Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

878 kr.
Weekendtur til Berlin: 2 nætter på 4* hotel fra kun 878 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Weekendtur til Berlin: 2 nætter på 4* hotel fra kun 878 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Weekendtur til Berlin: 2 nætter på 4* hotel fra kun 878 kr. p.p. inkl. fly

I dag har jeg fundet en tur til en af mine yndlingsstorbyer – turen går til Tyskland, hvor menuen står på en forlænget weekend i Berlin! Denne tyske hovedstad er både moderne, historisk og fyldt med oplevelser, der bare venter på dig. Du kan finde en bred vifte af oplevelser – alt fra museer og monumenter til byliv, restauranter og shopping. Uanset om du vil shoppe løs i Zara, PRIMARK og KaDeWe eller dykke ned i historien ved det jødiske monument eller muren, kan du gøre det i Berlin. Når du rejser til Berlin i weekenden, kan jeg klart anbefale, at du besøger nogle af de mange markeder og loppemarkeder, der findes i byen i løbet af en weekend – her er der en helt unik stemning med musik fra gadebands, dufte fra madboder og snak fra lokale berlinere ✨ ️

Storbyferie i Berlin

februar – oktober

fra

878 kr.

✈️ Fra København og Billund

Firstjernet hotel tæt ved Kurfürstendamm

Fly til Berlin

418 kr.

Hotel

460 kr.

Fly

418 kr.

Total (pr. person):

878 kr.

Forlænget weekend i Berlin – fly

Vil du på storbyferie i Berlin, kan du flyve direkte til den tyske storby fra både København (året rundt) og Billund (t.o.m. oktober).

Både Norwegian, Ryanair, SAS og easyJet tilbyder direkte returbilletter fra København til Berlin. Fra København har du derfor mulighed for at vælge mellem daglige afgange, og prisniveauet ligger typisk mellem ca. 400 og 800 kr. for returbilletter.

Fra Billund kan du ikke flyve direkte, men du kan finde afgange med en omstigning hos Lufthansa og KLM – og endda til rigtig fornuftige priser.

Prisniveauet uden for højsæsonperioderne ligger fra ca. 900 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra fredag den 15. marts til søndag den 17. marts. På disse datoer koster flybilletter kun 418 kr. inkl. håndbagage.

BUS: Det er også en mulighed at tage bussen til Berlin. Her kan du f.eks. køre med Flixbus direkte fra København, Aarhus, Vejle og Kolding. Fra Jylland tager det mellem ca. 7 og 9 timer og fra København ca. 12 timer. Hvis du vil se afgangene, kan du finde dem på flixbus.dk.

Eksempler på billige rejsedatoer

København 

 • Alle ugens dage
  03.02. – 06.02.
 • 05.02. – 08.02.
 • 02.03. – 05.03.
 • 20.03. – 23.04.
 • 25.05. – 28.05.

Billund

 • 23.02. – 26.02.
 • 24.02. – 26.02.
 • 02.03. – 06.03.
 • 11.04. – 13.03.
 • 12.04. – 15.04.
 • 20.04. – 23.04.

Forlænget weekend i Berlin – hotel

Med styr på flybilletterne mangler du blot et hotel. Og her er der altså ganske mange at vælge mellem til sådan en forlænget weekend i Berlin!

Jeg har denne gang fundet et hotel, der rammer den gyldne middelvej ift. pris, beliggenhed og kvalitet. 

Hotellet hedder Mercure Hotel Chateau Berlin am Kurfürstendamm (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Og det ligger fremragende – især hvis du elsker shopping! Hotellet ligger nemlig lige ved Kurfürstendamm (som du nok allerede havde gættet).

Hvis du gerne vil ud på sightseeing i andre dele af Berlin, ligger U-Bahnen ved Uhlandstraße kun ca. 450 meter fra hotellet. Det er da en kanon beliggenhed, hva’?

Det firstjernede hotel byder på ganske gennemsnitlige værelser for et firstjernet hotel – men du skal alligevel ikke sidde og kukkelure på værelset, og der er stadig alle de gængse hotelfaciliteter i form af fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Således er jeg ret sikker på, at du nok skal få et fint ophold i Berlin på dette hotel.

Især fordi prisen også er rigtig god. Et tonætters ophold for to personer på de samme datoer som flybilletterne koster i alt 920 kr. Prisen bliver derfor kun 460 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Mercure Hotel Chateau Berlin am Kufürstendamm, Tyskland - hotel

Mercure Hotel Chateau Berlin am Kufürstendamm, Tyskland - by

Mercure Hotel Chateau Berlin am Kufürstendamm, Tyskland - by

Mercure Hotel Chateau Berlin am Kufürstendamm, Tyskland - by


Transport til/fra lufthavnen

Berlin Lufthavn (BER) er velforbundet til det meste af byen – og naturligvis også centrum. Så der er adskillige bus- og togforbindelser ind til centrum. Faktisk har lufthavnen sin egen togstation, der ligger lige under Terminal 1. Fra denne station kan du f.eks. komme ind til centrum med togene FEX, RE 7, RB 14 og RB 22.


OPLEVELSER I BERLIN

Den tyske hovedstad byder på mange spændende oplevelser. Og hvis du på forhånd gerne vil booke billetter til diverse seværdigheder eller udflugter, kan du gøre det på getyourguide.dk.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Berlin: 2 nætter på 4* hotel fra kun 878 kr. p.p. inkl. flyWeekendtur til Berlin: 2 nætter på 4* hotel fra kun 878 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar