Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 619 kr.
Lubeck_jul_slider
Weekendophold

Julerejse til Lübeck: 5* hotelophold i midtbyen fra kun 619 kr. p.p. inkl. overnatning, pool-adgang og gratis afbestilling

Weekendophold |

Julerejse til Lübeck: 5* hotelophold i midtbyen fra kun 619 kr. p.p. inkl. overnatning, pool-adgang og gratis afbestilling

Hvis du er lige så tosset med jul, som jeg er, så skal du helt sikkert se nærmere på dette tilbud til smukke Lübeck. Lübeck er en skøn by at besøge hele året rundt, men særligt i juletiden bliver byen bare endnu smukkere, og en helt særlig stemning breder sig. Dekorerede juletræer, skinnende lyskæder, summende julemarkeder og duften af gran og glühwein – så ved man, at julen er ved at nærme sig. Lübecks julemarked har eksisteret i mere end 350 år, så der er vældig meget historie og tradition bundet til disse markeder. En anden ting, Lübeck er kendt for, er byens marcipan – så besøg endelig en af de mange butikker med dette, blandt andet Niederegger Lübeck. Er du solgt? Så tag et kig på det tilbud, jeg har fundet, på en julerejse til Lübeck

Julerejse til Lübeck

december

619 kr.

Julehygge i Lübeck

619 kr.

Julerejse til Lübeck – hotel

Til sådan en kort juletur som denne ville det være rart med et godt hotel med en central beliggenhed.

Og lige netop den kombination får du på det femstjernede Radisson Blu Senator Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet har en  fantastisk beliggenhed i Lübeck – lige ved Travefloden i Innenstadt. Og lige ved siden af Holstentorplatz!

Dermed får du en af de allerbedste beliggenheder i byen, hvilket tillader dig at besøge alle Lübecks seværdigheder til fods.

Herudover tilbyder Radisson Blu Senator Hotel rigtig fine og komfortable værelser på 26 kvadratmeter. Det er vel også det, man ville forvente af et femstjernet Radisson-hotel.

Som en prikken over i’et kan du se frem til en afslappende dukkert i hotellets opvarmede indendørs pool og en tur i sauna. Når du har travet igennem Lübecks mange fine julemarkeder i det kolde decembervejr, er der vel næppe noget bedre end en tur i baljen efterfulgt af en omgang sauna?

Jeg synes i hvert fald, at det lyder mega-lågsus! 😉

Med en beliggenhed så tæt på Danmark har hotellet naturligvis haft sin andel af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på Tripadvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere.

Særligt beliggenheden midt i Innenstadt, de flotte værelser og personalets serviceniveau går igen i anmeldelserne.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Momondo.

Juleperioden er normalt temmelig dyr i Lübeck. Men faktisk kan du på en god håndfuld dage finde lave priser på Radisson Blu Senator Hotel.

De billigste datoer koster fra ca. 1.240 kr. pr. nat for et topersoners værelse inkl. gratis afbestilling og pool-adgang.

Jeg har f.eks. fundet et topersoners ophold fra fredag den 22. december til lørdag den 23. december. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.238 kr. – dvs. kun 619 kr. pr. person. Morgenmad kan tilkøbes.

OBS: I skrivende stund er der billige datoer på følgende dage i december: 10., 11., 12., 13., 14., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 26., 27., 28. og 29.

Julerejse til Lübeck

Julerejse til Lübeck

Julerejse til Lübeck

Julerejse til Lübeck

Julerejse til Lübeck – julemarkeder

Der er mange forskellige julemarkeder at vælge imellem i Lübeck – faktisk hele 11 af slagsen – og det er jo bestemt ikke noget at klage over!

Julemarkederne begynder at åbne fra den 27. november, og de sidste julemarkeder lukker den 30. december, så der er god tid til at tage turen til den charmerende tyske by og opleve julehyggen.

Du kan bl.a. besøge det overdådige julemarked ved byens rådhus, hvor du kan opleve alt det, der hører et klassisk julemarked til. Det gælder bl.a. boder med ristede mandler, gløgg, juledekorationer og meget andet.

Du kan også besøge Lübecks historiske julemarked ved Marie-kirken, hvor gamle typer håndværk bliver demonstreret.

Ved Marie-kirken kan du også besøge Weihnachtsmärchenwald, som er et slags jule-eventyrland for børn (og selvfølgelig også voksne/barnlige sjæle), hvor du kan møde kendte personer fra Brødrene Grimms eventyrlige fortællinger såsom Askepot og Snehvide.

Du kan se en liste over de forskellige julemarkeder på visit-luebeck.com.

Julerejse til Lübeck Julerejse til Lübeck Julerejse til Lübeck

Julerejse til Lübeck – transport

Det nemmeste vil bestemt være at køre selv. Så hvis du har bil, tager det cirka to-tre timer fra grænsen.

Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Fra København er det også muligt at tage en Flixbus til Lübeck.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Lübeck: 5* hotelophold i midtbyen fra kun 619 kr. p.p. inkl. overnatning, pool-adgang og gratis afbestilling

Julerejse til Lübeck: 5* hotelophold i midtbyen fra kun 619 kr. p.p. inkl. overnatning, pool-adgang og gratis afbestilling

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud