Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 879 kr.
Krakow-jul
Weekendophold

Julerejse til Krakow: Weekendrejse med 2 nætter på centralt 3* hotel fra kun 879 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Julerejse til Krakow: Weekendrejse med 2 nætter på centralt 3* hotel fra kun 879 kr. p.p. inkl. fly

Krakow er uden tvivl en af Europas mere undervurderede storbydestinationer. Den charmerende polske storby emmer af historie og er spækket med pragtfuld arkitektur. Krakows gamle bydel er faktisk så imponerende, at den er optaget som et UNESCO World Heritage Site. Derudover kan det jødiske kvarter Kazimierz klart anbefales. Og særligt ved juletid tilbyder Krakow en helt speciel rejseoplevelse. Den polske storby kan nemlig prale af at have en af Europas største markedstorve fra Middelalderen – og her finder byens årlige julemarked sted, der hører til blandt Europas flotteste! Det bedste af det hele er dog, at en julerejse til Krakow kan arrangeres til billige penge 

Julerejse til Krakow

november – december

fra

879 kr.

Billund og København ✈ Krakow

Hotel i Krakow

494 kr.

Billige fly til Krakow

385 kr.

København

Hotel

494 kr.

Fly

385 kr.

Total (pr. person):

879 kr.

Julerejse til Krakow – hotel

Krakow byder på en masse skønne hoteller. Jeg har denne gang fundet det centrale og anmelderroste Hotel Lavender (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Trestjernede Hotel Lavender ligger centralt i den gamle bydel, og fra hotellet har du godt 15 minutter på gåben til Rynek Glówny Krakow, som er den store plads, hvor det årlige julemarked bliver afholdt.

Foruden en skøn beliggenhed byder hotellet på gode faciliteter i form af en restaurant, hvor du kan tilkøbe en skøn morgenbuffet, og en døgnåben reception. Værelserne er superhyggeligt indrettet og har de klassiske hotelfaciliteter i form af aircondition og gratis wi-fi.

Og så er der prisen! Jeg har lavet et eksempel på en rejse fra fredag den 24. november til søndag den 26. november. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold fra i alt 987 kr. inkl. gratis afbestilling – det svarer til kun 494 kr. pr. person!

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i skønne Krakow, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Julerejse til Krakow

Julerejse til Krakow

Julerejse til Krakow – fly

For at komme til Krakow har du selvfølgelig også brug for et par flybilletter, og fra Danmark kan du heldigvis flyve direkte fra både Billund og København.

Fra Billund finder du i øjeblikket de billigste priser. Ryanair opererer en direkte rute til Krakow med afgange på fredage og søndage i november og december. Og priserne for returbilletter ligger ofte under 700 kr.

Fra København kan du flyve med selskaber som Norwegian og Ryanair. Derfor er der i november og december direkte afgange alle dage undtagen tirsdag og onsdag. Prisniveauet er dog lidt dyrere – men stadig på et niveau, hvor langt de fleste kan være med.

Jeg har ovenfor lavet et eksempel på en rejse fra Billund fra fredag den 24. november til søndag den 26. november. På disse datoer koster flybilletter kun 385 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Julerejse til Krakow – eksempler på billige fly

Fra Billund

Direkte afgange fredage og søndage

 • 24.11. – 26.11.
 • 01.12. – 03.12.
 • 08.12. – 10.12.
 • 15.12. – 17.12.
 • Og flere

Fra København

Direkte afgange alle dage undtagen tirsdag og onsdag

 • 25.11. – 27.11.
 • 09.12. – 11.12.
 • 14.12. – 17.12.
 • 15.12. – 18.12.
 • 16.12. – 18.12
 • Og flere

Julemarked i Krakow

Julemarkedet i Krakow er lidt af en juvel blandt de europæiske julemarkeder!

Som jeg fik løftet sløret for i introduktionen, så byder Krakow på en fejende flot historisk bymidte med en særdeles velbevaret handelsplads – og det er her, julemarkedet finder sted!

Rammerne for julemarkedet kunne med andre ord ikke være bedre. Julemarkedet starter i år fredag den 24. november og løber typisk december ud (nogle gange også lidt ind i januar).

I denne periode vil du bl.a. kunne nyde den hyggelige julestemning, beundre alle de smukke lys og dekorationer, foretage en smule juleshopping og smage på alverdens både søde og salte lækkerier!

Du kan læse meget mere om Krakows julemarked på visitkrakow.com.

Julerejse til Krakow

Julerejse til Krakow

Julerejse til Krakow

Rejsetip

Krakow ligger også kun 1,5 time i bus fra en af verdenshistoriens allermørkeste steder. Koncentrationslejren Auschwitz var den største af nazisternes lejre. I alt 1,1 millioner mennesker mistede livet på denne grusomme koncentrationslejr mellem 1940 og 1945.

I dag kan du få guidede ture gennem koncentrationslejren. Sådan en tur koster ca. 300 kr. og varer ca. 7 timer – og den kan klart anbefales!

Oplevelsen er meget rørende og lidt af en øjenåbner. Fra Krakow kører der busser til Auschwitz flere gange om dagen fra busstationen ved banegården. Turen koster 12 zloty (ca. 20 kr.) og tager ca. 1,5 timer.

Du kan også booke turen gennem GetYourGuide, som jeg i øvrigt også vil anbefale hvis du ønsker inspiration til andre spændende oplevelser i Krakow.

Transport til/fra lufthavnen

Krakows Lufthavn – som egentligt hedder John Paul II International Airport (opkaldt efter paven af samme navn) – ligger kun 15 kilometer fra centrum, og der er glimrende transportforbindelser ind til centrum.

Jeg vil anbefale at tage toget, der er en nem, hurtig og økonomisk løsning. Du kan købe billetter for ca. 2 euro i ankomsthallen eller på stationen. Taxierne ved lufthavnen er markant dyrere end toget og ikke meget hurtigere. Busserne ca. lige så hurtige som toget men dog lidt dyrere.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Krakow: Weekendrejse med 2 nætter på centralt 3* hotel fra kun 879 kr. p.p. inkl. flyJulerejse til Krakow: Weekendrejse med 2 nætter på centralt 3* hotel fra kun 879 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud