere

   

  Fra Billund/Aalborg

  (daglige afgange)

  • 28.03. – 31.03. – WE
  • 29.03. – 01.04.
  • 16.04. – 19.04. – WE
  • 22.04. – 25.04.
  • 03.05. – 06.05.
  • 13.05. – 16.05.
  • 05.06. – 09.06. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Amsterdam

  At tage til Amsterdam kan være noget af en dyr affære på hotelfronten – især hvis du gerne vil bo centralt og på et lidt lækkert hotel. For prisniveauet i den hollandske storby er bare højt. Men i dag er det alligevel lykkedes mig at finde et godt bud på et lækkert kvalitetshotel, hvor prisen er til at leve med, og hvor komforten er i top. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste 4* Mercure City Amsterdam Sloterdijk Station Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence).

   

  Hotellet har fået mange rigtig flotte anmeldelser (på både TripAdvisor og Booking), hvor langt de fleste er enige om, at serviceniveauet er superhøjt, værelserne er lækre og beliggenheden er helt i top. Du kommer ikke til at bo helt inde i centrum, men Amsterdam Sloterdijk Station ligger kun 284 meter væk – så bliver det næsten ikke nemmere at komme helt ind til bymidten. Du får moderne værelser med en skøn seng, fladskærms-tv, gratis wi-fi og eget badeværelse. En perfekt base til at flade ud efter en hel dag med sightseeing og shopping.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra onsdag den 25. marts til fredag den 27. marts til 1.136 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 568 kr. pr. person. Prisen for ligende ophold svinger mellem ca. 550 og 1.000 kr. pr. nat i forårsmånederne – sådan er det tit i Amsterdam. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet.

   

  Mercure City Amsterdam Sloterdijk Station Hotel byder på flot indretning 

   

  Du får moderne, komfortable værelser

   

  Amsterdam Sloterdijk Station ligger under 300 meter væk

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fordi hotellet ligger så tæt på Sloterdijk Station, kunne transporten til og fra lufthavnen ikke være nemmere. Du kan nemlig tage et tog direkte fra lufthavnen til Sloterdijk. Du finder togstationen direkte under lufthavnsterminalen, og turen tager ikke mere end 11 minutter.

   

  Når du tager til Amsterdam, bør du i øvrigt overveje at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Kortet findes til en, to eller tre dage.

   

   

  Forår i Amsterdam

  Det første jeg tænker på, når nogen siger Amsterdam, er træsko og tulipaner. Og når du rejser til Amsterdam i foråret, falder det sammen med tulipansæsonen! Hele byen emmer af forår med smukke tulipaner overalt! Men hvis du virkelig gerne vil opleve et sandt blomsterhav, finder du lidt uden for Amsterdam blomsterparken Keukenhof, som jeg nævnte i introen. Hele parken er dedikeret til farvestrålende blomster, og du kan bevæge dig rundt i en sand eventyrverden af farverige blomster. Parken har åbent fra den 21. marts til 10. maj i 2020, og hvis du vil undgå de store menneskemængder, anbefaler parken, at du kommer før 10.30 eller efter 16.30. Den nemmeste måde at komme til parken på, er at tage til lufthavnen og derfra med en bus direkte til Keukenhof. Du kan selvfølgelig også vælge at booke en samlet tur, hvor bus (fra Amsterdam centrum) og billet er inkluderet.

   

  Et andet sted, der helt klart kan anbefales er Zaanse Schans, som ligger ca. 40 km nord for Amsterdam. Stedet er så hollandsk, som det kan blive med smukke vindmøller, kanaler, historiske huse og ja, tulipaner rundt omkring. Jeg anbefaler, at man tager tidligt afsted om morgenen (inden alle tour-busser ankommer), hvor du tager toget fra hovedbanegården i Amsterdam til Zaandijk – Zaanse Schans-station. Turen tager kun 15 minutter, og fra stationen er der ca. 15 minutters gåtur, inden du står midt i den historiske del af byen!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forårstur til blomstrende Amsterdam: 3 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 1.176 kr. inkl. fly

  1. Samira says:

   Hej! Ved du hvad transporten koster dernede? Og er de bekendt med det Tulip Festival Card, hvor man får transport med i prisen, eller er al transport gratis der? 🙂 Jeg skal nemlig derhen i april, og det kunne være rart at vide på forhånd

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Samira 🙂

    Tak for din besked.

    Jeg har ikke selv kendskab til Tulip Festival Card, men jeg har lige fundet en artikel, som rigtig fint forklarer, hvordan kortet fungerer, hvad der er med i prisen, og hvad det koster. Jeg linker til artiklen her: https://tulipfestivalamsterdam.com/tulip-festival-card/

    Ellers anbefaler jeg altid, at man køber en Amsterdam Travel Ticket (det ser også ud til at være billigere end Tulip Festival Card), for med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport såsom busser, sporvogne, metro og færger. Du kan få kortet til 1, 2 eller 3 dage. Amsterdam Travel Ticket kan du læse mere om her: https://www.discoverholland.com/amsterdam-travel-ticket

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  se fly se hotel