• 22 okt 2019

  Juletur til Berlin: 2 nætter på et anmelderrost 3* hotel fra kun 717 kr. inkl. fly

  Elsker du også julen og den skønne stemning årstiden bringer med sig? Så skal du helt sikkert på juletur til Berlin. Berlin er altid en herlig by at besøge lige meget, hvornår på året du rejser, men i juletiden bliver byen bare endnu mere hyggelig! Pyntede gader med juledekorationer og lyskæder og hyggelige julemarkeder. Her er der mulighed for shopping af diverse julepynt og gaver. Nyd en lun vaffel og en kop varm glühwein, der tit bliver serveret i et stort keramikkrus, som du kan gå og holde varme med, imens du hygger dig på julemarkedet. En smuttur til Berlin i julen er også en god chance for at få shoppet de sidste julegaver (psst, der findes også en kæmpe Primark!).

  Jul i Berlin
  november - december
  fra717 kr.
  Billund og København
  Berlin
  Billige fly til Berlin
  212 kr.
  Fly fra Billund
  Fly fra København
  Hotel i Berlin
  f.eks. det anmelderroste 3* Leonardo Hotel Berlin
  505 kr.
  Hotel
  505 kr.
  Fly
  212 kr.
  Total (pr.person)
  717 kr.

   

  Billige fly til Berlin

  I dag har jeg fundet billige billetter til Tysklands skønne hovedstad. Du kan rejse billigt fra både Billund og København fra november – december. Berlins julemarkeder åbner fra den 25. november, så jeg har fundet billetter fra den dato af, men det er selvfølgelig også muligt at rejse før. Fra begge afrejsedestinationer ligger priserne i november og december i skrivende stund mellem ca. 210 – 450 kr. Ønsker du en forlænget weekend i Berlin, kan du finde flybilletter til lignende priser.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang med Ryanair fra Billund fra fredag den 13. december til søndag den 15. december til kun 212 kr. Du flyver som sagt med Ryanair, hvis du flyver fra Billund, og deres bagageregler kan du læse mere om i min miniguide om Ryanairs bagageregler. Flyver du fra København, flyver du med easyJet, og hos dem må du som udgangspunkt medbringe håndbagage, der overholder dimensionerne 56 x 45 x 25 cm.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 13.12. – 15.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund (afgange på mandage, fredage og søndage)

  • 06.12. – 08.12. – WE
  • 06.12. – 09.12. – WE
  • 13.12. – 16.12. – WE
  • 20.12. – 22.12. – WE
  • 20.12. – 23.12. – WE
  • 27.12. – 29.12. – WE
  • 27.12. – 30.12. – WE
  • Og flere

   

  Fra København

  • 26.11. – 28.11.
  • 27.11. – 30.11. – WE
  • 03.12. – 05.12.
  • 07.12. – 09.12. – WE
  • 11.12. – 13.12.
  • 14.12. – 16.12. – WE
  • 16.12. – 18.12.
  • 17.12. – 19.12.
  • Og flere


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Berlin

  I Berlin er der rigeligt af hoteller at vælge imellem – i dag har jeg fundet det 3* Leonardo Hotel Berlin (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). Hotellet ligger i det hyggelige område i Charlottenburg med kun 15 minutters gang til Charlottenburg Slot (hvor der også er julemarked) og 2,5 km til Berlin Tiergarten Park. Du har blot 100 meter til den nærmeste U-Bahn, der i løbet af 5 minutter tager dig til Zoologisher Garten (som næsten er lige ved shopping gaden Kurfürstendamm). Hotellet er simpelt og moderne indrettet.

   

  Du bliver indkvarteret på et dejlig stort værelse, hvor du har tv, wi-fi og eget badeværelse. Tidligere gæster af hotellet har særligt rost det for det venlige personale, værelserne og beliggenheden.

   

  I eksemplet har jeg fundet et 2-nætters ophold fra fredag den 13. december til søndag den. 15. december til 1.009 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 505 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold (også i weekender) ligger mellem ca. 500 – 600 kr. pr. nat i november og december.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, er du selvfølgelig velkommen til det.

   

   

  Julemarkeder i Berlin

  Hvis du elsker julemarkeder, så bliver du en glad julegris, når du kommer til Berlin, for her er der bare julemarkeder i massevis! Både helt inde i centrum og lidt uden for byen. Besøg blandt andet det store julemarked på Alexanderplatz (også der hvor der ligger en Primark 😉), Gendarmenmarkt eller på Potsdamer Platz, hvor der plejer at være en ”kunstig” kælkebakke, som du kan suse nedad i oppustelige gummiringe. Hvis du er en kylling, lige som jeg var sidst, så er det også ganske underholdende at kigge på de mange kælkende mennesker.

   

  Hvis du er ude efter en lidt anderledes oplevelse, kan du tage til Berlin Botanical Garden, hvor du kan gå langs en 2 km lang sti, hvor millioner af lys udgør 30 forskellige lysinstallationer ”sammensmeltet” med naturen i den botaniske have. For at opleve dette, skal du købe billetter (se mere her).

   

  Tager du afsted til Berlin før julemarkederne åbner, men du vildt gerne vil opleve lidt julestemning, så skal du helt sikkert tage til Käthe Wohlfahrt på Kurfürstendamm. Her finder du en butik på 2 etager, der er pyntet op til jul året rundt, og mangler du en speciel julekugle til juletræet (f.eks. et stykke pizza eller en surfende julemand), så er det altså her du finder det. Midt i butikken finder du et kæmpe juletræ pyntet efter alle kunstens regler. Her skal jeg altid hen når jeg er i Berlin, også selvom kalenderen siger juli og høj solskin.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen til Berlin. Du kan f.eks. taget toget (S9), der kører hvert 10. minut. Du kan se en lille guide omkring det her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel