• 19 jan 2017

  Forlænget weekend i Berlin: 4 dage på et centralt 3* hotel til kun 802 kr. inkl. fly

  I dag har jeg fundet en tur til en af mine yndlings storbyer – turen går til Berlin. Denne storby er både moderne, historisk og fyldt med oplevelser, der bare venter på dig. Du kan finde en bred vifte af museer og attraktioner til byliv, restauranter og shopping. Uanset om du vil shoppe løs i blandt andet Zara, PRIMARK og KaDeWe eller dykke ned i historien ved det jødiske monument eller muren, kan du gøre det i Berlin. Når du rejser til Berlin i weekenden, så kan jeg klart anbefale, at du besøger nogle af de mange markeder og loppemarkeder, der findes i byen i løbet af en weekend – her er der en helt unik stemning med musik fra gadebands, dufte fra madboder og snak fra lokale tyskere.

   

  Hotel

  Jeg har i dag fundet et godt tilbud på trivago.dk på det 3* Novum Lichtburg am Kurfürstendamm (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger, som navnet antyder, lige ved Kurfürstendamm – på en sidegade, blot 300 meter fra den kendte shoppinggade. Der er kun 4 minutters gang til den nærmeste metrostation, der kan tage dig rundt til alle byens attraktioner. Et dobbeltværelse i 3 nætter koster 995 kr., dvs. 497 kr. pr. person ved en rejse for 2. Et enkeltværelse på dette hotel koster 275 kr. pr. nat.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der er et væld af hoteller i Berlin, så det er bare med at vælge det, der passer dig bedst. Du kan danne dig et overblik her.

  HOTELLER I BERLIN

   

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Berlin fra København. Der er billige billetter i februar og marts. Jeg har f.eks. fundet en afgang, så du får en forlænget weekend fra fredag til mandag d. 24.03 – 27.03 til kun 305 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Priserne fra Billund og Aalborg er desværre betydeligt dyrere og uden direkte afgange – så turen til København kan godt betale sig vil jeg mene.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  497 kr.

  Fly

  305 kr.

  TOTAL (pr. person)

  802 kr.

    

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 24.03 – 27.03
  • Rejselængde: 4 dage (3 nætter)
  • Flyselskab: easyJet (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Berlin, Tyskland
  • Hotel: 3* Novum Lichburg am Kurfürstendamm
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er den billigste og letteste måde at komme frem til hotellet at tage toget (DB) fra Berlin-Schönefeld Flughaften til Berlin-Charlottenburg – det tager ca. 40 minutter med toget.

  Derudover kan jeg anbefale dig at downloade appen ”Berlin Subway” til din smartphone – så kan du hurtigt danne dig et overblik over Berlins metrosystem, endda også offline.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *