Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Fantastiske julemarkeder 🎄 fra 1.984 kr.
Colmar-jul-banner
Weekendophold

Julerejse til Colmar: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 1.984 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Julerejse til Colmar: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 1.984 kr. p.p. inkl. fly

Er du på udkig efter en hyggelig julerejse? Så ret blikket mod det nordøstlige Frankrig. Her tilbyder Colmar i Alsace en af Europas allerbedste juleoplevelser! Den lille, historiske perle af en by besidder i sig selv en forførende og romantisk charme – med de smukkeste bindingsværkshuse og idylliske kanaler i den historiske bymidte. Og bedst som man tror, at Colmar umuligt kan blive meget skønnere, undergår byen hver vinter ved juletid en eventyrlig forvandling. Julen i Colmar fejres nemlig med en imponerende udsmykning, hvor julelys og -dekorationer forvandler byen til et levende, lysende juleeventyr! Og på trods af sin beskedne størrelse kan byens gæster gå på opdagelse blandt seks forskellige julemarkeder. Så hvis du gerne vil opleve ægte julestemning, er en julerejse til Colmar et absolut must! 

Julerejse til Alsace

23. november – 29. december

fra

1.984 kr.

København og Hamborg ✈ Basel

Hotel i Colmar

1.587 kr.

Fly til Basel

397 kr.

Fra Hamborg

Hotel

1.587 kr.

Fly

397 kr.

Total (pr. person):

1.984 kr.

Julerejse til Colmar – hoteller

Den største udfordring bliver helt sikkert at finde et hotel til din julerejse til Colmar. Byen er som sagt ikke specielt stor, og fordi mennesker fra nær og fjern besøger Colmars fantastiske julemarkeder, er der pres på hotellerne. Så i december er priserne generelt høje, og ledige datoer hænger ikke ligefrem på træerne. Så du må se, hvad du kan finde på dine rejsedatoer.

På rejsedatoerne i dette eksempel har jeg dog fundet et rigtig godt hoteltilbud i form af det trestjernede Kyriad Colmar Centre Unterlinden (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her får du et rigtig fint mellemklassehotel med komfortable værelser og – næsten vigtigst af alt – en fantastisk beliggenhed.

Kyriad Colmar Centre Unterlinden ligger nemlig kun ca. 10 minutters gang fra centrum af Colmar, hvor du finder alle bindingsværkhusene, kanalerne og julemarkederne. Så du får altså en rigtig, rigtig fin beliggenhed.

Hotellet har en moderne og farverig indretning, og værelserne har fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Jeg har denne gang lavet et eksempel på en rejse fra onsdag den 13. december til fredag den 15. december. På disse datoer koster et topersoners ophold på Kyriad Colmar Centre Unterlinden i alt 3.173 kr. Således bliver prisen kun 1.587 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt, eller vil du gerne selv finde et hotel i Colmar, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Julerejse til Colmar

Julerejse til Colmar

Julerejse til Colmar – fly

Colmar er en lille, alsacisk by, så den har naturligvis ikke sin egen lufthavn. De to nærmeste lufthavne ligger ved hhv. Basel og Strasbourg.

I flyboksen ovenfor har jeg fundet flybilletter til Basel. Selvom Basel egentligt ligger i et helt andet land (Schweiz), ligger byen lige ved den franske grænse – og kun tre kvarters kørsel fra Colmar. Så hvis du vil flyve til Colmar, tilbyder Basels EuroAirport faktisk den nærmeste lufthavn. Dette er faktisk meget belejligt, da easyJet opererer en direkte rute til netop denne lufthavn fra København.

På denne rute kan du året rundt finde direkte afgange. Prisniveauet er også dejligt lavt på mange datoer (mellem ca. 300 og 1.000 kr.). Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter til en hyggelig juletur med afrejse fra København fra onsdag den 13. december til fredag den 15. december. På disse datoer skal du kun betale 397 kr. for tur/retur-billetter.

Man kan desværre ikke flyve direkte til Basel fra andre danske lufthavne end København. Bor du i Jylland, har du dog et rigtig godt alternativ i form af Hamborg Lufthavn. Herfra finder du nemlig også direkte afgange hos easyJet til priser, der faktisk ofte er en anelse billigere end dem fra København.

Hos easyJet må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

OBS: Julemarkederne i Colmar finder i 2023 sted fra den 23. november til den 29. december – datoerne herunder holder sig derfor inden for denne periode. Du kan dog også sagtens rejse i andre perioder.

Fra København

 • 24.11. – 26.11.
 • 25.11. – 27.11.
 • 02.12. – 04.12.
 • 08.12. – 10.12.
 • 09.12. – 11.12.
 • 13.12. – 15.12.
 • 15.12. – 17.12.
 • 16.12. – 18.12.
 • Og flere

Fra Hamborg

 • 26.11. – 28.11.
 • 27.11. – 29.11.
 • 03.12. – 05.12.
 • 04.12. – 06.12.
 • 08.12. – 10.12.
 • 10.12. – 12.12
 • 11.12. – 13.12.
 • 17.12. – 19.12.
 • 18.12. – 20.12.
 • 24.12. – 26.12.
 • Og flere

Julemarkeder i Colmar

Som jeg efterhånden har nævnt et par gange, leverer en julerejse til Colmar en af Europas allerflotteste juleoplevelser. Det skyldes især, at den lille alsaciske by ikke nøjes med et enkelt julemarked – men går all-in med hele seks forskellige! Disse julemarkeder supplerer på fornemste vis de fine historiske og kulturelle seværdigheder, Colmar i forvejen har at byde på.

Når du går på opdagelse i de oplyste julemarkeder – i al deres funklende pragt – kan du ikke undgå at føle den velkendte julestemning sænke sig over sindet!

Som en fantastisk service for udenlandske turister har Colmar i øvrigt sin helt egen hjemmeside om julemarkederne. Hjemmesiden findes endda på engelsk og indeholder en masse gode informationer og billeder.

Julemarkederne varer fra den 23. november til den 29. december.

Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram

Transport

Du ankommer som sagt til Basels EuroAirport. Transporten til Colmar bliver dog slet ikke et problem.

Du kan nemlig tage toget fra Basel til Colmar. Så skal du blot først fra lufthavnen ind til Bahnhof Basel SBB. Denne tur tager kun 16 minutter med buslinje 50, som kører ca. hvert 10. minut. Fra Bahnhof Basel SBB kan du så snuppe et tog til Colmar. Togene til/fra Colmar kører regelmæssigt stort set hele dagen.

Hvis du skulle få lyst, kan du altså også sagtens kombinere din rejse til Colmar med lidt sightseeing i Basel 

Du kan også holde øje med, om Flixbus evt. skulle have en direkte busafgang fra lufthavnen til Colmar, som matcher med dine flytider.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Colmar: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 1.984 kr. p.p. inkl. flyJulerejse til Colmar: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 1.984 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud