• 13 okt 2021

  Juletur til Amsterdam: 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.100 kr. inkl. fly

  Hvis du elsker julemarkeder og julehygge, så bør du helt klart besøge Amsterdam i løbet af december eller januar! Amsterdam er en skøn by at besøge, uanset hvornår på året du lægger vejen forbi, men i juletiden er der bare ekstra hyggeligt. Hele byen er oplyst af de fineste julelys, og der er masser af små og store julemarkeder at besøge. Med en juletur til Amsterdam kan du opleve byens lysfestival, varme dig på en kop kakao, shoppe de sidste julegaver eller bare nyd storbyens skønne stemning. Jeg er sikker på, at Amsterdam lige er noget for dig!

   

  Juletur til Amsterdam
  november - januar
  fra1.100 kr.
  København
  Amsterdam
  Billige fly til Amsterdam
  fra497 kr.
  Fra København: 16.12.-19.12.
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det 4* Novotel Amsterdam City
  688 kr.
  Hotel
  688 kr.
  Fly
  412 kr.
  Total (pr.person)
  1.100 kr.

  Fly til din juletur til Amsterdam

  Hvis du gerne vil en tur til Amsterdam, så er København den billigste danske afrejselufthavn.

   

  Fra København tilbyder det britiske lavprisflyselskab easyJet ofte de billigste tur/retur-billetter.  I november og januar er der kun afgange mandage, torsdage, fredage og søndage. I december er derudover også afgange onsdage.

   

  I skrivende stund kan du finde en del tur/retur-billetter til priser mellem ca. 500 og 700 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra torsdag den 16. december til søndag den 19. december fra kun 412 kr.

   

  Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.000 kr. hos KLM.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • mange mandage, torsdage, fredag og søndage

   

  Hotel til din juletur til Amsterdam

  Der findes mange spændende hoteller i Amsterdam. I dag har jeg fundet det firstjernede Novotel Amsterdam City.

   

  Novotel Amsterdam City (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021) ligger i den sydlige del af Amsterdam. Dette bør dog ikke skræmme dig. Der er nemlig under 5 minutters gang til stationen RAI, som giver adgang til centrum på cirka 20 min – togene fra denne station kører ca. hvert 12. minut.

   

  Hotellet ligger i øvrigt også lige ved Amstelpark, hvis du gerne vil ud og nyde lidt natur 😉

   

  Værelserne er indrettet i en morderne stil og har bl.a. gratis wi-fi, fladskærms-tv, kaffe- og tefaciliteter og aircondition.

   

  Derudover har hotellet en også et fitnesscenter og sauna.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i et forlænget weekendophold på 3 nætter fra torsdag den 16. december til søndag den 19. december. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.376 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 688 kr. pr. person.

   

  Prisen for lignende ophold i både hverdage og weekender ligger ret stabilt omkring 500-700 kr. pr. nat i november, december og januar.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i eller omkring Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Juletur til AmsterdamJuletur til AmsterdamJuletur til AmsterdamJuletur til Amsterdam

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Det nemmeste ville være at tage toget ‘Sprinter’ fra lufthavnen (Schiphol Airport) til togstationen RAI, som ligger mindre end 400 meter fra hotellet.

   

  Juletur til Amsterdam

  Én ting er sikkert. Der er altid noget flot at se på i juletiden i Amsterdam – både store julemarkeder og de lidt mindre og unikke af slagsen. Så det er bare med at tage på eventyr og se, hvad byen har at byde på.

   

  Du kan f.eks. besøge Ice Village, som ligger i Museumplein. Har kan du finde alt det, der bare SKAL være til et julemarked. Skøjteløb, boder, julemusik og meget mere.

   

  Andre julemarkeder i Amsterdam:

  • Amsterdam Christmas Market | Westergas
  • Pure Market Winter Market | Park Frankendael
  • Funky Xmas Market | Sunday Market

   

   

  En anden unik oplevelse du ikke må snyde dig selv for under dine juletur til Amsterdam, er Amsterdam Light Festival, der finder sted fra den 2. december til den 23. januar. I denne periode får over 30 lysinstallationer og -kunstværker lov at stå til åbent skue rundt omkring i byen. Du kan vælge at nyde synet til fods, mens du går gennem byen, eller tage på kanalrundfart (koster cirka 27 euro = 200 kr.).

   

  Tager du turen til fods, er det selvfølgelig helt gratis. Du kan tilkøbe et digitalt kort, hvor du får en rute samt beskrivelser af de forskellige lyskunstværker (7,5 euro = 56 kr.) eller en digital lydguide (15 euro = 112 kr.) til din gåtur.

   

   

  Hvis du gerne vil have en hyggelig og lidt anderledes oplevelse, så skal du tage til Bloemenmarkt (et flydende blomstermarked), der om julen forvandler sig til en grøn oase af juletræer og skønne juledekorationer.

   

  Spiegelgracht ved juletid

  Juletur til Amsterdam

   

  Corona og Holland

  Ved indrejse i Holland skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas, der viser, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet negativ (PCR-test maks. 48 timer og kviktest maks. 24 timer før ankomst).

   

  Herudover skal du også udfylde en sundhedserklæring online.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Juletur til Amsterdam: 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.100 kr. inkl. fly

  1. Hanne says:

   Siden er svær og finde ud af

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hanne 🙂

    Tak for din besked.

    Jeg er da ked af at høre, at du synes, siden er svær at finde ud af. Jeg prøver ellers at gøre det så overskueligt som muligt. Men jeg vil da meget gerne høre mere om, hvordan jeg evt. kan forbedre den.

    Jeg vil også gerne forsøge at uddybe, hvordan artiklen/hjemmesiden kan bruges 😉

    Kort fortalt har jeg her skrevet en artikel om en rejse, hvor jeg selv har fundet flybilletter og hotel. Hvis man selv booker flybilletter og hotel, kan man tit spare penge ift. at købe en pakkerejse.

    Jeg har i artiklen lavet et helt konkret eksempel på en rejse på nogle specifikke datoer. Det har jeg gjort for at vise, hvor billigt man kan booke rejsen. Jeg har herudover også forsøgt at forklare, hvordan man finder rejsen billigt på andre dage 🙂

    Vil man gerne afsted på denne rejse, skal man først booke flybilletter og derefter hotellet – og det skal som sagt gøres separat 🙂

    Jeg håber, det gav mening – ellers må du endelig sige til, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  se fly se hotel