Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 858 kr.
Berlin-jul_slider
Weekendophold

Julerejse til Berlin: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 858 kr. p.p. inkl. morgenmad

Weekendophold |

Julerejse til Berlin: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 858 kr. p.p. inkl. morgenmad

Elsker du også julen og den skønne stemning, årstiden bringer med sig? Så skal du helt sikkert på en julerejse til Berlin. Berlin er altid en herlig by at besøge, lige meget hvornår på året du rejser. I juletiden bliver byen dog bare endnu mere hyggelig! Pyntede gader med juledekorationer, lyskæder og hyggelige julemarkeder. Her er der mulighed for shopping af diverse julepynt og gaver. Nyd en lun vaffel og en kop varm Glühwein, der tit bliver serveret i et stort keramikkrus, som du kan gå og holde varme med, imens du hygger dig på julemarkedet. En smuttur til Berlin i julen er også en god chance for at få shoppet de sidste julegaver (psst, der findes også en kæmpe Primark i Berlin!) 

Jul i Berlin

december (og senere)

fra

858 kr.

Hotel i Berlin

860 kr.

Julerejse til Berlin – hotel

På din julerejse til Berlin fortjener du intet mindre end ren luksus. Det er jo kun jul én gang om året 😉

Derfor har jeg fundet det centrale, firstjernede hotel Lulu Guldsmeden (4 ud af 5 på Tripadvisor)

Hvis du synes, det der navn Guldsmeden lyder bekendt, er det måske fordi, hotelkæden har hovedsæde i Danmark. Derfor får du her et hotelophold efter de høje danske hotelstandarder.

Men hvis du tænker: “Ej, det må da gerne være lidt mere eksotisk, når jeg sådan tager til et andet land“, så kan jeg fortælle dig, at indretningen på hotel Lulu Guldsmeden bærer præg af den balinesiske ånd.

Du får altså her et lækkert hotelophold, der leder tankerne hen på varmere himmelstrøg, samtidig med at du kan udforske det sande julemekka, som Berlin forvandles til i julemånederne. Det er da win-win!

Hotel Lulu Guldsmeden ligger i kvarteret Tiergarten i det centrale Berlin.  Fra hotellet har du under en halv times gang til Brandenburger Tor. Hopper du på U-bahnen fra nærmeste stoppested, som er U Bülowstraße, kan du være ved det store julemarked på Alexanderplatz på godt 15 minutter.

Foruden en central beliggenhed er hotellet i sig selv lidt af en perle. Lulu Gulsmeden er et miljøvenligt hotel med en unik kombination af moderne design og nordisk elegance – og så et balinesisk touch.

Under opholdet kan du se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet, som ovenikøbet er inkluderet i dit ophold. Du får desuden en velkomstdrink i baren ved ankomst – megalækkert, ikke?

Værelserne er lyse og lækre med højt til loftet. Her forenes det nordiske med det balinesiske på en smagfuld måde, der virkelig skaber de bedste rammer for dit juleophold i Berlin. Du har desuden fladskærms-tv og gratis wi-fi på værelset. Hvad mere kan man bede om?

Priser og bestilling

Jeg har fundet ovenstående tilbud hos Travelcircus.

Frem til den 31. marts er det muligt at booke ophold til gode priser.

Så skal det ikke lige være en julerejse, kan du også sagtens tage turen til Berlin senere. Eksempelvis er der ledige datoer i uge 7 og 8.

I ovenstående rejseeksempel har jeg taget udgangspunkt i et tonætters ophold for to personer fra torsdag den 21. december til lørdag den 23. december. På disse datoer koster opholdet i alt 1.716 kr. Prisen bliver derfor kun 858 kr. pr. person.

Tilbuddet indeholder

  • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg
  • Daglig morgenmadsbuffet
  • Velkomstdrink
  • 10 € rabat/dag for hotellets egen cykeludlejningsservice

Julerejse til Berlin

Julerejse til Berlin

Julerejse til Berlin

Julerejse til Berlin – julemarkeder

Hvis du elsker julemarkeder, så bliver du en glad julegris, når du kommer til Berlin. For her er der bare julemarkeder i massevis! Både helt inde i centrum og lidt uden for byen. Besøg blandt andet det store julemarked på Alexanderplatz (også der Primark ligger ), Gendarmenmarkt eller på Potsdamer Platz, hvor der plejer at være en ”kunstig” kælkebakke, som du kan suse nedad i oppustelige gummiringe. Hvis du er en kylling, lige som jeg var sidst, så er det også ganske underholdende at kigge på de mange kælkende mennesker.

Hvis du er ude efter en lidt anderledes oplevelse, kan du tage til Berlin Botanical Garden, hvor du kan gå langs en 2 km lang sti, hvor millioner af lys udgør 30 forskellige lysinstallationer ”sammensmeltet” med naturen i den botaniske have. For at opleve dette skal du købe billetter (læs mere på christmas-garden.de/en).

Du kan næsten ikke tage på juletur til Berlin uden at besøge Käthe WohlfahrtKurfürstendamm. Her finder du en butik på to etager, der er pyntet op til jul året rundt, og mangler du en speciel julekugle til juletræet (f.eks. et stykke pizza eller en surfende julemand), så er det altså her, du finder det. Midt i butikken finder du et kæmpe juletræ pyntet efter alle kunstens regler. Her skal jeg altid hen, når jeg er i Berlin – også selvom kalenderen siger juli og høj solskin.

Julerejse til Berlin Julerejse til Berlin Julerejse til Berlin

Transport til/fra Berlin

Når du skal til Berlin, er der forskellige transportmuligheder, du kan benytte dig af.

FLY: På nuværende tidspunkt kan man i november og december kun flyve direkte til Berlin fra København.

Fra København tilbyder en række forskellige flyselskaber direkte afgange – bl.a. easyJet, Norwegian og SAS.

Derfor kan du finde direkte afgange på alle ugens dage. Og priserne for returbilletter befinder sig ofte et sted mellem ca. 500 og 800 kr. – du kan søge efter flybilletter her.

Berlin Lufthavn (BER) er velforbundet til det meste af Berlin – og naturligvis også centrum. Så der er adskillige bus- og togforbindelser ind til centrum. Faktisk har lufthavnen sin egen togstation, der ligger lige under Terminal 1. Fra denne station kan du f.eks. komme ind til centrum med togene FEX, RE 7, RB 14 og RB 22. Herfra kan du så tage et tog videre til Spandau, hvor hotellet ligger.

BUS: Det er også en mulighed at tage bussen til Berlin.

Her kan du f.eks. køre med Flixbus direkte fra København, Aarhus, Vejle og Kolding. Fra Jylland tager det mellem ca. 7 og 9 timer og fra København ca. 12 timer. Fra Jylland koster det ca. 200 kr. pr. vej og fra København ca. 280 kr. pr. vej. Hvis du vil se afgangene, kan du finde dem på flixbus.dk.

TOG: En tredje mulighed er at tage et tog til Berlin.

En togtur fra København til Berlin tager mellem ca. 7 og 7,5 timer. Det er en markant billigere løsning at booke togbilletter gennem Deutsche Bahn end gennem DSB. Hos Deutsche Bahn kan du finde billige retur-togbilletter fra København helt ned til ca. 45 euro, som svarer til ca. 335 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til Berlin: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 858 kr. p.p. inkl. morgenmadJulerejse til Berlin: 2 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 858 kr. p.p. inkl. morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud