Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Juletur 🎄 fra 241 kr.
Kap-verde-banner-1
Weekendophold

Oplev julemagien i Hamborg: Juletur med ophold på centralt 3* hotel fra kun 241 kr. p.p.

Weekendophold |

Oplev julemagien i Hamborg: Juletur med ophold på centralt 3* hotel fra kun 241 kr. p.p.

Fyldes du også med en overvældende forventningsglæde, når december og julen nærmer sig (der er jo “kun” ca. 3 måneder til juleaften)? Og elsker du julemarkeder? Så bør du helt sikkert tage en smuttur syd for grænsen! Ikke langt – bare lige ned til Hamborg. Tysklands næststørste by gør virkelig noget særligt ud af juletiden med forskellige julemarkeder, juleoptog og meget mere – kort sagt er en julerejse til Hamborg virkelig hele turen værd! Og da Hamborg ligger mindre end 160 km fra den danske grænse, er der på ingen måde tale om en langdistancerejse 

Laver du dette til en kør-selv-tur, kan du jo passende få handlet lidt ved grænsen på vej hjem – så kan du også forsyne dig med al den øl, sodavand og snaps, du skal bruge i julen!

Smuttur til julemarked i Hamborg

november – december

fra

241 kr.

Hotel i Hamborg

241 kr.

Julerejse til Hamborg

Til din juletur har jeg fundet et superfint hotel til dig.

Det drejer det sig om det trestjernede Premier Inn Hamburg City Klostertor Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger centralt i Hamborg tæt på St. Georg-kvarter og Adenauerallee – godt 15 minutter på gåben fra Hamborgs Hauptbahnhof.

St. Georg-kvarteret er i øvrigt et levende og farverigt område af Hamborg, hvor du kan gå på opdagelse blandt bydeles mange gallerier, butikker, restauranter og barer.

Hotellets værelser er lyst og flot indrettet, og de er naturligvis udstyret med både fladskærm, aircondition, komfortable senge osv.

Julerejse til Hamborg – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago.

Her kan du booke ophold på Premier Inn Hamburg City Klostertor Hotel til priser fra ca. 400-600 kr. pr. nat på en lang række hverdage i december – og fra ca. 1.000 kr. pr. nat i weekender.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold fra søndag den 3. december til mandag den 4. december (så du skal kun bruge én fridag fra arbejde). På disse datoer koster et 2-personers værelse i alt 482 kr. Prisen ender således på kun 241 kr. pr. person.

Du skal naturligvis også være velkommen til selv at gå på jagt efter drømmehotellet i Hamborg, hvis du foretrækker et andet hotel.

Julerejse til Hamborg

Julerejse til Hamborg

Julerejse til Hamborg

Julehygge i Hamborg

Som skrevet har Hamborg virkelig meget at byde på henover juletiden. Her kommer et par højdepunkter!

Juleoptog

Hver lørdag i december (op til juleaften) er der et kæmpe juleoptog i Hamborgs midtby. “Weihnachtsparade”, som den bliver kaldt i Hamborg, giver bare en helt særlig stemning, når julemanden kommer med sin kæmpe slæde og masser af rensdyr og nisser igennem byen.

Julemarkedet på Rådhuspladsen

Det historiske julemarked i Hamborg er kendt som et af Tysklands smukkeste og tiltrækker over 3 millioner besøgende. Med over 80 forskellige stande, som sælger alt fra gløgg til håndlavede julegaver, er det også et af Europas største.

Julemarkedet åbner den 27. november og varer indtil lillejuleaften mandag den 23. december. Julemarkedet er åbnet alle ugens dage fra 11.00 til 21.00. Markedet findes på Rådhuspladsen (Rathausmarkt) – den nærmeste u-bahn hedder Rathaus.

Noget særligt, du forhåbentligt også kan se frem til her, er den flyvende julemand, som kommer på besøg hver dag (plejer at være kl. 16.00, 18.00 og 20.00). Her kan du kigge op på mod himlen, og du vil se den flyvende julemand hænge med slæden over det historiske julemarked. Her vil han hænge og fortælle historien om Rudolf og rensdyret med din dybe stemme. Du kan se en video af det længere nede i artiklen.

Jeg har selv været der et par gange, og det kan varmt anbefales!

Julerejse til Hamborg

Julemarkedet “Santa Pauli”

Hamborgs bydel St. Pauli, som er mest kendt for sit farverige natteliv, har sit eget “voksen-julemarked”. Her er der i hvert fald en meget festlig stemning med alt det, som man kender fra Reeperbahn i Hamborg – hvis man rejser uden børn, er det helt klart værd at kigge forbi, hvis man godt kan lide “people watching” eller bare vil i festlig stemning.

“Winterzauber”

Måske Hamborgs mest hyggelige julemarked direkte ved vandet. Her er flot pyntet op med masser af flotte juledekorationer og lys. Det eneste ulempe er, at den er lidt dyrere, og at det kan blive meget fyldt med mennesker – især i weekenden.

Du kan læse mere om alle julemarkederne og se flere billeder på hamburg.com!

Her får du lige et par stemningsbilleder fra Hamborg julemarked!

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af hamburg.de (@hamburg_de) den

Julerejse til Hamborg

Julerejse til Hamborg

Julerejse til Hamborg – transport

Fra den dansk-tyske grænse tager det ca. 2 timer i bil at køre til Hamborg. Alternativt kan du tage både bus eller tog. Du kan f.eks. bestille busbilletter på flixbus.dk eller togbilletter på dsb.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev julemagien i Hamborg: Juletur med ophold på centralt 3* hotel fra kun 241 kr. p.p.Oplev julemagien i Hamborg: Juletur med ophold på centralt 3* hotel fra kun 241 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud