• 28 okt 2018

  Julmarked og wellness i Lübeck: 2 dage på et centralt hotel til kun 449 kr. inkl. morgenmad og adgang til wellness

  Hvis du er lige så tosset med jul som jeg er, så skal du helt sikkert se nærmere på dette tilbud til smukke Lübeck. Lübeck er en skøn by at besøge lige meget hvornår på året, men i juletiden bliver byen bare endnu smukkere og en helt særlig stemning breder sig. Dekorerede juletræer, skinnende lyskæder, summende julemarkeder og duften af gran og glühwein – så ved man at julen er ved at nærme sig. Lübecks julemarked har eksisteret i mere end 350 år, så der er vældig meget historie og tradition bundet til disse markeder. En anden ting Lübeck er kendt for er deres marcipan – så besøg endelig en af de mange butikker med dette, blandt andet Niederegger Lübeck. Hvis du ikke er solgt ved jul, chokolade og marcipan, så kan wellness måske gøre tricket. Med denne tur kommer du nemlig til at bo på et centralt hotel, hvor der er inkluderet en dagsbillet til et nærliggende wellnesscenter på hele 1.000 m2.

  Julemarked og wellness i Lübeck
  september - december
  449 kr.
  2 dage i hyggelige Lübeck
  inkl. hotel, morgenmad og wellness-adgang
  449 kr.

  Wellness i Nordtyskland

  Pga. af popularitæten af Lübecks julemarkeder plejer hotelpriserne fra slutningen af november til december være tilsvarende høje – så dette tilbud er virkelig noget særligt! Her kommer du til at bo på det centrale ibis Lübeck City (4 ud af 5 på TripAdvisor). Opholdet er inklusive morgenmad, velkomstdrink, gratis parkering og dagsbillet til wellnesscenteret Holstein Therme. Holstein Therme er et fantastisk wellnesscenter på 1.000 m2. Her får du både diverse saunaer, f.eks. finsk sauna eller afslapningssauna med musik og stjernehimmel. Der er også dampbade, opvarmet udendørspool, indendørspool og isbad, hvis du trænger til at køle lidt ned. Hele stedet emmer af afslapning og ro! Og er det ikke lige præcis, hvad du har brug for?

   

  Tilbuddet er gældende fra september – december med priser mellem 449 – 479 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er muligt at rejse i de fleste weekender (du kan også rejse i efterårsferien), men hvis du skal opleve julestemningen i byen, vil jeg anbefale dig at tage af sted i november – december. Julemarkederne åbner fra d. 26.11. – 30.12. 2018. Som med ethvert andet TravelBird-tilbud kommer der et bookinggebyr oven i prisen (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • ibis Lübeck City: 1, 2 eller 3 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Velkomstdrink
  • Dagsbillet til Holstein Therme (fra 13 år og op)
  • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

   

  Julemarked i Lübeck

  Som sagt, så åbner julemarkederne i Lübeck fra d. 26. november til d. 30. december 2018. Der er hele 7 forskellige markeder i byen. Du kan blandt andet besøge markedet ved Obertrave-floden, i Breite Strasse, ved Rådhuspladsen eller ved den smukke Marienkirche. Der er sågar indendørs julemarkeder ved St. Petri kirken og Helligåndskirken – så hvis vejret ikke lige arter sig, så kan du søge ly der.

   

  Ved Marie-kirken kan du besøge ”Weihnachtsmärchenwald”, som er et slags jule-eventyrland for børn (og selvfølgelig også voksne/barnlige sjæle), hvor du kan møde kendte personer fra Brødrene Grimms eventyrlige fortællinger såsom Askepot og Snehvide.

  Besøg endelig også Christmas Wonderland ved European Hansemuseum, hvis du har børn med. Her foregår det meste i børnehøjde med skøjtebane, boder og et besøg i en fe-skov (”Wichtelwald”).

  Transport til Lübeck

  Lübeck ligger kun 2 timers kørsel fra den danske grænse, så du kan sagtens køre derned (der er nem adgang fra motorvejen til hotellet). Hvis du ikke har mulighed for at køre, så kan du også tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale dig at benytte dig af f.eks. Flixbus.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Julmarked og wellness i Lübeck: 2 dage på et centralt hotel til kun 449 kr. inkl. morgenmad og adgang til wellness

  1. Cat says:

   Hej rejsespejder. Har i lignende tilbud, da dette link mm. ikke virker længere?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Cat,
    Ja, det er så ærgerligt, at TravelBird er gået konkurs 🙁
    Jeg har ikke lige set et lignende tilbud, men du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  2. Poul Zeeberg says:

   Hej Rejsespejder,
   Jeg har i dag fået besked fra Travelbird om at de anmoder om betalingsstandsning.
   Mvh Poul Zeeberg

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Poul,
    I går annoncerede TravelBird, at de er gået konkurs. Det havde jeg slet ikke set komme og er meget chokeret.
    Dog kan jeg læse mig frem til, at du burde kunne få dine penge tilbage – du kan læse lidt mere om det her 🙂

  3. Majbritt Schmidt says:

   Mon der er et tilbud der matcher 2 voksne og 4 børn ( 8.8.6.3) år gamle.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Majbritt,
    Så vidt jeg kan læse mig frem til, så er der kun dobbeltværelser med plads til 2 voksne, så det kan godt se ud som om det ikke er muligt at finde plads til jer alle på et værelse.
    Men jeg synes du skal prøve at kontakte TravelBird og høre om de kan hjælpe og hvad mulighederne er 🙂

  4. Khristine says:

   Hej,
   Lübeck city kommer ikke frem på flixbus app?
   Hvad kan man skrive, hvis man skal vil af i nærheden af hotellet?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Khristine,
    Jeg har lige prøvet på både appen og hjemmesiden, og jeg kan sagtens søge “Lübeck” frem – både fra København og Aarhus (se screenshot her). Kan du få det til at virke? Ellers må du sige til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre for at hjælpe 🙂

  Se tilbud her