Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.486 kr.
Amsterdam-jul-slider
Weekendophold

Julerejse til Amsterdam: 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.486 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Julerejse til Amsterdam: 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.486 kr. p.p. inkl. fly

Hvis du elsker julemarkeder og julehygge, så bør du helt klart besøge Amsterdam i løbet af december eller januar! Amsterdam er en skøn by at besøge, uanset hvornår på året du lægger vejen forbi, men i juletiden er der bare ekstra hyggeligt. Hele byen er oplyst af de fineste julelys, og der er masser af små og store julemarkeder at besøge. Med en julerejse til Amsterdam kan du opleve byens lysfestival, varme dig på en kop kakao, shoppe de sidste julegaver eller bare nyd storbyens skønne stemning. Jeg er sikker på, at en julerejse til Amsterdam lige er noget for dig! 🎅🎄

Julerejse til Amsterdam

november – december

fra

1.486 kr.

København ✈ Amsterdam

Billige fly til Amsterdam

fra

375 kr.

Hotel i Amsterdam

1.111 kr.

Hotel

1.111 kr.

Fly

375 kr.

Total (pr. person):

1.486 kr.

Fly til din julerejse til Amsterdam

Hvis du gerne vil en tur til Amsterdam, så er København den billigste danske afrejselufthavn.

Fra København tilbyder Vueling lige nu de billigste tur/retur-billetter.  Der er afgange alle ugens dage i november og december.

I skrivende stund kan du finde en del tur/retur-billetter til priser mellem ca. 300 og 500 kr.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 10. december til tirsdag den 13. december fra kun 375 kr.

Det er også muligt at flyve direkte fra Billund, Aarhus og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.300 kr. hos KLM.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 16.11. – 19.11.
 • 26.11. – 29.11.
 • 29.11. – 03.12.
 • 30.11. – 03.12.
 • 03.12. – 06.12.
 • 06.12. – 10.12.
 • 07.12. – 10.12.
 • 10.12. – 13.12.
 • 11.12. – 14.12.
 • 12.12. – 14.12.
 • 12.12. – 16.12.
 • 14.12. – 16.12.
 • 16.12. – 20.12.
 • 17.12. – 19.12.
 • 17.12. – 20.12.
 • Og flere

Hotel til din julerejse til Amsterdam

At tage til Amsterdam kan være noget af en dyr affære på hotelfronten – især hvis du gerne vil bo centralt og på et lidt lækkert hotel. Men i dag er det alligevel lykkedes mig at finde et godt bud på et lækkert kvalitetshotel, hvor prisen er til at leve med, og hvor komforten er i top. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste Xo Hotels Couture (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette firstjernede hotel har fået mange tusinde anmeldelser, hvor langt de fleste er enige om, at serviceniveauet er superhøjt, værelserne er lækre og rengøringen helt i top.

Du kommer ikke til at bo helt inde i centrum, men med sporvognsstoppested lige uden for døren, så bliver det næsten ikke nemmere at komme helt ind til bymidten. Det handler om 15-20 minutter, og så står du midt i Amsterdam.

Du får et moderne værelse med en skøn seng, fladskærms TV, gratis wi-fi og Nespresso-maskine, så du kan nyde en ordentlig kop kaffe uden at skulle forlade værelset.

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i flybilletter fra lørdag den 10. december til tirsdag den 13. december. På de samme datoer kan du booke et topersoners ophold til i alt 2.221 kr. – dvs. kun 1.111 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til det.

Juletur til Amsterdam

Juletur til Amsterdam

Juletur til Amsterdam

Transport til/fra lufthavnen

I forhold til transport i Amsterdam vil jeg i høj grad anbefale dig at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Kortet findes til en, to eller tre dage.

Julerejse til Amsterdam

Én ting er sikkert. Der er altid noget flot at se på i juletiden i Amsterdam – både store julemarkeder og de lidt mindre og unikke af slagsen. Så det er bare med at tage på eventyr og se, hvad byen har at byde på.

Du kan f.eks. besøge Ice Village, som ligger i Museumplein. Har kan du finde alt det, der bare SKAL være til et julemarked. Skøjteløb, boder, julemusik og meget mere.

Andre julemarkeder i Amsterdam:

 • Amsterdam Christmas Market | Westergas
 • Ice Village Amsterdam | Museumplein
 • Funky Xmas Market | Westergas

En anden unik oplevelse, du ikke må snyde dig selv for under dine julerejse til Amsterdam, er Amsterdam Light Festival. Denne festival finder sted fra den 1. december til den 22. januar. I denne periode får flere lysinstallationer og -kunstværker lov at stå til åbent skue rundt omkring i byen.

Du kan vælge at nyde synet til fods, mens du går gennem byen, eller tage på kanalrundfart (koster cirka 27 euro = 200 kr.).

Tager du turen til fods, er det selvfølgelig helt gratis. Du kan tilkøbe et digitalt kort, hvor du får en rute samt beskrivelser af de forskellige lyskunstværker (7,5 euro = 56 kr.) til din gåtur.

Hvis du gerne vil have en hyggelig og lidt anderledes oplevelse, så skal du tage til Bloemenmarkt (et flydende blomstermarked), der om julen forvandler sig til en grøn oase af juletræer og skønne juledekorationer.

Spiegelgracht ved juletid

Juletur til Amsterdam

Corona og Holland

Udenrigsministeriet oplyser, at Nederlandene ikke har karantæne- eller testkrav for rejsende fra Danmark. Så det er jo dejligt nemt.

OBS: Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Amsterdam: 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.486 kr. p.p. inkl. flyJulerejse til Amsterdam: 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.486 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud