• 14 nov 2017

  Oplev julemagien på julemarkedet i Hamborg: weekendtur på et 3,5* hotel til kun 361 kr. inkl. morgenmad

  Fyldes du også med en overvældende forventningsglæde, når december og julen nærmer sig? Og elsker du julemarkeder? Så bør du helt sikkert tage en smuttur syd for grænsen! Ikke langt – bare lige ned til Hamborg. Tysklands andenstørste by gør virkelig noget særligt ud af juletiden med forskellige julemarkeder, juleoptog og meget mere – kort sagt er det virkelig hele turen værd! Og da Hamborg ligger mindre end 160 km fra den danske grænse, er der på ingen måde tale om en langdistancerejse.

  Laver du dette til en kør-selv-tur, kan du jo passende få handlet lidt ved grænsen på vej hjem – så kan du også forsyne dig med al den øl, sodavand og snaps, som du skal bruge i julen!

  Smuttur til julemarked i Hamborg
  november - december
  361 kr.
  Hotel i Hamborg
  f.eks. det 3* TOP CityLine Hotel Panorama Inn
  361 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det fine 3* TOP CityLine Panorama Inn (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger ganske centralt i Hamborg med kun få meter fra den nærmeste metro-station. Her får du gratis wifi, fri parkering og rummelige værelser. Desuden ligger butikscentret Billstedt Center kun et par skridt fra Panorama Inn. Her finder du en masse spændende butikker – perfekt til at klare julegaveindkøbene!

  Prisen for et dobbeltværelse i 1 nat er 721 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 361 kr. pr. person. Det er da til at klare!

  Panorama Inn er naturligvis ikke det eneste hotel i Hamborg – og vil du gerne selv finde det rette hotel, kan du gøre det her. Planlægger du en solo-tur til Hamborg, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Julehygge i Hamborg

  Som skrevet har Hamborg vikelig meget at byde på hen over juletiden. Her kommer et par highlights!

  Juleoptog

  Hver lørdag i december (op til juleaften) er der et kæmpe juleoptog i Hamborgs midtby. “Weihnachtsparade”, som den bliver kaldt i Hamborg, giver bare en helt særlig stemning, når julemanden kommer med sin kæmpe slæde og masser af rensdyr og nisser igennem byen.

  Julemarkedet på Rådhuspladsen

  Det historiske julemarked i Hamborg er kendt som et af Tysklands smukkeste og sidste år tiltrak det over 3 millioner besøgende. Med over 80 forskellige stande, som sælger alt fra gløgg til håndlavede julegaver er det også et af Europas største. Julemarkedet åbner mandag den 27.11. og varer indtil lillejuleaften lørdag den 23.12. I hverdagene er markedet åbent fra 11.00 – 21.00, og fredage og lørdage er det åbent til 22.00. Markedet findes på Rådhuspladsen (Rathausmarkt) – den nærmeste u-bahn hedder Rathaus.

  Jeg har selv været der et par gange og det kan varmt anbefales!

  Julemarkedet “Santa Pauli”

  Hamborgs bydel St. Pauli, som er mest kendt for sit farverige natteliv, har sit eget “voksen-julemarked”. Her er der i hvert fald en meget festlig stemning med alt det, som man kender fra Reeperbahn i Hamborg – hvis man rejser uden børn helt klart værd at kigge forbi, hvis man lave lidt “people watching” eller bare vil komme i festlig stemning

  “Winterzauber”

  Måske Hamborgs mest hyggelige julemarkdet direkte ved vandet. Her er flot pyntet op med masser af flotte juledekorationer og lys. Det eneste ulempe er, at den er lidt dyrere og at det kan blive meget fyldt med mennesker – især i weekenden.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

  Her får du lige et par stemningsbilleder fra sidste års marked!

  Du kan læse mere om markedet og se flere billeder på hamburg.de!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Oplev julemagien på julemarkedet i Hamborg: weekendtur på et 3,5* hotel til kun 361 kr. inkl. morgenmad

  1. Mikkel says:

   Hej. Er det til at finde tilbud til nytår også?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mikkel 🙂

    Jeg kan se, at hotellet i artiklen her er optaget omkring nytår, men jeg har ikke kigget på nytår i Hamborg udover det. Det er dog en rigtig god ide, som jeg nok skal se nærmere på 😉

  Se hotel-tilbud her